20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 12, 2013 18:54:25 GMT 2
"Vaeseke," lausus Jessica peaaegu kaastundlikult. Ise valis sellise huumorivaese koha, kuhu õppima minna, paras talle. "Iga jumala kord, kui sa ütled, et sinu rattaga, siis mul tuleb silme ette see pisike sinine kolmerattaline jalgratas, millega sa kunagi Wilmingtonis hullult kekkasid ja millega sa mul kunagi sõita ei lubanud, öeldes, et ma ei ulatu pedaalidenigi," naeris Jes. Tegelikult Jessica ulatus küll pedaalideni ja kui Tommie't kodus polnud, lubas paps Jessical sellega sõita ka.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Aug 18, 2013 0:12:09 GMT 2
"Haha!" turtsatas Jason valjult ja lõbusalt Jessica kommentaari peale. "Minu Ducati ei meenuta kuidagi toda vana kolmerattalist. Isegi värv pole sama. Seega mul pole aimugi, kust selline seos, aga juhul kui see sulle nii väga meeldib, siis ma võin selle sulle sünnipäevaks kinkida," lisas noormees muiates. See peaks Tommiel isegi alles olema. "Ning sa ei ulatanudki kunagi pedaalideni. Vähemalt oli sellel kolm ratast. Kui sa sinna peale ronisid, siis ei kukkunud sa vähemalt ümber," sasis poiss korraks veel enda õe juukseid, viies pilgu tänavale. Lapsepõlve on ikka tore meenutada. "Sa oled autoga või jala?" küsis Jason vaikselt, pöörates enda rohelised silmad tagasi Jessicale.
|
|