|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 23:53:04 GMT 2
OT: Logan... ja teised Sommersid ka, kui hoolite
Laupäevane päev, mis tähendas, et kogu maja oli tühi - vanurid ja siblingud läinud -, võimaldas Lucasel esiteks oleskleda, kus hing ihkas, ja teiseks omi mõtteid mõelda; suured õed-vennad ja Rosemary, kes tal ilmselt seljas elaks, ei lasknud tal alati omaette olla. Pealegi ei pidanud ta kellegagi rääkima. Hulle asju võis ta ju korda saata, aga iseendaga ei rääkinud, jumal tänatud selle eestki. Aga sellele peole, kus ta eile käis, poleks ta jalga tõstma pidanud. Lonkinud elutuppa, viskas noormees end ühele diivanile kõhuli ja maandus nägupidi padjas. Üks tuttav oli ta kuhugi peole kutsunud, ohhoo, ja-jaa, ja ta oli läinud ka, sest seltskond ja alkohol - kuigi joomine polnud peaeesmärk -, miks mitte... Ja siis oli pidu imelikuks pööranud, sest seal oli üks kutt, kelle nime ta ei teadnud ja ei tahtnud väga teada ka, kes oli talle ligi ajama hakanud. Asju juhtus. Talle meeldis juhtunu. Nüüd tundis ta end halvasti, et ta oli eelmisel õhtul toimunut nautinud. Luke urahtas summutatult. Kõige hullem oli see, et ta ei saanud isegi asjadest sotti. Ja kui teised toimunust kuulma peaksid... Jeesus Kristus.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2013 0:08:05 GMT 2
Logan oli sõpradega väljas käinud, kus tuli vestluse alla ka eelneval ööl toimunud pidu. Noormees oli ise küll kaalunud minemist, kuid viimasel ehtkel oli ta siiski otsustanud koju jääda. Ta teadis, et Lucas läheb niikuinii ning kogu huvitavama informatisooni saab oma kaksiku käest kätte. Lucas oi väitnud, et peol ei olnud mitte midagi mainimisväärset ning sama väitsid ka teised peolkäijad, kellega Logan parasjagu väljas oli. Sellega aga ei nõustunud üks inimene seltskonnast, kes teadis, et Lucas oli teinud midagi, mis polnud just kõige tavapärasem.. Logan oli selle peale vaid anernud ning öelnud, et ta kaksikvend on päris kindlasti hetero, seega see informatsioon ei saa tõele vastata. Veel veidi aega koos aega veetnud, otsustas Logan koju minna.
Jõudnud koju, kõndis noormees esmajoones kööki ja valmistas omale mingisuguse võileiva. Võtnud sellest esimese ampsu, kõndis Logan elutuppa ning avastas diivanilt oma kaksikvenna. "Tere joodik," lausus noormees lõbusal toonil. "Tahad teada, missugust jaburat asja ma täna kuulsin? Keegi üritas mulle täna tükk aega selgeks teha, et sellel peol, kus sa eile käisid, et sa amelesid seal mingi tüübiga," rääkis Logan ning puhkes naerma. "Inimesed peaksid ikka natuke kindlaamad olema, enne seda kui nad sellise jutu linna peale laiali lasevad," lausus noormees turtsatusega ja viskas end diivani peale pikali. "Aga räägi, kust selline jutt tuli? Kas sa amelesid mingi tsikiga, kellel olid lühikesed juuksed või aeti sind kellegagi segamini?" uuris Logan turtsatusega ja võttis uue ampsu oma võikust. Ta isegi ei mõelnud sellise variandi peale, et see jutt võis tõene olla. Ta ju teadis oma kaksikvenda piisavalt hästi, et teada, et midagi sellist ei saanud lihtsalt juhtuda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 0:25:11 GMT 2
Suu-re-pä-ra-ne. Keegi tuli koju ja Lucas andis endast parima, et pead tõstmata häälte järgi aru saada, kes saabunud oli. Tundus nagu Logan... veelgi suurepärasem. Venna reibas tervitus ja jutuvada ei teinud mitte midagi lihtsamaks, eriti kui jutuvada sisaldas kõike seda, mis tal hingel kripeldas. Noorem kaksik ajas end nii palju püsti, et saaks jalgadele istuda. Logan pistis võileiba, näol selline ilme, nagu oleks tal olnud elu parim päev. Jess. Sorry to break it for you, bro, but your bro might be gay... Ei ütle ju nii, jumala eest. Siis taipas Luke selle peksasaanud koera ilme näolt koristada ja naeris pisut võltsilt. "Loll jutt, kes sulle seda rääkis?" küsis noormees. "Mina see küll polnud..." Kus su petturinägu nüüd on, Lucas, ah? Kõigist inimestest näeb Logan su kohe läbi...
