4. aprill 2013
Apr 4, 2013 22:43:50 GMT 2
Post by One Tree Hill on Apr 4, 2013 22:43:50 GMT 2
Gossip Corner
NEW FACES
Koos Dominique'iga on meie linna jõudnud ka Tyler Leighton. Ma ei tea küll täpselt, kuidas nad seotud on, aga tuttavad tunduvad nad olevat, sest veedavad väga palju aega koos. Minu suureks üllatuseks on sellel mehel olemas ka väike nelja-aastane poeg Brent. Armas, et üksikvanemad meie linna tulevad. Toovad meile järelkasvu. Tyler otsib endale muide lapsehoidjat. Viimastel päevadel on ta jõudnud kohtuda meie asendusõpetaja Sithiga Book Nookis ning lisaks meie veel ühe uustulnuka Lisaga Westside'i pargis. Kumb osutub valituks? Mõlemas kohas viidi läbi korralik tööintervjuu, kuigi mulle tundub, et mees on pigem huvitatud kellestki, kes teeks laspevanemaks olemise tema eest ära. Ta ei tundunud enda lapsest just eriti hoolivat. Kahju, et sellised inimesed üldse lapsi saavad.
Meiega on ühinenud veel inglise verd. Nimelt võib Green Poison Bari leti taga näha tumedapäist neidu, kelle aktsent on lihtsalt hindamatu. Selle noore neiu nimeks on Freya Savage. Alejandro tegi temaga juba tutvust ja lubas näitsikule ka linna tutvustada. Tore, sest siis ei eksi ta meie väikelinna ära.
Shooters on saanud endale uue koristaja. Nii palju kui mina tean, on tema nimeks Victor Frost. Üldjuhul ma siin koristajatest ei räägi, aga see koristaja... ta on lihtsalt võrratu. Peaksite teda nägema. Te sulate sealsamas.
Küll läheb see osa tänases sissekandes pikaks. Veel üks uus neiu on meiega liitunud. Seekord Lisa Matthews, kes on pärit Indianast. Ma ei tea veel küll seda, mis tõi teda siia, aga tean seda, et ta on teinud natuke modellitööd ja mänginud isegi väiksemaid osi seriaalides. Ka omamoodi kuulsus meil siin.
LOCKED-IN-SCHOOL PARTY
See üritus möödus koolis üsna rahulikult. Kuid siiski. Nimelt suutis keegi kooli nihverdada ühe kotikese valgete tablettidega ja loomulikult pidi see keegi nii koba olema, et selle kuhugi maha pillata. Muidugi leidis selle just üks õpetajatest ja ilma pikema jututa liiguti Sethi suunas, kes oli minu suureks üllatuseks samuti kohale ilmunud. Või siis mitte, sest ta tuli ju Carriele seltsi. Peab ütlema, et asjad oleks ilmselt täitsa halvasti lõppenud, kui paljud ei oleks tunnistanud, et Seth pole võimlast veel välja jõudnudki ja tabletid leiti ju koridorist. Siiski püsib küsimus – kelle omad? Igatahes on see keegi neist ilma, sest nii palju kui mina kuulsin, lasti need vetsust alla. Mnjah.
Daniela ja Helena veetsid enamiku õhtust koos muusikat tehes ja niisama ringi tšillides. Nendega ühines ka Phoebe, kes enda venna pruuti lausa mõnuga kiusas. Hunter veetis alguses aega Simonaga, kuid õige pea ühines ta Jessicaga, kes muide mõnda aega ka Vanessa seltskonnas istus. Ma arvasin, et need kaks ei saa omavahel läbi. Isegi Roxy tuli kohale ja tšillis seal koos teistega. Huvitav, et Reynat temaga kaasas ei olnud. Tööl?
Igatahes võib selle ürituse vist õnnestunuks lugeda. Mingeid suur draamasid ei toimunud. Padjasõda oli võimas ja tegevust jagus piisavalt. Pealegi oli võimalik saunas istuda, mis oli kirss tordil. Super! Järgmise aastani!
