21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on May 29, 2013 20:16:19 GMT 2
To: Chad SommersReedesed päevad on alati olnud Anna jaoks kõige pikemad ja kiiremad. Seekord tal seda probleemi polnud, kuna oli saanud vaba päeva. Hommikul sai kauem magada ning ööriietes mööda korterit ringi siblada. Neidis jõudis ära vaadata mitu filmi ning süüa midagi kosutavamat kui kolm poolikut võileiba. Umbes kahe paiku leidis Veronica endale kapist midagi muud selga ning veel umbes tunnikese niisama kodus olnud, otsustas neidis siiski välja minna. Poole viiest sai ta tüdrukutega hotelli baaris kokku. Järgmine poolteist tundi oli Anna jaoks kohutav. Nende ainukene jututeema oli näitsiku pulmad, mille kuupäev pole isegi veel paigas, aga ometigi tundub, nagu oleksid need juba homme. Kui juttu oli pulmadest, siis ei saanud mainimata jätta ka tema viimast õhtut vallalise naisena, mida peab kindlasti tähistama. Sel hetkel hiilis Anna jutuvadast eemale, jäädes teisi lihtsalt kuulama. Ta tõesti ei tahtnud teada, mida tüdrukud talle plaanivad. Selle jätaks ta heameelega kõrvale. Õnneks sai Veronica peagi tulema, kuna lubas umbes kuuest Chadiga jõe ääres kokku saada. Hotellist polnud Riverwalkile õnneks pikk tee, mis tõttu jäi takso kutsumata ning mõned dollarid rahakotti alles. Kümme minutit kõndimist ei tapa ju kedagi ära. Isegi mitte siis, kui sul peaks kõrged kontsad all olema. Päris killerid Annal küll jalas polnud, aga piisavalt kõrged ikkagi, et anda tüdrukule umbes viis sendimeetrit pikkust juurde. Ta ju nii pisikene meil. Kuna tüdruk jõudis tunduvalt varem kohale, kui algselt sai kokku lepitud, võttis Anastasia istet esimesel vabal pingil, jäädes vett vaadates omi mõtteid mõtlema. Uskumatu, et varsti saab temast proua Chad Sommers.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on May 29, 2013 22:52:20 GMT 2
Täna ei olnud Chadil mitte midagi muud teha kui oma viimaseks eksamiks õppida. Mis siis, et tal kõik juba selge oli, sest kordamine on ju teadagi tarkuse ema. Ja alati võib juhtuda, et ta unustab ikkagi midagi olulist ära. Chad oli märganud sedagi, et tal läks materjali omandamine tunduvalt paremini, kui Annat parajasti läheduses polnud, kes ta mõtted mujale viiks. See muidugi ei tähendanud, et ta tahaks oma tulevasest abikaasast eemal olla... Praegu ei olnudki aga muud valikut, kuna Anna oli sõbrannadega koos kuskil väljas. Chadil oli selle üle isegi hea meel, et näitsik oma sõbrannade jaoks samuti aega leidis, sest sõbrannatamist on ka ju naistele vaja. Täpselt samamoodi vajavad mehed õhtuid oma sõprade seltskonnas.
Enne kella kuute lahkus Chad Sommersite majast, et minna Riverwalkile, kus nad Annaga kokku pidid saama. Jalutuskäik sinna võttis tal loomulikult palju vähem aega kui mõnel teisel inimesel, sest üksi kõndides oli mehe tempo päris kiire. Jõudnud kohale, jäi mehele kohe silma üks tuttav kogu pingil, kes teda ootas, kuid paistis viibivat oma mõtetes. Sel korral otsustas Kevin, et ei hakka teda ehmatama. Liikunud pingi juurde, sättis noormees end mugavalt Anna kõrvale istuma. "Tervitus, proua Sommers," lausus ta heatujuliselt, kui oli näitsiku tähelepanu endale tõmmanud. Ta kutsus Annat juba mõnda aega proua Sommersiks, kuigi nad polnud veel abielus. Pulma kohta oli teada ainult, et see toimub kas juuli lõpus või augusti alguses - ei mingit kindlat kuupäeva veel, aga sedagi pisikest infokillukest Chad kellegi teisega ei jaganud. Las ootavad!
