19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 24, 2013 18:58:41 GMT 2
Kylie tööpäev oli täna lühem kui tavaliselt. Muidu on ka ta kuskil üheksa-kümneni tööl, täna sai kahest vabaks. Hea meelega oleks ta Nathanieliga kokku saanud, aga noormees oli koolis. Seega pidas Ky paremaks kutile mitte öelda, et tal lühem päev on - Nate oleks raudselt koolist jalga lasknud siis. Ky on peaaegu koguaeg tööl, pole ime, et Nate kooli arvelt tüdrukuga koos on, kui selleks võimalus avaneb. Mirth jalutas keskväljakul, püüdes pihta saada, kuhu poole see kohvik jäi, kus nad Jessicaga ükskord käisid. Lõpuks jäi ta lihtsalt seisma ja vaatas ringi - nagu eksinud turist, tundis ta end. Oleks aeg juba linn selgeks saada.
OT: Hunter. (;
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 20:28:43 GMT 2
Hunter oli täna viimasest tunnist pääsenud, sest õpetaja olevat kuskile koolitusele läinud. Õpilastele oli see ainult hea uudis. Kes ei tahaks sellest hullumajast varem pääseda? Ta oli enda asjad koju ära visanud ja siis oli aeg tööle asuda. Book Nook ootas. Kuna kõige otsem tee läks läbi keskväljaku, siis otsustas noormees sealt kuskilt ühe kakao osta. Ta sisenes ühte kohvikusse ja väljus sealt koos papptopsiga, mis sisaldas kuuma jooki. Tal oligi nüüd parajalt aega, et vaikselt lonkides kohale jõuda. Poolel teel üle väljaku märkas ta aga kedagi, keda ta nimepidi tundis ja see keegi tundus üsna segaduses olevat. Hunter mõtles, et jalutab niisama mööda, aga viimasel hetkel pöördus ta siiski blondi neiu poole. Loodetavasti ei ole Jessica talle viimaseid asju rääkinud. "Hei, sa peaksid Kylie olema? Ma olen Hunter....Jessica sõber....kas sa vajad abi? Sul on selline nägu nagu sa otsiksid midagi," pöördus poiss näitsiku poole.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 25, 2013 8:07:39 GMT 2
See kohvik oli ju põhimõtteliselt siinsamas. Miks Ky aru ei saa, kuhu ta minema peab? Tõesõna, mine või lihtsalt suvalisse kohvikusse ja palveta, et seal on sama hea kakao nagu seal, kus ta ükskord Jessicaga läbi põikas. Tegelikult on Karenis kõige parem, aga Westi küll minna ei viitsi praegu. Ja siis ilmus eiteakust välja Sommersite kõige noorem poeg. Kui too end tutvustas, tõi Ky koheselt oma näole muheda muige. Jessie oli tõepoolest rääkinud sellest röövitud suudlusest ja see ajab Kyd siiamaani naerma. See oli armas ju, miks Jes sellest nii suure numbri tegi? Mirth tahtis juba kinnitama hakata, et ta tõepoolest on Kylie ja veel mainida, et Jessie on temast natuke rääkinud, aga siis nägi ta papptopsi Hunteri käes ja see nägi välja täpselt samasugune nagu too tops, mida ta ise ühe korra käes hoida on saanud. "Kust sa selle topsi said?" küsis Mirth nagu transist välja tulnud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 21:40:10 GMT 2
See muie tüdruku näol reetis poisile kohe ära, et Jessica oli talle midagi rääkinud. No tore. Ega poiss ei teadnud, et see ka juba GC veergudel kajastatud oli. Hunter oli kergelt öeldes üllatunud Kylie küsimuse peale. Tavaliselt kui sa inimest esimest korda näed, siis sa ei hakka rääkima joogitopsist, aga noh eks võib ka nii ju. Tegemata suud lahti, keeras noormees ennast pisut sinna poole, kust ta tulnud oli ja osutas siis sõrmega kohvikule, kust ta mõned minutid tagasi väljunud oli. "Sealt ostsin ilmselgelt," lausus poiss, vaadates lühikesele tüdrukule otsa, kes tundus hetkel ainult sellest topsist hoolivat.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 26, 2013 13:15:18 GMT 2
Kylie vaatas sinna suunda, kuhu Hunter osutas. Ja seal see oli. Seesama kohvik, mida preili Tremblau nii meeleheitlikult taga otsis. Koguaeg tema nina all ja ta ei märganud. "Vot seda ma otsisingi," lausus ky muiates, "Jes ei pandki mööda, kui sind ingliga võrdles." Ainult inglid tulevad hädas vaikselt ligi ja avavad abivajaja silmad - nagu Kylie usuõpetuse õpetaja öelda armastas. Jessie mõtles seda inglivõrdlust küll pisut teises kontekstis, aga eks inglid ole ka mitmekülgsed.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 19:02:11 GMT 2
"Mmm...hea, et aidata sain?" lausus noormees, hääles kõlamas küsivnoot. Ta võttis topsist ühe lonksu ning vaatas siis neiule otsa, tuues korraga kuuldavale turtsatuse. "Ingliga?" küsis Hunter üle, kulmud mitu sentimeetrit kõrgemale tõusmas. Ei teagi nüüd, kas võtta seda komplimendina või ei, sest kui paljud poisid tahaksid, et neid inglitega võrreldaks? Ilmselt mitte just väga paljud.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 26, 2013 19:08:18 GMT 2