THE BLACK CAT BETWEEN THOMAS AND EMILY LOOKS LIKE JANIS
Tundub, et Thomase ja Emily suhe on tänu Janisele läbi. Vähemalt viitas sellele meie füüsikaõpetaja maja juures seisev nutuste silmadega bioloogiaõpetaja, kes takso saabudes lahkus. Pärast seda pole ta enam mehe juures käinud. Arvan, et ma pole ainus, kes nende vahel ka koolis pingeid tajub. Ma ei teagi, kummale siin kaasa tunda. Huvitav on igatahes see, et nii Janis kui ka Thomas on veel Tree Hill High nimekirjas. Juhtkond teeb meil vist natuke kehva tööd... Üldse on veider, et Thomas pärast skandaali hoopis huvijuhi jutul käis, mitte direktori juures.
Väga üllatav seik leidis aset alles mõned päevad tagasi. Nimelt hoidis Thomas Tree Hilli surnuaial Janist enda kaisus. Uskuge või ei, aga see südametu bitch tõesti nuttis. Peaks kuhugi punase risti tegema. Üldse on see neiu viimasel ajal pigem see ohver. Noh, eks nüüd siis mõistab, mis tunne on, kui keegi sinust koridoris möödudes midagi sosistab või valjult sulle järele hõikab.
CARRIE AND SETH ARE REALLY SERIOUS
Meie arstitädi ostis endale uue korteri ning nii palju kui mina aru saan, on tal enda abikaasaga lahutus käsil. Tundub, et naise valik on Sethi puhul täiesti kindel. Kuuldavasti andis noormees naisele isegi osa korterirahast. Nii et nad hakkavadki kodu mängima? Kas Clyde ühineb ka teiega? Kindel on see, et poissi polnud siis kodus, kui Seth Carrie juurde üsna hilja õhtul sisse sadas ja alles hommikul kadus. Ma ei ole küll kindel, aga kas see on võimalik, et tüüp oli pilves? Ma tahan loota, et nägin halvas valguses natuke valesti...
TREE HILL GIRLS SHOULD BUY A MAP
Viimasel ajal on minuni jõudnud üllatavalt palju jutte sellest, et noored neiud kipuvad Tree Hilli tänavatel ära eksima. Kui te juba selles väikelinnas ära eksite, siis mida te New Yorgis teeksite? Jookseksite ringi kui peata kanad? Ausõna, ma saadan teile ise ühed ilusad kaardikesed. Sobib? Või on see eksinu mängimine mingi uus flirtimisnipp, millest ma veel aimu pole saanud. Äkki valgustaksite mind?
Annie suutis ära eksida Westside'i tänavatel. Mida sa üldse seal üksinda tegid, kui küsida tohib? Nii väikeste tüdrukute koht on ikka teisel pool kallast. Sul vedas, et William oli see, kes su leidis. Oleks võinud ka hullemini minna. Flirt või mitte, aga vabapääsme noormehe koju sai Annie küll kätte.
Teine Eastside'i tibuke, kes ära suutis eksida, olles valel pool kallast, oli Amaria. Tema päästjaks sai aga Tyler. Kuulge, poisid, te peaksite äri püsti panema, kus tee näitamise eest raha küsite. Saaksite täitsa rikkaks. Amaria ei saanud küll priipääset mehe majja, selle asemel juhatas Tyler neiu ilusti bussijaama, jätmata muidugi kasutamata võimalust, et selle Eastside'i linnukese üle natuke naerda. Bussipeatuses avastas Amaria aga, et viimane buss on juba läinud, ja seega jõudsid noored enda otsaga hoopis GPB-sse. Oli vist mõnus õhtu?
