28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 26, 2013 21:21:44 GMT 2
Tyler parkis oma motika BSV peakorteri garaaži, kui oli TRIC'ist minema saanud. Ta tuli ratta pealt maha ja peaaegu et sörkis trepist üles kui oma kiivri ja kindad motika sadulale oli visanud. "Dom!" hüüdis Tyler, kui oli kabineti ukse lahti löönud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 21:25:16 GMT 2
Damian istus peakontoris ja lõpetas just arvepidamise. Nüüd olid kõik summad kontrolliall ja keegi ei saanud niisama raha kõrvale tõmmata. Mehe ees lebasid kümned pisikesed kotid, täidetus valge pulbriga, mida Dominique kullaks pidas. Seda osteti, taheti, ihaldati, sooviti. Mees oli lõpetanud enne kaalumise, seetõttu polnudki kotid veel kuhugi ära pandud. Damian mõtles, et peaks ise ka mõne triibu tegema. "Jah?" küsis mees, kui Tyler teda hüüdis. Mis nüüd vaja.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 26, 2013 21:31:31 GMT 2
"Kuule, kas sul sellest Skorpionite liidrist mõni pilt on?" küsis Tyler. Nüüd ta siis tundis huvi. Enne, kui Dom oli öelnud, et laseb mehe kohta uurida, oli Tyler üsna ükskõikne olnud. No jah, ta polnud endiselt 100% kindel, et see mees just Skorpionite liider oli, keda ta baaris sakutanud oli. Kes teab, äkki oli mingi suvaline alluv, aga Ty kahtles selles. "Ma vist jooksin temaga kokku," pomises Tyler lisaks ning lõi kabineti ukse enda järel kinni.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 21:47:58 GMT 2
Dominique kergitas soovi peale kulme. "Ee..Ikka on," lausus mees peale mõtlemist. Ta läks riiuli juurde ja sobras seal natuke paberites ning ulatas siis Tylerile Brandoni foto. "Põrkasid kokku? Kui kaugelt sa teda nägid? Kus?" küsis Damian. Ta ise polnud veel meest isegi kuskil silmanurgast näinud, Dominique'le tundus, et tegu oli end varjava mehega.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 26, 2013 22:00:57 GMT 2
Tyler võttis foto ja silmitses seda. "Holy shit," pomises kutt ning pani foto käest. Oligi Brandon. Ta triikis käega oma nägu. "TRIC'is. Ma jõin õlut ja ta tuli müksas mind ja hakkas juttu ajama. Mina ei teadnud, türa, kes ta on ju. Ja siis ma nägin ta relva ja natuke nagu lost it," võttis Tyler üsna lühidalt asja kokku. "Põhimõtteliselt ta teab, kes ma olen," sõnas Ty ning tõmbas sõrmedega läbi oma juuste, jäädes Domi reaktsiooni ootama. Põhimõtteliselt? Vittu küll, Brandon teadis väga kuradi hästi, kes ta on. Türa küll!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 22:06:14 GMT 2
Damian kuulis juba Tyleri reaktsioonist, et kõik ei olnud korras. Ta läks tüübile lähemale. "Sa tegid mida?" küsis Dominique valjult. Ta tõukas Tyleri vastu seina ja hoidis käsivart tugevalt tüübi kõril. "Mida kuradit sa täpselt tegid? Mida sa mõtled selle 'lost it' all?" päris Dominique vihaselt. Ta ei suutnud uskuda, et Tyler tegi nii lolli vea nagu ta ei saaks siiani aru, kuidas asjad sellises äris käivad.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 26, 2013 22:12:09 GMT 2
"Türa, rahune maha!" käratas Tyler, kui Dom talle kallale tuli ning ta vastu seina surus. Tyler haaras sõbra kätest ning püüdis neid enda kõrist eemale tirida. "Ma läksin talle kallale noh!" käratas Ty. Türa ta teadis küll, et see suur viga oli. "Ta bluffis ja ma olin piisavalt loll, et ei jaganud seda kohe ära ja reageerisin valesti, kui ta mu täisnime ütles! Ta teab kes ma olen. See on ka kõik. Ta ei teinud sittagi!" seletas Tyler ärritunult. Ta niigi teadis, et ta tegi vea, tal polnud Damiani sakutust ka veel vaja. Aga lõuga saab nagunii ilmselt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 22:25:21 GMT 2
Damian ei rahunenud üldse, ta vaid tugevdas haaret ja kuulis mehe häälest, et hingetoru suruti kokku ja õhku hakkas puudu tulema. "Sa tegid mida?" küsis Dominique ning astus sammu eemale ja pani ühe paremsirge kirja ning läks tagasi enda laua juurde. "Türa küll, oli nüüd seda vaja," pomises ta omaette. "Persse, oli sul vaja teda rünnata? Nüüd see oli nagu ametlik väljakutse, me peame nüüd sitaks vaeva nägema, et ta alla suruda!" karjus Damian Tyleri peale.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 26, 2013 22:32:15 GMT 2
