|
Post by Deleted on Mar 9, 2013 11:20:26 GMT 2
Noelle jalutas parki ning kõndis siin nüüd niisama ringi mõnda aega. Tal oli lihtsalt kodus igav hakkanud. Elle istus ühele kiigule ning tegi omale vaikselt hoogu. Tal polnud eriti sõpru kellega väljas hängida vms. Samas ta sooviski olla hetkel praegu üksi kuna ta soovis mõelda, nii mõneskist asjast.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Mar 9, 2013 17:10:32 GMT 2
Mida küll Christian päevasel ajal pargis tegi? Ta tuli just tööintervjuult ning kuskil tunni aja pärast oli kokku lepitud teine. Vahepeal võttis ta endale siis Starbucksist ühe musta kohvi. Seda kutsus ta enda karistamiseks, kuna too intervjuu ei läinud tema arvates kuigi hästi. Vähe kogemusi tööga seoses, you know. Vähemalt ta ei ole piisavalt hea tolle koha jaoks, millele kandideeris. Igatahes, oli tal vaja enda aega kuskil veeta ning Chris eelistas seda teha värskes õhus koos Starbucksi kohviga. Parim võimalus selleks oli ilmselt pargis aega veeta. Äkki kohtab mõnda vana tuttavat veel. Jalutades ja kohvi rüübates märkas kutt kiikude juures üht tüdrukut, kes oli ühe kiigu juba hõivanud ning vaikselt hoogu lükkas. "Miks nii üksi?" alustas Chris vestlust üsna tavalise küsimusega, kui oli tüdrukuni jalutanud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 0:54:27 GMT 2
Noelle vaatas tükk aega sellle võõra poole ning ei vastanud tema küsimusele tükk aega midagi. "No mul pole aimu, kus mu sõbrad on ja samas ma soovisin üksi olla, saab mõelda," lausus Elle siis naeratades poisile ning tegi endiselt veel vaikselt omale hoogu. "Sa ise?" päris ta siis poisilt vastu.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Mar 10, 2013 18:12:26 GMT 2
Tõttöelda, meest ei üllatanud väga neidise vastus. Paljud tulid parki värskesse õhku, et mõelda ja üksi olla. Võtnud lonksu kohvist, istus Christian neidise kõrval olevale kiigele. "Pean väikest pausi. Tunni aja pärast järjekordne tööintervjuu, just tulin ühelt. Park tundub hea koht olevat lõõgastumiseks ja kohv samuti." Ta lükkas endale väikse hoo ja viis pilgu tagasi näitsikule. "Aga mismõttes sa ei tea, kus sinu sõbrad on?"
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 18:39:38 GMT 2
Noelle mõtles tükk aega mida öelda. "No ütleme, nii et em... ma pole nendega juba paar päeva lihtsalt suhelnud. Omad põhjused, mida ei sooviks igale võõrale avalikustada," lausus Elle siis naeratades ning vaatas nüüd niisama taevast. Samal ajal tegi endale endiselt veel vaikselt hoogu. "Ma alles käin veel koolis, kuigi peaks vist omale siiski mõne töökoha otsima," lausus neiu vaikselt.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Mar 10, 2013 20:51:51 GMT 2
Christian noogutas ja võttis kohvist lonksu. "Ma mõistan," lausus kutt. "Vahel ongi vaja üksi olla," lisas ta veel. Peale öeldud lükkas ta pisut veel endale hoogu, kuigi see jäi siiski üsna vaikseks. "Kui mitte kooliajal, siis suvel kindlasti. Tulevikus on sul parem, usu mind, kuna varasemad töökogemused loevad alati uutele kandideerides," jagas Christian enda tarkusi. Ta teadis seda vaid sellepärast, et oli ise praegu taolises täbaras olukorras.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 20:57:08 GMT 2
Noelle ka siis noogutas seal. "Ma mõtlesingi, et peaks suvel tööle minema," lausus Elle siis ning vaatas endiselt veel seda taevast. "Ma aga ei tea kuhu võiks siis tööle minna," lisas ta veel juurde.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Mar 12, 2013 15:14:59 GMT 2
"Algeliselt võetakse üldselt kuskile kohvikusse näiteks ettekandjaks või nõudepesijaks. Mingile kick-ass kohale on üldjuhul raske saada. Mingisse poodi müüjaks on ka päris kerge ilmselt saada, ainult matemaatikat ja poest üht-teist peab teadma," seletas Christian. "Seega valik kuigi suur pole, aga alustuseks sobivad need kõik hästi," lisas kutt ning otsustas järgmisel hetkel end tutvustada, "muide, Christian olen."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2013 21:37:57 GMT 2
"No eks näis, mis tööle, ma suvel kandideerin," lausus Noelle siis naeratades. "Ma Noelle," tutvustas siis ka Elle ennast.
|
|