Kolmas eksinu oli Lisa Matthews, aga tema puhul on vähemalt väljavabandav see, et ta on uus ja eksimine on sellisel juhul inimlik. Üllataval kombel sai ta enda teejuhiks Victori, kes ei ole linnas just kõige vanem nägu, kuid vähemalt on tal ilmselt parem orienteerumine. Muide, noored, kui teil on selline vidin nagu nutitelefon, siis sellega saate õige tee üles leida. Pole kuigi raske. Aga see selleks. Vähemalt said endale ühe viisaka ja nägusa teejuhi.
RAVEN IS OFF-TRACK
Kuuldavasti käis neiu juures baaris Dominique ja nagu välja tuleb, on need kaks tüdruku mustemast ajast tuttavad. Noormees süüdistas teda varguses ja võin kinnitada, et nendevaheline jutuajamine oli kõike muud kui rahulik. Kui baar oleks tühjem olnud, oleks seal kindlasti midagi hullemat juhtunud. Raven paistis mehe külastamisest üsna häiritud olevat.
MEGAN IS GONE AND CRAZY?
See kuulus modell ei pidanudki meie linnas kuigi kaua vastu. Samas on mul hea meel, et ta läinud on. Ta tundus kuidagi veider. Minu sisetunnet kinnitas seik, kus Megan Helenale tõsiselt kallale läks, ähvardanud teda eelnevalt, seda nii suuliselt kui ka sõnumitega. Ilus võib ta olla, aga hull on ta ka. Mingi veider kinnisidee Colini suhtes. See on juba creepy. Ma ei tea, mis oleks Helenaga juhtunud, kui Colin poleks kohale jõudnud. Õudne. Aga vähemalt jõudis kõige põhjustaja ise kohale ja ajas neiud laiali. Saatnud Helena koju, võttis mees Meganiga ühendust ning pidas temaga maha ühe tulise vestluse. Mõned päevad hiljem kadus Megan Tree Hillist.
See tuli ilmselt Colinile ja Helenale ainult kasuks, nad veetsid hiljuti ühe toreda päeva koos. Noored said kokku kaubamajas, kust ostsid endale külmutatud jogurtit. Sealt edasi võeti suund jõe äärsesse kohta, kus suviti hea koos sõpradega tšillida on või hoopis selle kellegi erilisemaga aega veeta. Colin ja Helena tegid seal ühe korraliku photoshooti ja läksid siis neiu juurde, kust Colin kohe üksinda lahkus. Juhtus midagi?
STEFAN IS A WRECK
Stefan ja Dominique koos baaris istumas. Kas pole mitte huvitav vaatepilt? Tundub, et noormees on pärast Yvonne'iga juhtunut täiesti muutunud. Ta ei olnud varem selline tüüp, kes baarides üksinda joomas käis. Kahju kohe poisist. Ühel õhtul pakkus talle aga Hell's Gate'is seltskonda Dominique, kes jälle huvitavalt jutu töö peale viis. Arvamus on küll ainult minu oma, aga see tüüp siin värbab endale meie linna noorte seast vist diilereid. Vähemalt selle moodi näeb see välja minule. Ma loodan, et keegi teist nii loll ei ole, et tõesti temaga kampa lööksid.
REAL SHIT AT RIVERCOURT – LUCAS VS LOGAN!!!
Tundub, et see oli nii kaua aega tagasi, kui Rivercourtil viimati üks korralik üks-ühele mäng maha peeti. Seekord esitas väljakutse Lucas enda kaksikvennale Loganile. Ma arvan, et nii põnevat mängu pole keegi näinud - eriti kuna selle põhjuseks oli Lucase uus orientatsioon. Kui Lucas oleks võitnud, oleks pidanud Logan järele andma. Kui Logan aga võitnud oleks, oleks Lucas jätnud Oscari maha ja sirgeks hakanud. Nagu seda saaks üleöö muuta. Prsh. Mäng oli kohe kindlasti põnev ja pealtvaatajaid oli palju. Nende seas ka meie linna teine kuulus lipulehvitajast paar – Roxy ja Reyna, kellest esimene kogu mängu ka filmis. Punktilugejaks oli William. Teda toetas Nathaniel koos Kyliega. Need kaks on tõesti paar. Kes oleks seda arvanud?
