28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 0:09:18 GMT 2
Täna oli Tyler koos Brentiga end sisse seadnud raamatupoodi. Ta oli lapse kenasti vähe tahapoole sättinud, vaateväljast välja, lasteraamatuid vaatama ning ise oli ees ning lehitses mingit ajakirja. Teine kandidaat, kes Brenti hoidma kandideeris, oli üks äärmiselt veidra nimega naisterahvas. Tyler ei suutnud siiani seda hääldada korralikult, seega ta parem ei üritanudki. Taaskord kandis mees palju heledaaid riideid ja nägi oma tavalisest olekust hoopis teistmoodi välja.
OT: Kinni
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2013 0:31:05 GMT 2
Sith oli järjekindlalt endale veel ühte töökohta otsinud, püüdes oma vaba ajaga midagi ette võtta, sest seda vaba aega oli kaugeltki liiga palju - olgugi et ta oli Tree Hilli keskkoolis palgal inglise keele ja kirjanduse asendusõpetajana, oli proua Cunningham väga raudse tervisega ja puudus vähe - koolitusi polnud ka just iga nädal -, nii et tal polnud muud teha kui... olla. Jah, kirjutamiseks ja kirjastajate närvidel trampimiseks jättis see rohkem aega kui ta eales unistada osanud oli, aga ta tahtis veel midagi kasulikku teha. Paar korda kuus koolis reaalselt midagi tehes ta nii palju palka ei saanud, et võiks end hästi tunda, niisiis oli naine pöördunud viimase õlekõrre poole - ajalehekuulutused. Leidis ta sealt üht-teist küll, kõige säravamalt jäi meelde aga kuulutus, milles otsiti lapsehoidjat eeldusega valmisolekuks kohe joosta, kui telefon heliseb. Talle see sobis - ta istus muidu päevad läbi kodus või proua Cunninghami kabinetis ja oli lihtsalt ilus, miks mitte võtta endale mingi töö, mis pakub vähemalt vaheldust? Lastega olid tema suhted nagu olid, mõnega sai läbi ja mõnega mitte, aga ta vähemalt üritas ja sellepärast ei tohiks keegi teda sildistada. Kõne kuulutuse lehte panijalt tuli oodatust kiiremini - kas polnud nii palju soovijaid või suutis ta paljalt oma kahesõnalise kirjeldusega endast märgi maha jätta, üks või teine - ja nad leppisid kokku, et kohtuvad Book Nookis, viimaks läbi pisikese tööintervjuu. Iseenesestmõistetav. Pealegi sai ta seeläbi raamatupoes ära käia ja endale ühe raamatu osta, mida seal tükk aega piielnud oli, aga raha ei söandanud veel välja käia. Nimelt oli tema viimase aja meelisteemaks olnud uusaja filosoofid - nende mõtteid oli hea pisut väänata ning oma vestetesse põimida - ja täiesti juhuslikult oli ta kord poes sobrades leidnud Nietzsche "Nõnda kõneles Zarathustra". Kaks kärbest ühe hoobiga. Sestap astus Siobhan sel kaunil päeval kasutatud raamatute poodi ja vaatas ringi, leidmaks seda, kes temaga siin kohtuda lubanud oli. Esimese hooga ei näinud naine midagi, õngitses seejärel kotist välja oma telefoni ja otsis üles numbri, millele juba kord helistanud oli, et see uuesti valida.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 1:10:58 GMT 2
Tyler lehitses ajakirja, kuni tema telefon, mis laual tema ees oli, vibreerima hakkas. Mees vastas kõnele. "Tyler kuuleb," taaskord polnud ta numbrit salvestanud ega teadnud sestap, kellega tegu täpselt on. Aga võis eeldada, et tema vestluskaaslane otsib hetkel kas raamatupoodi või siis raamatupoest teda. Ty istus muidu üsna välisukse lähedal. Lihtsalt riiulite vahel, et teda näha polnud. Kuulda oli kindlasti.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2013 12:28:01 GMT 2
Oli küll kuulda, jah, sest vaevalt sai Sith telefonitorust "Tyler kuuleb" kuulda, kui kuulis sama ka pisut eemalt. "Tere, olen Sithmaith Kennedy, helistan selle tööpakkumise asjus. Jõudsin just Book Nooki," lausus naine, iiri aktsent sõnades mängimas, liikudes raamatuid täis laotud riiulite vahele, et kõne saanu üles leida - mees oli ilmselt juba siin; tema hääl ei kostnud väga kaugelt. "Leian teid vist kohe üles," lisas Sith, kui ümber ühe riiuli kõndis ja heureka - leidiski mehe, kes parajasti telefoni kõrva ääres hoidis. Enda telefoni taas kotti pistnud, tunnistas Siobhan inimest, kes oli kuulutuse lehte pannud. Noor - üsnagi -, ei kurda välimust, vast on natuke uhke iseloomuga, ei tundu väga inimese moodi, kes lapsehoidjat vajaks, aga see on tema arvamus ja esmamuljed on tavaliselt petlikud... "Tere taas," ütles Sith kätt välja sirutades, manades näole kerge naeratuse, et endast mitte väga kurja muljet jätta - tema tänasel riietusel ja korralikult krunni pandud punastel juustel võis selline efekt olla.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 13:10:33 GMT 2
