27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 23, 2013 17:43:39 GMT 2
Matthew ja Milena läksid järgmisel õhtul peale Milena kojutulekut Green Poison Bar'i, et seal mõned õlled juua ja rääkida kõigest, mis oli vahepeal juhtunud. Matt oli harjunud, et Milenaga veetsid nad koos aega pigem baarides, mees kujutas ette, et Rosiega 11 aasta pärast nad pigem istuvad kuskil kohvikus või lähevad kinno. Rosie oli selline tüdrukulik tirts. Matt istus ühele pukile. "Noh, mida sulle, õlut?" küsis ta Milena käest. Mehel oli väga hea meel, et õde ka lõpuks koju jälle tuli, sai tema ka heast uudisest osa.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2013 19:24:24 GMT 2
Millie poleks osanud oodata, et nad nii ruttu kuskile chillima lähevad. Tal oleks olnud parem meel, kui nad sellega veel nii poolteist nädalat viivitanud oleks, et neidis siis oma wrist support wrapi ära oleks saanud võtta ja et selle olemasolu saladuseks oleks jäänud. Kodus kandis ta suuremaid kampsuneid, mis selle ilusti ära varjasid, ja ei teinud suurt midagi, niiet kellelgi polnud nagu asja ta rannet vahtida. Ja kui ka keegi juhtus küsima, et miks ta vasaku käega pulti hoiab või nuga pahemas käes hoiab, kui vorsti lõikab või süüeski vaid vasakut kätt kasutab, sest tavaliselt teeb ta neid toiminguid parema käega, siis vastas ta ülimalt endalikkult, et ta lihtsalt katsetab, kuidas vasakukäelisena elu on. Juhtus mis juhtus selle randmega, milleks perekonnas paanikat tekitada selle tühise asja pärast? Eriti nüüd, kui Dan ja Matty nii kena uudisega lagedale tulid.
Aga kuna Matthewil tekkis vaba aega, et Milenaga välja jooma minna, ei saanud Jo ometigi öelda, et 'sorry bro, next week'. Vennaraasul on endalgi tegemisi ja mõtteid mida mõelda, kuna ta soon to be dad on. Peab haarama kinni igast võimalusest temaga aega veeta. Oma koduse riietuse vahetas Lena teksapükste, lillelise mustriga varrukateta pluusi ja selle peale kootud nööpidega sügava v-kaelusega helepruuni kampsuni. Kuna kampsuni varrukaid olid ilusti vastu kätt, oli väga hästi näha, et parema käe ümber midagi on. Varrukaosa ulatus aga vaid randmeni, mistõtty wrist support wrapi ülejäänud osa välja paistis. Ilus must asjandus. Oma mantli pani ta aga juba oma toas selga, samuti välisjalanõud ning kindad, niiet GPBni oli ta support wrap kenast varjatud. Seal aga võttis ta nii mantli kui ka kindad ära ja pani need nagisse (ot:SEST MA OLETAN ET SIIN IKKA LEIDUB NAGI JA KUI EI SIIS MA HÕIVASIN LAHKELT TÖÖTAJATE RUUMI HETKEKS JA PANIN VÄLIRIIDED SINNA CUZ IM SOMMERS I DO WHAT I WANT).. ja jäi venna küsimust tema kena randme-asjanduse kohta ootama.
Enne seda jõudsid nad aga baaripukile istuda ning Matt küsis joogipoolise kohta. Uhh, hea küsimus. Suitsetamise oli Milena maha jätnud, ja ega ausaltöeldes ei kibelenud enam väga jooma ka. Siider on tema jaoks alati liiga vesi olnud, aga õlust nagu midagi kangemat ka väga ei taha. "Mmhhmm," mõmises neidis pärast hetkelist mõttepausi, samalajal silmadega üle baari lastes. Enamusi inimestest ta siin teadis, aga oli ka uusi nägusid.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 23, 2013 19:40:46 GMT 2
Matthew istus mõnusalt enda pruuni nahktagiga edasi, tal ei olnud palav. Mees otsis rahakoti tagi sisetaskust välja ja võttis sealt mõned kupüürid. "Kaks KBS õlut," tellis Matthew ning tänas noormeest leti taga ning maksis õlude eest, kui kaks kõrget klaasi Matthew ja Milena ees seisid. "Niisiis, sinu terviseks!" lausus mees laia naeratusega ja lõi enda klaasi vastu tüdruku oma ning võttis sealt lonksu.
