21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 22, 2013 19:19:43 GMT 2
Nathaniel istus rahulikult kodus ning klõpsis erinevaid telekanaleid. Alles eile oli ta saanud Tyler'i käest päris korralikult peksa, kuid õnneks sai ka Leighton omale ühttist mida mäletada. Nathaniel nägi tegelikult üsnagi jube välja, nägu oli mõnusalt sinine, vasak silm pooleldi kinni paistetanud, ribid muljutud ning ka kõhu peal olid suured sinikad, mille ta oli saanud siis, kui Tyler otsustas talle põlvega kõhtu virutada. Kokkuvõtlikult nägi ta välja jube ning isegi Nate'i nukid olid korralikult marraskil. Terve mehe keha tuikas ning enda diivanilt püsti ajamine oli tõeline katsumus. Nathanielil polnud vähimatki aimu, kuidas seda kõike Kylie'le seletada ning mida neidis sellest kõigest üleüldse arvata võib. Kõige rohkem tekitas Nathanielile muret ta põlv, mis tekitas piinavat valu igal korral, kui ta püsti tõusis. Kui ta muidu ei näinud arsti juurde minemisel mõtet, siis põlvega peaks ta seda ikkagi vist külastama.
Ot: Ky
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 22, 2013 19:59:47 GMT 2
Töölt vabaks saanud, võttis Kylie suuna Nathanieli juurde, justkui tahtes heastada seda, et eile õhtul temaga aega ei veetnud. Vahepeal tuleb tubli kasutütar olla ja kodus kasulik olla. Ukse taha jõudnud, ei hakanud Ky koputama,vaid astus kohe majja sisse - oli Nate talle siiski täiesti arusaadavaks teinud, et ta võib lihtsalt sisse astuda. Kylie võttis esikus üleriided seljast ning liikus siis elutuppa, kus üks väga hädise ja paistes näoga noormees kanaleid vahetada klõpsis. Ky raputas kergelt pead, samal ajal sügavalt sisse hingates. "Esimene kord, kui sinu nägemine mind naeratama ei pane," märkis Kylie.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 22, 2013 20:10:29 GMT 2
Nathaniel kuulis ukse avanemist ning teadis, kes majja sisenes. Tuli ilmselt natukene seletustööd teha ning noormees polnud suutnud välja mõelda, kuidas ta seda teha kavatses. Oma seotusest gängidega kavatses Nate vähemalt esialgu Kylie eest varjata. Seda polnud neidisel vaja teada ning selle eest oleks Ky Nate'i ise ilmselt peksnud. Õnnelik ta vaevalt oleks olnud. "Tere sullegi, kallis," lausus Nathaniel ning üritas midagi muige laadset näole manada, kuid see asendus üsnagi kähku kerge valugrimassiga. "See ei ole päris nii hull kui see sulle tundub," lausus Nate, olemata kindel, kas see tõele ka vastas. See oli siiski päris hull ning tegi ikka mõnusalt haiget. "Kuidas tööpäev läks?" uuris Nathaniel seejärel neidiselt, lootes pääseda küsimusest, et mida kuradit ta oma näoga on teinud.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 22, 2013 20:37:39 GMT 2
Kylie võttis diivani käsitoel istet ja vaatas Nathanielile otsa. Oma koti asetas ta sinnasamasse põrandale. "Päris uskumatu on näha, et keegi tõepoolest on suutnud sinult muige niimoodi suult pühkida, et sulle selle taastamine piinarikas on," lausus Kylie, eirates kõike, mida Nate talle ütles. Mirth ei oska üldse hinnata, kui hull see asi on - ta pole veel teadlik ei sinisest kõhust ega vigastatud põlvest. Ja ta ei kavatsenud ka oma tööpäevast siin praegu muljetama hakata. "Tundub, et sa ei taha sellest rääkida," mainis Mirth.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 22, 2013 20:52:11 GMT 2
Nathaniel kuulas Ky'd ning kui neidis käetoele istus, ajas noormees end istukile, üritades sellel korral läbi ajada valugrimassideta, mis peaaegu et õnnestus. "Tule siia, kallis," lausus Nate ning patsutas kohale enda kõrval. Noormehe enda pilk jäi pidama ta marraskil ning kergelt paistes nukkidel. "Mul ei ole siin lihtsalt millestki rääkida, kallis," alustas Nathaniel kui oli pilgu tagasi Kylie'le viinud. Ta ei olnud päris kindel, kas Ky oli ta peale pahane või mis tundeid neidist hetkel valdasid. "Ma läksin baari, läks väikseks ütlemiseks ning seejärel tekkis pisikene kaklus. Seega mitte midagi hullu - tavaline meeste värk," rääkis Nathaniel ning tegi võimalikult lihtsa ja leebe kokkuvõtte sellest. Tegu oli küll tunduvalt hullema kui pisikese kaklusega, kuid see ehk aitas Kylie'l veidi leebemalt kogu seda olukorda võtta.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 22, 2013 21:14:28 GMT 2
