22. märts 2013
Mar 22, 2013 19:19:25 GMT 2
Post by One Tree Hill on Mar 22, 2013 19:19:25 GMT 2
Gossip Corner
NEW FACES
Ma arvan, et paljud teist ei usuks mind, kui ütleksin, et Christian Wilkins on Tree Hillis tagasi. Ta lahkus ühe suvalise teismelisena ja tagasi on tulnud ülimalt kobe noormees, kellel on kindlasti meie tüdrukute seas lööki. Tundub, et Christian tuli otsima enda õde - ja isegi leidis tüdruku skateparkist, kus nad mitte just kõige sõbralikuma vestluse maha pidasid. Hiljem läks noormees veel enda õele külla, kust ta üllatavalt ruttu jälle väljus. Kõik ei lähe vist libedalt, või mis?
Meiega on ühinenud ka üks lõunamaine noormees, kes nime järgi on ilmselt kuskilt Portugalist pärit. Tervitage Dominique Damian de Limat, kes on ennast Tree Hilli juba mugavalt sisse seadnud. Ma ei tea küll, millega ta täpselt tegeleb, aga tundub, et tal on mingi siht ja tegevuses on ta pidevalt. Nii palju kui ma kuulnud olen, on Dominique tõsine naistemees, kes teab, et ta on tõeline silmailu.
LUCAS IS OFFICIALLY WAVING THE FLAG
Jah, see noormees on tõesti gei ja seda enam ilmselt muuta ei saa. Hell, seda poleks saanud algusest peale muuta. Tundub, et see seal peol ei olnud ikka niisama amelemine, sest Oscarit ja Lucast nähti koos skateparkis, kus nad täiesti avalikult teineteise ümbert kinni hoides ühte magusat suudlust jagasid. Kõigele lisaks lahkusid noored koos, et minna Oscari korterisse...
DOMINIQUE IS TAKING OUR GIRLS DOWN?
Oleks see noormees vaid teadnud, et kallis rumm, mille ta tüdruku katkise pudeli asemel ostis, oli vaid mõned minutid tagasi tanklast varastatud. Ausalt öeldes oli see mulle midagi uut, et Janis poest varastas, aga see neiu elatubki vist adrenaliinist ja kõigest, mis ei ole lubatud. Nimelt põrkas tüdruk Dominique'iga pimedal tänaval kokku ja lasi käest libiseda rummipudelil, mille ta äsja näpanud oli. Selle asemel, et kohe laiali minna, hakkas tüüp hoopis Tree Hilli noorte kogunemispaikade kohta uurima. Huvitav. Ta tahab vist tõesti siia sisse sulanduda, eriti noorte sekka. Kahju ainult, et Janis talle seda sissesulamist kõige kergemaks ei teinud. Kujutate ette – see tüdruk kõndis ära kuuma Portugalist pärit noormehe juurest, kellel on välimust antud rohkem kui küll ja kui aus olla, siis Dominique isegi ei varjanud enda pilku, mis näitsiku rindadel püsis. Jah, kõik mehed on sellised ja me teame, mida ta tahtis. Kahju, et Janis selle käest lasi.
Kui asjad Janisega ei läinud nii nagu plaanitud, siis järgmise tüdruku puhul tegi portugaallane küll vale valiku. Minna Reyna juurde, kasutades enda sarmi ja välimust, ei ole just kõige mõttekam. Kallis, talle meeldivad tüdrukud! In fact, tal on isegi enda tüdruk olemas. Kahjuks sellega minu teadmised piirduvad, sest mul oleks hädasti ühte portugali keele tõlki vaja, et teada, millest need kaks rääkisid. Nii palju kui kehakeelt usaldada, üritas Dominique tüdrukule midagi pähe määrida, aga tüdruk keeldus. Ei vea sul meie tüdrukutega, kallis Romeo.
Aga kuna kolm on kohtu seadus, õnnestus Dominique'il muidugi üks tüdruk enda õnge saada, vähemalt peaaegu. Nimelt rääkis Stacia mehega Green Poison Baris pingelised minutid ja lahkus baarist koos tüübi numbriga. Keegi pidi ju ikka lõpuks portugaallase jutuga kaasa minema. Üllatav, et selleks Stacia oli, kes on minu arvates üsna võimukas bitch. Saab näha, mis siin edasi juhtub... sest mul on tunne, et see on alles algus.