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2013 0:33:12 GMT 2
Logan sõi rahulikult oma võileiba ning kuna Lucas koheselt kaasa ei naernud ning kui ta hiljem naeris, polnud see päris kindlasti kohe siiras naer. Ja vaadates Lucase nägu... Logan tõmbas omale võileiva kurku ning hakkas köhima. "You must be fucking kidding me," ütles noormees viimaks, kui ta viimaks uuesti kõnevõime tagasi sai ja enam lämbumisohus ei olnud. "Palun ütle mulle, et see ei ole nii nagu mul on hetkel tunne, et see oli," lausus Logan, tumepruunide silmade pilk Lucasel ning seejärel viis noormees pilgu võileivale oma käes. Kurat, süüa ta enam küll ei suutnud. Mehe aju keelas tunnistamast tõsiasja, et Lucas võiks gei olla. Ei saanud olla..
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 0:43:22 GMT 2
Mida muud kaksikvennalt oodatagi, eks, nad tundsid teineteist paremini kui nende vanemad. Sellepärast nad teineteisele sitta ei keeranudki - enamikul juhtudest -, vaid tembutasid teiste arvelt. Oleks praegu, ee, arutluse all olev teema ka ainult temp olnud... "Palun ole vähemalt praegu minu poolel, Logan!" palus Lucas õige pisut ägedamal häälel kui oli tema tavaline suhtlemine. Vend oli sellist nägu, et ei tunnista teda enam Sommersina... või midagi. See ei olnud ju kuritegu, kui ta tõesti oligi... Temasugusel inimesel, kes oli kogu oma senise elu olnud sirgem kui stripparipost ja igasugustele teistsugustele pisut viltu vaadanud, oli raske endale tunnistada, et mis siis, kui... "Ma ei saa ise ka aru, mis juhtus!"
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2013 0:55:38 GMT 2
Kui Lucas ei hakanud vastupidist väitma, raputas Logan uskumatusest pead. Ei, ei, ei... Miski oli praegu väga valesti. Noormees asetas võileiva lauale ja ta ei teadnud, kas nutta või naerda. Logan vaatas oma kaksikvenda juhmilt ning Lucase agressiivne palve tuli mehele üllatusena. "Mida ma su arvates tegema peaksin praegu? Sind seljale patsutama ja ütlema hurraa?! No kurat, me oleme titest saadik koos naisi vaadanud.. See ei saa olla lihtsalt nii, et enne peole minekut oled 100% hetero, siis sa lähed peole, tuled tagasi ja siis vahepeal on keegi suutnud su kuradima geiks pöörata.. Mis sul kurat viga on?" tõstis ka Logan häält. "See lihtsalt ei saa nii olla.. Sulle ei saa meeldida mehed.. Lihtsalt ei saa.. Kurat, see isegi kõlab valesti ja ma ei saa aru, miks ma seda sulle üldse ütlema pean! Sa oled hetero, jäta see endale meelde," jätkas Logan. Kurat, see pidi olema üks halb unenägu....