Võistlus algas üsna tasavägiselt. Umbes poole peal oli Loganil edumaa ja olin juba nii kindel, et Lucas saab pähe, aga ei – ta suutis end kokku võtta ja VÕITA! Jah! Woohoo! Kuulsin muidugi hiljem jutte sellest, et Logan lasi enda vennal võita, aga mina seda ei usu, eriti veel pärast seda, kui me nägime, milline homofoob ta on. Aga tundub, et Lucas ja Oscar võivad rahulikult enda paradiisis edasi elada ja Logan peab sellega leppima. Tema esimeseks proovikiviks sai ilmselt Oscari ja Lucase mängujärgne suudlus. Mulle oli see natuke ootamatu, aga poisid ise tundsid ennast küll hästi. Super!
FIFTY SHADES OF RAINBOW
Meie kaks kuulsat pedepaari – Lucas ja Oscar ning Roxy ja Reyna – käisid Sunset Sushis enda esimesel topeltkohtingul. Eemalt vaadates oleks võinud kergelt jääda mulje, et tegu on kahe heteropaariga. Aga ei. Me kõik teame tõde. Peaks ütlema, et poisid tundusid alguses täitsa närvis olevat, vähemalt Sommers küll. Eks ta ole selles asjas veel roheline, aga tal on aega areneda. Roxy ja Reyna olid sama vabad ja säravad nagu ikka, tegemata kordagi välja pilkudest, mis neile saadeti. Nad on ühiskonna suhtes täiesti immuunsed ja ilmselt üritavad nad seda ka poistele selgeks teha.
PUT A RING ON IT
Kas see on tõsi, et Chad Sommers on lõpuks Annale Suure Küsimuse esitanud? Nimelt võib Anna sõrmes lõpuks ometi näha ilusat kihlasõrmust, mis on lausa pimestavalt kaunis. Mõnel on maitset. Selle perekonna vanemad lapsed hakkavad tõesti meesteks saama. Huvitav, kui kaugel neil need väikesed Annad ja Chadid veel on? Igatahes õnnitlused minu poolt sellele luigepaarile.
BRO&SIS DAY
Matthew ja Milena veetsid koos paari õllega ühe lõõgastava õhtu Green Poison Baris. Tundub, et meie Millie on natuke suuremaks kasvanud. Selle järgi, mida ma seal baaris kuulsin, jääb mulje, et Jimenezed ei ole Daniela rasedusest just kuigi heal arvamusel erinevalt Sommersitest, kes uut liiget huviga ootavad. Tüdruku isa ei salli juttude järgi Matti silmaotsaski. Teil kahel läheb vist raskeks. Kui olete juba jõudnud mõelda Matti ja Dani pulmadest, siis ei tasuks sellega kiirustada, sest ilmselt niipea see ei toimu. Lisaks kõigele eelnevale suutsin ma teada saada, et Jack ja Milena on endiselt paar. Huvitav, mida kõike ühe õhtuga teada ei saa.
Lisaks enda vanimale vennale veetis Milena aega ka Chadiga. Õde ja vend istusid mõnda aega Riverwalkil, kuid liikusid peagi edasi. Praeguse ilmaga ei kannata jah väga kaua ühes kohas istuda. Peaks ütlema, et jututeemad käisid seinast seina ja olid üsna... huvitavad? Vähemalt sain ma kinnituse teadmisele, et Anna ja Chad on tõesti kihlunud ja pulma kuupäeva paneb paika tüdruk.