"Räägi, kuidas sul läinud on?" esitas Matt küsimuse ning viis silmad enda õeraasule, keda ta nii pikalt polnud kodus näinud. Veider, et kodust kõige tihemini eemal oligi just Milena, kuigi vanuse poolest oli ta alles kolmas. Nojah, eks Matt elas ka juba põhiliselt omaette, aeg-ajalt nad ikka Danielaga külastasid enda vanemaid. Chad oli mõned aastad New Yorgis elanud, aga tuli siis täiesti arvestataval põhjusel tagasi Tree Hilli. Nüüd jäi Matthew'le mulje, et mees elas pigem Anna korteris, eks nad seal said siis rohkem privaatsust. Kodus oli uudishimulik ema ja Rosie. Ülejäänud said enda uudishimu taltsutamisega kindlasti paremini hakkama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2013 20:04:17 GMT 2
Milena naeris kergelt selle toosti peale, et tema terviseks. Selline armas, sõbralik naer. "Mis minust.. sina oled siin soon to be parent. Sinu ja Dani ja teie lapse terviseks ikka," vaidlustas neidis toosti, tõstes oma haige käega täis õlleklaasi. Niipalju ta sai hakkama, et kokku lüüa, ent seejärel pidi klaasike praktiliselt maha kukkuma. Ei jaksanud väga tõsta rasket klaasi selle käega. Vapper vasak käsi päästis aga päeva. Kerge valukrimass käis küll üle Lena näo, aga ega ta sellest suurmat numbrit ei teinud. Raputas õrnalt kätte ja asetas selle ilusti baariletile tagasi paigale, ilusti samal ajal väikse lonksu õlut võttes. Üritame enam mitte kätt traumeerida. Ehk jääb küsimus ta randme kohta ka tulemata.
Küsimus oli iseenesest väga hea. Pani kohe veidi mõtlema. "Hästi. Töiselt, väsitavalt, kainelt, suitsuta." võttis neidis viimased kuud mõnede märksõnadega kokku. "Kahel töökohal töötada ei ole lihtne. Tore väljakutse oli. Rahadega arvestamine oli paras peavalu, aga hakkama sain. Suitsust loobumine käis pea üleöö, ja kuna ma pea iga päev tööl olin polnud väga aega ka juua. Ühel töökohal oleks olnud lihtsam, aga nii sai rohkem raha kokku. Ega ma väga magada pole saanud. Kui juhtus vaba päev olema, siis möödus see pea täies ulatuses magades. Life from another perspective. Was fun while it lasted. Ma loodan varsti tagasi minna, aga seekord ühe töökohaga piirduda. Mul on tööandjaga juba ette asjad ära räägitud." lisandus ka pikem jutt selle kohta, mis ta tegi. "Koduigatsust niiväga polnudki. Mulle on alati meeldinud kodust pikalt ära viibida. Freedom is my thingy. Aga kodus oleks sellegipoolest tahtnud vahepeal tulla. Eriti siis, kui ma kõhugripis olin. Keegi ei toonud tuppa kõike kätte.."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 23, 2013 20:14:29 GMT 2
Matthew naeris kaasa, aga märkas siis tüdruku valugrimassi. "Kõik korras?" küsis Matthew ja märkas, et neiu käe ümber oli must tugi. Miks? Juhtus temaga õnnetus? Mees hakkas kohe erinevaid stsenaariume peast läbi laskma. "Oota, sa lähed tagasi? Millal? Kas sa midagi muud ei tahaks teha? Vahelduseks kodus olla ja siin töötada?" uuris Matthew. "Kusjuures New Yorgis on ka igasuguseid tööotsi," lisas vend. Ta tundis end tüdruku üle vastutavana. "Noh, see oli küll hea, et rahaga õppisid majandama," leidis mees. "Iseseisvusid täielikult," lisas Matt ja lonksas õlut. "By the way, mis su randmega juhtus?" küsis Matt ja niipea, kui ta sai sõna 'randmega' öeldud, mõtles Matt, et loodetavasti ei vigastanud tüdruk seda ise. Paranoiline papagoi nimega Matthew.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2013 20:48:36 GMT 2
