22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 2, 2013 23:07:53 GMT 2
Töö polnud viimasel ajal ainukene, mis Raveni vabaaega röövis. Näitsik oli viimaks võtnud julguse kokku ning külastas kevade algul enda vanaisa, kes oli üllatavalt rõõmus, et nägi enda pisikest üle pika aja. Tookord vestlesid nad pea neli tundi ning pärast toda päeva on Aaren iga nädal vähemalt ühe päeva veetnud enda vanaisa majakeses mere ääres, meenutades lapsepõlve ning aidates teda lihtsamate kodutöödega. Keegi meist ei lähe nooremaks. Ning tema vanapapa on suht halva tervise juures ka. Seega jõuab neidis alles hilja õhtul koju ning tavaliselt Trey kas magab, on kohe magama jäämas või veedab ta öö sootuks töö juures. Suht kiired ajad ka filmistuudios. Õnneks Faye jaoks on suvi mõeldud ainult puhkamiseks. Film, kuhu ta endale rolli sai, on peaaegu valmis, et see välja lastakse ning telesarjal sai hooaeg läbi ja on momendil suvepuhkusel, hakates sügisel uuesti filmima. Tree Hillis on naine olnud viimane nädal, olles peaaegu iga päev enda vanaisa juures. Nad on siiski nii palju aega kaotanud ning vähemalt mõnigi aasta võiks tasa teha. Aaren räägib mehele suht kõigest, mis ta teinud on, kus käinud ja keda kohanud, jättes loomulikult välja mõned pisiasjad, mis võiksid vanapapat ärritada või liigselt kurvastada. Näiteks tema printsessi kokkupuuted erinevate gängidega ning tüdruku peaaegu suremine läbipeksmisel laohoonetes. Seda Faye'd mehe jaoks ei eksisteeri. Aga tänase päeva lubas Raven ainult ise endale, käies natukene kohalikes poodides šoppamas ning lihtsalt kodus lõõgastudes, kus tal tuli korraga üks tore idee. Kuna nii tema kui ka Trey elavad erinevate graafikute põhjal, siis ei pühendanud nad enam nii palju aega üksteisele ning nende suhtele, mis nagu oli ning nagu ka polnud. Uurinud kiirelt järgi, kas mees on täna õhtul tööl või ei, saades tagasi just sellise vastuse nagu ta ootas. Jeromy on kindlalt kodus ning täitsa tema päralt. Plaani kiirelt peas kokku vorpinud, seadis Aaren sammud umbes tund enne päikeseloojangut ranna poole, käevangus korvikene, kus oli lisaks suupistetele ka natukene toekamat sööki ning pudel veini. Pisikene romantik meil siin välja ilmunud. Leidnud mõnusa koha, mis oli põhirannast eemal, peidus suuremate kivide ja kerge metsatuka taga, tegi näitsik ülesse isegi pisikese lõkke, asetades selle juurde maha ühe ruudulise teki, mille ühte nurka jättis korvikese ning kaks pleedi, juhul kui õhtu peaks väga jahedaks kiskuma. Korvist enda telefoni ülesse otsinud, trükkis Aaren Trey'le kiirelt pika sõnumi, et tüüp saaks temaga rannas kokku. Kuna ta tahtis meest natukene rohkem üllatada, jättis Faye asjad sinna paika, sättides kõik söögid kenasti laiali ning pokaalid isegi pudeliga koos korvist välja võtnud, kõndis ta enda peidukohast ära, minnes mehele vastu. Pole vaja, et viimane sootuks valesse kohta kõnniks, kuigi see polnud eriti võimalik. Nad olid suht ainsad rannas. To @blood
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2013 23:31:19 GMT 2
Trey oli isegi soovinud juba pikemat aega midagi koos Faye'ga teha, aga asjad vedasid kogu aeg viltu. Kõik plaanid läksid segamini. Mees sai aru, et tüdruk soovis enda vanaisaga aega veeta, aga vahel hakkas ta juba nende suhtes kahtlema, sest see nagu oli, aga samas ei olnud ka. Pealegi olid paljud hakanud juba nende suhte kohta küsimusi esitama. Seega oli vaja asi selgeks teha. Tundus, et Trey ei olnud ainuke, kes nii mõtles, sest Faye oli see, kes talle hilisõhtul sõnumi saatis ja teda randa ootas. See oli küll midagi uut. Kulutamata rohkem aega, haaras mees nagist enda musta nahktagi, mille pani enda valge t-särgi peale, ning võttiski suuna ranna poole. Autot ei hakanud ta välja võtma ja seega jalutas ta, käed mustade teksade taskus, randa. Juba kaugel märkas ta ühte naisekuju. Ta oletas, et see on Raven ning võttis suuna tema juurde. Tema silmad ei petnud teda. "Mind väga huvitab, mis imeplaaniga sa lagedale oled tulnud, et mind sellisel kellaajal randa kutsusid," lausus Trey, jõudes neiuni ning kallistades teda tugevalt, kinkides talle ka ühe suudluse. Ta jättis ühe käe ümber neiu ning lasi tal ennast juhtida.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 2, 2013 23:49:36 GMT 2
