|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 23:36:33 GMT 2
"Voodi on voodi. Mis vahet sel on?" ei saanud Thomas aru. Võib-olla kõlas tema lause natuke nõmedalt, kuid nüüd oli juba hilja oma sõnu muuta - polnudki üldse võimalik. Aga mis puutus voodisse, siis oli seal ennegi naisi tudunud ning kõik puha Tree Hilli tšikid. Kui see Emilyle aga tõepoolest n i i vastumeelne on, võib Thomas ka voodi välja vahetada. No big deal. "Ma ei valeta sulle," ütles Thomas vastu, hääletoon sama kindel nagu tavaliselt. "Tohiksin ma üldse teada, mille kohta sa arvad, et ma sulle valetan?" esitas ta kohe naisele küsimuse, ignoreerides tolle palvet endale takso tellida. Nii kaua, kui on veel võimalik seda toimingut edasi lükata, Thomas seda ka teeb.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 19:18:36 GMT 2
Emily ei hakanud selle kommentaari peale midagi ütlemagi. "Miks ma arvan, et sa valetad? Kui sa oleksid minust piisavalt hoolinud, oleksid sa purjus peaga ka aru saanud, et ei ole õige mõne teisega voodisse ronida. Ah, pagan. Ma kutsun ise selle neetud takso," sisistas naine ja hakkas enda segamini käekotist mobiili otsima. Ta ei olnud enam kurb, vaid pigem vihane. Emily ei tahtnud enam Thomast iialgi näha.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 23:15:51 GMT 2
"Sa pole vist kunagi piisavalt purjus olnud, et näha, kuidas sellises olukorras mõtlemine muutub. Või noh, kuidas mõtlemisvõime üldse ära kaob, vaid hoopis teistsuguste instinktidega asendub," üritas Thomas olukorda seletada, kuigi ei uskunud, et seegi naisele mõjuks. Ta polnud Emilyt kunagi nii vihasena näinud. Kui naine väitis, et kutsub takso ise, tõi Thomas kuuldavale kerge ohke. Oli näha, et Emily enda otsust ei muuda. "Eks sa ise tead. Mina ei saa sind ju oma kodus kinni hoida. Aga ma tahan sinuga uuesti rääkida, kui sa oled maha rahunenud," sõnas mees alistunult.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2013 22:08:35 GMT 2
"Olen olnud, aga ma ei teinud midagi nii lolli," vastas naine. Ta kutsus takso järgi, mis lubas kümne minuti pärast kohal olla. Super. "Well, mina ei taha," kehitas Emily õlgu, viies enda asjad esikusse ja tõmmates saapad jalga. Goodbye, Thomas! Emy oli kindel, et nüüd on üpris raske tööl käia, aga ta saab sellest üle. Peab saama. Emily läks taksot välja ootama. OT:Lõpp.
|
|