Esimese küsimuse peale Jolene noogutas ja naeratas. Miks ei peaks kõik korras olema? Kui midagi väga hullust korrast ära oleks, teaks Matt seda juba. Neil oli vanast ajast kokkulepe olemas ja Lena jaoks kehtis see veel praegugi. Vaevalt, et vennaraas teisiti mõtleb. "Kui ma oleksin keegi kõrvaline isik, kes ei teaks meie õe-venna suhtest midagi arvaksin ma et sa jube kontrolliv and yet hot boyfriend oled," ei saanud Lena ütlemata jätta. Ja enda ilusa idee peale ta otseloomulikult naeris ka kergelt, väikse lonksu õlut seejärel võttes. "Tagasi, jah. Sügisest lähen ma niikuinii kolledžisse. Tahaks endale mingist kõrvalist raha selle jaoks kokku saada. Arvestatav summa on juba praeguseks koos. Little Millie has grown up. Better be proud, brother-dear. Ei taha niiväga isa kulul enam elada. Rebeli periood on peaasjalikult möödas. Ja mis puutub Tree Hillis töötamisest, siis.. nah.. Küll ma 60ks saades siia tööle tulen. Siis veel pool elu aega siin elatist teenida. I still have millons of people to meet." Jah, sest Millie täiega kavatseb 120ks elada ja ratastooli või seda fancy't keppi kasutama hakata. She wanna go out with a BOOOOOOOM! "Mis sa pakud mulle tasuta elamispinda?" pidi Jolene küsima selle peale, et Matt NYs olevaid töövõimalusi mainis. Noh, eks nii annaks tõesti rohkem raha koguda, kui suurem osa elamiskulusid venna õlgadel oleks.. aga väike Sommers hakkas seal pool-vabatahtlikult pisikeseks orjakeseks, kes kokkab ja koristab. Matt saab oma pesude pesemisega vast ise hakkama. "Proud moment, proud moment indeed.." noogutas Lena rahadega majandamise peale. Eks see oli selline kaasasündinud, ent senini stand-by'l olnud oskus.
Küsimus randme kohta rikkus proud momenti kohe ära. MItte küll päris, aga murelik Matt pole kena Matt. Väikse lonksu võtnud ja tuli veel ühe krooksatusega lagedale enne, kui midagi seletama hakkas. Niipalju siis suureks kasvamisest. Ja jälle võis neidist naermas kuulda. "Lõikumist katsetasin. Liiga effektiivne eksperiment oli.." sõnas Jo surmtõsiselt, pilku Mattil hoides. "Nali naljaks," jätkas ta enne, kui vend kuidagi reageerida sai. Patsutas kaks korda haige käega venna kintsu ka nii lepituseks. Haige käiega oli see väga hea idee.. "I love bad jokes about my health," muigas Soms. "Aga tegelikult ma tegin mingi aeg ühes baaris invetuuri, võimidagi. ja siis mul oli mingeid asju vaja tõsta ja kast oli üsna raske, libises kuidagi käest ära. Nikastasin käe päris korralikult ära. Panin jääd, tõmbasin niisama sideme tugevalt ümber, et küll aitab. Samal õhtul kodus süüa tehes, ei jaksanud juurvilju pannil flippida.. see oli ikka neid korralikult täis ja nikastatud käe jaoks oli kaalu liiga palju. Pann kukkus kogu täiega põrandale, randmest käis veel hullem valu läbi. Arstile jõudes sain sõimata, et oleks võind juba töölt sinna minna, et ma tegin oma panniga asja hullemaks. Oleks tõenäoliselt piirdunud kahe nädalaga, aga nüüd on see mul pea kuu aega peal olnud. Järgmine nädal võib juba ilma katsetada." sai vanim Sommers pika korraliku seletuse, kui intelligentne noorem õde tal on. Lena ise aga kehitas kogu oma jutu peale õlgu, et mis seal's ikka, ja jõi lonksu õlut pealegi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 23, 2013 22:03:41 GMT 2
"Olengi kontrolliv ja kuum vend," parandas Matthew turtsatusega. Ta muretses Milena pärast, tüdruk võttis ju nii harva ühendust. "Mida sa siis lõppude lõpuks õppima lähed?" küsis mees. Õde rääkis varem mitmest variandist, ei tea, milline siis sõelale jäi. "Olengi uhke!" kinnitas mees ja surus ühe suudluse neiu otsaesisele. "Tasuta elamispind jah. Mul on külalistetuba vaba, tule sinna. Korteris on ikka veel jõusaal olemas nagu sa mäletad. Toda saad ka kasutada, kui tahad. Külmik on alati lahti, sul oleks oma duširuum. Hotellitoast ka parem," rääkis Matt muigega.