Kell polnud väga hiline, aga sellegi poolest polnud eriti tore kedagi pimedas rannas oodata. Õnneks ei lasknud Trey kaua ennast oodata ning peagi oli tuttav figureerib jubap nägemisulatuses. Faye embas meest vastu, vastates tema õrnalt suudlusele. Oi, kuidas ta seda igatsenud oli. "Midagi, milles sa pettuma ei pea," muigas nätsik õrnalt, pöörates enda pruunid silmad hetkeks Trey poole. Peagi olid need uuesti rannal, kui nad edasi liikuma hakkasid. Tee nende pisikesse piknikupaika polnud õnneks pikk. Märganud, et nad on juba üpris lähedal, aga õnneks lõkke kuma polnud veel näha, peatas Raven mehe, võttes enda kaela ümbert kergest siidist salli, mille ta sidus mehe silmadele. "Tegu on väikese üllatusega," sosistas ta vaikselt, hakates seejärel kutti õiges suunas viima. Õnneks ei koperdanud nad palju ning komistasid paari üksiku kivi otsa, jõudes siiski kohale elusalt ja tervelt. Kiirelt üle vaadanud, et kõik korras oleks, astus Faye Trey ette ning eemaldas salli mehe silmadelt, jäädes talle õrnalt huulde hammustades otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2013 1:13:16 GMT 2
Pettumust ei olnud ta oodanudki, sest kui juba Faye asjasse segatud oli, siis midagi head peab sellest ju välja tulema. Jäänud korraga tüdruku märguande peale seisma, vaatas ta uurival pilgul ringi. Seal ei olnud midagi, mille jaoks seisma jääda. Loomulikult ei arvestanud Trey sellega, et näitsik tema silmad kinni seob. "Kas ma pole sulle öelnud, et üllatused pole väga minu teema? Eriti need, kus mu silmad on kinni seotud ja mul ei ole õrna aimugi, mis toimub," sõnas mees kergelt muiates, hakates tüdrukuga koos liikuma. Paar koperdust panid Trey ainult kergelt naerma. Peaasi, et nad kuskile vette ei läheks. Kui nad taas peatusid ja Faye salli eemaldas, pilgutas Jeromy paar korda enda silmi, enne kui kõike haaras, mis teda ees ootas. "Ee...kas tavaliselt ei peaks mees olema see, kes midagi sellist teeb?" küsis Trey, "kuigi ma pean ütlema, et sa oled sellega väga hästi hakkama saanud. See on ilus. Ma tänan sind selle imelise üllatuse eest. Siiski pean ma enda õigustuseks ütlema, et ma tahtsin sinuga nagunii täna midagi koos teha. Sa jõudsid lihtsalt ette." Tegemist oli väga kena romantikaga ja mees hindas neiu üllatust väga kõrgelt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 4, 2013 19:35:06 GMT 2
"Oled küll, aga nagu sa tead, ma pole just eriti hea teistele meelejärgi olemises," muigas Raven lõbusalt, juhatades meest väikeste rahulike sammudega õigesse kohta. Salli, mille ta peagi eemaldas, pani nätsik ilusti kokku ning asetas korvi. Momendil pole seda enam ju vaja. "Tõsi, kuid ma pole tavaline tüdruk," mainis ta justkui mööda minnes, kehitades kergelt õlgu. Susinud natukene lõket, pööras Faye enda silmad uuesti Trey poole. "Aww, ära muretse, küll sa ka varsti enda võimaluse saad ning vaevalt hakkab keegi sind vähem mehelikuks pidama, kui nad teada saavad, et tüdruk korraldas sulle romantilise üllatuse," hakkas nätsik kergelt naerma. Õnneks mehele see meeldis ning siiani tema plaan õnnestus. "Ning ma loodan, et sa oled näljane, sest ma tegin natukene süüa ka kaasa," lisas ta mõne minuti pärast, olles enda pilgu viisiks korvile ning tekile viinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2013 20:55:47 GMT 2
Sellest sai mees juba ammu aru, et sellele neiule siin ei meeldi teistele meelejärgi olla ja kohe kindlasti ei kuulu ta tavaliste tüdrukute alla. Ta on selleks liiga palju elu näinud, millega kaasneb kohati liigne iseteadvus. "Nii et sinus on siis ka ikka seda romantikuhinge," lausus Trey, vaadates tüdrukule kergelt muiates otsa. Ausalt öeldes ei oleks mees midagi sellist oodanud. "Söönud ma tõesti veel ei ole. Pealegi tahaksin ma maitsta, mis sa siis kokku keerasid meile," teatas Jeromy, vaadates korvi, mis nende lähedal maas oli. Kindlasti sisaldas see häid asju.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 4, 2013 22:58:19 GMT 2
