|
Post by Deleted on Feb 15, 2013 23:33:27 GMT 2
"Jah, neid tuleb veel ja veel, aga see ei muuda tänast pidu vähem tähtsamaks ei hotellile, mu papsile ega ka minule," lausus Vanessa ning võttis klaasist ühe lonksu, asetades selle seejärel lauale. Muidugi oleks tore, kuskile kahekesi minna, eriti praegu, kus linn on üsna tühi, aga ta ei saa korraldajana lihtsalt ära kaduda. Äärmisel juhul peab ta endale kasvõi asendaja siis leidma ehk siis kellegi teise kõige eest vastutama panema. "Rannas? Kas seal külm ei ole praegu?" küsis naine ning vaatas kõiki neid inimesi, kes juba kohal olid ja pidutsesid. Mnjah, ega keegi vist tema puudumist väga tähele ei paneks. "Scott," lausus naine protestivalt ja etteheitvalt, "sa oled lihtsalt võimatu. Me oleks võinud ju siis kohe koju jääda ja ma ei oleks pidanud üldse enda üleslöömisega vaeva nägema pidanud." Nessa hingas sügavalt välja ning silmitses enda meest.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2013 23:41:36 GMT 2
"Siis lähem tantsima," lausus Shawn ja võttis Diana käest kinni, juhtides teda tantsuplatsile. Ei saa öelda, et kõht just täis oleks, aga need suupisted olid kindlasti täitsa vajalikud, et mõnusalt peol edasi olla. Mees võttis kenasti tantsuvõtte sisse ning hakkas siis mööda tantsuplatsi liikuma. Oijah, see oli päris ammu, kui Shawn selliseid tantse tantsis, aga sammud olid tal õnneks kenasti meeles.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 15, 2013 23:53:02 GMT 2
Diana järgnes Shawnile tantsuplatsile ning tantsuvõte sisse võetud, võiski ta mehega aeglase muusika saatel tantsuplatsil keerelda. Eks saab koduski Shawniga tantsitud, aga siis on need tantsud rütmikamad ja kirglikumad. Praegune aeglane tants sobis aga ideaalselt. "See on ausalt öeldes siiani mu parim valentinipäev," lausus Diana. Eelnevad on möödunud ikka nii, nagu nad on. Vallalisena ei pööranudki Diana sellele väga suurt tähelepanu.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 16, 2013 14:04:49 GMT 2
Scott kortsutas vaid oma kulmusid. ''Olgu, sain aru.'' Teatas ta vaikselt, ning asetas tühja pokaali lauale. Juua armastas ta endiselt. ''Anna lihtsalt andeks, et ma hetkeks kõik muu tahaplaanile jätsin.'' Mainis ta justkui moka otsast, kui siis oma silmad naiselt korraks minema viis, ning ruumi nüüd alles silmitsema asus. Sellega oldi tõesti üsna palju vaeva nähtud. ''Sa oled koguaeg ilus, ning pealegi ma endameelest mainin seda sulle pidevalt.'' Rääkis korvpallur rahulikult edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 14:31:19 GMT 2
Vanessa oli selle ajaga võtnud enda klaasist vaid ühe lonksu, kui Scott enda oma täitsa tühjaks oli joonud. Vähemalt on see ainult üks klaas. "Sa ei pea vabandama, sest kui ma ei oleks selle balliga seotud, siis oleksin ma sinuga ilmselt praegu kaasa läinud," sõnas naine ning naeratas mehele, kelle viimase lause kohta ei hakanud ta parem midagi ütlema. Lühidalt öeldes võib alles ärganud ja väsinud häälega Nessa Scottile ilus paista, aga see ei tähendanud, et ta ennast siiski päevaks pisut üles ei lööks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 14:38:39 GMT 2
Colin noogutas nii muuseas ning juhatas neiu tantsima, sest eks see ole ballil ju põhiline. "Sa pole ainuke," lausus noormees, vaadates saalis ringi. Kõik need inimsed maskidega ja siis selline klassikalisem muusika. Omamoodi huvitav kogemus. "Aga tantsime siis," pakkus Colin, võttes neiu ühe käe enda kätte ning asetades teise tema seljale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 14:44:46 GMT 2
"Tore kuulda," lausus mees, kes oli naisele hommikul ilusti ilusa lillekimbu kinkinud koos kaardi, kommakarbi ja kõrvarõngastega. Hommikusöögiks oli Shawn teinud pannkooke koos šokolaadi, vanillijäätise ja maasikate ning banaanidega. Seega ikka üks korralik sõbrapäeva tähistamine. Shawn on valentinipäeva tähistanud tavaliselt siis, kui tal on parasjagu kellegiga kindel suhe. Ega vallalisena ei olegi suurt midagi teha. Kuigi enamasti läks ta ikka välja, kas või sõpradega.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2013 14:52:18 GMT 2
