|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 21:59:47 GMT 2
Kui Helena jälle ust avama kadus, ajas Rebekah end püsti. Selle kõhuga oli juba raskem tõsta, aga siis läks ta laua juurde ning valas oma klaasi vett, kuni Colini üles leidis. "Sina ka siin," oli näitsik kergelt öeldes üllatunud. Viimati nägidki nad siis, kui Rebekah tööl oli ja noormees lõunale tuli. Seda, kuidas noormehel läinud on, ei hakanud Rebekah küsima, sest tema klassiõde oli just midagi sarnast küsinud. "Tundub, et su õel on vist õigus, kui ta ütles, et Tree Hill on väike," muigas Bekah. "Su tüdruk on juhtumisi mu klassikaaslane."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 22:07:24 GMT 2
"Ikka, kus ma pääsen," lausus Colin tüdrukule, laiutades enda käsi. Tjah. Väike oli ta tõesti. Seda teadsid juba ammu kõik. "Siin on enamasti kõik noored kellegi klassiõed või kooliõed," sõnas noormees. Seega ei tulnud see talle eriti suure üllatusena. See on see, kui linnas on ainult üks keskkool.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 22:10:37 GMT 2
"Seda küll," noogutas Bekah kergelt muiates. "Tjah, sa oled siin siis kõige vanem?" uuris neiu. Praegu igatahes nii tundus. Loodame, et see väga palju ebamugavust noormehele ei tekitanud, sest nähtavasti oli peol ikka kedagi, keda ta kellegi kaudu teadis ka. Oh, muidugi, Shane oli ka ju keegi, kes ei olnud enam keskkoolis. "Aga tore sind jälle näha. Sa pole ammu juba Karen's Cafe'st läbi astunud," lisas neidis nagu muuseas ning lonksas oma vett.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 20, 2013 22:35:55 GMT 2
No drinking? Colin, seriously? "Nagu ütled, issi," muigas Phoebs. See oli just kõige huvitavam, et kodus võis Phoebs juua nii palju kui tahtis ja Colinilt sai mõnikord isegi lonksu õlut, aga siin vend tal juua ei lubanud. Õnneks ei kehti see kaua, sest varsti on tütarlaps ise ka täisealine. Aga okei, ei ole vaja siin vaidlema ka minna ja Helena sünnipäeva sellega ära rikkuda. Mingi hetk ilmus nende juurde üks kängurukostüümis tüdruk, keda Phoebs oli varemgi Coliniga näinud ja isegi koolis. Kas ta mäletas õigesti, et sellel brünetil oli koolis kõht ees? "Ma näen seda tüdrukut kogu aeg, aga mul pole siiani õrna aimugi, kes ta on. Äkki tutvustad oma sõbrannat?" sõnas Phoebs, kui Shane'i tähelepanu ka hetkeks temalt mujal oli.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Apr 20, 2013 22:52:12 GMT 2
Selena jõudis veel üks kord enda patsi, kostüümi juurde kuuluvat saba ning kingistust enda kaenla all kohendada, ennem kui uks avanes ja sünnipäevalaps isiklikult talle otsa vaatas. Tüdruk nägi täitsa armas välja enda Miki-Hiire-teemalises kostüümis. "Thanks ... I wore this thing like five years ago and luckily it still fit me," muigas Sel lõbusalt, emmates õrnalt Helenat, soovides tüdrukule ka palju õnne ning ulatades seejärel talle kingituse. "Ma tõsiselt loodan, et see meeldib sulle, sest sa ei kujuta ette mitu poodi ma läbi käisin ning koguni mitu korda mitme päeva jooksul," lisas Emily kergel turtsatusel. Tüdruk on alati olnud kehv kingitustevalija. Ta lihtsalt ei suutnud otsustada. Võimaluse korral ostaks ta kõik kokku ning kingiks korraga ära. Enamasti on neidisel selle jaoks isegi raha, kuid piisavalt käsi ega ruumi pole.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 20, 2013 23:00:08 GMT 2
"Yeah, it looks like it's specially designed for you," noogutas Helena ning embas Selenat vastu, võttes vastu ka kingituse. "So here's a little secret...mu õige sünnipäev on tegelikult esmaspäeval," lausus näitsik sosinal. Huvitav, paljud üldse seda tegelikult teadsid peale Colini, Phoebe, Daniela ja veel mõne lähema sõbra. "Kuule, siiamaani olen ma päris lahedaid asju saanud ja üks oli isegi protection pack, mille ma sain - üllatus, üllatus - Shane'ilt," muigas näitsik. Seda ta ei kujutanud veel ettegi, mis Selena pakis oli, aga loodetavasti siis midagi lahedat. "Noh, aga mis me siin koridoris passime, ülejäänud rahvas on juba elutoas," lausus näitsik ning juhatas ka Selena elutuppa.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 23:10:17 GMT 2
