18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 20, 2013 20:23:21 GMT 2
Phoebe oli tubli tüdruk ja tegi juba reedel oma koolitööd ära, kuni mingi hetk õhtul venna helistas, et pangu end valmis ja võtku kingitus, sest kohe on ta kohal ja nad lähevad sünnipäevale. Oh well, selleks ei jäänud õieti aegagi, aga Phoebs sai tehtud kiire meigi ning otsustas lõpuks nõiaks riietuda, kuigi kaalus ka süngema Lumivalgekese varianti. Nõid tundus siiski temalikum. Joonistus oli kokku rullitud ja koos raamatuga kingikotis. "Ma peaksin sulle küll esmaspäeval soovima, aga ma võin seda teha ka täna, kallis Minni-Hiir," lausus Phoebs ning ulatas Helenale kingituse. Siis jättis ta oma venna ja tema pruudi omavahele ning läks elutuppa, kus teised juba olid. Outfit:
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 20, 2013 20:26:54 GMT 2
OT: Ma nägin mingi päev Rahva Raamatus seda raamatut eestikeelsena, kui ma tegelikult "Lohejooksjat" otsisin Oh, jälle uksekell. Kes siis veel saabus? Ust avades leidiski Helena eest kaks Hollowayd ning tema süda hakkas kohe kiiremini lööma, kui ta Colinit nägi. Ta võttis Phoebsilt kingituse vastu ning siis vastas ta Colini tugevale kallistusele, surudes ka oma huuled hetkeks mehe omadele. "Ma igatsesin sind nii väga," tunnistas ta ning talle oli see vastumeelne, kui Colin korraks tüdrukust lahti lasi. Oi, kui palju ta nüüd veel Coliniga koos tahaks olla. Kui mees üleriided eemaldas, mõõtis Helena teda hetkeks pilgua ning naeratas. "Seksikas piraat," lausus näitsik ning võttis mehe käest. "Aga lähme meie ka siis elutuppa, seal on süüa ka, kui sul kõht tühi peaks olema."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 20:31:58 GMT 2
Colin suudles õrnalt tüdrukut vastu, jättes selle musi pigem lühikeseks. Kui tüdruk avaldas talle, kui väga ta teda igatsenud oli, sai ta noormehe käest ühe naeratuse. Ta võttis Helena käest kinni ning jalutas siis elutuppa, kus oli juba üks kirju seltskonda koos. Ta märkas Danielat ning viipas talle. Tüdruk nägi enda kostüümis väga armas välja. Lasnud Helena käest lahti, maandus ta diivanile. Süüa ta ei tahtnud. Juua võiks küll midagi, aga ta oli autoga. Damn. Phoebe võiks endale load teha. Kuna ta sealt suurt kedagi ei tundnud, siis oli suht awkward.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 20, 2013 20:36:30 GMT 2
Kui Colin ja Helena lõpuks elutuppa jõudsid, nägi Helena, et pitsataldrik oli juba küll tühjenema hakanud ning eriti isukalt sõi seda veel karukostüümis Shane. Neidis ise ei tahtnud ka praegu ei süüa ega juua, vaid maandus Colini süles, kui too diivanile istus ning asetas ühe oma käe ümber noormehe kaela. "Muide, kuulasid sa raadiot nädala sees?" uuris näitsik. Ta oli andnud ühe intervjuu ning üks tema laul oli ka eetrisse läinud. "Ja...ma sain kaks piletit vormeliga proovisõidu tegemiseks. Mul oleks hea meel, kui sina minuga saaksid tulla," lisas näitsik.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 20, 2013 20:49:58 GMT 2
Ei läinudki kaua, kui vend ja tema pruut ka seltskonnaga liitusid ning just siis pidi Helena Colinile sülle istuma. "Get a room, you two," turtsatas Phoebs ning saanud kätte ühe papptaldriku, hakkas ta endale sinna arbuusikoore seest puuviljasalatit kühveldama, kuni karukostüümis noormehe ära tundis. "Sweet mother of god, Shane Wilson!" ei suutnud neidis oma vaimustust varjata. Kust kurat Chelsea Smile'i solist ja bassimees Helenat teadis?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 20:58:33 GMT 2
Kui Helena noormehele sülle maandus, oli see Colinile üsna suureks üllatuseks, aga mis seal ikka. Enda õe kommantaari peale ei olnud tal ausalt öeldes midagi öelda. Ta tõi ainult kuuldavale ühe turtsatuse. "Mitte eriti. Ma ei kuula väga raadiot. Nii palju ainult, kui ma autoga sõidan ja sa tead, et seda on vähe," lausus Colin. Ta kergitas ennast pisut, et endale klaasi mahla valada. Jook kulus ära. Võtnud sellest paar lonksu, asetas ta klaasi tagasi lauale. "Eks vaatab seda asja. Kui mul aega on, siis miks mitte," sõnas noormees õlgukehitades. See võib täitsa lahe olla. Aga siinkohal tema mõttelõng ka katkes, sest Phoebe hakkas hirmsasti lärmi lööma. Omg. Kallis õeke, kuulsused on ka inimesed.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 20, 2013 21:05:13 GMT 2
Helena kuulas Colinit ning noogutas. No selge, siis saab ta ilmselt mingi hetk üllatuse osaliseks, kui raadio käima paneb. Kui Phoebs Shane'i juurde fangirlima jooksis, hakkas näitsik lihtsalt naerma. "Ma ei teadnudki, et ta nii suur fänn on," lausus näitsik. "Aga Colin, see on Shane...Shane, see on mu poiss-sõber Colin ja see fangirl on tema õde Phoebe," tutvustas Helena külalisi omavahel. Tjah, seda pidi ka tegema, kuna muidu oleks olukord tõesti päris awkward olnud. "Aga siis me võiks üldse terve päeva koos veeta, kui sa leiad selleks vormeli jaoks ka aega. Ma olen sinust nii kaua eemal olnud," pöördus Helena uuesti oma kallima poole. Noh, ilmselt siis mõni nädalavahetus, sest Helenal endalgi nappis hetkel nädala sees aega. Järeltöid oli vaja teha.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 21:12:51 GMT 2