Tyler püüdis Domi käsi oma kõrist eemale saada ning ahmis õhku, veel nii palju, kui ta sai. Väga enam ei saanud ilmselgelt. Siis astus Dom eemale, Ty sai hingata, aga koos hapnikuga sai ta ka tugeva löögi näkku. Aii, sellest jääb sinine silm. "Nagu ma ei teaks, et see kõik persse keerab? Ma lihtsalt nägin ta relva ja tahtsin kindel olla, et ta ment pole. Ja noh, ma väga ei mõelnud sel hetkel," pomises Ty. Neil oli ennegi jamasid sellega, et Ty astus oma analüüsivast kaitsehoiakust välja ja tegi midagi lihtsalt selleks, et adrenaliini oma soontes pumpamas tunda. Kutt astus külmkapi juurde, võttis sealt ühe õlle ja tõstis selle oma värske hoobi saanud silmale. "Ta ei tee midagi!" oli Tyler täiesti kindel. "Ma oleks seal samas talle otsa peale teinud, kui me poleks kuskil klubis olnud," oli Tyler endas kindel. "Vahet pole noh, ta oleks varem või hiljem nagunii meiega kokku jooksnud," arvas Ty. Oli küll vahet, ta teadis, et oli, aga kuidagi pidi seda olukorda pehmendama ju.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 22:39:04 GMT 2
"Kurat, sa oleksid mendile kallale läinud? Ausõna, mis...Persse!" ropendas Dominique, üritades välja mõelda, kuidas enda gängi suurust kiirelt kasvama panna. Persse, persse, persse! "Ta ei tee midagi? Vaata, kuidas paari nädala pärast on meie elu päris sitaks tehtud. Seda saame me peatada ainult kõva värbamisega. Homme olgu sul räägitud tolle Skorpionite krantsidega!" käskis Dominique. "Ausõna, kui sa veel sellise käkiga hakkama saad, vastutad palju rohkemaga kui sinine silm," lubas Damian.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 26, 2013 22:46:38 GMT 2
"Rahune maha, asi on kontrolli all!" käratas Marc. Kõik oli jumala chill ju. Persse! Ta ei viitsinud küll väga millegi enamaga kui sinine silm vastutada. Nahhui, kust ta kontaktid nii kiiresti saab? Tyler pani õllepudeli käest, see polnud külmgi enam. Silm oli juba kergelt paistes. Tore. Ty virutas ühe tooli vastu seina. Ta oli vihane. Vihane, et ta nii lolli vea tegi. Vihane, et Dom teda löönud oli. Ja ta ei lähe ju Damianile kallale selle eest. Ta oli selle sinise silma ära teeninud. Nagu see tool oli ära teeninud vastu seina lendamise ja ühest jalast ilma jäämise. Kõik oli õige! "Me elame kõik ilusti üle! Kõik on kontrolli all! See Brandon ei julge sittagi teha, ta ei tea meie gängist mitte persetki. Sama hästi võime talle mulje jätta, et meid on massiliselt rohkem," arvas Tyler. Ta ei suutnud hetkel väga selgelt mõelda. Raev möllas ta veenides.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 23:00:16 GMT 2
Damian isegi ei võpatanud, kui tool lendas vastu seina, kaotades ühe enda jalgadest. "Kui kõik on kuradi kontrolli all, siis palun homme õhtul kanna mulle ette, kuidas läheb Skorpioni kutsikatega," ütles Dominique. Ta ei saanud aru, mis kuradi pärast Ty nii lolli vea tegi. Tavaliselt oli ta sama jahe kui jää ja nüüd järsku libises? Mida kuradit? "Ma loodan, et sul oli vähemalt endal relv kaasas," ütles Dominique järgmisena. Kui Ty tegi selle vea ka, siis on ta ikka kõvasti pea peale kukkunud.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 26, 2013 23:19:01 GMT 2
"Muidugi mul oli endal relv kaasas," pomises Ty. "Mitte, et sellest suurt kasu oleks olnud. See oli rahvarohke koht," pomises Ty. Ta poleks saanud seal midagi teha. Võib-olla oleks pidanud ikka lõikuma seda värdijat. Ei, siis ta oleks praeagu veel suuremates jamades. "Juba lähen tegelen nendega!" käratas Ty ning väljus kabinetist, virutades ukse enda järel nii kõvasti kinni, et see pärast pauku lahti uuesti vajus. Ty sörkis trepist alla, oma motika juurde. Nahhui, kust ta leiab need kutsikad nii lühikese ajaga? Vittu küll. Tahaks selle kuradi Brandoni maha lüüa, vat mis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 23:21:29 GMT 2
"See on lihtsalt selleks, et endal oleks ohutus tagatud. Ma ei tahaks väga su päda eest hoolt kanda," krimpsutas mees nägu. Seejärel kadus Tyler nii ülbelt, et Damian oli isegi üllatunud. Noh, vähemalt sai Tyler aru, et keeras sita kokku ja peab ise seda nüüd koristama ka. Dominique oleks muidu vähemalt paar nädalat andnud, aga hetkel tuli kiirelt tegutseda, enne suve oli vaja 100% valmis olla. OT:Lõpp?
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 26, 2013 23:23:50 GMT 2
Tyler oleks veel käratanud midagi Domile, et too Brenti üldse mainida julges, aga suutis end nii palju tagasi hoida vähemalt. Küll aga kihutas ta kummi vilisedes sealt minema. Tahaks midagi sodiks peksta lihtsalt. Midagi või kedagi. Aga kihutamine aitas ka viha maandada. Nüüd siis neid kuradi kutsikaid taga ajama. OT: Lõpp jahm.
|
|