HAPPY DANCE FOR RAINBOW PEOPLE
Me kõik oleme teadlikud sellest suurepärasest uudisest, et samasoolised paarid võivad nüüd mõnusalt hinge tõmmata, sest lisaks Californiale on nüüd veel palju osariike andnud loa nende abieludele ja aktsepteerivad neid abielutunnistusi. Suur edasiminek minu arvates. Hea uudis oli see ka meie tuttavatele lipukandjatele. Reyna ja Roxy tähistasid Hell's Gate'is ja nad ei hoidnud ennast kohe sugugi tagasi. Ilmselt oli see neile kahele tõeliselt hea uudis... kuigi ma ei teadnudki, et nad juba pulmadest mõtlevad.
PHYSICS CAN BE FUN
Ma ei teadnudki, et Janis füüsika vastu nii suurt huvi tunneb. Või peaks ütlema hoopis, et füüsikaõpetaja vastu. Alustuseks suutis tüdruk õpetajaga koolis vaidlusesse sattuda. Järgmisena ristusid nende teed CD Alley's, kus Janis teatavasti töötab. Õpetaja ost möödus ka põgusa kahekõnega, mille jooksul tundus, et nad saavad isegi normaalselt rääkida. Aga need kaks kohtumist on köömes selle kõrval, mille suunas ma sihin. Nimelt istusid need kaks ühel reede õhtul Green Poison Baris, kus Thomas oli täiesti purjus ja Janis täiesti kaine. Ometi flirtis näitsik avalikult meie füüsikaõpetajaga ning lahkus koos temaga baarist. Neid nähti koos taksosse istumas ja enne seda kirglikult suudlemas, aga kuhu see takso edasi sõitis, on vaid meie fantaasia vili. Mina panustaksin Thomase korterile, aga kuidas on lood teiega?
STACIA IS GOING OUT WITH DOMINIQUE?
See läks nüüd küll kiiresti. Vaevalt kohtusid ja juba koos. Vähemalt väitis seda Stacia, kui meie huvijuht nad kooli koridorist suudlemas leidis. Peaks ütlema, et see noormees on suhteliselt äkilise loomuga. Soovitaksin temast parajasse kaugusse hoida. Õnneks lõppes olukord siiski rahulikult. Küsimus on pigem selles, mida tegi Dominique üldse koolis?
I LOVE SCANDALS
Ma ei tea, kas olen ainus, aga mulle on silma jäänud, et meie linnapea veedab enda uue praktikandiga kohutavalt palju aega. Kas tegu on eriti õpihimulise noore tudengineiuga või ootab meid esimest korda Tree Hilli ajaloos ees tõsine skandaal? Kirss tordi peal on muidugi see, et linnapea külastas reede õhtul enda praktikanti lausa temakese üürikorteris...
HUNTER IS JEALOUS OF SAYER?
Olen alati arvanud, et Hunteri crush Jessica suhtes on eriti armas, aga tundub, et asjad hakkavad tõsisemaks minema. Võibolla näeb väike Sommers, et tüdruk libisebki käest ära. Nimelt jalutasid Jessica ja Hunter koos rannast poisi kodu juurde. Tee peal uuris poiss väga ohtliku territooriumit ehk näitsiku ja tema kihlatu vahelist suhet, küsides, kuidas saab Jessica kindel olla, et tahab Sayeriga elu lõpuni koos olla. See oli tegelikult hea küsimus, aga tekitas palju piinlikust. Aga mitte see ei ole nende jalutuskäigu põhiline osa. Hoopis kaunim vaatepilt oli see kohmakas, kuid kiire suudlus Jessica huultele, enne kui Hunter koju kiirustas. Kust ta küll selle julguse võttis? Loodan, et Sayer niipea koju ei jõua... See ei tõotaks head.
THE REDHEAD IS IDENTIFIED
See punapäine tüdruk, kellega Jackson lõbusalt aega veedab, on Bonnie Soto, kes ei ole üldse Tree Hillist pärit. Bussi järgi võib öelda, et näitsik on Goldsborost, seega meist just mitte väga kaugel. Tüdruk on taas meie linna tänavatel. Kuulsin, et ta jääb meie juurde terveks kevadvaheajaks. Tundub, et nad on Jacksoniga üsna lähedased, aga kas ka suhtes? Ütleksin pigem, et sõbrad. Vähemalt praegu.