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on May 30, 2013 20:05:15 GMT 2
Kuigi Anna kippus viimasel ajal tihti mõtesse vajuma, suutis ta sealt väljapääsu leida paar sekundit, enne kui Chad tema kõrvale pingile istus. Küllap sellepärast ilmus neidise suule ka õrn naeratus, kuuldes kõrvus lähenevaid samme. Tüübi tervituse peale andis Veronica Kevinile kerge müksu vastu õlga, jäädes vastu poissi ennast toetama. Täitsa mõnus oli nii istuda. "Ma ei suuda momendil otsustada, kumb sulle rohkem meeldib - kas enda hääle kõla või tõesti idee, et minust saab proua Sommers paari kuu pärast," turtsatas Anna lõbusalt, ajades kergelt pea kuklasse, et Chadile otsa vaadata. Naise suul oli õrn naeratus ning vaikselt ajas ta ennast uuesti sirgu, jäädes noormehele otsa vaatama, toetudes paar sekundit hiljem uuesti küljega vastu tüüpi. Ronniel polnud jahe ega midagi sellist, aga Chad õhkas mõnusalt sooja ning see oli kodune.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on May 30, 2013 22:10:31 GMT 2
Heh, uudne viis tervitamiseks. Anna polnudki seda enne kasutanud. Chadi huuled kaardusid muigeks, kui ta pilgu Anna silmadele viis. "Ma ei ole nii suur enesearmastaja, et oma hääle kõlast pidevalt puudust tunda, kuid see on huvitav vaatenurk," sõnas tüüp lõbusalt. "Aga kui sa endiselt sama otsustamatu oled, võin sind natuke aidata. Jah, mulle meeldib see mõte, et sinust saab varsti proua Sommers. Kui ei meeldiks, siis poleks ma sulle ilmselt seda sõrmust pakkunud," jätkas noormees, haarates samal ajal pihku neidise vasaku käe, mille ühte sõrme kaunistas Kevini kingitud ehe. Hoidnud natuke aega Anna kätt enda pihus, lasi ta selle lahti, et ennast näitsikule lähemale nihutada. "Rääkisid oma sõbrannadele jälle mind taga?" uuris noormees, pilgus kerge uudishimu. Ei, tal polnud midagi selle vastu, et Anna sõbrannadega selliseid asju arutas. Ega ta ise parem polnud, sest semude juuresolekul tulevad varem või hiljem naised teemaks. Üksikasju ta muidugi ei rääkinud, sest midagi peab ikka enda teada ka jätma.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on May 31, 2013 23:01:09 GMT 2
"Või tõesti?!" kergitas Anna teeseldud üllatusega kulmi, hoides enda rohelisi silmi Chadil. "Kas mitte ei käinud see sõna koos Sommersi vendadega alati koos?" muigas näitsik õrnalt, mis reetis ta täielikult ära. Järjekordne pisikene norimine noormehe kallal. "Seda küll ning parem oleks, et sa oma otsuses kahtlema ei hakkaks, sest mu isa pole nii andestav kui mina. See oleks põhimõtteliselt kolmas kord ... jahm ... let's move on to the next topic," köhatas Veronica kergelt, viies enda silmad poisilt tagasi jõele. Tundnud Chadi sõrmi enda vasaku käe vastas, pigistas Anna õrnalt mehe kätt, viies naeratava pilgu tagasi poisile, kinkides talle pisikese suudluse, toetades seejärel enda pea tema õlale. "Mitte eriti. Pigem piinasid nemad mind tüdrukute õhtuga ning teemal, millist pesu peaksin ma kandma pulmaööl.. it was really creepy, seega ma loodan, et me ei pea seda üle rääkima," judistas Ronnie kergelt õlgu. Jutuks tuli ka loomulikult pulm ise, eelkõige selle toimumise aeg ja koht ning hiljem ka mesinädalad. Tore oleks enne ikka kuupäev paika panna ning selleni jõuda ja alles siis mõelda järgnevale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 1, 2013 21:35:38 GMT 2
