27. aprill 2013
Apr 27, 2013 1:08:14 GMT 2
Post by One Tree Hill on Apr 27, 2013 1:08:14 GMT 2
Gossip Corner
NEW FACES
Linna on jõudnud veel üks Hemingway. Sel korral on tegemist aga väga musta minevikuga mehega, kes on isegi vanglas istunud. Huvitav, mis ta siia tõi – sugulased? Töö? Soov otsast alata? Mehe nimeks on Ace Hemingway. Linnas on ta jõudnud luua ka mõningaid tutvusi, näiteks meie bioloogiaõpetaja Emily Bryant. Nad kohtusid Shootersis, kus mängisid piljardit, pärast mida mees naisele joogi välja tegi. Tundub, et õpetaja liigub Thomasest edasi.
Meie linna on jõudnud üks Princetoni lõpetanud neiu nimega Katherine Winston, kes tundub teadvat Sethi. Noored sai juhuslikult kokku CD Alleys ning läksid kohe kohvikusse istuma. Natuke kuulamist ja olukord sai kiirelt selgeks – tegemist on Sethi eksiga. Carrie, vaata ette, muidu jääd veel enda boy toyst ilma. Katherine oli ka üks neist noortest, kes Tyleri juures tööintervjuul käis, et noormehe lapsehoidjaks hakata. Tundub, et õnn ka naeratas talle, sest naine on korduvalt last lasteaiast ära toonud ja enda juurde viinud.
Zane Cash on taas enda jala Tree Hilli tõstnud. Viimati nähti poissi New Yorgi lennukile istumas ja sellest on möödas tublid aastad. Noormees ei ole linnas veel kuigi aktiivselt enda nägu näidanud, küll aga võttis ta osa Andrew' peost, kus ta hoidis pigem madalamat profiili.
THE BEST PARTY OF THE SPRING!
Selle kevade parima peo tiitli teenis Andrew' juures toimunud tõeline orgia. Muusika mürtsus nii kõvasti, et iga hetk võis oodata politsei saabumist, mis küll kunagi ei juhtunud... õnneks. Mõni oleks seal kanepiga vahele jäänud, rääkimata alaealistest, kes hoolega alkoholi tarbisid.
Carla pidutses üllataval moel enda onu kihlatuga, jagades temaga ühe mahlase suudluse ning tantsides temaga tantsuplatsil nagu üks õige lesbipaar. Kuule, te teeksite isegi Roxyle ja Reynale silmad ette. Uus paarike? A little bit messed up... but I would ship you two.
Ariel veetis taaskord aega Alejandroga. Noortel läks asi tantsuplatsil päris kuumaks, pärast mida valati veel mõned shotid kurgust alla. Õhtu lõppes neil tüdruku korteris ja ma arvan, et mul ei ole vaja siia kirjutada, mis seal ilmselt toimus. Kas need kaks on paar või ei?
Ilmselgelt oli Andrew'l palju raha üle, sest ta pritsis peaaegu terve pudeli šampust enda tantsivate külaliste hulka. Tahtsid märja T-särgi vooru teha? Peoperemees üritas endale terve peo jooksul ilmselgelt voodipartnerit otsida. Tema esimeseks kandidaadiks sai Lorelei, kuid peagi püüdis tema tähelepanu hoopis Kennedy. Noored kadusid peagi tantsupõrandale, kuid nende väga paaritumistantsu meenutav tants lõpetati peagi Castieli poolt. Armukade? Kindlasti! Castiel ja Kennedy kadusid kööki, kus tüdruk sai ühe suudluse osaliseks. Tundub, et asjad loksuvad siin paika, sest need kaks on ilmselt peagi uus kuum paar.
Andrew läks tagasi Lorelei juurde, kes veetis kvaliteetaega Tyleri ja kanepipläruga. Juttu oli Hollywoodist, kust tüdruk pärit on. Kuna kolmikul oli ilmselgelt natuke igav olla, mindi huviga katusele turnima. Jumalale tänu, et keegi sealt alla ei sadanud. Nad olid vist liialt hõivatud katusel asuva pehme muru uurimisega. Natuke purjus?
Samuel võttis pidu pisut vaiksemalt, veetes aega Freyaga. Amaria tuli peole koos Kennedyga, kuid jäi peagi üksinda. Midagi jõudis toimuda ka tema ja Tyleri vahel, kuid viimane leidis, et Lorelei on palju huvitavam kaaslane. Nii ei jäänud blondiinil muud üle kui köögis istuda ja veini lakkuda. Kuigi isegi seda ei saanud ta rahulikult teha, sest Kennedy ja Castiel tulid sinna enda suhteprobleeme arutama.
Seda, mis peol edasi juhtus, ma ei tea, sest leidsin endale selleks ajaks juba ühe kobeda kaaslase, kellega üks vägev õhtu Hiltoni sviidis veeta. Siiski ootan endiselt selle peo kohta käivaid toredaid jutte, sest olen kindel, et neid on veel hulgi.
