12. mai 2013
May 12, 2013 15:59:34 GMT 2
Post by One Tree Hill on May 12, 2013 15:59:34 GMT 2
Gossip Corner
NEW FACES
Meie linna on jõudnud üks salapärane noormees, Spencer Jeth, kelle kohta ei oska ma muud kirjutada, kui et ta pesitseb Westside'il ja on kohtunud juba Brooklyniga, kelle AA-sponsoriks ta on, ja Scarletiga, kellega trehvas Tree Hilli ostukeskuses. Küll ma teile järgmine kord temast pikemalt räägin, siis olen suutnud ehk rohkem materjali välja otsida. Väärib mainimist, et Brooklyn nimetas meest hoopis Jonah Traubiks, kuid Spencer väitis, et tegemist on tema kaksikuga.
Tree Hill High on saanud endale uue õpetaja Jonathan Martini näol, kes on meie väikelinna tulnud Asheville'ist, kus ta oli Asheville'i internaatkooli füüsikaõpetaja. Kuna meil kooli hetkel ei ole, siis ei oska ma tema kohta midagi öelda, aga mõne nädala pärast tean ehk rohkem. Ta ei ole küll samasugune silmarõõm, nagu Thomas oli, aga siiski seal on, mida imetleda, kui tunnis jutt liiga keeruliseks kisub.
LORELEI & TYLER
Neid kahte nähti hiljuti koos Green Poison Baris ja kohe kindlasti ei olnud nad seal lihtsalt sõpradena istumas. Tundub, et Lorelei ja Tyler on käima hakanud... või on see üks neist suhetest, kus seks on oluline ja kõik muu on teisejärguline, nagu näiteks fakt, et mehel on poeg. Ühel hetkel tuleb aga selline "pisike" mainimata jäänud inimene alati välja. Seekord mängis siin rolli lihtsalt saatus. Nimelt tuli Kath koos Brentiga Tyleri korterisse, aga mees ei olnud seal teps mitte üksinda. Ma ei tea, mis seal juhtus, aga Lorelei väljus sealt õige pea ja kohe kindlasti ei näinud ta välja, nagu hakkaks ta Tyleri ja Brentiga kodu mängima.
MEGAN IS BACK
See psühho on jälle enda tee Tree Hilli leidnud. Tulid enda pooleli jäänud tööd lõpetama? Mina Helena asemel vaataksin ette. Siiski kohtus Megan Sunset Sushis hoopis Lucieniga, seda muidugi mitte vabatahtlikult. Ma ei riskinud sinna kauaks jääda, sest need pilgud seal lauas võisid ju lausa tappa. Viimase asjana nägin ma noormehe nahaalset käiku, kus ta napsas modelli setist ühe maki ja pistis selle suhu. Hmm... Mõni kohe norib muhku.
DANIELA & MATTHEW – A HOUSE TOGETHER?
Pärast koolis juhtunut on see suhe küll ainult tugevamaks läinud. Daniela on enda tervise vist jälle korda saanud, sest teda nähti nii Helenat külastamas kui ka enda armsamaga mööda Riverwalki jalutamas. Sealt jäi mulle kõrvu, et noored plaanivad endale Tree Hilli kinnisvara soetada. Khm... see tähendab, et Matthew kavatseb enda rahakotti kergendada, sest vaevalt tüdrukul selleks raha on. Kuigi nad tahavad endale siia pesa punuda, sain mina aru, et suurem plaan on neil jääda New Yorki.
COLIN AND LUCY – FUTURE PARENTS?
See värske paar käis mõned päevad tagasi Tree Hilli haiglas, aga mitte selleks, et Phoebele külla minna, vaid selleks, et naisteosakonda külastada. Kas keegi on rase? Meil on siin ikka tõeline beebibuum. Huvitav, kes järgmine on? Lorelei? Lisaks sellele külastasid nad naise vanemaid ja jutud liiguvad, et naine jääb nüüd pikemaks ajaks Tree Hilli, mis viitab ainult sellele, et ta võib rase olla. Huvitav, kuidas Helena seda uudist võtab?
TYLER & BRANDON ARE BUDDIES NOW?
Tyler ja Brandon jälle TRICis kohtumas. Seekord võttis viimane juhtimise enda kätte. Mingit kaklust näha ei õnnestunud, küll aga oli huvitav see, et mehed istusid koos ühte autosse ja ajasid juttu, mis paistis väga tõsine. Ausalt öeldes mind isegi ei huvita, millest nad rääkisid, sest olin liiga üllatunud sellest, et nad teinteteist sõrmegagi ei puudutanud.
WTF IS GOING ON?!