"Väliselt võib-olla tõesti. Need, kes meid piisavalt hästi ei tunne, arvavadki ehk, et oleme mingid eneseimetlejad," lausus Chad õlgu kehitades. Ei, tal polnud tegelikult õrna aimugi, mida üldsus neist arvata võiks. Küll aga teab Kevin seda, mida Anna temast alguses mõtles, kui nad veel vaevalt tuttavad olid... Selle kahtlemisjutu peale hakkas Chad naerma - ta ei uskunud, et Anna päriselt tüübi otsusekindluses kahtleks. Aga teemavahetus oli küll hea mõte - eriti veel selline, mis isegi rääkimisvõimaluse kõrvaldas. Tundnud näitsiku huuli enda omadel, libistas Chad oma käed talle ümber, et teda vähemalt mõnda aega võimalikult enda lähedal hoida. Päris teineteise külge kleepumine poleks vist hea mõte, sest Riverwalki näol on tegemist siiski avaliku kohaga. Kuulnud, mida Anna oma sõbrannade kohta rääkis, ilmus Chadi huulile kaval muie. Kõike seda polnud ehk tõesti mõtet läbi arutada, kuid päris vait püsida ta samuti ei suutnud. "Hm, pesu... Ma arvan, et see on küll kõige väiksem asi, mille pärast muretseda. Ma pole kunagi sinu seljas koledat pesu näinud," kommenteeris tüüp. "Aga veel üks variant on üldse ilma pesuta olla. Välistab igasuguse võimaluse ämbrisse astuda," lisas mees naljaga pooleks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jun 3, 2013 22:05:46 GMT 2
Eneseimetlejaks pidas Anna noormeest ka nende esimesel kohtumisel ning nädalaid hiljemgi, kuni üks Chadi tegu pani neidise teisiti mõtlema. Ning viimasel ajal ei kipu tüdruk enam nii arvama. Enamasti. Pigem leiab Veronica, et Kevin on vägagi enesekindel ning kui ta ikka midagi tahab, siis ta läheb ja võtab selle. Suurepäraseks näiteks oleks Anna. Tüübil oli võimalus sellest uuest võimalusest ning saata näitsik kus see ja teine, aga tema tahtis hoopis uuesti proovida ning ei andnud enne alla, kui nad uuesti tööle hakkasid. Selle eest on Chad väärt ühe pika pai. "Ma tänan," turtsatas Ronnie lõbusalt ja valjult, kui noormees kommenteeris, et tüdrukul pole kapis ühtegi komplekti koledat pesu. Selles oli tal isegi õigus. Anna eelistab mugavust ning seda võimaldavad ainult kõige kallimad ja kvaliteetsemad firmad, mis ei või lubada endale koledat pesu. "Ning see oleks ilmselt kõige meelepärasem sulle," vangutas tüdruk pead, nügides kergelt Chadi sellise kommentaari eest. No on tüüp alles.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 4, 2013 14:04:48 GMT 2
Eks nooremana olnud ikka Chad tunduvalt lapsikum kui praegu - sellest täielikult lahti saada polnudki tegelikult üldse võimalik. Ja loomulikult kippus ta 'vinget meest' mängima, et tüdrukud teda märkaksid. Vahepeal naerab tüüp siiani endamisi seda, milliste loominguliste ja samas nahaalsete võtetega ta kunagi Annale külge lõi. Ta polnud kellegi teise pärast nii palju pingutanudki. Pärast nende kaheaastast pausi ta muidugi samu trikke enam kasutada ei saanud, sest Anna oleks ta sel juhul suure tõenäosusega lihtsalt põrgusse saatnud. Teisel korral polnud tal üldse mingit plaani mõeldud, kuid ometi see mõjus, kui Chad näitsikuga siiamaani koos on. Kevin ei saanud aru, mis tema kommentaaris nii naljakat oli, sest ta ju ei liialdanud ega midagi. Aga ju miski tema ütlemises tundus näitsikule koomiline. Või äkki siis see, et nad jõudsid oma jututeemaga 'riiete alla'? "Mida mul ikka öelda on - sina otsustad siiski, mida selga panna ja mida selga panemata jätta, aga kui väidaksin, et mu eelnevalt mainitud variant poleks mulle meelepärane, siis ma valetaksin. Sa ju tead, kuidas sa mulle mõjud," ei hakanud tüüp midagi tagasi ajama.