Kylie turtsatas Hunteri reaktsiooni peale. Eks Ky seda oodanud oligi. "Jessie rääkis lihtsalt, et kui te väljaspool kooli kohtunud olete, siis on need alati sellised olnud, et Jes on mõelnud, et keegi võiks seltsis olla ja alati oled sina kohe platsis olnud. Ja siis ta võrdles neid hetki sellega, et justkui mingi ingel ilmub välja just siis, kui kõige rohkem vaja," püüdis Kylie asja seletada, "Niiet ära põe, ta püüdis läbi ingliteema mulle asja lihtsalt arusaadavaks teha, mitte sind ingliks nimetada. Aga hetk tagasi sain ma aru, mida ta täpselt mõtles - ma olin juba liiga kaua seda kohvikut otsinud."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 19:14:04 GMT 2
Hunter pidi veel ühe turtsatuse kuuldavale toome, aga sellele järgnes muie ja kerge naer. "Ju ma lihtsalt satun õigel ajal õigesse kohta...või siis on asi sellest tingitud, et ma veedan rohkem aega õues kui toas," lausus poiss ning vaatas korraks linnaväljaku kella, mis näitas, et tal on veel õige pisut aega. "Lähed ostad endale siis ühe kakao või oled sa kohvijooja?" uuris Hunter.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 26, 2013 19:28:04 GMT 2
"Eks see ilmselt sellepärast nii olegi," arvas Kylie. Tavaline poiss siiski see Hunter, pole mingit ulmelist tehnikavidinat tal, mis ütleks, et kus nüüd on keegi, kes abi või lihtsalt seltsi vajab. "Kui sul kuhugi kiire on, siis ma ei hoia sind kinni," lausus Ky, vihjates sellele, et Hunter kella vaatas. Hunter ei pea seal Kyga lobisema, kui ta ei taha. "Pigem kohvijooja, aga hetkel olen kakaojahil," vastas Mirth.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 20:45:14 GMT 2
"Noh, mul hakkab varsti Westside'il töö Book Nookis, aga ma tulin paraja varuga välja. Seega olen veel täiesti graafikus, et õigeks ajaks jõuda," lausus poiss ning tõstis uuesti tassi suule. Jook oli nüüd pisut jahtunud ja oligi aeg see tühjaks juua, enne kui täitsa külmaks läheb.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 26, 2013 20:50:35 GMT 2
Hunter tööle? Kui Kylie oma vanematega elaks, siis ta küll tööl ei käiks kooli kõrvalt. Anoh, talle pole oluline ka, et tal palju taskuraha oleks. Kasuperes elades eelistab Kylie tõesti ise endale raha teenida, et riided ja muu nänn endale ise osta. "Keska kõrvalt tööl...no ma ei saa aru, mis imeinimesed siin Tree Hillis elavad," lausus Ky. Tema seda ei suuda. Ja see on ka üks põhjustest, miks ta kahtleb, et sügisel uuesti koolis käima hakkab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 22:21:17 GMT 2
"Need imeinimesed on lihtsalt harjunud tööd tegema," kehitas Hunter enda õlgu, "mu isa võib ju linnapea olla, aga see ei tähenda, et ta meile iga kuu hunnikutes raha annaks. See tuleb ikka välja teenida. Pealegi kogun ma enda asjade tarbeks." Poiss vaatas tüdrukule otsa ning muigas kergelt, "Jessica mainis, et sa käid ise ka tööl." Samas ei olnud tüdrukul kooli, aga no ega need õpetajad nii palju õppimist ka ei andnud ja enamik õpilastest tegi vahetustega või graafikuga tööd, mis tähendas, et sul on palju vabu päevi.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 26, 2013 22:56:09 GMT 2
"Ma ei ütleks, et ma pole harjunud tööd tegema, aga mdea," kehitas Ky õlgu, "mina keska kõrvalt ei suutnud. Eks mängis ka see rolli, et ma tahtsin seda raha võimalikult ruttu kokku saada ja ega ma endale väga puhkust ei andnud ja noh, see ilmselt ka, et ma teadsin, et kool, kus ma käisin, jääb mu põgenemise pärast nii või naa lõpetamata," Kylie oli üsna kindel, et Jessica oli Hunterile juba rääkinud, et Ky on lastekodust jalga lasknud orvuplika. Kui ei, siis noh...eks see seletaks, miks Hunter arvata võis, et Ky pole harjunud tööd tegema.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2013 20:41:06 GMT 2
Hunter ei teadnud Kylie ja tema põgenemise kohta midagi, aga ta ei hakanud selle kohta ka midagi pärima. "Eks me kõik ole erinevad ja ei suuda või tahagi tööl ja koolis samal ajal käia. Selles pole ju midagi halba," lausus poiss õlgu kehitades. Ta võttis enda joogist uue lonksu ning vaatas tüdrukule otsa. "Aga tead, ma peaksin nüüd hakkama liikuma. Sa tahtsidki ju endale juua osta. Kui Jessicat näed võid teda minu poolt tervitada," muigas Hunter ning viipas neiule, enne kui enda teekonda jätkas, et täpselt enda vahetuseks kohale jõuda.
|
|