"Väga hea," sõnas Tyler naeratades ning juba astuski riiulite vahelt välja tolle iiri aktsendi omanik. Punapea. Nagu arvata oligi. Tyler lõpetas kõne ja pani telefoni lauale tagasi. Tundus tõesti väga korralik naine olevat. Hmm. Not bad at all. "Tere," naeratas Tyler, tõustes ja naise kätt kergelt surudes. Seejärel noogutas ta toolile enda vastas, et naine istet võtaks. "Niisiis. Miks just see töö sulle huvi pakub?" küsis Tyler alustades selle väikse intervjuuga. Ta pani ajakirja ilusti lauale oma telefoni kõrvale ning toetas käed selle peale. Tyler ilmselt ei näinud jah väga tüüpilise isamaterjalina välja. Ega ta polnudki. Oodaku Sith ainult, kui Tyler Brentiga tegelema hakkab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2013 13:45:01 GMT 2
Kohendanud oma seelikut ja võtnud seejärel istet, sättis Sith oma koti endale sülle, sinised silmad Tylerile pööratud. Kuulnud küsimust, lasi naine peas kiirelt mitu vastusevarianti läbi, kaaludes, mida öelda tasuks ja mida mitte. Seda, et tal on igav - toorelt öeldes oli ju -, ei tasunud. Ei kõla väga usaldusväärselt. Seetõttu vastas ta võimalikult: "Mul on lastega kogemusi. Lapsehoidmine on vaheldusrikas töö ning ma olen rutiinist väsinud. Natuke lisaraha ei teeks ka paha." Ja nii oligi kõik öeldud.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 13:59:00 GMT 2
Tyler noogutas mõtlikult vastuse peale. "Kui suure palgaga sa umbes arvestanud oled?" küsis mees järgmiseks. "Ja kuidas sul kogemustega on üldse?" uuris mees veel. "Ma loodan, et see ei häiri, kui me sina peale läheme," lisas mees. Ta oli enne selle väikse asja unustanud. Teietamine polnud aga üldse mitte Ty teema. "Millele oma aega kulutad? Mis tööd muidu teed?" küsis mees järgmisi küsimusi. Kõigele oli vastuseid vaja. Enne pidi ta naist võimalikult hästi teadma, kui teda oma poja ligi laseb.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2013 14:40:26 GMT 2
Rahaküsimus. Ta oli sellele mõelnud ja püüdnud leida kompromissi, et ei kõlaks liiga nõudlikult, aga saaks oma rahalised vajadused kaetud. "700 dollarit nädalas," lausus Sithmaith vastuseks, vastates igale esitatud küsimusele järjest. "Mul on kuus aastat noorem vend, kelle hoidmine oli tavaliselt minu ülesanne. Samuti olen hoidnud oma sugulaste lapsi ja lühikest aega töötanud ka ühes lasteaias." Cormac oli väiksena paras huligaan. "Ei häiri." Teietamine oli nii... jäik. "Hetkel töötan ma Tree Hilli keskkoolis inglise keele ja kirjanduse asendusõpetajana, vabal ajal kirjutan, loen või vaatan nohikusarju." Loodetavasti jagab Tyler ära, mida ta nohikusarjade all mõtleb.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 14:53:22 GMT 2
"Ja õpetaja töö kõrvalt on piisavalt aega, et last hoida?" küsis Tyler huvitunult. Ta natuke kahtles, aga eks naine tea paremini, kuidas ta oma asjad sätib. Palganumber oli täitsa okei. Palju sa lapse hoidmise eest ikka küsida julged. Nohikusarjadest Ty väga midagi ei jaganud, aga eks need mingid veidrad asjad olid. "Millega sa kindlasti nõus poleks ja mis võiksid olla töö juures takistuseks?" küsis Tyler. "Vahel võib kindlasti tulla ette olukordi, kus last peaks ööläbi hoidma näiteks," sõnas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2013 15:05:40 GMT 2
Muidugi jõudis Tyler selle küsimuseni. "Mind ei ole koolis väga palju vaja," vastas Sith. "Nii kaks-kolm korda kuus, kui on vaja mõnda tundi asendada, aga ülejäänud aja passin ma koolimajas või olesklen kodus." Kuulnud mehe järgmisi sõnu, seedis naine neid. Millega ta nõus poleks? Tal ei olnudki mingeid tingimusi, vähemalt polnud ta neile mõelnud. Lasteaiakasvataja töö oli temalt eeldanud valmisolekut ükskõik mis olukorraks, vaevalt see töö siin erineb. "Öötöö poleks probleemiks," arvas Siobhan mõtlikul häälel. "Kui midagi võikski takistuseks olla... Ilmselt see, et on päevi, küll vähe, mil ma pean mõne koolituse tõttu kindlasti koolimajas olema, aga seda vaid mõneks tunniks, ja asendama pean ka teise õpetaja haigestumise korral, mida ette planeerida ei saa." Mõelnud hetke, uuris naine: "Kui pikast tööperioodist me räägime? Kuu? Kaks? Veel kauem?" Seda polnud ta taibanud enne küsida. Tore oleks teada, kui kaua tal stabiilset sissetulekut oleks.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 15:12:32 GMT 2
