|
Post by Deleted on Mar 4, 2013 22:43:16 GMT 2
OT: Raven Kell näitas üle seitsme, aga mitte veel kaheksa, kui Brandon käekellale pilgu heitis. Tema ees laual oli klaas viskiga ja klaasi kõrval lebas must puutetundliku ekraaniga HTC mobiil. Ta oli taas mõneks ajaks Tree Hilli naasnud, et siin toimuvale pilk peale visata, ja täiesti juhuse tahtel tuli talle kõne, mille pärast ta nüüd siin istus. Ootas Ravenit. Raveni tiibade siruulatus oli lai ja neiul oli lihtne end igale poole vingerdada, mis puutus narkootikumidega äritsemisse, sest teda usaldati. Olgu, Brandonit usaldati ka, aga naistel on palju eeliseid, mida temasugune mees ei omanud. Pealegi oli tema võimalik klient Raveniga varem äri teinud, aga temaga mitte.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Mar 5, 2013 18:47:30 GMT 2
Seth oli koos Carriega ära ning Trey pidi minema eelmine õhtu Wilminghtoni, mis tõttu oli Ravenile ainulaadne võimalus olla kolm päev üksinda kõikvõimsas üksinduses mehe korteris. Lõpuks sai ta laiutada, liguneda pikalt kuumas vannis ning teha kõike, mida hing ihaldas. Loomulikult pidi kõik korras olema ennem kui Trey tagasi jõuab, aga õnneks oli sinnani veel aega. Saanud Brandonilt sõnumi Shootersis kokku saada, ilmus päris korralik korts naise kahe kulmu vahele. Ta ei osanud leida ühtegi põhjust, miks peaks mees teda näha tahtma. Viimane kord kui nad kokku said, andis näitsik vägagi selgelt teada, et mees temast eemale hoiaks. Seega arutelu iseendaga, kas minne või mitte, kestis üsnagi kaua. Raven otsustas mitte minna, kuid ometigi kümme minutit hiljem lukustas ta Trey korteri ukse ning peagi oli teel tuttava baari poole. Kuna õues oli nüüdseks tundnuvalt soojem kui mõni nädal tagasi, pani naine enda pluusi peale ainult ühe paksu sooja kapsuni. Ilm oli vaikne ja üpriski soe. "Ma loodan, et sul on hea põhjus minu siia kutsumiseks," andis Raven tõsisel toonil teada, kõndides Brandoni selga tagant välja, istudes tema vastu. Ühe jala üle teise pannud, toetas Aaren enda selja vastu tooli ning käed rinnal risti, silmitses meest. outfit
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 19:12:25 GMT 2
Ja lind jõudis pessa. Tõstnud viskiklaasi, võttis Brandon sellest lonksu ja pani siis klaasi vaikse kolksatuse saatel lauale. "Ma usun, et põhjus on parem kui hea," lausus mees ettepoole nõjatudes ja Ravenit silmitsedes. Piisas ühest pilgust, et kinnitada tema mõtteid - sellise näolapiga nagu naisel polnud keeruline meeste südameid sulatada. Küll ta seda juba omast käest teadis... "Uus kraam on müügile tulnud ja mulle tekkis ka võimalik klient," sõnas Tucker. "Lugu on ainult selles, et mina pole selle kliendiga varem äri teinud. Sina oled. Ehk ütleb sulle midagi nimi Jenkins?"