SAYER AND JESSICA ARE FINE
Sayer jälle Tree Hilli külastamas. Noormees käis noortekeskuses Jessica juures ning pärast seda suunduti Milestone’ide juurde. Seal viibisid noored üsna lühikest aega ja jalutasid sealt edasi Tremblayde juurde. Tundub, et sellel paaril on nüüd lõpuks tülid selja taha jäänud ja kihlumine on asjad kenasti paika pannud. Isegi Hunteri väike julgustükk ei ole neid mõjutanud. Vähemalt esmapilgul. Eks Jessica pidas temaga kooli puhketoas ühe korraliku kõneluse maha. Nad on endiselt sõbrad.
BROOKLYN AND LÉON ARE STARTING AGAIN AND AGAIN AND AGAIN...
Brooklyn ja Léon jälle uuel ringil? Neid kahte nähti Sunset Sushis koos istumas. Naine nägi palju parem välja kui see naine, keda ma viimati nägin. Lynni elus on vist mõne muutused toimunud, kui see kõik just mingi näitemäng ei olnud. Mitmes kord see neil juba on uuesti ära leppida? Kolmas või juba lausa neljas? Peaks ütlema, et see mees küll enda vigadest ei õpi. Vaeseke. Eks järgmise kõrvetadasaamiseni, sest ma olen kindel, et see juhtub millalgi. Parem varem kui hiljem.
PARTY!
Vanas lennuangaaris toimus üks suur pidu ja suure all pean ma silmas üüratut. Üllatav, et see koht jälle elama on hakanud, kuigi seal peo pidamine on üsna riskantne. Teil vedas, et politsei kohale ei ilmunud. Ma ei ole küll lennuangaariga väga kursis, aga arvan, et ma pole ainus, kellele tundub, et seal toimub viimasel ajal jälle üllatavalt palju liikumist.
Huvitav oli see, et kohale läks palju inimesi, nende seas näiteks Castiel, kes veetis aega Kennedyga. Amaria, kes langes taaskord Tyleri kütkeisse. Isegi Alejandro oli kohal ja tema silmad peatusid pigem Arielil. Üllatav oli sellisel peol näha väikest Mitternighti. Tahaksin teada, kuidas sa enda vanema õe silma alt ära said? Kõige kummalisem oli ilmselt see, et kohale ilmus ka Daniel, aga mitte sugugi üksinda või koos Lizardiga, vaid koos enda kahe endise gängikaaslasega. Ma ütlen teile, et midagi on teoksil...
FIGHT... OR NOT?
Minuni jõudis alles hiljuti huvitav jutt sellest, kuidas Tyler ja Brandon TRICis tõsiselt kokku põrkasid. Alguses tundus kõik minevat täitsa mõnusalt, kuid korraga oli Brandon vastu seina. Millest seal täpselt juttu oli, ei tea ma tänu valjule muusikale, aga teada on, et Tyler oli üsna närvis ja vihane, kadudes klubist peaaegu kohe, kui mees enda pintsakut eemaldama hakkas. Huvitav, millest kõik see draama? Jälle mingid arveteklaarimised? Võiksite seda pigem kuskil Westside'i tänavatel teha.
CAN WHITE PEOPLE GO ANY MORE WHITER?
Oh yes they can! Seda tõestasid meile Colin ja Lucy, kellest viimane ühel õhtul jälle Tree Hilli kaardi pealt üles leidis ja enda nägu taas meie tänavatel näitas. Minu suureks üllatuseks sai tema esimese külastuse osaliseks Colin. Naine külastas tema stuudiot ja jäi sinna pikemaks ajaks. Ma küll ei tea täpselt, mis seal toimus, aga viibisid nad teisel korrusel ja nii palju kui akendest näha võis, olid nii Lucy kui ka Colin ametis enda särkide eemaldamisega, pärast mida nad silmist kadusid ning kui jälle nähtavale ilmusid, olid nad täiesti riides ja ronisid taksosse. Unustasin siin ühe pisiasja. Nimelt olid nad mõlemad kaetud valge värviga. Isegi Lucy juuksed olid valged. Vaene naine. Huvitav, mida ta nendega ette kavatseb võtta? Neil toimus seal ikka midagi väga huvitavat, julgen oletada.
