6. juuli 2013
Jul 6, 2013 15:59:48 GMT 2
Post by One Tree Hill on Jul 6, 2013 15:59:48 GMT 2
Gossip Corner
Suvi on sellel aastal õige palavalt alustanud. See on meid kõiki kuumale rannaliivale peesitama viinud. Lisaks võimalusele saada endale kena jume on see võrratu koht, kus surfareid ja võrkpallureid imetleda. Kahjuks peavad paljud meist sellel aastal terve juunikuu veel koolis käima. Uskumatu, et jälle üks kooliaasta läbi hakkab saama. Palju õnne ja tuult tiibadesse meie toredatele senioridele! Hakkame teist ja teie tegemistest puudust tundma.
UUED NÄOD
Mulle ei ole endiselt selgeks saanud, miks inimesed üldse siia väikelinna tulla tahavad, aga kummalisel kombel tuleb elanikke siia aina juurde. Juuni alguses ühines meiega Kitty Erica Bennett, kes asus Eastside'ile elama. Hetkel on ta väga madalat profiili hoidnud, kui välja arvata tema rattasõidud, mille ta peaaegu iga päev ette võtab. Sellele tüdrukule ilmselgelt jalutada ei meeldi. Siiski ootan ma sinult veel suuri tegusid. Ära mulle pettumust valmista!
KADUNUD NÄOD
Lisaks sellele, et meile palju inimesi juurde tuleb, on meie seast ka kaks inimest kummalisel kombel lihtsalt kadunud. Üks neist on Tyler, kellest ma siin ikka üht-teist kirjutanud olen. Noh, eks ta tundus kogu aeg kuidagi kahtlane olevat. Teine on Keaton Paul Dempsey, kellest ma siin eriti rääkinud ei ole. Ta ajas mulle alati judinad peale ja seega ongi parem, et ta siit linnast kadunud on. Loodetavasti ei kavatse ta varsti tagasi tulla.
ANNA JA CHAD NELJA SEINA VAHELT VÄLJAS
See oli küll väga ammu, kui neid kahte Tree Hilli tänavatel nähti. Nüüd õnnestus mul seda kõige kuulsamat paari oma silmaga Riverwalkil jalutamas näha. Tundub, et abiellumise üle on mõlemad õnnelikud, kuid nii poissmeesteõhtu kui ka tüdrukuteõhtu ei ole väga nende teema. Ma ei imestaks, kui nad nende õhtute ajaks asjad kokku pakivad ja hoopis kahekesi varajastele mesinädalatele lähevad.
PS! Mis te arvate sellest, kui Anna pulmapäeval pesu ei kannaks? Chadile see idee meeldis.
HELENA PROOVIB ÕNNE ENDA PARIMA SÕBRANNA VENNAGA?
Mõni aeg tagasi läksid Colin ja Helena lahku, kuigi nende armastus tundus nii õnnelik ja igavesti kestev. Nüüd on tüdruk juba enda silmad Alejandrole suunanud. Loodan, et tegemist ei ole lihtsalt mingi asenduskutiga, sest sellisel juhul riskid sa ilmselt ka enda parima sõbranna kaotamisega, lihtsalt hoiatan. Been there, done that. Igatahes külastas tüdruk Jimenezte maja siis, kui kodus oli ainult Alejandro. Siin ei saa nagu eriti midagi valesti mõista.
DIANA ON NÜÜD RAMIREZ
21. juuni oli see päev, mil Shawn ja Diana abiellusid. Tseremoonia toimus naise kodu taga rannal. Ilusamat kohta annab otsida. Kõik oli väga kenasti läbi mõeldud ja nägi lihtsalt vapustav välja. Pärast ametlikku osa, mis paljud nutma pani, läksid inimesed edasi Jimenezte tagaaeda, kus pidu edasi läks. Pole vist väga suureks imeks, et pruudikimbu püüdis kinni Helena. Alejandro, oled sa valmis? Või siis mitte... sest Helena jõudis Danile juba rääkida Christianist, kellega nad ühel päeval koos jooksmas käisid. Lisaks koos jooksmisele jõudis tüdruk neile vist terve kuu jagu tegevusi ette mõelda. Hirmutav.
Pruutpaari esimese tantsu muusikaks oli kaunis ja kõigi lemmik "When you say nothing at all. Shawn ja Diana tundusid igati rahul olevat ja loodame, et nende abielu kestab kauem kui mehe esimene abielu, kusjuures tema lapsed ja eks koos uue mehega olid ka peol. Matthew ja Daniela hoidsid pigem madalamat profiili, kuid olid ka täitsa olemas. Tüdruk oli enda õe peapruutneitsiks ja Matt üks Shawni peiupoistest. Connor tuli pulma koos Raelyniga. Tundub, et nende vahel asi täitsa töötab. Kohal oli ka palju Jimenzte sugulasi, kes olid ilmselt pärit Mehhikost, sest nende keeleks oli enamasti hispaania keel, kui keegi neil just teises keeles rääkida ei palunud. Pidu kestis päris pikalt ja tundus, et lõbu jagus küllaga. Pruutpaar läks ööseks enda korterisse, aga mesinädalatest ei tea ma midagi. Mingit jutud on minuni jõudnud Mehhikost ja Kuubast, aga eks me näe, kuhu nad suunduvad.