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 1:11:17 GMT 2
Miks ta üldse eeldas, et tema vend teda toetab? Kurat, ühiskond ei toetanud selliseid, välja arvatud mõned indiviidid, aga ilmselgelt polnud tema vend üks neist, kui selle sõnavalingu põhjal otsustada. "Aga äkki saab nii olla!" tõstis Lucas omakorda häält. Peaasi et ei jääks nüüd mulje, et ta neid geisid kaitseb, aga ta ei olnud hetkel positsioonil, kus saaks pooli valida. "Sa arvad, et ma ise ei tunne ennast mingi väärakana? Kurat, kui sa ise praegu minu nahas oleksid! Sina otsiksid samamoodi mingisugustki toetust ainsalt inimeselt, kellelt seda loota võiks! Aga ei - satun sellesse vähemusgruppi, keda harkide ja tõrvikutega taga aetakse, ja kohemaid oled ka sina nende vastu! Anna andeks, et ma üldse julgesin endas kahelda!" Logan jättis oma sõnadega mulje, nagu see oleks hirmus lihtne - sisendab endale, et on sirge, ja ongi sirge. Ta oli Youtube'ist vaadanud mingit klippi, kus üks geikutt rääkis, kuidas ta oli üritanud end heteroks teha, ja kirjeldanud oma missiooni võimatust. Miks ta seda vaadanud oli, fuck knows, ju oli sattunud Youtube'i imelikku ossa. Olukord oli praegu aga selline, et kui Logan teadis ja niimoodi suhtus, taevas hoidku, kuidas suhtuvad tema koolikaaslased, eriti teised Ravenid, sest nii head kõlakat ei saanud kuidagi enda teada hoida.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 3, 2013 11:17:24 GMT 2
Matthew tahtis enne NY-sse lendamist kodust ka läbi käia, umbes poolteist tundi veetis ta isaga rääkides ja nüüd hüppas kiirelt koju, et vendade-õdedega pisut olla ja rääkida. Isa mainis, et kõik ei ole ilmselt kodus, aga kas Lucas või Logan peaks ikka olema, sest nad ei olnd maininud, et on väljas. Matthew keeras ukse enda võtmega lahti ja astus koridori, millegipärast kaksikud tülitsesid. Mees läks elutuppa ja jäi vendi kortsus kulmudega jälgima. "Hommikust teilegi, kas nii võetaksegi vend vastu," uuris mees ja turtsatas. "Kes lõi kelle tüdruku nüüd üle?" küsis Matt järgmisena ja lootis, et vennad suudavad tüli rahulikult ära lahendada. Tavaliselt algasid vendade tülid millestki mõttetust. Matthew sai kodus olla vaid 30-40 minutit ja pidi siis lennukile minema, ta ei tahtnud veeta seda aega tülitsedes.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2013 11:33:14 GMT 2
Asi polnud selles, et Loganil oleks midagi hullult geide vastu olnud, kuid ta ei suutnud uskuda, et Lucas võiks üks neist olla. Noormees kuulas oma kaksikvenna jutu ära ning ürines maha rahuneda. Karjumisest vaevalt kasu oleks, kuid no kurat.. Mida ta tegema peaks? Logan hingas sügavalt sisse ja viis oma silmade pilgu Lucasele.. Ta karjuks parima hea meelega Lucase peale terve öö, kui noormees seetõttu uuesti heteroks muutuks, kuid kardetavasti see nii lihtne polnud. Selle aktsepteerimine tundus noormehele väga raske, tegu oli siiski ju tema kaksikvennaga ning Lucas oli kindel, et ta teadis teda 100%. Hetkel oli tal seevastu aga tunne, et ta viibib samas toas kontvõõraga, kellest ta ei teadnud midagi. Logan hakkas just vabandama oma reaktsiooni pärast, kui järgmisel hetkel sisenes Matthew tuppa. "Ära küsi minu käest, küsi tema käest," lausus noormees ja viipas Loganile.. Tüdruku, yeahh right.. Tundus, et seesuguseid tülisid neil enam just olla ei saa..