NÄHTUD
Ariel ja Alejandro Hiltoni hotelli baaris istumas ja juttu ajamas. Noored on juba vanad sõbrad ja seega läks jutt sujuvalt üle teineteise elu kohta uurimiseks. Võib-olla ma eksin, aga see neiu on Alejandrost küll huvitatud rohkem kui ainult sõbrast. Kõik, mida naine ei ütle, leiab tema silmist.
Väike Mitternight ja Samuel Sunset Sushis kohtingut pidamas. See noormees on ju täitsa romantik valmis. Eks läheb ka selliseid noormehi meie ellu vaja.
Tyler ja Dominique pidevalt ühe ja sama hoone vahet käimas. Kummalisel kombel ei kuulu see otseselt kummalegi, vaid on hoopis kolmanda inimese nimel. Huvitav.
Helena istus LA lennukile. Kuuldavasti võitis ta ühe lauluvõistluse ning sai kohe pakkumine ühelt stuudiolt. Ilmselt kolme nädala pärast on ta koos lepinguga tagasi. Noh, saigi nüüd selle, mille tahtis. Oota vaid, kuni sulle kuulsus pähe hakkab, sest ma olen kindel, et see juhtub.
Hunter ja Kylie keskväljakul kokku juhtumas. Tüdruk ei suutnud kõikidest kohvikutest seda õiget üles leida. Õnneks suutis talle õige suuna kätte näidata Hunter...või siis tema käes olev tops. Noorte jutt jäi üsna lühikeseks, aga selle jooksul suudeti juba natuke tutvuda.
Vanessa ja Robert tänaval kohtumas ja koos edasi jalutamas. Pärast lühikest veenmist õnnestus naisel meie psühholoog enda juurde kutsuda. Plaaniks oli neil üks maitsev õhtusöök. Ma polegi neid ammu koos näinud ja see oli täitsa värskendav. Loodan ainult, et ta millegi keelatuga ei tegele. Vanessa on siiski abielus ja puha...
Nathaniel ja Rebekah üle pika aja jälle koos. Noored veetsid aega Westside'i pargis, kus noormees neiule kenasti süüa välja tegi ja tema käekäigu kohta uuris. Tundub, et need kaks üritavad jälle natuke koostööd teha. Huvitav, kas Nathaniel tuli ise selle peale või ärgitas teda Kylie? Või ei tea viimane sellest midagi?
Tara koos Jake'iga baaris veiniga liialdamas. Mees tundus üsna löödud ja sellega oli muidugi seotud Megan. Loodan, et naisel selle lõbusa õhtu pärast kodus probleeme ei tulnud. Koduukse leidsid sa ju küll üsna hilja üles. Järgmisel päeval nähti Zoet Moraleste majja sisenemas. Huvitav, kas lihtsalt külla või juhtus midagi?
Castiel ja Christian Kennedy kortermajja sisenemas. Mõni minut hiljem jõudis ka tüdruk ise koju. Ilmselt toimus neiu juures väike istumine, kuigi mitte väga pikalt, sest üsna pea Christian lahkus. Kas Castielil ja Kennedyl on mingi teema?
Colin ja Rebekah Karen's Cafe's lõunat söömas. Noored meenutasid enda eelmist kohtumist ja täitsid niisama tühimikke eelmise ja praeguse kohtumise vahel. Üks lihtne sõpradevaheline lõuna.
Milena koos Jackiga viimase korterisse sisenemas. Üks huvitav ja armas paar, kes ei ole liiga lääge. Kena. Jätkake enda suhtega. Teil vist palju toetajaid ei ole, aga mind võite nende sekka lugeda.