|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 23:30:24 GMT 2
Kuna Sayer Jessicat seest ei leidnud, otsustas ta õue kasuks, kuigi sisimas ta juba kartis, et neiu oli minema läinud. Kas ta oligi nii kiiresti selle mis iganes nende vahel ei olnud ära rikkunud? Say avas ukse olles valmis koju minema, kui ta Jessicat ei leia, aga seal ta seisis. Vastu seina. Noormees sammus vaikselt tema juurde ning jäi tema ees seisma. "Jessie" ütles Say, "oled kombes?," küsis Sayer esimese asja, mis talle pähe tuli.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 23:33:36 GMT 2
Jessica kehitas õlgu. "Mina kakluses ei osalenud," vihjas neiu sellele, et ta muretses Say pärast. Kiirabiauto peatus klubi ees ja meedikud tormasid kluppi. Selle peale viis Jessie küsiva näo Sayeri poole. Olukord läks nii käest ära, et arsti on vaja?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 23:34:33 GMT 2
"Sa oleks võinud seal surma saada," sõnas Lizza ikka veel kergelt väriseval häälel, "ja sa lubasid, et ei kakle täna," lausus tüdruk, viies enda pettunud pilgu vennale. Lizard ei tahtnud tema enesetunnet halvemaks teha, aga ta lihtsalt pidi seda ütlema. Ta võttis poisi lõuast kinni ning pööras selle enda poole. See vaatepilt ei olnud ilus. "Igastahes pean mina sind nüüd kokku lappim. Ega sul mõnda ribi sisse ei löödud ja kas sa ikka hingata saad?" päris Liz, vaadates venda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 30, 2011 23:38:17 GMT 2
Joe naeris kergelt, aga see tegi valu. "Usu mind, kui keegi mind ära tapab, on Ash nimekirja lõpus. Isegi sina suudaksid mulle rohkem viga teha," lausus Joe ja heitis pilgu peeglisse. Kurat. Ta nägi kohutav välja. "Ma ei lubanud," meenutas vend. "Hingamine on korras jah," kinnitas Joseph.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 23:39:18 GMT 2
"Ma ei hakka end õigustama. Tegu oli mu sõbraga ja see on lihtsalt see, mis ma teen. Ma ei saanud lihtsalt kõrvalt vaadata," sõnas Sayer tüdrukule. Ta võis ennast muuta mõne koha pealt, aga mitte selle nurga pealt. Ta lihtsalt oli tavaliselt see, kes kaklejatele vahele läks, eriti kui üks neist oli tema sõber. Märganud Jessie näoilmet kiirabi peale, raputas ta enda pead, "Ash sai päris tublisti klobida ja kui ma tema pulssi katsusin oli see loid. Ta oli üsna kokkuvajumis äärel. Aga ma olen kindel, et kõik saab korda. Mõned on isegi noahaavadega ellu jäänud. Jääb ka tema. Võibolla õpetabki natuke enda suud kinni hoidma," lausus Say, kuid oleks hea meelega enda viimase lause tagasi võtnud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 23:42:43 GMT 2
See lause lihtsalt võttis tüdruku suust välja kerge turtsatuse ja ta isegi naeris hetkeks ja see rahutas teda. Välimiselt oli ta nagu vana rahu ise, aga seesmiselt oli üks suur torm. Ta on alati enda emotisoonide varjamises hea olnud. "Kas üldse sellist asja peab lubama. Üks õhtu ainult üks õhtu ilma kaklusteta. Mul oli tõesti hea õhtu alguses," sõnas neidis. Ta ei tahtnud enda venda just õhtu rikkumises süüdistada, aga tal oli tõesti Alexiga päris lahe olnud. "Igastahes, lähme koju ja ma lapin su kokku," ohkas Lizza.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 30, 2011 23:44:18 GMT 2