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 11:43:15 GMT 2
Logan ei kisanud tema peale enam, vähemalt ei jõudnud hakata - sest tuppa astus Matthew. Lucas pööras pilgu vanemale vennale. Oleks see vaid nii lihtne olnud, nagu Matt arvas... "Keegi ei löönud kedagi üle," sõnas noorem kaksik taas oma tavalise häälega, paludes mõttes, et Matthew rohkem ei päriks, sest tal polnud tahtmist veel ühe pereliikme halvakspanu osaliseks saada. Kui ta isegi ei teadnud, kuidas sellesse... ee, uude endasse suhtuda, polnud tal vaja, et teised tema eest otsustaksid.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 3, 2013 11:54:23 GMT 2
Okei, mis siis Lucas tegi, et Logan nii kuri kohe oli? Logan paistis üsna ärritunud olevat. "Kui tšikid siia ei puutu, siis milles asi?" küsis mees. Loodetavasti oli Lucasel piisavalt julgust rääkda, miks nad vaidlesid. Matthew ei osanud välja nuputada, mis nüüd vendade vahel oli. Chad ja Matt tülitsesid küll noorematena just tüdrukute pärast. Matthew viis silmad Lucaselt jälle Loganile ning ka vastupidi, ta tahtis vastust.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2013 12:00:02 GMT 2
Logan muigas mõrult, kui Lucas Matthewle vastust ei andnud ning oli tunne, et Matt just nii kergelt ei kavatsenud alla anda. "Ta kuuleb sellest varem või hiljem niikuinii," lausus Logan oma kaksikvennale. See oli tõsi, nüüd oli lihtsalt nende enda asi see, kuidas Matthew reageerib. Loganil polnud aga kõige vähimatki aimu, kuid Matthew sellele reageeriks. Vaevalt ta nii hullult reageeriks kui seda tegi Logan, kuid selles ei saanud noormees siiski kindel olla. "Kui sa ei ütle, siis ütlen mina," lisas noormees, olles kindel, et selle lause peale ütleb seda siiski Lucas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 12:06:09 GMT 2
Loganil oli õigus - varem või hiljem saavad tema pereliikmed sellest ikkagi teada, aga praegu on tal võimalus see serveerida nii, nagu tema tahab... "Okei-okei!" ütles noormees natuke liiga järsult, kui Logan ise öelda lubas. Kiirelt püüdis ta peas lauseid seada nii, et need väga ootamatult ei kõlaks, ja vaatas siis Matthew' poole. "Ma olen vist gei," sõnas Luke ettevaatlikult ning lisas kiirelt, "aga ma ei tea! Ma ei ole kindel..."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 3, 2013 15:53:16 GMT 2
Matthew vaatas Logani sõnade peale Lucasele otsa, käed ristis rinnal ja kulmud sentimeetri võrra kõrgemal. Noh, kas räägib ka või? Kuulnud Lucase ületunnistust hakkas Matthew köhima, kuna tõmbas sülge kurku. Saanud sellest üle, sügas ta kukalt ja mõtles. "Eee...Olgu," lausus mees ja noogutas. New Yorgis oli tal mitu tuttavat, kellele meeldisid omasoolised. See oli siiski ootamatu, et Lucas oli gei. Või siis bi. "Selle üle vaidlesitegi?" küsis Matt seejärel, olles end natuke kogunud.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2013 20:42:00 GMT 2
Loganil oli endiselt vastik kuulata, kui Lucas tunnistas ka Matthew'le, et ta on gei. Kui Matt köhima hakkas, muigas noormees kergelt, kuid järgnev reaktsioon tuli noormehele üllatusena.. Olgu? Kas see oligi kõik, mis Matthew'l selle peale öelda oli? "Kuidas sa saad seda niiii... ma ei tea.. rahulikult võtta?" küsis Logan uskumatusega ning raputas endamisi pead. Ta ei tahtnud Lucases ebamugavust tekitada, kuna ta sai aru, et noormees oli ise umbes sama suures segaduses kui Logangi, kuid ta ei suutnud teha nägu, et see on täiesti okei.. See ei olnud ju..
|
|