24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jake Oakley on Mar 8, 2013 22:40:13 GMT 2
Jake ja Megan leppisid kokku aja esimeseks kohtinguks ja nüüd oligi mees naise kodu ees. Ta oli tulnud autost välja, aga Megan ütles, et oodaku all. Jacob oli pisut närvis, kuna ta ei olnud ammu enda eraeluga tegelenud ja nüüd oli pisut harjumatu modelliga kohtingul olla. Mees teadis, et ta peab pisut aega maha võtma ja keskenduma ka enda eraelule, ta oli hetkel justkui tööga suhtes. Õnneks oli tal üks väga hea töötaja, kellega nad tasapisi vastutust jagasid. OT:Megan
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 8, 2013 22:54:38 GMT 2
Ei olnud möödas just palju aega sellest, kui Meganil moeshow läbi sai ja ta oma mootorratta seljas koju sõitis, kui Jake'ilt kõne sai. Muidugi, neil pidi täna kohting olema ja ei läinud sugugi kaua, kui naine kuulis, kuidas auto tema maja juures peatus. Kuigi Megan näitas välja vastupidist, oli naisel sellest kohtingust täiesti suva. Tal oli plaanis hoopis Colini ja Helena suhe ära lõhkuda, sest ta lihtsalt ei kannatanud seda, kui tema eks kellegi teisega õnnelik on. Hetkeks need mõtted aga kõrvale jätnud, palus naine Jake'il all oodata, kuni endaga valmis saab ja nii oligi tal seljas veidi napim must kleit, jalas mustad sukkpüksid ja põlvini tikk-kontsadega saapad. Visanud veel mantli peale, suundus naine alla, manades näole särava naeratuse. "Anna mulle andeks, kui lasin sul oodata," lausus naine nurruval häälel ning hoidis oma rohelisi silmi Jake'i omadel. Outfit: Kujutame ette, et need kingad on saapad, ma ei viitsinud eraldi midagi kokku panema hakata
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jake Oakley on Mar 8, 2013 23:40:49 GMT 2
Jake ootas naise ilusti ära ja kui Megan viimaks auto juurde jõudis, naeratas mees soojalt naisele. "Õhtust, pole midagi. Ootamine oli seda väärt," ütles Jake ning avas naisele ukse ja ka sulges selle tema järel. Kombed peavad olema. Jake läks enda kohale ning hakkas sõitma L'Écho poole. "Ma pean mainima, et sa näed suurepärane välja," kommenteeris mees. Tema arust oli nii ilusal naisel üldse raske halb välja näha.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 8, 2013 23:55:51 GMT 2
"Kui sa nii arvad," lausus Megan ning istus autosse. Siis tõmbas ta turvavöö peale ning vaatas mehe poole. Ja juba teine mees, kes naisega väga viisakas oli. Megan oli ühel päeval kohtunud oma eksiga Port City Javas ja temagi oli naise vastu väga viisakas, kuigi viimase korra kohta ei saa seda öelda, sest siis oli mees Meganiga üsna jäme. Muidugi põhjusega, sest Megan oli datecrasher...või vähemalt üritas. Jake'i kommentaari peale kaardusid Megani huuled taas naeratuseks. Muidugi nägi ta hea välja ja naine teadis seda. Ta näeks ilmselt siis ka ilus välja, kui prügikoti selga tõmbaks. "Ma tänan sind. Sul ka väga viga pole," vastas naine ikkagi Jake'ile. "Ausalt öeldes pole mind nii ammu keegi ametlikult välja kutsunud," lausus Megan. Kuidagi pidi ju tegema nägu, nagu naine oleks tõesti Jake'ist huvitatud, kuigi mingi hetk saadab Meg tüübi lihtsalt pikalt.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jake Oakley on Mar 9, 2013 0:04:22 GMT 2
Jake ei taibanud siiani, et Megan oli linnas rohkem sellel põhjusel, et teha enda eksi elu põrguks. "Ja kas sulle meeldib selline ametlikum kutsumine?" küsis Jake muheledes. Ta ei tahtnud pikalt lihtsalt suhelda, mees oli kohati väga otsekohene. Kui keegi talle meeldis, siis ta kavatses seda ka välja näidata, kutsudes neiu kohtingule. "Ma mõtlesin, et L'Écho on hea koht rääkimiseks ja mõnusaks õhtuks," lisas Jake.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 9, 2013 11:14:58 GMT 2
Kuna Megan oli aru saanud, et tema eks teda enam tagasi ei taha, siis jah, nüüd oli tal plaan mehe enda ja tema noore tüdruksõbra elu põrguks teha. Kuni naine ise veel muidugi Tree Hillis on, kuigi...eks alati saab ju tagasi tulla, kui rohkem aega äkki peaks tekkima. "Ma hindan mehe viisakust ja noh...kui keegi sinusugune mind välja kutsub, ei saa ju ometi ei öelda," vastas Megan enda juuksesalku ümber sõrme keerutades. "Ma olen korra seal L'Echo juures käinud," lausus naine. "Aga jah, ma arvan ka, et see on koht." Sees pole naine seal käinud, ta viibis rohkem TRICis või Shootersis, kui õhtuti välja läks.
|
|