BSV peab vist ennast uuesti tuhast üles töötama hakkama, sest väidetavalt toimus just nende laohoonete piirkonnas tulekahju, mis võttis päris kiirelt võimust üle terve hoone. Jutud liiguvad, et tegemist oli süütamisega. Eelmised BSV riismed üritasid uuesti gängi maatasa teha? Või oli tegemist lihtsalt kahe gängi vahelise arveteklaarimisega? Seda viimast juhtub meil siin tihti ja ausalt öeldes ei oleks see enam isegi uudiseks.
NÄHTUD
Victor külastamas sedasama hoonet, mis hiljuti leekidesse mattus. Mida oli sellel kobedusel sinna asja? Selle kavatsen ma välja uurida nii kiiresti kui võimalik. Asjad kisuvad ikka väga segaseks... isegi minu jaoks.
Brandon L'Écho Lounge'is enda õhtukaaslasi vahetamas, mis tekitas päris kena stseeni. Kui esimene naine otsis kedagi, kellega õhtut veeta, siis teine naine otsis kohe kindlasti midagi tõsisemat.
Simon ja Jacklyn jagasid lõpuks ometi enda esimest suudlust vahetult pärast koolis juhtunut. Selle õhtu veetis naine koos enda tütrega mehe juures. Mõnikord võivad sellised õudsed asjad ka midagi positiivset korda saata.
Robert, Vanessa ja Scott kolmekesi koos naise palatis. Ma tahaks teada, kui paks see õhk seal pingest oli? Ilmselt oleks saanud seda lausa noaga lõigata. Ma ei tea, mis toimub kisakoori treeneri ja psühholoogi vahel, aga mees veetis terve aja naise voodi kõrval.
Xavier näitas lõpuks ometi enda vanematele, et Elizabeth on tema perekond, ja läks pärast tulistamist pigem naise kui enda perekonna juurde. Tundub, et noormees võtab enda isarolli juba täitsa tõsiselt.
Jocelyn läks pärast juhtunut enda õega koju ja jutud käivad, et toimunu ei mõjunud hästi tema psüühikale. Ei tea, kas ta üldse tuleb sellel aastal veel kooli?
Carla leidis lohutust enda onu juurest. Kas nad saavad nüüd lõpuks ometi omavahel läbi või on see ajutine? Carlat tundes panustaksin viimasele.
Hunter ja Lucas pidasid maha tõelise vestluse. Suudate seda uskuda? Nad rääkisid! Või noh... pigem vaidlesid, aga see selleks. Tundub, et noorim Sommersite poiss astub lõpuks ometi enda vendade tagant välja ja ütleb seda, mida mõtleb. Lucas otsustas öö Oscari juures veeta. Nende vikerkaarevärviline armastus on vist ikka päris tõsine.
Luke ja Helena on vist ikka tõesti tõsises suhtes, sest noormees istus terve selle aja, kui neiu oli teadvuseta tema kõrval, hoides tema kätt. Kas pole mitte armas?
Stephen lendas New Yorgist kohale, et Phoebega olla. Ka neiu vend näitas haiglas enda nägu ja suure üllatusena viis ta lilled ja kommikarbi ka enda eksile. See oli temast tegelikult täitsa kena. Ootamatu külastajana tuli palatisse Stacia, kes oli küll väga endast väljas, vähemalt ma loodan, et oli, sest vastasel juhul jätab ta endast ikka väga südametu mõrra mulje.
Lorelei lahkus sündmuskohalt koos Marcusega, külastades hiljem Andrew'd. Noormehe palat oli üldse väga rahvast täis, sest lisaks neile oli seal veel Tyler, kes muidugi tuli koos Loreleiga, ja Scarlet, kes ennast kenasti haavatu voodisse sättis. Juba Alecist üle ja uue mehe jahil? Vigastatuid on lihtsam kätte saada, jah?
Kylie sisenemas Nathanieli majja. Natuke aega hiljem jõudis koju ka noormees ise. Mis seal majas toimus on teavad vaid asjaosalised.
William sai Simoni käest Annie käeketi. Kas need kaks on paar? Või on nad kohe selleks saamas? Armas käik oli see igatahes.
Castiel Kennedy voodi kõrval istumas. Need kaks on ilmselt nüüd ametlikult paar. Huh, kevadega tuleb neid paare aina juurde. Ei tea, kas nad talveni ka vastu peavad?
Carrie ja Seth astusid üle reeglist, mis ei lubanud neil kooli territooriumil avalikult õrnutseda, aga vähemalt näitasid nad, et nende armastus, mida kõik kritiseerivad on tõeline. Õhtu veetsid nad koos naise korteris ja nagu tundub, siis hakkab Seth meie kooliarstiga kokku kolima.
R.I.P.
Annabel Gillies
Amaranth Ledger
Greta Eklof
Rosalyn Traver
Jake Brooke
Samantha de la Vega
Eileen Eastie
Lesley Woods
Sadie Harrison
Christabel Grenier
Alyssa Rhodes