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jun 15, 2013 19:36:39 GMT 2
"Sa ... me ei hakka avalikult rääkima pesust, mida ma kannaksin või sinu mõtetes ei kannaks," turtsatas Anna Chadi sõnade peale. Loomulikult meeldiks noormehele, et oleks võimalikult vähe riideid, aga päris nii ikka ei saanud. "Tõsi, ma tean seda väga hästi, aga vaevalt kõik teised seda kuulda tahavad," muigas näitsik õrnalt, viies enda rohelised silmad poisilt Riverwalkile. Nad pole juba ammu nii avalikult kuskil koos olnud. Põhiliselt on nad tüdruku korteris ning selles on süüdi nii Veronica töö kui ka Chadi jaoks kool. Mõlemad jõuavad nii hilja koju, et kuskile mujale pole lihtsalt mõtet minna. "Ning sina... mis plaanid Mattil sinu poissmeesteõhtuks ka on?? Ning las ma arvan ... need on liiga rõvedad mulle teadmiseks?" kergitas Anna lõbusalt kulme, pöörates enda silmad tagasi noormehele. Näitsikut küll huvitab, mis tüübi vanemal vennal peas toimub, aga samas pole tüdruk kindel, kas ta tahab seda ka päriselt teada.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jun 16, 2013 20:24:29 GMT 2
"Jah, parem vist oleks," nõustus Chad, vaadates korraks ringi, kas keegi läheduses võis seda teksti kuulda. Kui lihtsalt pealtkuulamise peale väljas olla, siis ilmselt küll, vastasel juhul vaevalt. "Ma ei kavatsenudki detailidesse laskuda, aga kui sa nii arvad, siis hoian parem suu kinni. Ma lihtsalt kipun kogu aeg unustama, et me pole siin ainult kahekesi," seletas tüüp. Nii juhtub, kui kogu aeg kahekesi suletud uste taga istuda. Anna küsimuse peale hakkas Chad naerma. Tõsi ta on, vaevalt see näitsikule meeldiks, aga päris vait ka Chad olla ei kavatsenud selle koha pealt. "Alkohol, kallid autod ja prostituudid Poolast - sellega ähvardas ta mind viimasel korral. Aga ma ei usu, et tegelikkuses asjad nii hulluks lähevad. Kindlasti ta üritas mind ainult õrritada," rääkis mees, jäädes nüüd huviga Anna reaktsiooni ootama.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jul 2, 2013 21:17:25 GMT 2
"Järjekordne killuke tõendusmaterjalist, et me peame oleme sotsiaalsemad ning rohkem väljas käima. Pidev istumine nelja seina vahel ei tee kunagi midagi head," lausus Anna õrnal naeratusel, hääletoon otsustav ja tõsine, nagu loeks ta ette mingit tuhat aastat vana kinnitatud fakti ette. Noor teadlane meil siin siiski. "Tundes Matti, ma arvan, et sul nii lihtsalt ka ei vea. Ta on siiski su vanem vend ning kuna sa otsustasid temast varem suureks saada, siis nii lihtsalt ta sulle seda vabadust ei luba," vangutas näitsik õrnalt pead. Alkohol oli normaalne, kallid autod ka enam-vähem, isegi prostituutidega lepiks Anna mingil määral, olgu nad kas Poolast, Gruusiast või Põhja-Koreast. Aga ta kahtleb, et Chad nii kergelt lõpetab.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jul 3, 2013 0:20:44 GMT 2