MATTHEW IS BACK IN TREE HILL
Kas ainult mulle tundub nii või on meie kuulus näitleja viimasel ajal üha tihedamini pigem siin väikelinnas kui New Yorgis? Igatahes üllatas ta Danielat kooli sööklas, veetes temaga terve söögivahetunni. Ma ei tea, millest nad rääkisid, aga õhkkond tundus pigem lõbus. Pärast kooli läks paar Jimenezte majja, kuhu just enne neid oli sisenenud Diana koos enda kihlatuga. Daniela ja Matthew olid seal kõige rohkem pool tundi ning läksid siis hoopis Sommersite juurde, kuhu neiu ööseks jäi. Alguses mõtlesin ma, mis saab olla selle põhjuseks, et nad mõlema pere juures käisid. Vastus on väga lihtne – meil on veel üks Senior, kes lõpetab pisikese kõhuga. Jah, Daniela on rase. Et asja natuke huvitavamaks pöörata, siis teile teadmiseks – ka Diana on rase. Kaks õde ühel ajal. Seda ei juhtu just iga päev.
Kasutades ära seda, et Matt on praegu kodus, korraldasid Helena ja Daniela enda meestega ühe topeltkohtingu meie kuulsas Kreeka restoranis. Õhkkond lauas oli üsna vaba ja kõik said oma vahel läbi. Kuigi... võibolla on see minu paranoilisus, aga mulle tundus, et Colini ja Matthew’ vahel oli mingi pinge. Teate teineteist juba varem? Igatahes sai õhtu ilusti lõpuni vastu peetud ja paarid läksid rahulikult laiali.
TWO CHICKS AND MANY WORDS
Janise ja Kennedy tõsine kokkupõrge tundide ajal keset kooli koridori oli küll üks tore vaatepilt. Ma ei teagi, kumb see siin hullem bitch oli, aga olgem ausad – Janis elatubki sellest, et ta teistele pinda käia ja neid võimalikult palju solvata saab. Kennedy, ära võta isiklikult. Sul on õigus. Ta peaks ilmselt härra Hartingu jutule minema. Tuleks võib-olla kasuks. Või siis... oh, ta on seal juba käinud. Võib-olla tuleks otse kuhugi pehmete seintega asutusse viia, saaksid kõik koolis natuke rahulikumalt elada. Peaks äkki allkirju koguma hakkama? Kes on poolt?
NÄHTUD
Chad jälle Anna juurde minemas. Kuule, sa veedad seal nagunii suurema osa enda ajast. Äkki oleks aeg kokku kolida? Millalgi rääkis Sommers juba kihlumisestki. Seega ei peaks kokkukolimine enam midagi erilist olemagi.
Megan ja Jake L'Écho Lounge'is kohtingul. Peaks ütlema, et Colini eks nägi väga võrratu välja.
Kennedy ja Andrew kortermaja trepikojas tutvusi sobitamas. Kui te veel ei tea, siis ma olen juba ammu teadlik sellest, et te ühes majas elate. Kennedy, kuidas sa seda alles nüüd märkasid, et üks kompu mees sinuga samas majas elab?
Noelle'i nähti koos Christianiga Westside'i pargis kiikede peal istumas ja koos juttu ajamas. Noored tegid esimesi tutvumisi, rääkides üllataval kombel tööst. Kes sellest küll vabal ajal rääkida tahab?
Castieli ja Oscari vaheline vennalik jutuajamine oli küll tore vaatepilt. Võib-olla huvitaks paari mu lugejat, et üks kõneaine kooli ja tüdrukute jutu kõrval oli ka Lucas. See tüdrukute jutt tuli muidugi Castieli poolt.
Daniela ja Helena Jimenezte juures ilmselt tüdrukute õhtut pidamas. Tuled põlesid majas kogu öö, mis võib tähendada ainult seda, et seal majas räägiti palju jutte ära.
Castiel ja Kennedy Town Square'il istumas. Noormees demonstreeris enda imelist joonistamisoskust ning tüdruk kaebas põrgulikku peavalu, mis oli tingitud suurest pidutsemisest eelmisel õhtul.
Roxy ja Nick Rivercourtil juttu ajamas, või pigem esimene poissi enda kaameraga ahistamas. Kui see tüdruk teile koos enda vidinaga lähenema peaks, siis soovitan kaugemale hoida. Lihtsalt teie heaolu huvides.
PS! Locked-In-School Partyst juba järgmisel korral.