"Hea tšikk," hakkas mees kõvasti irvitama, kui Milena tõi nähtavale enda tommyboyliku külje. Kiirelt lõigati naer läbi. "Mida?" küsis Matt, hakates köhima, sest ta tõmbas õlut kurku. "See ei ole naljakas," lausus mees tõsiselt. "Oota, lihtsalt nikastus? Ei mänginud veeniviiulit?" küsis Matthew üle. "Ausõna, nüüd ma tahan su rannet näha," lisas mees. Ta hakkas Milena pärast veel rohkem muretsema.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2013 22:37:50 GMT 2
Too parandus oli vägagi korrektne. "Event management," sai Matt lühikese vastuse, mida ta õde õppima läheb. Juba mõnda aega on on läbi müsteerium, mis küll Lena elukutseks saab. Ja Matt on üks esimestest, kes seda kuuleb. Loodetavasti on see GCs kohe suurelt boldis, et Jo l õ p u k s oma eluga midagi tarka ette võtab. Musi saanud, naeratas Lena õnnelikult. "I missed that," ei saanud ta lisamata jätta. Sest mis saab paremat olla, kui vennalt musi saamine? See on nagu the cutest-sweetest thing ever.
Väga kena tasuta elamispind, must say. Milena on seal vist aint ühe korra käinud ja see on ka päris ammu, niiet ta suurt midagi ei mäleta, mis seal oli. Seal võiks aga päris tore elada. Matt saaks pidevalt õel silma peal hoida, javärki, et ta ennast ikka raviks ja et tal niisama kõik korras oleks. Plaan läbi nähtud. "Eks ma kaalun seda varjanti ka," noogutas neidis. Mainiks ta vaid tasuta piiramatut šokolaadi ja jäätist, läheks neidis heameelega homnepäev kohe NYsse venna korterisse.
Matt on kõige õigem inimene, kelle kulul neid häid nalju teha... and she never learns. "Mu rasedus oli samal tasemel nali. I have the best humour." naeratas neidis sellist tuima naeratust. Aga oma huumorisoonega oli ta sellegipoolest rahul. "Ainult nihestus, ei mingit veeniviiulit," kinnitas Lena. Venna soov nüüd aga rannet näha pani Milena ohkama. "Sa oled hea inimene, vennas, aga mul on juba praegu lapsest kahju. Ära sa teda oma liigse muretsemisega väga terroriseerima hakka." rääkis Soms samal ajal, kui ta kampsuni varruka ülespoole tõmbas, et support wrap täies ulatuses näha oleks, et selle takja-asja sealt siis lahti tõmmata saaks ja asjanduse üleüldse ära võtta. Kergelt valus oli, sest ta oli seda 'keep it on' käsku vahepeal eiranud kui veel teises linnas oli ja paranamine viibib selletõttu.. aga nagu all OK. Võrreldes pahema randmega oli näha, et käsi kergelt paistes on, aga seda vaid siis kui väga hoolikalt vaadata-võrrelda. Mittemingeid veeniviiuli-mängimise märke. "Näe, kõik korras. I aint that big of a lying bitch after all."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 23, 2013 23:25:00 GMT 2
"Siis saad mulle sünnipäevapeo kunagi korraldada," naeratas mees. Tore, et Milena jõudis selgusele, mida ta teha tahab. "Sa mitte ei kaalu seda varianti, vaid võtad üheks tähtsaimaks punktiks! Tead, NY-s saad ainult mõne kuuga sama kogemust, mis Tree Hillis poole aastaga. Ja noh, seal on küll mu jälgiv pilk, aga ainult seepärast, et ma sinust hoolin," lisas Matthew ja lonksas õlut. Ta armastas enda perekonda, Daniela oli ka üks nendest. Ahjaa, Daniela. Tüdrukud saavad loodetavasti normaalselt suvel läbi.
