25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Apr 4, 2013 22:36:48 GMT 2
Järjekordne tööõhtu/öö TRICis. Léon vaatas enda käekella ja nägi tänu heledavatele seieritele, et kell oli vaikselt juba üks saamas. Tunni aja pärast lõppes ta õhtu ning mees sai koju magama minna. Super. Leti taga olidki parajasti Theo ja üks neiu, enamik mehi läksid tõmmu kaunitari juurde, enamik naisi jäid Léoni teenindada. Ega ta kergest flirdist ära ei öelnud. Mehel oli seljas must T-särk, millel oli valgega klubi nimi, mis sinaka valguse käes justkui helendas. Jalas olid tal tavalised teksad ja juuksed olid pisut geeliga üles seatud. OT:kinni
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 4, 2013 22:54:15 GMT 2
Ariel oli endale jällegi peoriided selga ajanud. Ta ei olnud tegelikult ammu Tricis käinud, sest viimane klass ja õppimist oli päris palju aga kuna ta juba kord oli selline peoinimene, siis pidevalt ta ka kodus ei tahtnud olla. Nüüd oli ta endale selga ajanud kitsad teksased, kõrge kontsaga mustad kingad, valge topi ja nahkjaki. Kell oli tegelikult juba üsna palju, pidu käis täie hooga, mingi bänd rokkis laval.
Tüdruk suundus leti äärde ning võttis vabal baaripukil istet, kuigi leti ääres tuikles päris palju inimesi. Ta ei hakanud kohe ise baarmani tähelepanu püüdma, las teised tellivad enne, kellel oli kiire tagasi lava ette rokkima minemisega, tal aeg oli. Küll baarman ise ta poole pöördub, kui ta vaba aega saab.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Apr 4, 2013 23:02:17 GMT 2
Léon pani ühe neiu ette just kokteili ning sai ühe suurema grupi jällegi teenindatud. Nüüd märkas ta, et üks pruunisilmne neiu istus pukil ja ootas ilmselt, millal töötajal aega tema jaoks on. Armas, ei hakanud röökima, et kallake siider välja. "Ja mida teile?" küsis Theo sõbraliku naeratusega. Ta tundis, et peaks varsti ühe energiajoogi ruttu ära jooma, kuna raske oli 100% keskenduda, kui uni juba murdis. Theo oli õnnelik, et täna esines klubis üks mõnus bänd, tehnomuusikat ta ei sallinud üldse.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 4, 2013 23:05:01 GMT 2
Areil üllatus, kui baarman nii kiiresti juba temani jõudis. "Eem," kokutas ta, sest ta ei suutnud nii kiirelt otsustada ja enne ei olnud ta ka selle peale mõelnud, mida ta juua tahaks täna. "Äkki segate mulle midagi enda valikul?!" pakkus ta siis välja ja naeratas. Üldjuhul oli ju igal baarmanil omad joogid ka, mida nad olid siis välja mõelnud või mida neile meeldis pidevalt kokku segada. Ari saatis mehele särava naeratuse. Miks oli alati nii, et kõik barmanid olid seksikad?!
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Apr 4, 2013 23:15:58 GMT 2
Theo naeratas, kui valik anti talle. "Noh, hommik ei ole enam kaugel. Kuidas oleks ühe tequila sunrise'iga?" uuris noormees. Äkki neiule ei meeldi see jook ja siis läheb see lihtsalt raisku. Léon teadis, et naised eelistasid üldjuhul puuviljaseid kokteile, neid osteti kõige rohkem rummkoola kõrval. Üsna vähe oli neid, kes jõid puhast viskit või rummi, isegi mehed eelistasid siin pigem õlut ja erinevaid shotte. Prantslane polnud ise siin ühtegi jooki välja mõelnud, nimekiri oli niigi pikk.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 4, 2013 23:18:39 GMT 2
Ariel lasi kiirelt joogi nime mälust läbi. "Mulle sobib," lausus ta siis lõbusalt. Hommik ei ole enam kaugel? Seda küll. Pidudel läks aeg eriti kiiresti, kuigi barmanil endal ilmselt mitte nii kiiresti, tema pidi ju tööd tegema. "Täna on päris hea bänd," mainis ta nagu muuseas, ta ei oodanudki, et barman temaga vestlusesse laskuks või midagi. Hetkel oli aga letiäärne üsna tühi, kuna bänd laulis vist enda kõige kuulsamat laulu ning kõik naised karglesid lava ees.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Apr 4, 2013 23:31:12 GMT 2