"Seda viga on võimalik parandada, kuna suvi pole ju veel alanudki. Ma olen üsna kindel, et meie tänavune suvi tuleb isegi parem kui viimasel korral," rääkis Chad. Siiani nad ju ainult ühe suve olidki koos veetnud, kuid need mälestused on kustumatud. "Eks tulevik näitab. On raske ette ennustada, mis Matt ja Trey võivad välja mõelda. Kahekesi on nad kõige ohtlikumad," lausus Kevin lõbusal toonil. Seda oli muidugi tore Anna hääletoonist ja näoilmest välja lugeda, et prostituudijutt teda ei kohutanud. Neil ei olnud enam probleeme teineteise usaldamisega, mis minevikus paksu pahandust põhjustasid. Nende õnneks oli mõlemal nüüd piisavalt mõistust peas, et uuel katsel samu vigu mitte korrata.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jul 3, 2013 23:22:26 GMT 2
"Seda tõesti. Ning nii mõnelgi teise kindla põhjuse tõttu on raske seda suve unustada," noogutas Anna õrnalt endamisi. See suvi nad siiski abielluvad, vähemalt selline on hetkel veel plaan. Ise asi, mis sellest ka välja tuleb, sest sinna on veel palju aega ning kes teab, mis võib juhtuda. Kogemused ütlevad, et kõike. Kaks aastat tagasi suvel ei olnud just palju vaja, et kaotada see, mis neil oli. "Mingil põhjusel kardan ma su venda rohkem, kui Trey'd, aga samas on sul õigus - kahekesi on nad kordades hullem kooslus. Kaks pead on siiski kaks pead ju," muigas tüdruk lõbusalt, rohelised silmad Chadi jälgimas. Täitsa tore oli tegelikult vahelduseks ka värske ohu käes istuda ning eriti veel koos Chadiga. Nelja seina vahel võib vahel vägagi kummaliseks ja veidraks kiskuda.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Jul 5, 2013 22:59:26 GMT 2
"Mitte lihtsalt raske, vaid koguni võimatu," parandas Chad, kaval naeratus huulil. "Kui ma just mingil põhjusel kogemata mälukaotust ei saa," lisas ta lõbusalt. Okei, tolle suve esimesed paar päeva olid Kevini jaoks igavad, kuid kohe pärast Anna Tree Hilli saabumist leidis kutt endale tegevuse kogu ülejäänud suveks. Tänavune suvi on ka juba kõikvõimalikke plaane täis - küll tulevikus on, mida meenutada. "Nõmeduste mõtlemine tuleb neil mõlemal suurepäraselt välja, aga ma olen kindel, et elan selle üle. Kõigest üks kord elus saavad nad minuga niimoodi jantida," lausus Chad, mõeldes tulevasele poissmeesteõhtule. Küll ta kunagi tulevikus leiab võimaluse mõlemale tüübile tagasi teha.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jul 6, 2013 22:31:26 GMT 2
Anna turtsatas vaid kergelt, kinkides noormehele ühe õrna naeratuse, viies enda rohelised silmad Chadilt jõele. Endiselt liikus see vaikselt oma teed, märkamata maailma enda ümber või jälgis ta seda hoopis tähelepanelikult, tehes pisikesi märkmeid ja tähelepanekuid. "Seda tuleb kohe kindlasti vältida," noogutas tüdruk endamisi tüübi järgneva lause peale. Too suvi muutus tõesti põnevaks alles siis, kui need kaks kohtusid. Tervelt kaks kuud oli midagi teha ning igav ei hakanud. "Nad on selles meistrid," parandas Veronica vaikselt Chadi, kui jutt läks edasi mehe parimatele sõpradele. Naljakas mõelda, et Anna polegi otseselt kunagi Trey'ga suhelnud.
|
|