"Su rasedus oli nali, mille sa heastad ühe mõnusa koogiga," ütles Matthew muigega. "Kui tuleb tüdruk, siis hoian luku taga 35.-nda eluaastani," naeris mees. "Ei tegelikult tahan ma talle pakkuda Danielaga juhtnööre ja õpetusi, ma arvan, et laps peab ise tajuma, mis õige, mis vale. Noh, kõik inimesed eksivad ja palju, aga ma loodan, et ma suudan temast koos Danielaga toreda inimese kasvatada," rääkis Matt. "Hmh, ma ei öelnudki, et sa valetad. Ja hoia seda peal! Ma lihtsalt ei saa su naljadest aru," lisas mees. "Ausõna, see tüüp, kes sinuga abiellub, peab olema sama veidra huumorisoonega," oli Matt kindel.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 0:20:35 GMT 2
"Sa võid mulle niisama ka raha maksta." plaksutas Lena ilusti-kenasti ripsmeid. Venna võiks juba see aasta neidise poolt korraldatud sünnipäevapeo saada, kui vaid väga tahtmist on. Aint et see ei oleks nii high-quality, kui pärast kolledži lõpetamist. "Eeehh.. ma isegi ei oska selle peale midagi öelda. Eks näis mis saab ja kas saab," oskas Lena vaid öelda. Ta kaalus päris tõsiselt Matti korterisse elama minna, aga see ei olnud ainus võimalus, mida teha.
"Keegi ei too mullegi kooki, mis ma sellest siis veel teistele jagan?" turtsatas Jolene lõbusalt. Aga eks Matthew selle koogi siiski saab. Kunagi. Võib-olla. Tolle luku taga hoidmise jutu peale läksid neidisel silmad kohe päris suureks. "Ma röövin selle lapse ära ja kasvatan ta kuskil kaug-idas veidi inimväärsemalt üles," ei hoidnud Soms oma esimest mõttesähvatust hammaste taga. Aga see oli ka selline pool-naljaga. Ega ta ei arvanud, et venna-raas päriselt oma tütart kinni hoiaks, ja ega Millie'gi siin inimröövima tegelema ei hakkaks. Tolle veidi pikema ja targema jutu peale noogutas Milena aint sellise kõiketeadja ilmel kaasa. "Selle peale võtame!" sõnas ta, vasaku käega klaasi käest hoides lõi ta selle Matti omaga kokku ning võttis veidi suurema lonksu.