NATHANIEL VS TYLER
Mõnel mehel ikka rusikad sügelevad, ma vaatan. Kui mõned nädalad tagasi klaaris Tyler arveid Brandoniga, siis nüüd läks ta kallale Nathanielile. Tegelikult on raske aru saada, kumb neist seda alustas, sest sõnade loopimine sai alguse juba pubis istudes. Nagu õiged mehed kunagi, mindi kaklema siiski välja. Olin nii kindel, et nad lõpetavad mõlemad koomas või politseijaoskonnas. Lööming oli vägev ja kestis kaua. Keegi ei söandanud neile vahele ka minna. Noh, eks selline vaatepilt ole Westside'il üsna tavaline. Siiski suutsid noormehed õigel hetkel selle löömingu lõpetada, nii et koju said nad omal jalul. Mis selle kakluse põhjuseks oli, ma tõesti öelda ei oska, aga ilmselt on tegu lihtsalt vastastikuse vihkamisega.
COLIN HOOKED UP WITH LUCY AND BROKE UP WITH HELENA?
Tundub, et Colin ei olegi nii süütuke kui tundub. Väidetavalt olevat noormees hakanud enda suhteid Lucyga üles soojendama peaaegu kohe pärast seda, kui Helena LA-sse lendas. Kõik läks täitsa kenasti, kuni Colin ja Lucy kohtusid pargis ja läksid sealt edasi noormehe juurde, kust naine lahkus väga hilja ja pärast seda ei ole keegi neid koos näinud. Või siiski... Paar päeva tagasi läks Lucy noormehe juurde Spring Street Gallery'sse, et temaga millestki rääkida.
Küll aga käis Colin Helena sünnipäeval ja lahkus sealt esimesena, tunnistanud eelnevalt tüdrukule üles selle, et magas kellegi teisega. Lucyga? Mees, sa oleksid võinud parema aja valida kui Helena sünnipäev. Vaene tüdruk. Sel aastal jäi tema sünnipäev küll väga lühikeseks. Peagi jalutasid kõik kostümeeritud külalised koju. Ainsana jäi Helena juurde Daniela, kes alles järgmisel hommikul Sommersite juurde läks.
NEW BAND IN TREE HILL?
Noortekeskuses hakkab ilmet võtma uus bänd, või see ainult paistab nii... Ühel päeval kogunesid sinna Amaria, Reyna, Léon ja Lorelei. Léon läks lihtsalt naistesse, sest kui aus olla, siis oli ta ainus koos instrumendiga. Ma ei tea, kui musikaalsed nad kõik on, aga bändiruumi nad kadusid ja istusid seal tegelikult täitsa kaua. Eks me näe, kas näeme neid varsti TRICis esinemas.
LUKE IS A FIELDING'S POOL BOY???
Ei tea, kas Richardsitel on näpud põhjas või arvab Luke, et basseinipoisi kuulsus annab talle naiste juures paremat lööki? Ma arvan, et mulle endale küll meeldiks, kui üks palja ülakehaga Luke mu basseini puhastaks. Kõige huvitavam asja juures on see, et Helena saab enda basseinipoisiga kohe väga hästi läbi. Võib-olla kohe liiga hästi. Nimelt olevat noormees neidu pärast tolle lahkuminekut Colinist lohutanud ja seda mitte ainult kallistusega, kui te aru saate, millest ma räägin.
NEWS ABOUT JILL AND JACE
Jill ja Jace käisid käsikäes läbi kevadise Tree Hilli jalutamas. Noorte nägudel oli naeratus ja see kõigile tuntud armunute pilk. Kas ma kuulsin õigesti, et Jill kirjutab meie väikese linna kohta raamatut? Jee, meie võimalus maailmakaardile pääseda! Sorry, Ravenid, ma mõtlesin millegi kultuursemaga kui korvpall. Jace kavatseb sügisel Wilmingtoni skulptuuri õppima minna. See võit jõuluballil läks ikka õigesse kohta. Ehk saame ühel heal päeval enda linna ka ühe ilusa skulptuuri, mille autoriks on Jace.
JESSICA AND HUNTER – CINEMA DATE!
Tundub, et Jessica ja Hunteri vahel on nüüdseks kõik paika loksunud. Ma lihtsalt loodan, et asjad on ikka sõpruse tasandil ja jäävadki sinna, kuigi Hunteri armastus näitsiku vastu on lihtsalt nii siiras ja armas. Noored läksid hilisõhtul koos kinno, et vaadata ühte õudukat. Ma ei ole kindel, et väikest Sommersit üldse millalgi varem kinos näinud olen. Veel enam et koos tüdrukuga. See poiss ei käi ju üldse väljas, vähemalt mitte vabatahtlikult. Ei tea, mida Jessie talle küll kokku lubas, et ta nõustus kinno tulema.
CARLA IS TRYING TO PUT HIS UNCLE SIX FEET UNDER?
