22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 19:00:23 GMT 2
Persse...Ei saanud ju olla, et Nicole armus temasse ühe ööga ära. Ei saanud, ei tohtinud. "Ma pean. Ma ei taha, et suhe Deliga lõppeks. Seetõttu tuleb aus olla. Ma loodan, et ta mõistab - see juhtus ju enne meie käima hakkamist."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2011 19:03:16 GMT 2
Tegelikult Nikkile oli juba Josephisse enne armunud olnud, kui nad koos magasid. Ta ei oleks vahekorras mingi suvalisega. See oli nii hea tunne, kui Joe teda samamoodi tahtis. Paistab, et selle võis vaid jookide süüks ajada. Nicole vaid noogutas vastuseks. Kas Joe otsustas siis üldse talle toeks olla?
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 19:04:47 GMT 2
"Sa oled siis sada protsenti kindel, et tahad lapse alles jätta," lausus Joe. "Kas keegi veel teab? Su vanemad? Sõbranna?" küsis Joseph seejärel. Aga lapsendamine? Kuidas oleks sellega?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2011 19:17:02 GMT 2
"Ma ei tea, Joe. Ma olen sellele viimased kolm päeva lakkamatult mõelnud ja pole kuhugi välja jõudnud," sõnas Nicole. "Ei tea. Ainult sina tead. Ma peaksin vist enda vanematele sellest rääkima.." vastas neidis. She's so dead. "Mida sa soovitaksid mul teha?"
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 19:19:22 GMT 2
"Sa tahad ise lapse üles kasvatada?" küsis Joseph seejärel. Laps pole nagu kutsikas, millega tegelemise võib kellegi suvalise hoolde jätta. Nicole teadis, et Joe´l pole eriti raha, millega kaasa aidata.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2011 19:25:13 GMT 2
Nicole oleks pidanud seda enda vanematega esmalt arutama, kuid enamjaolt oli see neidise enda otsus. Tema vanemad olid piisavalt rikkad, seega rahalist probleemi väga polnud. Teades tüdruku ema oli naine kindlasti sellest pisut vaimustuses, et saab teise võimaluse last kasvatada. Nikki oli ju üksiklaps. Muidugi oleks tüdruku ema olnud rohkem toeks, kui ise lapsele ema mänginud. Isaga olid siiski karmimad lood.
"Ma arvan, et jah," sõnas Nicole peale pikka pausi. "Sa ei pea mind toetama, minuga arsti juures käima, ja kõike seda kaasa tegema. Ma olen kindel, et mul on ühe või mõlema vanema toetus," selgitas neidis veelkord. Kui Joseph ei nõustunud sellega, siis oli ilmselge, et Nikki ema võtab raseda neidise ning laseb Tree Hillist jalga. Mis Nicole' isast saab, seda ei tea. Tema isa tahtis tütarlapsele ainult parimat. Kuid rasedaks jäämine ei ole parim. Oli võimalik, et mees lükkab neidise enda elust hoopiski välja.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 19:27:42 GMT 2
"Muidugi ma toetan sind. Ma ei saa enda poega või tütart jätta ilma isata üles kasvama," vastas Joe ja ohkas. Ületunnid, here we go. Ülikool, bye, bye. Joseph lootis, et ta saab Westside´ist välja. Sinna see unistus siis kadus.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2011 19:32:22 GMT 2
"Joe, ma ei taha, et sa enda unistustest minu pärast loobuksid," lausus Nikki. "Sa võid minna ülikooli ja me ei pea Tree Hilli igaveseks jääma. Ma mõtlen, et kõike on võimalik teostada, kui soovid ära kolida ja lapse läheduses olla," rääkis naine lisaks. Kõige parem selle juures oli vast see, et ta sai palju aega mehega, keda ta armastas, koos viita. Samas ei saa olla sõber kellegagi, kellesse armunud oled. Love sucks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 19:35:34 GMT 2
"Sa tahad öelda, et sa koliksid?" küsis Joe. "Aga ma ei saa ülikooli minna. Lapse kasvatamiseks läheb vaja ka sellist asja nagu raha. Mina pean ka omalt poolt toetama," vastas Joseph. Oeh, ühe päevaga oli terve elu muutunud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2011 19:50:33 GMT 2
"Minu vanemad on rikkad. Ma tean, et peab maksma elatisraha, kuid mul on tunne, et minu vanemate arvates ei ole seda vaja," sõnas Nicole. Neil olid ju kõik mugavused olemas. Vähe sellest, et tema emal oli rikkurist abikaasa. "Ma koliksin nii sinu kui ka enda pärast. Ma ei taha Tree Hilli igaveseks jääda, kui sa seda mõtled."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 19:52:56 GMT 2
Joe teadis, et ta ei saa lasta lapsel kellegi teise najal üles kasvada. "Et siis poolteist kuud?" küsis Joseph. Ta oli üsna muserdunud. Oli toda õhtut nüüd vaja. Joe lootis, et Deli ei tõuka meest eemale.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2011 19:56:52 GMT 2
"Jah.." vastas Nicole. Ta nägi pettumust Joe silmades, mis muutis neidise enda ka veelgi kurvemaks. Mis sa ikka teed, kui teatad tüübile, kes on õnnelikult suhtes, et ootad tema last. Nicole ohkas raskelt. "Kui see sinu jaoks kõik kergemaks teeb, siis ma võib aborti ka kaaluda." Naine muidugi ei tahtnud seda, aga ta ei tahtnud ka mehele tulevikus jalgu jääda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 19:58:21 GMT 2
"See kõik oleneb sinust," vastas Joe. Kas Nicole enda tuleviku pärast ei muretsenud? Kool jääks pooleli, ilmselt kaoksid ka sõbrad. Ülikooli oleks hiljem raskem sisse saada. Kõik need punktid olid vägagi reaalsed.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2011 20:00:46 GMT 2
Nicole mõtles küll enda tulevikule, kuid mis tulevik tal ikka on, kui neidis hakkab last kasvatama. Ilmselt lõpuklassi ta ei jõua, kuid praeguse õppeaasta jõuab lõpuni käia. On olemas ka sellised kohad, nagu täiskasvanute gümnaasium ja sealt edasi ülikooli. Kõik on võimalik, kui on piisavalt tahtmist. "Ma tõesti ei tahtnud sind sellisesse olukorda mässida," sõnas Nikki vaikselt. Ega ta isegi tahtnud seal olla.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 20:04:11 GMT 2
Joe toetas enda pea kätele. Raske olukord. Väga raske. Oleks Nicole´i asemel olnud hetkel Deli, oleks Joseph rõõmustanud. Kutt tahtis hetkel ainult jääkülma vette ujuma minna, äkki oleks mingi hea idee tulnud.
|
|