24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jul 7, 2013 22:16:14 GMT 2
Chad märkas, kuidas Anna suunas oma pilgu jõele, mistõttu kutt mõneks hetkeks oma mõtetesse vajus, lausumata ühtegi sõna. Korraga tuli talle meelde üks teema, mida nad pole veel korralikult omavahel läbi arutanud. "Varsti pead sa jälle ülikooli tagasi minema. See kaks aastat puhkust pole just kuigi pikk aeg," sõnas noormees. "Tulen sinuga New Orleansi kaasa ja elame seal mõnda aega? Või on sul ehk mõni parem idee." Chadi jaoks poleks mingi probleem natukeseks ajaks Tree Hillist lahkuda, sest on ta ju ennegi eemal viibinud. "Seda küll, aga vahel tundub, et naised võivad isegi hullemad olla. Mõned sõbrannad armastavad üksteist taga klatšida, kadestavad salaja ja üritavad iga hinna eest teisest targemad, edukamad ja ilusamad olla," teatas Kevin, kuigi ta seda ei uskunud, et Annal mõni selline "sõbranna" kuskil leidub.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jul 26, 2013 23:35:25 GMT 2
Chadi küsimust kuulnud, pööras Anna enda rohelised silmad tagasi noormehele, silmitsedes teda momendiks vaikides, valides mõttes õigeid sõnu vastamiseks. "Aga mul on veel aasta puhkust jäänud ning kui kunagi tuleb aeg tagasi minna, siis pole ma just kaua ära. Viimane aasta siiski. Sa ei pea tulema. Võid rahulikult siin olla ning enda ülikooliga edasi minna," lausus Anna vaikselt. Nagunii kavatseb tüdruk pärast bakalaureuse kraadi kätte saamist ülikooli vahetada ning natukene lähemale tulla. Näiteks Duke'i, mis on vägagi tugev kool. "Pealegi ma ei tea, mida sul seal teha oleks. Koristad ja teed süüa?" muigas Veronica lõbusalt. Tüdrukul on ka New Orleansis oma pisikene korter, mis on tunduvalt väiksem kui Tree Hilli oma. Õnneks ta ei jaga seda kellegagi. "Ma loodan, et sa ei mõtle minust nii," turtsatas nätsik. Tema seltskonnast selliseid sõbrannasid eriti ei leia. Üldse on naisel vähe tüdrukutest sõpru, kõik on pigem poisid laborist või keskkooli päevilt, kellega sai koos trennis käidud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jul 27, 2013 1:08:14 GMT 2
"Ma juba kahtlen, kas ongi üldse mõtet edasi doktoriõppesse minna, kuna sellest magistrist, mis ma kohe kätte saan, peaks ka piisama," rääkis Chad. Nooremana olid tema sihid natuke kõrgemal kui praegu. "Küll ma endale seal tegemist leiaks, aga koristamine ja kokkamine jääb alati ainult sinu tööks," lausus tüüp lõbusal toonil. Okei, eks ta ise ka koristab vahel ja üritab midagi süüa teha, kuigi pole kummaski tegevuses eriti hea. "Aga tegelikult ei peaks me praegu seda üldse veel arutama. Aega on piisavalt," arvas Kevin. Selle aastaga võib algsetes plaanides nii mõndagi muutuda. "Ei, ma ei mõtle sinust nii halvasti," lausus Chad, hakates selle mõte peale naerma. Tema eelnevad sõnad kirjeldasid ju täielikku bitchi. "Aga mis sa arvad sellest, kui hakkaks nüüd minema? Tahaks süüa midagi. Ja mõned söögikohad jäävad nagunii teele." Alles natukese aja eest tuli Chadile meelde, et ta pole juba tükk aega midagi hamba alla pista saanud. Ja pealegi ei olnud nad juba sada aastat kusagil väljas söömas käinud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jul 30, 2013 22:08:52 GMT 2
"No seda küll. Ning ega doktoris eriti kerge ka pole," sõnas Anna vaikselt, pooldades isegi Chadi ideed. Otseselt pole noormehel vaja enam edasi õppida, sest magistrikraad on tänapäeval väga hea näitaja tööturul. Nagu oleks tal raske tööd ka kuhugi saada. "Juhul kui sa tõesti arvad, et koristamine ja söögitegemine on puhtalt naiste alad, siis mul oleks natukene remonti seal vaja teha. Näiteks seinad vajaksid üle värvimist, korteri välisuks vajab õlitamist, köögis olev pliit ei funka korralikult. Selliseid töid on seal küllalt," lisas Ronnie muigega, vaadates Chadile otsa. Ilmselt ta küll ei pane poissi tööle, aga kui noormees soovib, siis need tööd on ilusasti vajab ning oma kümme veel. "Tõsi, aega on tõesti," noogutas tüdruk veel viivuks, tõustes mõne sekundi pärast püsti. Ega tüdrukul endal pole ka midagi söögi vastu. "Kuhu me siis läheme? Sunset Sushisse? Või võtame midagi lihtsamat ja kiiremat?" sikutas Anna ka noormehe püsti, hakates temaga vaikselt mööda Riverwalki edasi liikuma. Eks nad valida sellise koha, mis jääb tee peale.
OT: The End
|
|