REAMEES MURRAY?
Carrie ja Seth nautisid hilisõhtust jalutuskäiku Westside'i pargis. Vahetult enne seda oli Alec naise autoga koju toonud. Minu üks ustavamaid lugejaid rääkis, et Sethi tulevikuplaanud on seotud sõjaväekarjääriga, mille üle Carrie just eriti õnnelik ei ole. Ma ei tea, kui palju see just tõele vastab, aga see noormees näeks vormiriietuses kindlasti kena välja.
SOMMERSITE TÜDRUKUD KOOS LÕUNAL
Anna ja Daniela istusid keskväljakul ühe kohviku välisterrassil ja lõunatasid nagu tõelised sõbrannad. Ma ei teadnudki, et need kaks nii lähedased on. Huvitav, kas Matt ja Chad peaksid nüüd õnnelikud või pahased olema, sest kõik nende patud said seal letti toodud. Mõnikord ei olegi nii tore, kui vendade pruudid hästi läbi saavad.
NATHANIEL KAHETSEB JA TAHAB REBEKAH'GA JÄLLE KOKKU SAADA?
Viimastel kuudel on Nathaniel enda eksile kummaliselt palju tähelepanu suunanud. Muidugi on see arusaadav, sest neil saab peagi olema ühine laps, aga see hakkab tunduma millegi enamana. Ma mäletan siiani seda kallistust, mis tüdruk pärast koolis toimunud kaost sai. Nüüd tekib aga küsimus, mis saab Kylie'st?
PRINTS MUSTAS PORSCHES
Raelynile naeratas küll õnn, kui Connor teda pimedatelt Westside'i tänavatelt kolme hirmuäratava kuti käest päästis. Ma ei mõista ikka veel neid tüdrukuid, kes ei saa siiani aru, et teisele poole jõge ei ole mõtet üksinda ja pimedas minna, kui sa kavatsed mingeid kõrvaltänavaid kasutada. Jah, ma tunnen teie pärast muret, mu kallid kaaslinlased. Aga tagasi meie kena paarikese juurde. Noormees viis tüdruku Keith's Body Shopi ning kasutas juhust, küsides näitsikult kohe ka tema numbrit.
Seda läks Connoril kindlasti vaja selleks, et tüdruk endaga lõbustusparki kutsuda. Oli see kohting? Ütleks küll nii, kuigi mõlemad käitusid üsna tagasihoidlikult. Küll need kaks ka õide puhkevad ja käima hakkavad. Jutt tundus neil kahel jooksvat. Muide hämmastas mind teadmine, et Raelynil ei ole lavanärvi. Mis inimene sa siis oled? Isegi José Carreras tunneb lavanärvi ja ta on suurepärane ooperitäht, mitte et ma ooperit kuulaksin, aga mõnikord oleme sunnitud enda veidrate vanemate tõttu igasugust kõrvupiinavat muusikat kuulama.
KENNEDY SUURED MUUTUSED
Castiel käis Kennedy juures ja viis ta siis mõne aja pärast haiglasse. Mul ei ole õrna aimugi, mis selle põhjuseks oli, aga lisaks sellele on tüdruk enda elukohta muutnud ja mõnuleb nüüd suures Eastside'i korteris koos enda venna Christianiga. Suured muutused selle tüdruku jaoks? Siiski ei anna mulle rahu see haiglaskäik... Kui keegi teab, mis seal toimus, siis ootan teie alati huvitavaid sõnumeid. Hetkel on minu panus sellel, et meie seas on jälle üks paar, kes ei tea mitte midagi sellisest asjast nagu kaitsevahend. Noored, noored...
SAYER JA WILLIAM
Sayer külastas Williami ning noored pidasid taaskord maha ühe korvpallivõistluse. See oli üsna tasavägine, aga eks see ülikooli korvpall ole ikka midagi muud kui keskkoolis palli põrgatamine. Siiski peab Willile punkte andma üritamise eest. Mulle tundub, et see noormees muutub iga päevaga täiskasvanulikumaks ja mehelikumaks. Hmm... milline ta veel Seniorina välja näeb? Lisaks korvpallile sai Say poisi elamisele pilgu peale visata. Kas see on väga vale, kui mulle tundub, nagu oleksid need kaks mittebioloogilised vennad?
TREY JA RAVEN EI OLE LAHKU LÄINUD
Mõtlesin, et pean teile sellest teada andma, kuna paljud on selles osas mulle küsimusi esitanud. Kindlasti paneb asja paika see, kui ma ütlen, et Raven korraldas enda mehele rannas kena romantilise istumise. Seega võib öelda, et asi on lahkuminekust kaugel. Pealegi elavad need kaks endiselt ühe katuse all.