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Mar 6, 2013 22:39:07 GMT 2
Raveni suured pruunid silmad püsisid kindlalt mehel, just kui oleksid nad kahekesi ainsad suures tühjas ruumis. "Jenkins ... ma tean teda, aga see oli tükk aega tagasi," kehitas naine õlgu. See oli kunagi ammu New Yorkis, kus Jenkinsi siruulatusesse kuulub Brooklyn. Faye oli mehe jaoks olnud nii diiler tähtsamate klientide jaoks kui ka vahendaja. Enamus tehinguid käis läbi näitsiku, kuna Jenskins oli üpris tuntud nägu politsei jaoks ning nood oleksid hakanud kindlasti kahlustama. Raven see vastu jäi märkamatuks. "Aga ei ... ma ei tegele enam selliste asjadega, eriti peale seda, kui Deeds mu peaaegu tappis ... sa pead endale kellegi teise leidma," raputas Raven pead. Ta ei taha ennast enam selle jama sisse mässida.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 22:43:16 GMT 2
Brandon oli arvestanud võimalusega, et Raven ära ütleb. Teist nii head diilerit andis otsida, tema ise aga nina urust välja pista ei tahtnud, kui midagi muud üle ei jäänud, niisiis võttis mees eesmärgiks naine nõusse saada. "Sa mäletad ilmselt seda, kui kergelt Jenkins oma tengelpunga rauad lahti lõi," sõnas mees. "Ja minupoolne tasu ei jää alla sellele, mis sa varem teenistuseks saanud oled." Julgestuseks võiks ta viimases hädas Ravenile mõne relvavenna kaasa saata, kui see surma saada kardab. Siiski lootis Tucker, et seda pakkumist ei pea enam esitama ja naine lepib rahaga.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Mar 16, 2013 21:17:25 GMT 2
Raven turtsatas kergelt Brandoni sõnade peale. Loomulikult ta mäletas. Jenkins oli olnud üks esimesi, kelle toodangut näitsik kõrvale hakkas panema, erinevalt Deedsist ei pannud tüüp midagi tähele, võttes enda äri kohati liiga lõdvalt. "Asi pole rahas, kuigi selle vastu pole mul kunagi midagi. Alati kulub ära," sõnas naine vaikselt, kummardudes kergelt laua kohale, et olla mehele lähemal, et nende kahevaheline jutt jääks ikka nende kahe vahele. Brandoni pakutav ots on küll hea ühekordne tööots, mis toob päris head tulu sisse, kuid hetkel oli vaja natukene enamat kui paari nulli tšekkil.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2013 21:40:58 GMT 2
Viski hakkas otsa saama, märkas Brandon, kui klaasile pilgu heitis, et seejärel taas Raveni poole vaadata. Muidugi kulub raha alati ära, paneb ikkagi rattad käima. "Mis siis mureks?" küsis ta klaasi kätte võttes. "Vajad julgestust? Annab korraldada." Raha eest, mida ta parema meelega välja ei käiks, aga kui muud varianti ei jää, tuleb see siiski välja käia. Joonud viski ära, pani mees klaasi tagasi lauale, mõtted juba järgmise klaasitäie juures... ja Ravenile tuleb ka tellida. Alkoholil on võime inimesi meelt muutma panna.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Mar 19, 2013 22:29:53 GMT 2
Raven raputas õrnalt pead. Julgestuse saaks ta ka ise korraldada. Tree Hillis ning Jenkinsi territooriumil on endiselt inimesi, kes on Faye'le võlgu ning seega nõus näitsikule vastu tulema. Seega polnud asi selles. Brandon võib selle raha eest osta endale paar uut ilusat lipsu, niigi on tal neid vähe. Lihtsalt Raven jäi mõtlema nende hetkede peale, kui ta oli nii napilt pääsenud halvasti läinud tehingust ning juttu pole ainult pollaritest ega födekatest, kes on enda näpud kõikjale ajanud. Need tasakaalutud ärikad ajasid näitsikule judinad peale. Jenkins oli küll reeglina rahulik ja pigem selline naiivne tüüp, oli ka tal nii mõnigi vihahoog, kui miski talle ei meeldinud. Samas pahas tujus mehed ei olnud ka põhjus, miks ta seda ei tee. Põhimõtte küsimus seega. Raven oli andnud lubaduse ning püüab seda ka hoida. Kuigi eriti järjepidev pole ta kunagi olnud. Kõrvale põikeid on siin ja seal olnud. "Screw it ... miks ka mitte ... üks ainukene kord?" kergitas Aaren kulme, hoides enda suuri pruune silmi Brandonil.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 19, 2013 22:53:42 GMT 2