"Vabandust," sõnas Joe uuesti. Homme kutsu Alex õhtuks meie juurde. Mina ostan teile kogu joodava," pakkus Joseph. "Jah, koju," lausus mees ja käivitas auto ning võttis suuna nende korteri poole. Pea tal eriti selge ei olnud, kuid ta oli kindel, et saab ära sõidetud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 23:50:57 GMT 2
"Kas sa saadad mu koju?" küsis Jessica Sayerilt, tahtmata sellel kakluseteemal rohkem rääkida. Alguses oli kõik hea ja siis ikkagi pidi miski õhtu ära rikkuma. Pole halba ilma heata, aga peab see halb alati suurema jälje jätma? Kuigi Jessie polnud kaklusega kuidagi seotud, oli tal selle pärast imelik tunne sees. Kaklejateks olid siiski ühe tiimi liikmed - kas nad normaalselt läbi ei võiks saada? Või korvpallurid ei hoia niimoodi kokku nagu kisakooritüdrukud?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2011 0:07:22 GMT 2
Pilt Ashtonil eest täielikult siiski ära ei kadunud. Ega ei olekski saanud, kui ta nüüd liikumatult põrandale pikali jäi. Rakud ei vajanud enam töötamiseks nii palju verd, seega süda hakkas aina rohkem verd tagasi saama. Kui Joseph minema tõmbas, sulges korvpallur silmad, jäädes rahulikult maha lebama, peopesa kõvasti vastu rinda surutud. Ta teadis, et peab nüüd liikumatult olema. Võrreldes sellega, kui valus tal hetkel rinnus oli, ei olnud Josephi löögid tuntavadki. Aga ta oli kindel, et kui see mööda läheb, hakkab tema nägu ja kolmnurk tunda andma. Ja varsti kuulis ta Alyssa manitsevat häält kõrvus kajamas. Kas tüdruk tõesti ei näinud, et Ashiga polnud hetkel kõik korras? Kas ta ei näinud, et Josephi löögid polnud talle suurt midagi teinud, tõeline valu oli see, mis tuli parajasti rinnust, tema südamest? Hetkel oli Alyssa toetus see, mida Ash kõige rohkem vajas. Aga tüdruk oli lihtsalt uttu tõmmanud. Kah suurem asi tüdruksõber...
Ashton liigutas veidi kätt ning võttis teksade taskust rohupurgi, mille arst talle täna välja kirjutanud oli. Ta võttis purgist ühe nitroglütseriini tableti ning pistis selle keele alla. Ja siis oli juba kiirabi kohal. Ash toppis rohupurgi tagasi taskusse ning ootas valu taandumist. Ta saatis kiirabi minema, öeldes neile, et kõik on täiesti korras, ning tõusis aeglaselt püsti, vedades end kuskile istuma, kätt tugevalt südame kohale vajutades. Fakk küll.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 31, 2011 22:25:44 GMT 2
Alexi silmad pöördusid kaklusele kui Lizandra korraga vandudes püsti kargas ja lava poole läks. Kergelt pead vangutades, pani neidis rätiku koos puhaste klaasidega kõrvale, jälgides leti tagant toimuvat. Töötades Green Poison Baris, näeb ta kaklusi iga õhtu ning kui veab, siis isegi mitu korda päevas. See siin ei erinenud eriti nondest, kuigi oli leebem, sest kui kord baaris läheb kakluseks, siis lendavad ka pudelid ja toolid. Alexi silmad pöördusid hetkeks kakluselt Sayerile, kes läks kahte noort lahutama, saates Joe minema, kelle järel läks ka Lizandra. Toonud kuuldavale vaikse ohke, võttis baaridaam Lizardi tühja klaasi, lasi selle vee alt läbi, kuivatas ära, pani riiulisse ja asus uuesti tööle. Paljud kaklusest kõrvale jäänud tüübid roomasid baari, tellides endale kangemat kraami.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 1, 2011 15:41:47 GMT 2