Jah, vanema vennaga pole tõesti probleeme vaja ja seega jäid valikuks ainult kas alkoholivaba šampanja või mahlaklaasid, mida fännikesega kokku lüüa. Tegelikult jätaks need šampanjapudelid üldse hetkeks puutumata, kuni kõik kutsutud vähemalt kohal on ja sünnipäevalaps ise tahab toosti öelda. Mingi hetk jäi Phoebs aga venna ja ühe kängurukostüümis tüdrukuga rääkima ning siis vaatas Shane hetkeks esiku poole, kust kahe tüdruku juttu oli kuulda. Varsti pärast seda tulid nad elutuppa ka ja mees tundis kohe ära Selena, keda ta kallistas. "You look hot," kommenteeris mees. "Ma arvasin, et sind ei olnudki juba kutsutute seas."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 17:03:49 GMT 2
"Ei tea mina," kehitas noormees enda õlgu, sest tal ei olnud õrna aimugi, kui vana Shane oli. Seda peaks vast Phoebe teadma, kui ta selline fänn on. "Pole nagu sellist aega ja vajadust olnud," sõnas Colin Karen's Cafe's käimise kohta. "Phoebe, see on Rebekah. Pebekah, see on Phoebe," tutvustas tüüp kahte tüdrukut, kui õde selleks soovi avaldas, kuigi ta oleks võinud ilmselt ka niisama ise neiult tema nime uurida, aga see selleks. Kui Selena kohale ilmus, kerkis Colini suule lai muie. Tüdrukul oli täitsa lahe kostüüm.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 17:10:00 GMT 2
"Noh, vähemalt pole kõik ikkagi väga noored," lausus Rebekah Colinit kuulates. "Ikkagi hea sind uuesti üle pika aja näha," lisas ta, kuni üks nõiakostüümis tüdruk nende juurde ilmus. Tuttav nägu oli tal küll ja Rebekah'le endalegi meenus, et koolis on ta seda tüdrukut varemgi näinud. "Meeldiv," lausus näitsik Phoebele otsa vaadates, kui Colin neid omavahel tutvustas.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2013 17:17:29 GMT 2
"Väga lohutav teada, et ma polegi selles seltskonnas ainus alakas," kommenteeris Phoebs venna ja Rebekah juttu, kui peol ka kahte Freshmani märkas. Ühel sünnipäeval tuli see ette küll ja siis oli natukene imelik lihtsalt olla. Täitsa titetunne tekkis. Hunter Sommers ja Simona Dragomir - mõlema Freshmaniga oli neidis kooliüritusel kohtunud. "Jah, meeldiv tutvuda," ütles ta Rebekah'le."Ja tegelikult on Shane isegi vanem kui Colin," lisas Aurora eelmise teema juurde tagasi pöördudes.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 17:24:57 GMT 2
Kui kellelgi sünnipäevade jäädvustamiseks alati kaamera kaasas oli, oli selleks Annabel, kes balleti kõrvalt vahel harva nii hobikorras ka fotograafiaga tegeles. Teda huvitas see, kuid tüdruku süda kuulus sellegipoolest rohkem balletile. Kuna Alejandro jäi oma õdedega rääkima, ajaski neidis end püsti ja kadus korraks esikusse, et kotist oma Pentax välja otsida ja mõned pildid klõpsida. Ta alustaski sellest, et jäädvustas snäkilaua ning tegi mõned pildid ka Jimeneztest ja sünnipäevalapsest, kes hetkel Selena ja Shane'i juures oli. Siis pöördus ta teise kolmiku juurde, kes ka omavahel millestki vestlesid. "Võib ikka?" küsis ta sellelt kolmikult. Kõik ei taha ju pildile jääda. "Phoebe teab mind, aga muidu...Annabel," tutvustas end näitsik, surudes kõigepealt Rebekah kätt ning siis ulatas ta käe ka Colinile.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 17:38:06 GMT 2