Ja ei olnudki alkoholi vaja, et Raven meelt muudaks. Näed, kui hästi. "Üksainus kord," kinnitas Brandon napi noogutuse saatel. "Ja rohkem ma sind ei kiusa." Eks vaatab seda asja, aga praegu jääb see versioon. "Luba, ma tellin sulle mingi joogi," pakkus mees siis end pisut sirutades, sest salajutt oli lõpule jõudmas ja nüüd polnud see "tule lähemale, ma räägin sulle ühe saladuse" nii väga vajalik. "Mida sa soovid?" Detailidest räägib ta ka, aga alles siis, kui see jook on käes.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Mar 21, 2013 0:01:54 GMT 2
Ravenile lihtsalt meeldis mängida lahtise tulega. Teda ei huvitanud kunagi tagajärjed, küll meeldis talle aga vaadata, kuidas tuli levib ja kõik enda teel hävitab. See oli vägagi huvitav vaatepilt, mingis mõttes isegi meeltlahutav. "For your sake, I really hope so," turtsatas Aaren vaevukuuldavalt. Kuigi neidis ise ei hoidnud kunagi reeglitest ja lubadustest kinni, ootas ta seda pigem teistelt ning vägagi karmikäeliselt. "Mmmm.. midagi, mis oleks kange, aga samas fancy ning ei jätaks labast ja odavat muljet," sõnas Faye õrnal muigel enda suured pruunid silmad pöörates Brandonilt baarile. Peagi olid need tagasi mehel. "Seega viski sobib suurepäraselt," lisas ta kergel peakallutusel.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2013 0:18:17 GMT 2
Haha. Raven käis alati sõnadega väga vabalt ja vapralt ringi ning see tegi Brandonile nalja, mistõttu ta neiu märkuse peale turtsatas. "Sama kange nagu alati," ei saanud ta jätta kommenteerimata, kui mööduvale teenindajale viipas, et see nende laua juurde tuleks. Midagi siin praegu pealt kuulda ju polnud. "Kaks topeltviskit," esitas mees tellimuse, mille peale teenindaja kohe tagasi lubas tulla ja laua juurest lahkus. "Niisiis..." pööras Tucker oma tähelepanu taas oma kaunile lauanaabrile. "Kuidas sul vahepeal läinud on?" Taevas teab, et nende viimane kohtumine lõppes üsna nukrates toonides, aga natuke viisakust ei jooksnud kunagi mööda külgi maha, eriti kui tal praegu oma huvid mängus olid.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Mar 21, 2013 20:27:19 GMT 2
Piiridest ei pidanud Raven tihti lugu, kohendades neid enda soovi järgi. Tema arust ei olnud elu midagi väärt, kui kõik reeglid, sihtkohad ja käigud on ette kirjutatud ning neid peab võimalikult täpselt järgima. Igav ja liiga masinalik. Elu on mõeldud siiski eksimusteks, nendest õppimiseks ja samuti nende kordamiseks. Elu on üks pikk koolitund, mis annab teadmisi igast valdkonnast. Süvendatud algkoolitund. "Mmmm... endiselt vaba, taltsutamatu, noor ja kena .... ning ma sain endale töö, täitsa legaalse veel ... täiesti juhuslikult veel peale kauba. Umbes nelja kuu pärast on sul võimalus mind näha kinoekraanil ... küll natukene teistsuguse juuksevärviga, aga vägagi minulikus rollis," muigas Raven õrnalt, pruunid silmad Brandonit jälgimas. Mingi hetk pöördusid need küll baarileti poole, jälgides selle juures toimetavat baarmeni ja ettekandjat, kes ilmselgelt alkoholikallajaga flirtida üritas. Selline kena vaatepilt teenis veel ühe turtsatuse Faye poolt. "Ja sul endal? Ikka veel vallaline ning ilma ühegi pisikese Brandonita?" tuksatas üks neidise suunurki, kui ta enda pilgu tagasi mehele pööras.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2013 23:14:13 GMT 2