KOLM MUSKETÄRI
Millal nägid mu silmad viimati seda, et Chad, Matt ja Trey koos väljas käisid? Oi, see oli ammu. Nüüd, kus üks Sommers kavatseb abielluda ja teine hakkab isaks saama, otsustasid mehed jälle kokku saada. Trey tundus väga mures selle pärast, et tema semudest mingid kodukanad saavad, kuigi selle järgi, mis nad ühe õhtuga korda suutsid saata, võin ma öelda, et nendest kahest küll mingit rahulikke perepäid ei saa. Alustuseks mõned shotid ja piljard, mille kaotaja peab tegema bodyshoti? Hmm... kõlab ahvatlevalt. Ja kaotajaks osutus... Trey, kes tegi selle bodyshoti nii ära, nagu oleks ta vallaline. Hea, et Ravenit seal ei olnud, kuigi tundub, et nende suhe on üsna... vaba?
Shootersist liikusid nad edasi suvalises suunas järgmisse baari. Tee peal suutsid nad muidugi igasuguseid huvitavaid jutte rääkida, alustades Matti voodielust ja lõpetades kanepiga. Ma ei taha teada, kuidas nad ennast järgmisel hommikul tundsid, sest see baar, kuhu nad järgmisena jõudsid, ei jäänud kohe kindlasti viimaseks. Peaks mainima, et Trey sai enda kaelale väga kena markerikirja. Kes on selles baaris käinud, teab, millest jutt käib. Lisaks räägiti päris palju Chadi poissmeesteõhtust, mis seal kostuva jutu järgi tuleb päris raju.
SAYER JA JESSICA PUNUVAD ENDALE PESA
Kui mõned kuud tagasi olid need kõigest jutud, et Sayer ja Jessica kavatsevad Tremblayde metsamaja korda teha, siis nüüd on see täiesti tõsi. Ma ei ole küll ise seal käinud, et hoonele pilku peale visata, aga väidetavalt asi ikka liigub. Tundub, et neil kahel on kihlumise ja koos elamisega tõsi taga. Vaevalt need pulmad ja lapsedki enam kaugele jäävad.
NÄHTUD
Stacia ja Christian Shootersis tutvusi sobitamas. Kaks vallalist inimest mõnusat õhtut veetmas. Mis ma ikka öelda oskan. Prantsusmaa tundub mõlemal südames olevat.
Scott ja Vanessa lendasid Itaaliasse ilmselt naise vanemate juurde. Kes ütleks ära mõnusast puhkusest soojal maal, eriti pärast seda, mida kisakoori treener viimastel kuudel läbi on elanud.
Rosie ja Chad lõbustuspargis õe ja venna päeva pidamas. Pisike Sommers pidas isegi kõige hullemad atraktsioonid vastu, saades vastutasuks vennalt suure jäätise ja suure karu, mis oli ilmselt suurem kui ta ise. Armas.
Janis ja Dominique Green Poisonis istumas. Tüdruk tähistas enda sünnipäeva paar päeva varem ja noormees... noh, tema otsis endale ilmselt õhtuks kaaslast ja selle ta Janise näol ka sai. Võin öelda, et asjad läksid seal lauas tavalisest vestlusest kuumaks vaid mõne minutiga. Mõnele ikka ei meeldi aega raisata.
Mis siis nüüd? Ma sain veidra sõnumi, mis sisaldas teavet selle kohta, et Rathbone suutis jälle seadusega pahuksisse sattuda, veetes paar päeva trellide taga. Mõnele inimesele ikka meeldib jaoskonnas püsiklient olla.
Shawn ja Diana veetsid rannas koos mehe lastega kena lõunapooliku. Tundub, et neil ei ole isa uue naise vastu midagi. Tore, sest siis pääseb noorpaar ilma erilise draamata, kui sõrmused sõrme on pistetud.
Jason on Tree Hillis tagasi. Kuna väidetavalt ei ole kaks Hilli enam nii lähedased kui varem, tegi noormees Jessicale väikese üllatuse, oodates teda noortekeskuse ees. Selle kallistuse järgi ma küll ei ütleks, et nad teineteisest väga kaugenenud oleksid. Neid ootas ees üks tore õe ja venna päev.
Helena ja Raelyn koos noortekeskuse muusikatoas. Tüdrukud tahavad TRICis esineda? Laske aga käia. Sellel suvel ongi see klubi kuidagi vaikseks jäänud. Tavaliselt tuuakse ikka palju esinejaid väljastpoolt linna, aga hetkel küll kedagi tulemas ei ole, vähemalt minu allikate järgi.
Lucas ja Hunter enda uhke residentsi garaažis pesakaste ehitamas. Nooremast Sommersist saan ma veel aru, ta on alati tõsine loomaarmastaja olnud, aga Lucas? Üritad kaotatud aega tasa teha.