|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 19:49:40 GMT 2
Damian istus peakorteris, kella lühike seier oli ühe ja kahe vahel ning pikk osutas kuuele. Mees ei kavatsenud magama minna, ta pidi tunni aja pärast kauba kätte saama ja siis kõik ära kaaluma. Usalda, aga kontrolli. Keegi ei tahtnud juba Floridas mehele tünga teha, sest Dominique oli kraami suhtes väga nõudlik ja kui keegi teda üritas kaalu arvelt petta, ei olnud tagajärjed just kõige meeldivamad. All garaažiosas põles pisike tuli, mis ei andnud eriti valgust, ta põles treppide läheduses, et sealt alla tulles ei paneks keegi raudtreppidel kukerpalli alla. Teise korruse kontoris istus mees diivanil, jalad madalal laual. Telekas mängis vaikselt, kõigil aknatel olid rulood ees, mis toimisid ka pimendusena, väljaspoolt võis jääda mulje, et ülemisel korrusel oli tuli sama surnud kui Snooki ajurakud. Mees jõi Red Bulli ja mõtles, et peaks vist sülearvuti välja otsima ja pokkerit mõne võhivõõraga mängima. OT:Kinni
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 25, 2013 20:18:00 GMT 2
Tyler oli Brenti jätnud koju magama. Õnneks oli poiss rahulik laps ja sai üksi täitsa hästi hakkama. Pealegi oli praegu lapsel uneaeg ja ta magas sügavalt. Tyler aga sõitis oma Ducatiga garaažide ette. Ta keeras süüte välja ja astus motika seljast maha, avades garaaži uksed ning lükkas masina sisse. Seinaäärde, et see kuskile jalgu ei jääks. Seejärel tõmbas Tyler oma kiivri peast ning kindad käest ja viskas need mootorratta sadulale. Ta sammus kitsast metalltrepist üles, oma tagi lukku lahti tõmmates ning otsis välja võtmed, et ülemine uks lahti keerata, aga võti ei keeranud, järelikult oli uks lahti. Ty kortsutas kulme ning lükkas ukse pärani. "Dom," pomises Ty endiselt kulme kortsutades ning sulges ukse ja pani tule põlema. "Ma mõtlesin, et siin pole kedagi," sõnas mees. "Mis sa pimedas istud?"mees tõmbas tagi seljast ja viskas selle ühe tooli seljatoele, maandudes ise diivanile Damiani kõrvale, et pilk telekale visata. Igav.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 20:24:44 GMT 2
Dominique kuulis alt hääli. See ei saanud keegi teine peale Tyleri olla. Mees vaatas põnevusfilmi edasi, mille probleem oli selles, et see ei tahtnud kuidagi põnevaks minna. Suhtedraama ei ole põnev. Ta vaatas vasakule, kui uks avanes. "Dominique," parandas mees sõpra, talle ei meeldinud hüüdnimed ja parandas pea igal korral Tylerit. Noh, Damian oli harjunud juba, et Tylerit see ei huvita. "Kurat, silmad olid juba pimedusega harjunud," ütles mees, hõõrudes silmi. Oh, mõne hetke pärast nägi juba täitsa inimese moodi. "Mis mul muud teha. Tegelikult ma mõtlesin, et siis saab telekat paremini vaadata, aga siit tuleb praegu sellist sitta," vastas Damian ja lonksas energiajooki. Ta ei tahtnud hakata alkoholi praegu jooma, siis sai ühest shotist seitse ja ta ei olnud nii täpne kontrolliga.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 25, 2013 20:38:12 GMT 2
Tyler tõesti ei teinud mehe paranduse peale teist nägugi. Tema jaoks oli Damian Dom ja nii oligi. Big deal see hüüdnimi. Teiste eest Ty väga seda ei kasutanud. Nad võisid ju parimad sõbrad olla, aga lõppude lõpuks oli Damian siiski mingi suur boss neil või midagi. Mees näppis oma telefoni, vaatas kella ning surus selle siis taskusse tagasi. "Vaheta kanalit siis," arvas Tyler. Mitte, et telekast nagunii midagi paremat tuleks. Ty triikis käega oma nägu. "Türa, see kaup võiks kohal olla juba," pomises mees pisut närviliselt. Olgugi, et Brent oli tore poiss ei meeldinud talle oma poega öösiti kauaks üksi koju jätta. Ja nii hilja ei kutsu hoidjat ka ju.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 20:43:54 GMT 2
"Tuleks ainult midagi paremat. Teistel kanalitel on ostuöö ja siis mingid sitad õudukad härjapõlvlasest," turtsatas mees. Tyleri poeg ka ei kardaks seda jama. "Vähe ei võiks. Tund aega läheb veel julgelt, ma ei saa aru, mis sa nii vara siia tulid," lisas Dominique, hakates telekanaleid tapma. Jah, mitte midagi tarka. Oh, kuskilt tuli üks Two And A Half Men kordus. Kärab kah, ta ei vaata seda üldse püsivalt, nii et Damiani jaoks oli see uus. "Kui tahad midagi, siis ma just ostsin jooke juurde," lisas mees. Külmikus oli varem tühjus valitsenud, nüüd oli minikülmik täidetud õlle ja energiajookidega. Kangem kraam oli baarikapis.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 25, 2013 20:53:16 GMT 2