Kui Raven rääkis, liikusid ka Brandoni sinised silmad samas suunas, kuhu olid pöördunud neiu omad. Nii et neiu on asunud heade, lihtsate ja kuulekate maksumaksjate kaadrisse... Kohati hea ja kohati kurb kuulda. Seadusekuulekad inimesed olid nii igavad. "Oo," tegi mees kiitvalt, kuulnud neidise tööst ja saavutustest. "Eks sean sammud kino poole, kui aeg käes," lubas ta. Just siis ilmus nende juurde teenindaja, kes asetas lauale kaks viskiklaasi ja lahkus, kui Brandon oli tal joogid enda arvele panna palunud. Siis pööras Tucker tähelepanu taas lauakaaslasele, et esitatud küsimustele naeruturtsatusega vastata. "Kas ma näen tõesti nii kodukana moodi välja?" küsis ta vastuseks. "Ma ei saa endale... vigu lubada." Raven peaks seda eriti hästi teadma, olles suurepäraselt kursis eluga, mida ta elas ja millest temake lahti öelnud oli. Kuna ta oli nüüd Skorpionide pea, ei olnud normaalne elu variant. Mingid üheöösuhted veel, okei, aga korralikku suhet kui sellist ei saanud ta enam käiata - seoks end liiga intiimselt ja riskiks kõigega.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Mar 21, 2013 23:31:16 GMT 2
Seadusekuulekad inimesed oli tõesti igavad, aga mitte Raven. Ta leidis alati võimalusi muutmaks elu põnevamaks ja natukene illegaalsemaks. Küllap sellepärast võttis tüdruk ka Brandoni pakkumise vastu. Mis oleks elu ilma paari väikese riskita aeg-ajalt? "Juhul kui ma ikka elan nii kaua. As I said ... ka omad inimesed on võimelised noa selga lööma ning Jenkinsi omad pole mingi erand," lausus Aaren vaikselt. Alati on ka võimalus, et födekad või politsei on omad mehed narkoärika ridadesse sokutanud ning korraldab reidi. Loodame, et see jääb kunagi kaugemasse tulevikku. Kui joogid lauda toodi, tänas ta õrnal naeratusel ettekandjat, võttes ühe klaasi enda sõrmede vahele. "Mitte eriti, kuigi sulle sobiks isegi see amet päris hästi," kehitas Raven endamisi õlgu, jälgides enda suurte pruunide silmadega meest. Ta teadis väga hästi, mida mees mõtles. Ka näitsik on seal olnud ja enda töö tõttu päris mitu inimest teise ilma viinud. Mitte küll isiklikult. Tema neid ei tapnud, aga just Aareni pärast nad surid ning kõvasti on olnud inimesi, keda on ähvardatud. Seega teadis neidis suurepäraselt, mida Brandon mõtles sõnade "Ma ei saa endale vigu lubada" all. Korraga hakkas Faye'l mehest täitsa kahju, kuna tüüp on pidanud päris palju enda töö pärast ohverdama ning loobuma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2013 0:02:21 GMT 2
Ravenil oli ses osas õigus - once a drug dealer, always a drug dealer, pühid enda arvates selle tolmu jalgadelt või mitte. Polnud ebatavaline, kui mõni diiler püüdis uut elu alustada ja elada nagu tavaline inimene, kuid leidis end varem või hiljem olukorras, kus keegi talt, püstol kuklasse surutud, võlga välja nõudis või teenet tahtis. Või ta lihtsalt maha lasi. Üks asi oli see, mis toimus nii-öelda narkovõrgustikuväliselt, teine teema aga see, mis toimus võrgustikus sees - see polnud tõelisest maffiast väga erinev, hierarhias toimus hüppeid ja sisetülisid ning keegi polnud kaitstud. Brandon sirutas käe oma klaasi järele ja võttis sealt korraliku lonksu. "Ja mis paneb sind nii arvama?" uuris mees, kui klaasi tagasi lauale asetas, üks kulm kergitatud. Tema ei näinud endas küll inimest, kes võiks tulla koju ja tervitada oma poega, kellega pärast õhtusööki palli loopida. Kui selle kujuteldava lapse ema guilty pleasure poleks just pidevalt relvastatud gängijuht ja nende perega iga päev kaasas käiv oht.
|
|