Shane sõi rahulikult pitsat ning lasi sellel hea maitsta, kuni üks nõiaks riietatud noor tüdruk lärmi tehes tema juurde tuli. "Sweet mama of the Bahamas, a fangirl," lausus noormees naerdes ning ulatas siis Phoebele oma käe, et seda suruda. Noh, fännidesse ta üleolevalt igatahes ei suhtunud ja talle meeldisid nad, kuni nad väga obsessed ei olnud. Siis tutvustas noori omavahel ka sünnipäevalaps ise ja Colinist oli Shane isegi kuulnud. "Aaa...oota, sa olid vist see Selena sõber, kui ma õigesti mäletan," meenus noormehele. Jaja, ta oli ballil neid vilksamisi näinud. Huvitav, kas Selena on üldse tulemas? Shane tundis temast puudust küll, eriti veel nüüd, kus ta neiule silma on hakanud viskama. "Ja tere sulle ka, Phoebe," tervitas Shane oma fänni.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 21:24:39 GMT 2
Colin noogutas Shane'ile ning pööras siis enda tähelepanu tagasi Helenale. Selenat polnud ta pärast balli näinudki, aga küll nad kuskil jälle millalgi kokku juhtuvad. "Tead. Ma ei taha hakata mingeid plaane tegema praegu," sõnas noormees viimaks kindlameelselt Helenale. Ta võttis klaasist veel ühe lonksu ning suunas siis enda pilgu külalistele.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 20, 2013 21:29:28 GMT 2
"Okei, arusaadav," lausus Helena. Praegu ei ole vist tõesti kõige õigem aeg ja koht. Jääks nad veel siis omavahele. Samas oli neidis lihtsalt nii...ülemeelik ja eriti just selle pärast, et Coliniga üle pika aja jälle olla sai ja mees tema sünnipäeval oli ja...oeh, see tähendas talle nii palju. "Aga räägi mulle, mis sa siin vahepeal siis teinud oled?" uuris näitsik. Telefonis nad ju nii pikalt ka rääkida ei saanud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 20, 2013 21:35:32 GMT 2
Phoebet üllatas, kuidas Shane talle vastas, aga see oli ka pigem selline sõbralikupoolsem. Ta poleks osanud arvatagi, et üks kuulsus nii lahe oli, aga kuna Shane paistis tema venda kellegi teise kaudu teadvat, siis ei olnud see ka ime. "Nice to meet you, Shane," lausus Phoebs mehe kätt surudes. "Tree Hill on väike," sõnas neidis selle peale, kui kuulis, et Shane teabki VersaEmerge'i lauljanna kaudu tema venda.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 21:38:37 GMT 2
"Sellegipoolest, mees, hea sinu ja sinu õega kohtuda," ütles Shane Colinile, kes veel oma tüdrukule midagi ütles. Siis pöördus kutt uuesti Phoebe poole. "On ta sul täisealine?" küsis Shane Colinilt, vaadates nii oma fännitüdrukut kui ka sünnipäevalapse poiss-sõpra. Muidu võiks ju fänniga mõned joogid teha ja pärast ta isegi tantsima viia. Või noh, võib-olla tantsiks pärast isegi Selenaga, kui too end üldse kohale mõtleb ajada.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Apr 20, 2013 21:40:52 GMT 2
Väikesest vaheldusest ei öelnud kohe kindlasti ära ka Selena, kes ennast peagi õige ukse tagant leidis, küll aga väikese hilinemisega. Kõigil juhtub. Tüdrukul kulus lihtsalt päris palju aega, et leida ülesse üks väga kallis ja südamelähedane Halloweeni kostüüm, mida ta kandis viimati neli aastat tagasi. Aega võttis, aga ülesse ta selle leidis ning see mahtus isegi Emily'le selga. Vähemalt ei pea ta ennast nüüd riietama mõrvarlikuks hambahaldjaks, mis oli puhtalt Jerry idee. Selle asemel on Selenal võimalus olla sinine tiiger. Ühes käes ilusti suht väikesesse karpi ära pakitud kingitus, kohendas Sel momendiks veel enda patsi, lastes seejärel uksekella. Loodetavasti on seda ikka sisse kuulda. outfit kingitus
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 21:50:22 GMT 2
"Ta ei ole täisealine. Seega no drinking for you," viibutas ta enda sõrme õe suunas. Loomulikult ta teadis, et Phoebe on varemgi joonud, aga see ei tähendanud, et ta peaks Coliniga samas peol jooma. Ei aitäh. "Mis ma siin ikka teinud olen - töö, stuudio, Phoebe ja...," Colin ei lõpetanud enda lausest vaid lihtsalt raputas pead. "Ja kõik."
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 20, 2013 21:53:56 GMT 2
Helena kuulas Colinit ja ta oligi enamvähem mingit sellist vastust oodanud. Selge siis. Varsti kuulis neidis aga jälle uksekella. "Okei, mul on täna palju olnud joosta vaja, seega ma jooksen nüüd jälle," lausus ta ning vajutas Colini huultele ühe õrna musi veel enne, kui ukse peale läks. Oh, peaaegu kõik on kohal, sest seekord seisis seal sinine tiiger Selena. Ta lasi näitsiku sisse ning mõõtis teda veel pilguga. "Your outfit is just awesome," kommenteeris ta.
|
|