Carla viimase aja käitumine tekitab Alecile tõelist peavalu. Tüdruk ei jää enda pidutsemisega sugugi alla njuujorklastele, kelle jaoks päeva parem osa alles pärast keskööd pihta hakkab. Selle noore neiu käitumine paneb aga tõsiselt proovile tema kirurgist onu suhte oma kihlatuga, kuna ka Scarlet on hakanud nüüd tublisti pidutsema ja seda just noorematega. Ilmselt kõige naelaks oli Carla ja Scarleti vaheline amelemine ühel järjekordsel Eastside'i peol. Selle tulemusena lahkus Scarlet korterist koos enda asjadega. Samuti võib näha ranti tema sõrmusesõrmes, mis tähistab kohta, kus veel paar päeva tagasi oli uhke sõrmus.
Ma ei ole nüüd kindel, kas Carla just seda taotleski, aga tal õnnestus enda onu süda lihtsalt kõige selle peale seisma panna. Alec kukkus kokku ning viidi kõigest mõni minut pärast Scarleti lahkumist haiglasse, kus Carla, pisarad silmis, mehe voodi ääres istus. Nüüd on küll kahju jah, aga ega enne võib enda onu närvidel kenasti trampida. Ei tea, kas Carla lendabki nüüd kuhugi internaatkooli, nagu viimasel ajal ringi liikuvad jutud rääkisid, või võime teda peagi taas pidutsemas näha?
DOMINIQUE AND VICTOR – BUSINESS TALK?
Just siis kui mina jõudsin hõisata selle kohta, et meil on Shootersis üks kobe koristaja, tuleb Dominique ja pakub talle mingit kahtlast tööd. Ei no jah. Victor tundus selle pakkumise osas üsna kahtlev. Siiski nähti teda mõned päevad hiljem sisenemas hoonesse, kus on pidevalt nähtud ka Dominique'i. Ma olen enda silmarõõmust ilma jäänud... Shootersis te mind enam ei näe, mitte et te teaksite, kes ma olen...
NÄHTUD
Sommersid lendasid kõik aprilli alguses päevaks või paariks New Yorki. Peatuti ilmselgelt Matthew' korteris. Lihtsalt mingi lõbureis või oli sellel mingi suurem eesmärk?
Victor ja Katherine Riverwalkil kohtumas ja ilma üle arutlemas. Noh, eks see ole üks enimkulutatud teemasid, millest rääkida, ja ega kaks võõrast millestki muust ei hakkagi esimesel kohtumisel rääkima.
Scarlet Tyleri juurde minemas, kaasas kott toiduga. Oma kodust visati välja?
Phoebe ja Colin jalutasid koos poodi, kust ostsid asju, millest ilmselt tuli üks maitsev küpsisetort. Pärast kojujõudmist kumbki osapooltest enam majast ei lahkunud.
Tanya noorem vend on New Yorgist jälle kohale lennanud, et enda õekesele külla minna. Väidetavalt tahab Lucien enda järgmise artikli teha Megan Whitely kohta ja lisada sinna ka Helena vaatevinkli. Huvitav, kas tüdruk on selleks valmis, kui ta just Colinist lahku läks?
Lorelei ja Millie kohtumine skateparkis. Neil kahel on ju lausa ühine minevik, aga Sommersi ootamatu maailmareis lihtsalt sai neile saatuslikuks. Ei tea, kas näeme neid kahte veel kunagi koos pidutsemas või on mõned suhted parem katki jätta kui üritada neid parandada?
Ariel ja Léon TRICis tutvusi sobitamas. Noormees segas neiule ühe värvilise Tequila Sunrise kokteili, mis juba vaadates täitsa maitsev tundis. Noortel käis väga huvitav diskussioon klubis mängiva algaja bändi kohta, kes mind ennast küll üsna külmaks jättis, aga see selleks. Maitse üle ju ei vaielda. Selle üle kakeldakse.
Ei tea, kas Yvonne'ile mõjus minu eelmine sissekanne või oli põhjuseks midagi muud? Igatahes nähti teda jälle üle pika aja Stefani ukse taga. Ei saa öelda, et külastus kuigi pikaks oleks jäänud, aga vähemalt ei virutatud tal nina ees ust kinni.
Lizandra sai jälle aastakese vanemaks. Selleks puhuks tulid Tree Hilli isegi Joe, Jason, Sierra, Liam ja Sayer. Viimased külalised lahkusid üsna hilja, seega võib öelda, et pidu oli vist üsna õnnestunud.
Ariel ja Scott Port City Javas istumas ja hiljem koos lahkumas. Kas neil mitte ei olnud kunagi mingi teema ühel peol? Võib-olla oli tegu siiski lihtsalt ühe sõbraliku lõunasöögiga.
Jake taas Moraleste majja sisenemas. Mind hirmsasti huvitab, mida see mees sealt kogu aeg otsib? Huvitav on see, et Jake lahkus kõigest mõni minut pärast seda, kui Nathan koju tuli. Ma olen üsna kindel, et seal majas juhtus midagi, mis ei oleks pidanud juhtuma...