21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 30, 2011 20:00:26 GMT 2
Erinevalt teistest ei saabunud Alex siia peole mitte lõbutsema vaid tööd tegema. TRIC'i töötaja jäi ootamatult haigeks ning kuna kedagi teist polnud võtta, pandi ülesse kuulutus ja neidis haaras sellest kohe kinni. Nad maksid ühe ürituse eest tunduvalt rohkem kui Green Poison Baris. Pruunid lokkis juuksed vabalt õlgadele langemas, seljas valge suurema dekolteega topp, jalas mustad kitsad teksad ja punased tennised ning vasakut kätt ehtis lai nahast pael, samas kui paremat kaunistas vaid lihtne tribali stiilis geko tätoveering. Mida lähemale jõudis ürituse algus, seda rohkem rahvast kogunes TRIC'i ja vaikselt ka juba baari. Kuigi tellimusi ei kukkunud hetkel, võttis Alex suuna tuttava juuksepahmaka ja hääle suunas. "Hei, Liz," tervitas ta neidist naeratusega, "Soovid midagi juua?"
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 20:02:24 GMT 2
Selles eest sai vend ühe laksu vastu õlga, sest tema pea oli kahjuks liiga kõrgel. "Yeah, right. Mina ja mõni poiss," turtsus tüdruk ning tõmbas käega läbi enda juuste. Ükski poiss ei olnud talle nii meeldinud nagu ameerika filmides räägitakse, seega no boys. Vähemalt hetkel. Tal oli muugagi tegemist. Tal ei jagukski poisi jaoks aega. "Oh, kas sa teed mulle välja? Sellisel juhul.....rumm koolaga?" katsetas Liz, viies pilgu kohale ilmunud Alexile. "Hey, mida sa siin teed ega sa ometi baarist lahkunud?" küsis ta üllatunult.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 30, 2011 20:04:39 GMT 2
"Aww, miks mitte?" uuris Joe muigega. Juba küsis ilmselgelt Liz´i tuttav, et mida ta juua soovib. "Üks rumm koolaga," vastas mees neidise eest. "See on su esimene drink, jah?" küsis noormees üle. Segamini mõjub alkohol igaühele. Kiiresti ka veel.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 20:08:57 GMT 2
"Mhm," noogutas Liz süütult. Noh, tegelt oli ta ennem ühe väikse shoti teinud, aga see ei läinud arvesse. Seda oli nii vähe, et see kaob peagi tema organismist, "Alex see on Joe, mu vend. Joe Alex, ta töötab Green Poison Bari'is," tutvustas ta kahte inimest. Ta ei olnud kindel, kas nad teavad teineteist või ei.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 30, 2011 20:11:30 GMT 2
Kergelt noogutanud, valas ta Lizile rummi koolaga, pannes neidise ette lauale paberist aluse, asetas tüdruk sellele peagi ka joogi. "Kui ilusti palud, siis jah," muigas ta kergelt, kuivatades kahte pitsi, mis eelmisest baarmenist olid märjana maha jäänud. "Ei, aga kuna mul on lisaraha vaja ja neil kiiresti asendajat, siis haarasin härjal sarvist," lisas ta, pöörates peagi rohelised silmad noormehele, keda Lizard tutvustas enda venna Joena. Tüdruk noogutas kergelt tervituseks, pöördudes seejärel noormehe poole: "Ja sulle?"