"Ya didnt say it, but you thought of it," õrritas neidis veidi venda. Lena ei arva juba ammu, et ta see kõige usaldusväärsem isik kodus on, kuigi võiks, sest ta ei valeta. Not really anyway. Lihtsalt kõik ta need lollused on ta usaldusväärsuse alla viinud. Aga mis seal's ikka. Vähemalt usaldab ta iseennast. "Ega ma ka vahest ei saa," tunnistas Milena lõbusalt naljadest mitte arusaamise peale. Ja siis jõudis teema abieluni, mis pani neidise ohkama. "I crushed moms dreams like 5-6 years ago. I aint marrying anybody. Having children.. unlikely. Adopting - might happen. Ja mitte niivõrd veidra huumorisoonega, aga oskab need ilma tuju rikkumata.. nagu.. ära.. lihtsalt mitte väga välja teha mu huumori-puhangutest. Just like Jack. If I ever happen to have anybody's kids, they'll sure be his." Ja nii liiguti teemale, mis ei ole kummalegi meeldiv. Millie puhul rasedus, lapsed ja abielu, Matti puhul kohe suurelt ja boldis - Jack.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 24, 2013 19:08:20 GMT 2
"Niisama oled sa juba saanud ja pealegi, kas sa ei pidanud nüüd iseseisev olema?" küsis mees muigega. Hea õde, üritab enda vanemat venda lüpsta. "Ja-jah, kaug-idas õpetad relvi käsitsema ja mida veel," lausus mees pearaputusega. Ta tegi lihtsalt nalja. "Aga tead, võtame jah," nõustus Matt ja lõi klaasi õe omaga kokku ning lonksas külma õlut.
"Ma ei tea ka...Abielu tundub mulle täiesti mõttetu paberina, aga kui Daniela seda tahab, siis võime asja seaduse silmis ka ametlikuks teha. Ta isa tahab seda vist rohkem kui Dani. Noh, millalgi peaks ikka altari ees käima," arvas Matthew. "Jack...Te käite ikka veel? Mis värk teil üldse on?" uuris mees. Jack ei olnud üks sellistest noormeestest, keda tahaks Matt näha enda õeraasu ümber tiirlemas. Samas ei olnud ta ise ka tubliduse etalon. Pidi leppima lihtsalt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 19:32:14 GMT 2
Iseseisev on üsnagi küsitav, aga fakt on see et neidis vajadusel iseenda eest hoolitsemisega väga hästi hakkama saab. Ja kes siis rahast ära ütleks.. eriti, kui oma vennalt seda sisse nillida saab. "Seda ma teeksin indeed. Lisaks sellele saaks ta tipp-tasemel koolituse, kuidas enda naiselikke võlusid ära kasutada ilma piiri ületamata. I'd train her to be real cutie slash badass." lisas Lena veel sinnaotsa, armsalt ripsmeid plaksutades. Ega see väga ebatõenäoline ei olekski, kui lil Soms veidi peast põrunud oleks.
"I'll kick your ass, kui ma pruutneitsi olla ei saa," kostus üle neidise huulte talle täiesti iseloomulikult. Sellised mitte väga tõsised ähvardused ja sellele järgnev naer - üks põhiasju, mida Millie puhul pidevalt kuulda saab. "Aga misasja te abiellute, kui kumbki seda väga ei taha? Dani isa käigu persse, with all my respect, aga see on teie elu, mitte tema oma. Lihtsalt ilu pärast pole mõtet ka pulmi korraldada. Kui on soov kuidagi ametlikumalt, ent abiellumata sellist ametlikku kooselu algust tähistada, siis võib lihtsalt peo korraldada. Pere seltsis või pulmade mõõtmes.. ja kogu selle läägelt pikalevenitatud tseremoonia asemel lihtsalt mingised vanded ja sõrmuste vahetamine and cute stuff. Võrdväärne." oli Jolene tarkus ise, vähemalt enda arvates. Blond ei olegi nii blond, she has some words of wisdom, too. Ja siis tuli küsimus Jacki kohta ilma suurema kisa-kärata. Omaette üllatus. "If you ask me, olen ma temaga juba 15. eluaastat suhtes," muigas neidis lõbusalt. "But yea, kujutad sa ette, me oleme i k k a veel suhtes. Tragedy on Matt's side," sarkasmitses Millie. Because she can.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 25, 2013 20:56:23 GMT 2
"Hah, siis ei tohi küll sind ta juurde lasta. Ma ei taha, et ta hakkaks kuttidel päid segi ajama," lausus mees muigega. Hoiabki tütart kolmekümnenda eluaastani toas. Ei noh, tegelikult ei teadnud mees ka ise, mida ta teeks. Ta oli Rosiet korduvalt hoidnud ja teisi pisemaid ka, aga oma laps on täiesti teine teema.