"Ma kahtlen selles," turtsatas Raven valjult Trey sõnade peale. Tema kohe kindlasti mitte ei ole romantik. "Ma lihtsalt taipasin, et veedan viimasel ajal rohkem aega igal pool mujal kui kodus ning mõtlesin, et püüan seda viga parandada ning ühe õhtu sulle pühendada ... alustuseks," sõnas näitsik vaikselt, pruunid silmad meest jälgimas, kes oli ilmselgelt kergelt üllatunud. And she scored. 1:0 Faye kasuks momendil. "Sellisel juhul lase heal maitsta," naeratas Aaren õrnalt, lükates pruuni juuksesalgu kõrva taha ning istudes tekile. Õnneks pole õhk väga hea momendil ning ta ei pidanud endale ühtegi pleedi ega salli ümber panema. Pealegi andis ka lõke mingil määral sooja ning loomulikult valgust.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2013 23:05:55 GMT 2
"Ühe õhtu?" kergitas Trey enda kulme, "kas sa tead, et inimesed juba Tree Hillis arvavad, et me oleme lahku läinud, sest me ei käivat enam üldse koos väljas. Isegi Chad ja Matt küsisid meie kohta." Võtnud tüdruku kõrval tekil istet, vaatas mees korvi sisu. Kõige esimesena jäi talle kätte veinipudel. "Hmm... hea maitse," muigas Jeromy ning avas pudeli ja valas mõlemasse klaasi natuke. Seejärel vaatas ta toidupoolist. Seal ikka leidus ühtteist isuäratavat. Tõstnud asjad välja, pöördus ta Raveni poole. "Mille terviseks sa siis juua soovid?" uuris mees.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 4, 2013 23:37:28 GMT 2
"Alustuseks," muigas Raven õrnalt. Loomulikult ei piirdu ta vaid sellega, aga momendil peavad nad leppima ühega. Näitsikul ei ole küll nii pea sõitmist Wilminghtoni poole, kuid linna vahel käimist tal siiski on, õnneks õhtud ning ööd on tal vabad ning need veedab ta suurima heameelega kodus. Ning koos Trey'ga. "Vist olen nagu midagi kuulnud ning millal hakkas sind huvitama, mida teised arvavad? Ma arvasin, et sa oled alati pigem selline me-against-the-world tüüpi inimene, keda sellised asjad ei huvita, vaid käib oma rada," kallutas neidis kergelt pead ühele küljele. "Ainult parimat ja huvitav, kellelt see küll külge on jäänud," turtsatas Aaren lõbusalt, pruunid silmad meest jälgimas. Teda valdas mõnusalt meeldiv soe tunne sees, mis on juba mõnda aega sealt puudunud. "Mmm.. maailma rahu? Aafrika laste? Siberis külmetavate inimeste? Või hoopis igavese nooruse terviseks?" muigas tüdruk. Tema puhul polnud ükski toost loogiline ega ratsionaalselt mõistlik.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2013 12:26:17 GMT 2
'Alustuseks' kõlas juba palju paremini. "Mind ei huvita, mida teised arvavad. Ma lihtsalt ei viitsi neile kogu aeg seletada, et kõik on täitsa korras," muigas Trey. Muutub tüütuks lõpuks ja paneb sind ennast ka veel kahtlema või mõtlema sellele, kust need jutud tulevad - kas keegi on midagi näinud? "Mida huvitavat sa siis ära oled teinud?" tundis mees siirast huvi. Ta teadis, et Faye käib enda vanaisa juures ja ega muud ta väga ei teadnud. Polnud kipunud nagu küsima ka. "Tore, et ma sulle midagigi õpetada olen suutnud," naeris Trey. "Hmm... mulle meeldib see viimane," sõnas Jeromy ning lõi klaasi Raveni omaga kokku, võttes sealt seejärel ühe pisikese lonksu.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 22, 2013 22:52:18 GMT 2