Kylie ei liikunud kuhugi. Käetugi oli täiesti okei pind, kuhu tagumik toetada. "Ma loodan, et see teine osapool on vähemalt sama kaunis kui sina," lausus Mirth. Mitte, et ta kellelegi halba tahaks, aga natuke lohutab küll, et okei, oma kutt on vigane, aga vähemalt pole ta nii nõrk, et ei suuda vastasele samaväärseid hoope jagada. Oli näha, et Nathaniel üritab praegu vaprat mängida, aga tema valugrimassid, mida ta edutult varjab, räägivad enda eest. Kuna Kylie ei osanud veel asja tõsidust hinnata, võttis ta kõike rahulikult.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 22, 2013 21:26:57 GMT 2
Nathaniel oli kergelt üllatunud, et Kylie seda kõike nii rahulikult võttis. Muidugi ei teadnud neidis olukorra kogu tõsidust ning seda, et Nate oli eelneval ööl purupurjus, kuid neid asju polnud Ky'l vast vaja teada ka. "Teine osapool pääses vist siiski veidi kergemate vigastustega kui mina, kuid ka tema sai ikka veidi kannatada," torises Nathaniel. "Miks sa siia ei istu?" uuris noormees kerge kulmukortsutusega, "ja kas sa tahad süüa või juua midagi?" Nate kahtles, et Kylie oli vahepeal saanud aega kodust läbi käia, et midagi hamba alla saada, kuid nüüd oli tal see võimalus.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 22, 2013 21:46:11 GMT 2
"Pettumus, jah?" turtsatas Kylie Nathanieli torisemise peale. Olgem ausad, Nate pole kunagi kaotada osanud. Isegi mitte siis ei ole ta rahul, kui ta ise on see, kes alla annab. Viimane vähemalt näitab seda, et Nathaniel mingil määral tajub oma piire, aga see ei tähenda seda, et ta nendest üle ei astu. "Mu päevaplaan nägi ette, et ma tulen söön kõhu täis ja tõmban kerra," lausus Kylie, "aga mul ei ole enam mingisugust isu. Misasi sulle siis ei meeldinud, et kohe rusikad välja pidid võtma?" See, et Nate ise kohe süüd teise kaela veeretama ei hakanud, ütles Ky'le, et Nate ise provotseeris seda kaklust. Terve Tree Hill teab, et Nate'i ego ei kannata kriitikat.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 22, 2013 22:01:12 GMT 2
"Kui aus olla, siis jah. Mudiugi teine tüüp oli minust vanem ning tal oli piisavalt kogemusi, et iga vähegi mõistlik tüüp hoiaks temast parema meelega eemale, seega talle alla jäämine oleks võinud veel tunduvalt hullemini lõppeda," rääkis Nathaniel. Kui aus olla, siis hetkeks talle seal isegi tundus, et Tyler teda elusalt sealt minema ei lase, kuid õnneks tuli mehele mõistus õigel ajal koju. "Mhh.. Sa pead sööma. Söö vähemasti mingit õuna või apelsini või midagi. Mul on raudselt köögis mingit puuvilja ka. Ma toon sulle," rääkis Nathaniel. "Teisele tüübile ei sobinud minu eksistents, seega ta ise nõudis seda. Ja pealegi, tema andis esimese löögi, seega tema alustas," rääkis Nate ning tõusis püsti, et Kylie'le midagi köögist tuua. See polnud aga kohe päris kindlasti kõige targem otsus, kuna mehe muljutud ribid tegid haiget ning panid Nathanieli õhku ahmima.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 22, 2013 22:18:10 GMT 2
"Või et sinu eksistents ei sobinud," kergitas Kylie kulmu, "miks peaks keegi su peale nii vihaseks saama? Kellega tegu üldse?" Vaevalt see nimi Ky'le midagi ütles, aga tore oleks teada - kuskilt seda nime kuulma juhtub, siis teab vähemalt. "Sina istud paigal!" käskis Ky, "Ma saan ise ka toidu kätte, kui ma tahan." Tegelikult sai Kylie Nathanieli peale juba vihaseks. Üheks õhtuks jätab üksida ja siis läheb ka kutt üksi baari ja no muidugi on kaklema ka vaja minna veel. Aga seda viha ei näidanud ta kuidagi välja. Üleüldse oli raske tema emotsioonidest midagi välja lugeda. Tal on üsna nõme tööpäev seljataga ja nüüd on Nate'iga veel nõmedam olukord.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 22, 2013 22:29:38 GMT 2
Kui Ky ütles, et ta saab ise ka kätte, istus Nathaniel sama targalt diivanile maha tagasi, üritades teha näo, nagu see poleks just talle haiget teinud. Kurat, ta peaks omale morfiini kuskilt sebima. "See on pikk jutt ning sul ei ole vaja seda kõike teada. See lihtsalt ei puutu sinusse," lausus Nathaniel. Tõenäoliselt on nii, et mida vähem Ky Tylerist, kohalikest gängidest ning Nathanieli seostest nendega teadis, seda parem oli. Õnneks oli Nate küll kõige leboma gängi liige, kuid oleks mõistlik vist sealt üleüldse välja astuda. "Mine ja söö siis midagi. Kas sa jääd ööseks siia?" uuris noormees Mirthilt edasi. Nüüd hakkas Nathaniel vaikselt aru saama, et Ky polnud kõige toredamas tujus, kuis ta polnud päris kindel, kas asi oli mehes endas või milleski muus.
|
|