"Ma oleks kodus magama jäänud," pomises Ty. Kodus oli kuradi hea magada. Mees ajas end diivanilt püsti ning astus külmiku juurde, ta kükitas ning avas selle ukse, vaadates, mis seal siis head-paremat on. Endalegi ühe RB võtnud, lõi mees külmiku ukse kinni ning suundus diivanile tagasi. Brent on tubli poiss, saab hakkama. Ty pidi teda tegelikult tihti üksi jätma. Ta ei usaldanud hoidjaid väga. Ta usaldas üldse väheseid. Tema alal oli see normaalne ka. Ta oli isegi paaril üksikul korral Brenti siia toonud, aga siis oli poiss siin üleval lukutaga. Nii palju, kui Ty sai, hoidis ta oma poega sellest kõigest kiivalt eemal. Mees naeris kergelt, kui saates miskit naljakat juhtus ning rüüpas lonksu jälle enda joogist. "Kes täna tulevad üldse? Need samad kindlad näod või on kedagi uut oodata?" uuris Ty. Nad üldjuhul teadsid alati, kes kauba tõi. Kui mingi muudatus oli, oli mente karta kohe.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 21:40:06 GMT 2
"Siis võta üks E keele alla," lausus mees muigega. Talle ei meeldinud E, see tegi kiirelt tuju heaks, aga pärast oli sama tunne nagu oleks kohutav pohmakas. Damian ei rääkinud Tyleriga väga tema pojast, mis mõtet sellel üldse oli? Parem, kui keegi ei tea, et Tyleril pisike päda on. "Samad," noogutas Dominique. "Või noh, tüübid viivad Floridasse, Floridast tulevad meie omad edasi," rääkis mees.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 25, 2013 22:06:04 GMT 2
"Jätan vahele," arvas Tyler. Ta ka suur E sõber polnud. Pidudel oli teinekord täitsa okei, aga enamasti eelistas ta midagi muud, kui ta üldse midagi peale alko tahtis. Tyler naeris jälle teleka peale. "Teeme pärast ka midagi või võtame selle pasa vastu ja kaome laiali?" küsis Ty mõne minuti pärast, oma energiajoogist taas lonksu rüübates. Iseenesest ju võiks mõne õlle teha või miskit.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 22:28:20 GMT 2
Damian muigas, kui Jake sai jälle seriaalis geniaalsusega hakkama. "Mul ükskõik. Ma võin ikka pärast midagi teha, pigem on asi sinu taga," lausus Dominique turtsatusega. Oli ju nii, et Tyler läks end päda hoidma ja ei saanud pidutseda. Damianile sobis elu, kus tal polnud kohustusi peale iseenda elatamise. Okei, kohustus oli gängi ees ka, aga kui ta oleks suure pasa kokku keeranud, oleks ta ilmselt kiirelt Euroopasse tõmmanud ja seal edasi hänginud. That's Dominique!
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 25, 2013 23:01:46 GMT 2
Ty mõtles veidi. "Täna ma olen täitsa käpp ja nõus hängima," sõnas mees. "Tegelikult täitsa tahaks lõdvaks lasta end üheks ööks," lisas mees. Jooks end täis ja paneks pidu. Võiks isegi välja minna ja tsikke sebida või midagi. Koguaeg ei saanud kohusetundlik ka olla eks ole. Vahel tuli end lõdvaks lasta ja natuke puhata.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 23:06:52 GMT 2
"No siis ei pea siia jääma, mis me ikka kahekesi pidutseme," pakkus mees välja. "Sa siinsete tšikkidega oled kohtunud? Üks kuumem kui teine," ütles Damian kiitvalt. Ausõna, modellid lasid siin ringi. Ei tea, kas see oligi Tree Hillis tavaline, et enamus naisi olid nii ilusad või oli sellel mingi mõjuv põhjus ka. Dominique lonksas jooki ja vaatas kella. Aega oli veel.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 25, 2013 23:21:29 GMT 2
"Ma natuke olen näinud jah," muigas Ty. "Kurta ei saa, silm ikka puhkab," mainis mees ja rüüpas energiajooki jälle. "Aga teeme siis siin pärast soenduse ja lähme siis välja, vaatame need neiud korralikult üle. Ma ei tea ainult, kus siin kõige mõtekam pidutseda on," sõnas Ty mõtlikult. Klubide ja asjadega ta veel täiesti kursis polnud. See oli rohkem nagu Damiani teema.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 23:38:20 GMT 2
"Siin on päris erinevaid kohti, TRIC on rikaste pärusmaa rohkem. Seal on pilet ja joogid vörreldes ülejäänud Tree Hilliga kallid. Eastside'il on mingeid salonge ka, kuhu ma iialgi enda jalga ei tõstaks. Westside aga," muigas mees, "Westside on meile suurepärane. Siin on palju baare, leti taga piltilusad naiskad. Üks stripiklubi on ka, kus on issi hooleta linnud enda kanni näitamas." Damian nautis Westside'i baare, kus võis varahommikuni viskit sisse kallata ja naisi lantida.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 25, 2013 23:47:45 GMT 2
"Hmm, no siis lähme kuskile Westside'ile kenasid tagumikke lantima," arvas Tyler lõbustatult. Aga enne tuli töö ära teha. Mees lonksas viimase lonksu oma magusast energiajoogist. Ta kortsutas purgi ära ja viskas selle üle toa prügikasti. Otse kümnesse! Ta peaks ka korvpalli mängima siin selles meeskonnas, vat mis!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 23:54:19 GMT 2
Umbes paar tundi hiljem sai töö kahekesi tehtud ning Dominique astus Tyleriga kontorisse. "Mida soojenduseks tahad?" uuris Damian. Siin joogid sisse ja pidutsema! Mees arvas, et võiks GPB-sse minna või siis stripiklubisse. Need kohad olid talle kõige enam meeldima hakanud. Isegi nii väliselt rahulikus kohas olid kõik pahed esindatud. Dominique arvas, et paari kuuga haaravad nad võimu.
|
|