Sayer tõsines pisut ning noogutas siis. "Kui sa lahkuda tahad, siis küll," vastas Say, hoides pilku Jessical. Ka temal kripeldas natuke sees, et ta oli niimoodi lihtsalt kaklusesse tormanud, aga tegemist oli siiski tema sõbraga, mitte et ta Joe käitumist heaks kiidaks. Nad võisid küll mängida ühes tiimis, aga viimastel aastatel oli Ravens'is lihtsalt nii palju sisetülisi. Enamasti puudutasid need just kaklusi päritolu pärast.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 1, 2011 15:57:32 GMT 2
Carmel oli enamus ajast viibinud lava ees ja kogu mürgel jäi temast eemale, kuni ta märkas politseinike, kes kluppi sisenesid. Koheselt aimas ta halvimat ning trügis endale teed sündmuskohale. Eest leidis ta väga kehvas olukorras Ashtoni ja mõned seadusesilmad. Alyssat ei märganud ta kusagil. Näitsik hammustas huulde ning ostis baarist endale uue siidri. Alles siis kui ametnikud kadusid, võttis Car suuna Ash'i poole. "Hey, kuidas sul on?" küsis ta murelikult poissi silmitsedes.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2011 22:18:13 GMT 2
Valu andis järele. Mitte küll kohe, sest tema haigus oli ebastabiilne ning nitroglütseriin ei aidanud enam nii hästi nagu varem. Alles siis eemaldas Ash käe südame kohalt, kui talle Alyssa sõnad meenunud olid. Need olid ikka päris valusad olnud. Endamisi vandudes pööras ta end baaripukil õiget pidi ning lasi baaridaamil enda ette viis pitsi viina laduda. Alati saab ju juurde tellida.
Carmeli küsimust kuulnud, hakkas ta rõõmutult naerma. "Alyssa jättis mu maha, kuidas mul ikka olla saab..." ütles ta, olles naermise lõpetanud, hääletoonis selline mis-sa-ise-arvad noot. See peksasaamine oli küll viimane asi hetkel, mis ta mõttesse tuli. Isegi kui tema nägu ja rinnakorv nüüd metsikult valutama hakkas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2011 22:29:21 GMT 2
"Alyssa jättis su maha?!" hüüatas näitsik üllatunult. Seda ta nüüd küll oodanud ei olnud. Carmeli suu muutus hetkega kergeks kriipsuks ning ta hüppas Ashtoni kõrval olevale pukile, silmitsedes tema ees olevaid viinapitse. "Kavatsed nüüd need kõik ära juua või?" küsis tüdruk, osutades pitsidele. Ilmselgelt oli tänane õhtu paljude jaoks mitte just see, mida nad ootasid. Car toetas enda küünarnukid letile ning tellis siis endale ühe tekiila kokteili, mida ta vaikselt kõrrest jooma hakkas. "Noh, oli see kaklus siis seda kõike väärt või?" küsis Carmel, kergitades kulmi ning vaadates silmanurgast poisi poole.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2011 22:41:56 GMT 2
Ashton noogutas kergelt. Tegelikult Aly ju otseselt midagi öelnud polnud, aga kindlasti ta mõtles nii. Arvatavasti oli neiu juba kaua oodanud seda hetke, mil saaks korvpallurit millegis süüdistada ning tema juurest minema tormata. Ashton polnud siiski just kõige parem poiss-sõber. Raisk küll. Miks pidi nii minema... See polnud ette nähtud.
"Ei, aga ma loodan, et sa aitad mind," ütles ta kaks pitsi Carmeli ette lükates. Tema puhul oli üsna tüüpiline enda mured pudelipõhja matta. Kuid tavaliselt tal probleeme polnud, seega ei olnud ta mingi suur alkohoolik ka.
Carmeli küsimuse üle jäi Ashton pikemalt mõtlema. "Kui ausalt öelda, siis... Ei olnud. Ma lihtsalt... Hakkasin armukadedusest mingeid nõmedaid asju ütlema ja ta tuligi mulle kallale," vastas ta ning järgmisel hetkel kummutas ta ühe pitsi tühjaks, "Sinu ja su tulevaste terviseks." Ash naeratas isegi kergelt, viies pilgu Carmelile.
|
|