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 20:16:27 GMT 2
Lizza manas ette tavalise kutsika näo, mida ta kasutas tavaliselt siis kui ta tahtis, et Joe midagi teeks. Äkki töötab siin ka. Kergelt naeratades võttis ta joogi vastu ning tõstis klaasi huultele, võttes sealt mõned lonksud. "Huh, tore. Ma juba kartsin," hingas tüdruk kergendatult välja ning suunas koos Alexiga enda pilgu vennale. "Ta ei joo, ta on karsklane," sõnas Liz tõsisel ilmel. Muidugi oli see üks väike-väike vale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 20:16:35 GMT 2
Mida rohkem kell seitsmele lähenes, seda rohkem käis Jessica väikeõde talle pinda, et Jessie TRIC'i läheks. Lõpuks tütarlaps nõustus ja hakkas end siis valmis sättima. Tulemusega rahule jäänud, libistas ta telefoni teksade taskusse ja teise taskusse toppis sularaha. Taksoga kohale sõitnud ja arve maksnud, sisenes Jes klubisse. Oli seal alles rahvast. Neidis tõmbas käega läbi juuste ja sammus siis baarileti juurde. Sealt avaneb rahvale alati parim vaade ja ehk leiab ta niimoodi Sayeri ka kiiresti üles. "Oh, tsau," naeratas Jessie sõbralikult, kui leti lähedale jõudes koheselt otsitavat inimest nägi. Sayer nägi tolle pintsakuga, mis ta teksade ja T-särgiga hästi kokku sobib, kuradi kuum välja. Jes aga ei hakanud selle kohta mingit märkust tegema. Välimus(vasakpoolne)
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 30, 2011 20:16:48 GMT 2
"Ma tellisin coca, aga see barmen kadus ära," vastas Joe. Tõesti, kutt oli kadunud kuhugi taharuumi. Ei tea, miks. Kutt otsis rahakoti välja, et enda ja õeraasu jookide eest maksta. "Alex, millal sul vahetus lõppeb?" küsis Joseph seejärel.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 20:21:13 GMT 2
Sayer asetas just otsustavalt enda tühja õlle pudeli letile ning mõtles mõneks ajaks välja kaduda ja siis uuesti proovida, kuid ennem jõudis Jessica tema juurde. "Sa siiski tulid," sõnas Say ning tema näol välgatas hetkeks soe naeratus. Ta mõõtis tüdrukut hindava pilguga ning pidi tunnistama, et ta nägi väga hea välja. "Tahad midagi juua? Bändiga läheb veel natuke aega," lausus Roof, kui viimaks enda silmad neiust lahti rebis.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 30, 2011 20:24:44 GMT 2
Kutsikanäo peale hakkas neidis vaid naerma, vangutades enda pead. "Olgu, aga ma tulen seda võlga hiljem Note's tagasi küsima," sõnas ta Lizile otsa vaadates. Neidise sõnade peale, et Joe on karsklane, viis Alex enda rohelised silmad noormehele, noogutades kiitavalt. "Good for you," sõnas ta talle, valades noormehele ühe coca. "Kui sa küsisid ühelt pikalt lokkisjuustega tüübilt, siis teda teades on ta arvatavasti selle juba unustanud ja landib teisel pool letti tüdrukutega," naeratas ta kergelt. "Ma arvan, et üsna pea, kuskil poole tunni pärast. Mis siis?"
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 20:27:51 GMT 2
Jessie turtsatas lõbusalt:"Siiski jaa. Alena käis mulle hullemini pinda kui kärbes pühapäeva varahommikul." Jessica haaras Sayeri kaelaehte endale pihku ja uuris seda. Jaa, igasugused stiilsed vidinad talle meeldisid. "Ei," raputas Jes küsimuse peale pead. Ta ei tahtnud juua veel. "Ma ei ole siin klubis veel sellist asja näinud, et bänd õigeaegselt lavale jõuab, seekord ei saagi erand olla," muigas tütarlaps. Bändid ei jäänud hiljaks mitte ainult seal klubis, vaid igal pool mujal ka. Staarid hilinevad alati, eranditult.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 30, 2011 20:31:19 GMT 2
"Ei ole tegelikult karsklane," vastas Joe muigega. "Täna tulin autoga," põhjendas mees enda coca valikut. "Jap, lokid olid vist küll," arvas mees. "Poole tunni pärast? Siis on sul küll lühike vahetus. Uurin niisama. Ilma põhjuseta," sõnas Joseph. "Palju ma võlgnen?" küsis nooruk arve kohta.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 20:53:29 GMT 2
"Alena?" kergitas Sayer enda kulme. Tal ei olnud rõna aimugi, kellest jutt käis. Ilmselt õde, aga kunagi ei või teada. Äkki sõbranna? Kui tüdruk tema kaelaehte enda kätte haaras ja seda silmitses, kasutas Say juhust ja silmitses neidu. "Kui sa nii ütled. Ma ei ole eriline TRICi fänn," sõnas Roof, vaadates üle õla ikka veel tühja lava poole.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Oct 30, 2011 20:53:59 GMT 2
"Okei," noogutas Alex kergelt, silmitsedes hetkeks veel Joe'd, pöördudes seejärel ringi, pannes klaaside seinal olevatele riiulitele. "Noh tegelikult pole minu vahetus veel algand. Omaniku sõnul peaksin ma siia ilmuma alles kontserdi lõpus kui algab tõeline pidu. Hetkel osutasin ma lihtsalt sõbrale teene," sõnas ta uuesti näoga noormehe poole olles. "Võlgned? Midagi. Joogid olid minu kulul," tõstis ta pilgu hetkeks Lizandrale ja siis tagasi noormehele.
|
|
|
Post by notsure on Oct 30, 2011 20:57:10 GMT 2
Alyssa oli pisut kõlaritest kostuvat muusikat kuulnud, kuid liikus viimaks baariletist eemale lava poole. Ja seal ta märkaski Carmelit, kelle juurde neidis suundus. "Hei," tervitas Aly neidist kerge muigega. "Poleks arvanud, et sinu üksi leian," nentis ta.
|
|