"Selge," sõnas Theo noogutusega ning pööras ümber, et riiulitelt mõned pudelid võtta. Ta hakkas jooki valmistama ning kuulas neiut. "Jah, nad on mingisugune uus bänd, mis kogub kuulsust. Mulle ka päris meeldib," tõdes Léon. Enamik rahvast loomastus lava ees, mis oli mehe jaoks hea, sest praegu tal polnud viitsimist suure rahvamassiga korraga tegeleda. Aga noh, töö oli töö, vinguda ei saanud. Pealegi tegeles mees ka toodete tellimisega, järelikult oli tal igakuine sissetulek päris normaalne, kuigi tellimuste tegemine ei olnud mingisugune raketiteadus.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 4, 2013 23:38:21 GMT 2
"Ma eelisatn igakell sellist bändi mingisele hullule discole," lausus Ariel. "Muidugi tantsis ta tihti klubimuusika saatel aga siiski, selline muusika meeldis talle rohkem. Tüdruk jälgis, kuidas mees kokteile segab. "Ma ei ole sind siin varem märganud, kas sa oled uus?" päris tüdruk. Samas ei olnud ta paar kuud Trici sattunud ka ja võib olla, et ta ei olnud lihtsalt meest varem tähele pannud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Apr 4, 2013 23:43:15 GMT 2
Theo naeratas, ta oli leidnud endale mõttekaaslase, mida ei juhtunud siin kohas tihti. "Ei," vastas mees järgmise küsimuse peale. "Ma olen siin pea pool aastat töötanud," seletas prantslane enda kerge aktsendiga, viies silmad naise pruunidele vikerkestadele. Jook sai valmis ning mees pani selle letile, lisades ka punase kõrre. "Palun," sõnas ta naeratusega. Loodetavasti tüdrukule meeldis Léoni segatud jook. "Aga noh, ma töötasin esimesed paar kuud ainult tellimustega," lisas nüüd Theo.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 4, 2013 23:50:15 GMT 2
Ariel võttis enda joogi ja tänas mees. Ta rüüpas kõrrest ühe sõõmu ja muigas lõbusalt. "See on tõeliselt hea," lausus ta kiitvalt joogi valmistajale. "Ju ma ise lihtsalt ei ole siis tähele pannud varem," lisas ta. "Aga tegelikult pole ma üle kahe kuu siia sattunud ka ja tavaliselt, kui ma sõpradega tulen, siis ma ise leti ääres väga ei olegi." Jah, tavaliselt oli ta juba Trici tulles täis ja läks kohe tantsima või istus lauda ning jõi seal edasi.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Apr 5, 2013 19:03:26 GMT 2
Theo noogutas, muidugi oli hea. Mees oskas kokteile päris arvestatavalt teha, oskused paranesid iga päevaga. "Siin leti ääres on mulle ainult mõned püsikliendid silma jäänud, neid väga palju ei olegi," rääkis Léon. Üks neiu, kes igal laupäeval ja neljapäeval täpselt kell pool üksteist baari juurde jõudis ja cosmopolitani tellis, lisades sinna juurde mõne vaimuka märkuse, üks punapeast noormees, kellel oli ilmselt rikkad vanemad, kes meenutas enda käitumiselt Theole teda ennast teismelisena. Neid oli veel üsna mitu.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 7, 2013 16:37:09 GMT 2
Ariel muigas lõbusalt. "Ega jah, kõigi näod ei saag meelde jääda, ega see nii väikelinn ka ei ole, kui arvatakse." Tüdruk rüüpas veel jooki ja asetas klaasi siis tagasi letile. Ta kõlgutas muusika rütmis jalga ning vaatas lava poole. Kui laul lõppes, viis tüdruk pilgu tagasi barmanile. "Ja millised su püsikliendid siis on?" päris ta ja muigas sõbralikult. Ari kujutas ette tüdrukuid, kellel on tõsine crush sellele baarimehele ning käivadki siin ainult tema pärast. See mõte tõigi tüdrukule muige huulile. Aga ta pidi tunnistama, et barman oli päris kenake ja ei olnud ime, kui kellelgi tema vastu kiindumus tekiks. "Kuidas su nimi üldse on?" päris ta veel lisaks. Nad olid juba pool tundi vestelnud aga nimesid ei olnud vahetanud. Kas mees üldse tahtis seda infot avaldada?!
|
|