Colin vaatas tema juurde kogunenud noori ning kuulas lihtsalt nende juttu. See et Shane temast vanem oli teda eriti ei huvitanudki, sest nagu ikka - vanus on kõigest üks number. Ta ulatas enda käe näitsikule, kes koos kaameraga nende juurde tuli. "Colin," tutvustas noormees end, kuigi oli kindel, et Annabel on juba aru saanud, mis ta nimi on. Korraga hakkas noormehe mobiil taskus vibreerima ja hetk hiljem oli juba kuulda ka helinat. Colin ajas ennast diivanilt püsti ja jalutas natuke eemale. Libistanud mobiili taskust välja, võttis ta kõne vastu ning sammus kööki, sest seal sai rahulikult rääkida.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 21, 2013 19:43:59 GMT 2
Kuna Shane tuli Selena juurde ning hakkas varsti ise neiuga rääkima, otsustas Helena üles otsida enda noormehe, keda ta elutoast ega kuskilt ei leidnudki. Mis toimub? Tüüp nagu peidab end maailma eest ega suudagi kuidagi pidu nautida? Tõesti nii igav pidu või? Mingi hetk läks Helena kööki ja leidis sealt Colini, kes telefoniga rääkis. Ta ootas, kuni noormees kõne lõpetas ning läks siis naeratades mehe juurde. "Siin sa end maailma eest peidadki," lausus ta.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2013 20:04:55 GMT 2
Noormees võpatas kergelt, kui Helena teda kõnetas. Ta ei pannud absoluutselt näitsiku sisenemist tähele. Libistanud mobiili taskusse tagasi, vaatas ta Helenale otsa ning kergitas õige pisut enda suunurki. "Ma ei peida end maailma eest...mul oli lihtsalt üks kõne ja ma ei tahtnud seda seal kõigi ees vastu võtta," sõnas Colin tüdrukule vastuseks. Ta hingas sügavalt välja ning tõmbas käega läbi enda tumedate juuste. Toetanud end vastu kappe, selg kappide poole, asetas tüüp enda käed tööpinnale. Colini sinised silmad vältisid neiu omasid juba sellest hetkes peale, kui ta siia majja täna sisenenud oli. Ta lihtsalt ei suutnud talle otsa vaadata. "Helena," lausus ta tüdruku nime, "ma kavatsen sulle midagi öelda ja ma olen kindel, et sulle ei meeldi see ja sa ei taha mind enam kunagi näha, aga ma ei saa nii enam edasi olla. See ei ole aus ei sinule ega minule. Igatahes... kui sa olid ära, siis ma sain ühe enda vana tuttavaga kokku ja me veetsime üsna palju aega koos. Ühel päeval tuli ta minu juurde ja me rääkisime üksteisega praktiliselt kõigest ja ma ei tea, mis juhtus, aga ühel hetkel lihtsalt...asjad läksid käest ära ja ma magasin temaga." Colin neelatas ja vaatas Helenale otsa. "Ma petsin sind ja nagu näha ma ei ole see täiuslik poiss-sõber, keda sa minus kogu aeg nägid. Ma ei ole see inimene, kellega sa igavesti koos oled. sa ei väärigi mind pärast sellist tegu...sa peaksid endale kellegi parema leidma, kes ei kohtle sind nii nagu mina," lausus Colin ja nüüd oli ta kõik öelnud. Ta teadis, et rikub ära neiu sünnipäeva, aga ta ei saanud teda enam kauem petta nagu nende suhe oleks täiuslik ja ilus. See ei olnud ju. Colin oli nende esimesel lahus olekul juba libastunud...
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 21, 2013 20:10:01 GMT 2
Helenale tundus samuti Colin kuidagi eemalolev, kuigi ta siiski üritas seda vist mitte välja näidata. Oli ta ju saanud kallistuse ning oli mees vastanud ka tüdruku suudlustele. Kui tüdruk kuulis kergelt muutust Colini hääletoonis, läks tema üks kulm kortsu. Mida enam mees edasi rääkis, seda rohkem tundis Helena, kuidas tal pisarad silma tulevad ja samas justkui iiveldama ajas. "Colin, kuidas sa võisid?" küsis ta väriseval häälel ning raputas pead. "Ma u s a l d a s i n sind ning olin sind isegi armastama hakanud. Tead, see mõte ajab mul südame pahaks," rääkis ta edasi, hääl murdumas. Helena ei teadnudki täpselt, mida ta kõige rohkem tundis, kas viha, kurbust või pettumust. Seest lõi kõik äkki korraga nii valusaks. Nii hullult valusaks. Justkui oleks nuga tüdruku südamesse löödud ja seda veel seal edasi keeratud ning samas oli justkui tunne, et tahaks oksendada.
|
|