"Seda räägi Danielaga," ütles Matthew. "Ma ei tea, kas ta tahab või mitte. Ei ole sellel teemal pikalt rääkinud. Aga noh, selline pere seltsis oleks päris tore. Tegelikult alguses jah käia allkirjad anda ja siis teha pidu otsa," arutles mees. Ta oli kindel, et Daniela on the one and only. "Ahh, mul on ausalt öeldes Jackist juba ükskõik. Ma ei ole ta vastu, ma ei ole ta poolt. Tehke, mis tahate. Rasedaks ära veel jää, oota, kuni elu rohkem paika loksub," manitses vend õeraasu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2013 18:50:44 GMT 2
Milena vist nende teiste pisemate arvestusse ei lähe? Ta ei võta niikuinii midagi kuulda. "Igaljuhul parem varjant, kui poisid temal pea segi ajavad," kehitas neidis õlgu. Ametlikul visiidil peavad püksid mehe jalas olema, kui asju muutub kodusemaks, ei tohi kahtlusevarjugi olla, kelle jalas kodus püksid tegelikult on.
Danielaga rääkimise peale raputas Lena pead. "I'm Sommers. I'm on the top of the bridesmaids list," oli neidis endas täiesti kindel. Niivõrd kuivõrd, aga eks Matty oleks ju ikka nii kena ja Lena pisikest soovi mainiks. Olgu Matty ja Lena (ja Chadi) vahelised suhted aegajalt veidi pingestatud või mitte, nad on forever loving family. Venna arutlemise peale oskas Jo ainult noogutada. Uhuh-uhuh, las noored teevad mis nad tahavad.
Tolle manitsuse esimest poolt kuuldes kortsutas neidis veidi kulmi. "Ma loodan et sa väga ei pahanda, kui ma sind nagu absoluutselt ei usalda. Sul on algusest peale Jacki vastu midagi olnud, ja sul on siiani. Eriti pärast seda kui tal politseiga jama oli ja ta tingimisi sai." And off she goes protecting her Ratman. "But I do like that surrending-attitude. And I'm thankful for that," lisas Milena koheselt sinna otsa, mingit tüli üles kiskumata. Milleks? Neil on omad vaidlused sellel teemal juba olnud, Matt on väidetavalt aksepteerinud selle, et ta õeke sellist pätti ja kaabakat armastab.. aeg oleks nagu sellekohased vaidlused minevikku jätta. Kuigi, küll neil neid pingehetki Rossi pärast veel tulevikus tuleb. Vahetult oma lause lõppu surus Lena venna põsele sellise lepitava musi. They chill now. "Ja ega ma pärast jõule küll ei julge koju teatama tulla, et ma rase olen..." muigas neidis sinna otsa. Oehh, jah. Selle peale võtame veel.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 29, 2013 17:17:38 GMT 2
"Nojah, seda küll," nõustus Matthew. "Oh, ma arvan, et ta võtaks su kindlasti koos enda õega. Kujutad ette, üks blondiin kahupea ja üks pruunisilmne hispaanlanna," muigas Matthew, kujutades seda vaatepilti ette. Nagu öö ja päev, nad olid nii erinevad. "Ära usalda, ma lihtsalt olen aru saanud, et mõttetu on kellegi armumise ja armastuse ees seista. Saad aru, Daniela isa flippis täiesti ära. Ta hakkas mind süüdistama ja ausalt öeldes ütles ka Danielale päris halvasti," selgitas Matt, miks teda järsku kogu Jacki teema enam ei huvitanud. "Lihtsalt ütle, kui ta peaks sulle liiga tegema ja ma kaitsen sind, muidu hoian eemale," rääkis Matthew ning lonksas õlut. "Okei, seda ära niipea tee. Mul oma põngerjas...Valmimisel," lausus mees laia muigega. Loading, 13% ready. Please do not turn off the computer.
|
|