"Ära siis seleta. Pealegi ei puutu see eriti neisse. Our lives, not theirs," sõnas Raven vaikselt, olles hetkeks vägagi tõsine. Tema ei õpeta teisi elama, seega ärgu sekkugu ka nemad tema elusse. Seda laadi uudishimu ei too kunagi midagi head. Kasvatab nina pikaks ning kes teab, mida veel. Ning ebavajalikku kahtlust, mis võib olukorra ainult hullemaks muuta, tekitab see tõesti. "Edasi-tagasi ning diagonaalset liikumist on võrdlemisi palju olnud, aga ma ei ütleks, et kohe midagi huvitavat oleks toimunud. Vähemalt mitte veel, aga kui juhtub, siis sa oled esimene, kes teada saab," muigas Faye kergelt. Tüdruk on viimasel ajal vägagi tihti enda vanaisa juures käinud, kuna viimase tervis pole enam väga kiita ja kaotatud aega tahaks tagasi teha. Trey sõnade peale õrnalt naeratanud, lõi ta enda pokaali vastu noormehe oma, võttes seejärel lonksu punast veini. Tühja kõhu peale ei tohiks küll alkoholi juua, kuna hakkab kiiremini pähe ning pole üldiselt tervislik, aga õnneks on neil näitsiku tehtud spagette koos bolongese kastmes lihapallidega ja valge leivaga kohe käepärast võtta.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 23:21:54 GMT 2
Trey ei sõnanud Raveni jutu peale midagi, sest ta sai aru, et see ei ole neiule just eriti meelepärane jututeema. Seega otsustas ta selle sinna paika jätta. Nad on praegu koos ja nad peaksid seda aega teisiti kasutama. "See oli nüüd küll eriti informatiivne vastu mu küsimusele," tõdes Trey kergelt naerdes. Kohe nii saladuslik? Mees raputas aeglaselt enda pead ning lõi enda klaasi Faye omaga kokku, võttes ühe lonksu veini. Ta oli küll enamasti õlle inimene, aga vahelduseks oli vein päris hea. "Vaatame siis, mis sa kokku vaaritasid," sõnas mees viimaks ning tõmbas korvi lähemalt ja tõstis sealt asjad välja. "Mmm... tundub maitsev," teatas Trey, eemaldades karbil kaane.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 22, 2013 23:32:48 GMT 2
Raven oli tänulik, et Trey seda jututeemat enam ei puudutanud ning lasi sellel sujuvalt kõrvale unustusse vajuda. Nätsik turtsatas kergelt mehe naeru kuuldes, ühinedes peagi temaga. "Tüdrukul peavad ju mõned trumbid taskus ka olema," kehitas ta õrnalt õlgu, tumedad silmad kindlalt Jeromy'l. Võtnud ise ka teise lonksu veini, jäi Aaren lihtsalt jälgima, kuidas kutt söögikarbi ette võttis, selle avades. "Täiesti söödav, ära muretse. Läbi kontrollitud ja maitstud," muigas Faye õrnalt. Võtnud ka kolmanda lonksu, asetas nätsik pokaali enda kõrvale maha, tuues korvi pimedusest välja ka pika pooliku valge leiva, mida on hea murda ja spagettide kõrvale süüa. Samuti pani ta tekile pisikese karbi koos mõne üksiku ürdiga. Ta ise armastas näiteks basiilikut.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 23:46:31 GMT 2
"Ma loodan, et need trumbid ei ole midagi sellist, mille pärast ma muretsema peaksin," lausus Trey, vaadates tüdrukule otsa. Need silmad oli endiselt tema jaoks müstilised ja lihtsalt tõmbasid meest Ravenile lähemale. "Väga tore. Nii et sa ei tahagi minust lahti saada - milline kergendus," muigas mees ning otsis korvist ka midagi, millega spagette süüa. Kahvlid käes, ulatas ta ühe tüdrukule. Enne sööma asumist võttis Jeromy veel ühe lonksu veini. Keeranud spagetid ümber kahvli, tõstis ta selle Faye poole. Kui juba romantika, siis ikka korralikult.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 31, 2013 15:57:26 GMT 2
"Loomulikult mitte. Juttu on siiski minust ju," muigas Raven kergelt, olles vägagi heas tujus üle pika aja. Näitsiku tumepruunid silmad püsisid kindlalt Trey'l ning kuna tüdruk teadis, kuidas need mehele mõjuvad, polnud tal mingitki kavatsust neid mujale pöörata. "Miks ma peaksin? Tasuta söök, elukoht, palju boonuseid ... life is great under your roof," hakkas Faye endamisi naerma. Võtnud kahvli mehe käest vastu, keerutas ta selle otsa juba mõne pika spageti, kui Jeromy enda kahvli Aareni poole tõstis. Teise toitmine? Meenutab täiega seda armast lastefilmi kahe koera vahelisest armastusest. Enda kahvli kõrvale pannud, korjas Raven ühe käega enda tumedad juuksed kuklale kokku, et need söögiga kokku ei saaks ning kummardus mehele natukene lähemale, et kahvli täis spagette endale suhu saada, enne kui need maha peaksid kukkuma. Kuna amps tuli natukene liiga suur, oli tal raskusi nende mälumisega, mis tõttu neidis naerma hakkas. Loodame, et ta midagi endale kurku ei tõmba.
|
|