Tyler noogutas, kui kuulis Sithi ainsatest takistustest. No jah, arusaadav. Aga kes ütleb, et just sel ajal, kui naisel koolitus on, pole Tyl lapsehoidjat vaja? See väike mure võis väga suureks probleemiks osutuda. Ja samas ka mitte. Eks näis. "Ma ei oska kindlalt öelda. Kindlasti kauemaks kui paariks kuuks," arvas Tyler. Oleneb, kaua nad seal on Domiga. Esialgu vist ikka väga püsivalt. Aga iial ei võinud teada, et nüüd kohe on vaja jalga lasta. "Kui ma valin sinu, siis tuleb kindlasti üle rääkida veel paljudest reeglitest ja asjad tuleb üle täpsustada," sõnas Tyler. "Nüüd ma aga tutvustaks sind oma pojale, keda siis hoida on vaja," sõnas Tyler. Ta vabandas end hetkeks ja tõusis lauast, et poe tagumisest osast oma poeg ära tuua. Blondide lokkidega poisiklutil oli värviliste piltidega raamat kaenlas kui ta isa süles ette jõudis. "Brent, see on Sith, tema hakkab võib-olla sinu hoidjaks, Sith, see on minu poeg, Brent," tutvustas Tyler. "Issi, aga mul on ju raamat käes," sõnas Brent tähelepaelikult. Tyler muigas ja võttis raamatu enda vabasse kätte, et Brent saaks naise kätt suruda, nagu ta alati tegi, kui uute inimestega tutvus.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2013 19:09:39 GMT 2
Kauem kui paariks kuuks oleks küll hea. Kui Tyler valib tema... Järelikult on ka teisi kandidaate. Loomulikult on. Kuulnud, et mees tutvustab teda nüüd poisiga, keda ta võib-olla hoidma hakkab, saatis Sith meest pilguga ja tõusis, kui see oli riiulite vahele kadunud. Huvitav, missugune Tyleri poeg on... mõtiskles naine enda seelikut siludes. Üsna pea mees naasis, poiss süles, ja Sith naeratas taas. Armas poiss, esmapilgul üsna asjalik ka. Kui Brent talle käe sirutas, võttis Siobhan selle vastu. "Tere, Brent," lausus ta naeratuse saatel. "Kuidas läheb?"
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 19:38:47 GMT 2
"Hästi," vastas Brent asjalikult. Tyler pani ta laua taha istuma ja andis talle tagasi tema raamatu, mida poiss kohe lehitsema hakkas. Ty istus oma poja kõrvale. "Brent on muidu üsna vaikne ja rahulik laps. Enamasti mängib omaette," sõnas Ty. Ta sasis kergelt poisi juukseid. Laps lükkas isa käe eemale ja sättis oma juuksed jälle korda. "Mul kodus pole sellist raamatut," seletas Brent kui pilgu Sithile tõstis. "Aga mul on peaaegu samasugune, kus on ka traktorid sees," sõnas poiss. "Seal on suured traktorid. Issil ei ole traktorit. Aga kui mina suureks kasvan, siis mina ostan endale traktori. Ja issile ka," seletas Brent vägagi asjalikult. "Ja talle meeldivad traktorid ja dinosaurused," sõnas Tyler kergelt muiates. Veider laps tema meelest.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2013 18:40:30 GMT 2
Sith naeratas, kui Brent asjalikult seletas, mida tulevikus teha kavatseb. Väga armas! Huvitav, kas Tyler märkis oma poja joonistustele nende valmimisaja? Hiljem oleks väga põnev vaadata, mida mis vanuses joonistatud sai. Tema emapoolsed sugulased tegid nii ja hoidsid kõik joonistused alles. "Minu isal oli traktor," ütles naine Brentile nii muuseas. Olgu, see oli tema vanaisa juures, aga tema paps sõitis sellega tavaliselt ringi. "Ja suur kombain ka. Ma sain oma isa traktoriga sõita, ta võttis mu tihti põllule kaasa." Maaelu võlud.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Apr 2, 2013 21:00:38 GMT 2
Wow, kõik lapsehoidja kandidaadid on kunagi traktoreid omanud? Või noh, nende vanemad või midagi? Ehk luiskasid, lihtsalt selleks, et Brentiga paremini klappida. Kes seda teadis. Tyleri meelest oli see lihtsalt naljakas. "Misasi on kombain?" küsis Brent nüüd silmi suureks ajades. Tema tahtis ka kombaini. Miks tal kombaini polnud? Tyler naeratas poisi küsimuse peale, aga ei vastanud. Lasi hoopis Sithil vastata. Ta tahtis pigem näha, kuidas need kaks omavahel ju klapivad.
|
|