Helena naeratas Colinile, kui noormees ta juba tantsuplatsile juhatas ning neiu pani enda ühe käe tema õlale ja teisega hoidis Colini käest kinni, neiu säravad silmad olid aga naelutatud noormehe omadele. "Mul on täpselt selline tunne, nagu ma oleks sattunud muinasjuttu," lausus Helena vaikselt, kui nad Coliniga aeglase muusika saatel tantsisid. "Kõik on lihtsalt nii hea, et mul on raske uskuda, et see päriselt toimub." Seda hetke oli Helena siiani vaid oma kõige ilusamates unenägudes näinud - võluv kallim, ilus muusika ja siis veel see aeglane tants ballil. See on tüdruku jaoks midagi väga meeldejäävat ja erilist.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 16, 2013 15:01:31 GMT 2
Võrreldes eelmise sõbrapäevaga oli see nüüd küll lihtsalt liiga hea, et tõsi olla. Uskumatu, et just aasta tagasi sama päeva hommikul sai ta teada, et tema esimene suhe elus ei toimi ja nüüd aasta hiljem kogeb ta sellist imelist sõbrapäeva. Elu on ikka üks huvitav asi küll. Kuna Daniela on Suures Õunas elades kõvasti enesekindlust kogunud, siis tundus noormehega ballile minek suurepärane mõte olevat. Pealegi ta teadis, et see on Mattile mingil määral perekondlikul tasandil tähtis. Tüdruk ise astus esimest korda sellele ballile siis, kui ta keskkooli läks, sest nii see nende perekonnas oli - enne ballile ei saanud kui keskkoolis. Tüdruk on käinud vaid kahel ballil. See on siis kolmas. Eelmisel aastal jättis ta selle vahele, kuna tal puudus selleks igasugune tuju. Täna aga ei saanud ta lihtsalt naeratust enda näolt. Mhokigis tüdruku kleiti puutus, siis see oli tema mõne tunnise ostlemise tulemus. Dany seisis enda veinipunases kleidis kindlalt Matti kõrval ja ausalt öeldes, kui Matthew talle õhtul järgi tuli, ei suutnud ta uskuda, et see kuum mees ongi tema poiss-sõber. See tundus lihtsalt liiga võimatu. kleit, mask ja kingadMatthew oli neiul järel käies imestanud, kuidas ta end veel rohkem oskas end mehe jaoks ihaldusväärsemaks teha. Matthew eelmine valentinipäev möödus üsna rahulikult, ta käis ühel screeningul ja seejärel afterpartyl enda tolleaegse tüdrukuga. Mees märkas, kuidas Diana talle lehvitas ning Sommers vastas põgusa viipega. "Nii, printsess, mis me siis esimesena teeme? Tahad süüa, tantsida või sõbrannad üles otsida?" uuris Matthew, jalutades neiuga ühe akna poole. Matthew tahtis end häirivaat maskist vabastada, aga traditsioone ei tohi lõhkuda, seda vähemalt mitte Tree Hillis. Mees vaatas Daniela rannet ning nägi käeketti, mis oli erinevate kujukestega täidetud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 16, 2013 15:13:45 GMT 2
Shawni kingitud kõrvarõngad pani Diana kohe ka kõrva, sest leidis, et need sobivad hästi tema tumesinise kleidiga. Kommikarp aga ootas siiani kodus, sest naine oli hommikul pannkookidest kõhu nii täis söönud, et muu jaoks ei jagunud enam ruumi. Lilledki said enne lahkumist veel ilusti vaasi pandud. Samas ei jäänud kingituseta ka Shawn - Diana oli kinkinud talle piletid mehe lemmikbändi kontserdile, et nad võiksid koos minna. "Aga sinuga võiks või terve õhtu tantsida," lausus naine. Aeglane tants oli vahelduseks päris mõnus ka, ei väsi nii kiiresti.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Feb 16, 2013 15:37:38 GMT 2
Nagu väga paljud teised Tree Hilli paarid, otsustasid ka Elizabeth ning Xavier koos ballile minna. See oli esimene kord kui nad end niiviisi kellegile avalikult koos näitasid ningi olgugi et Lizzie oli algselt selle tõttu üsnagi närvis olnud, siis praeguseks oli ta suutnud maha rahuneda. Mis võiks olla kõige hullem, mis saaks juhtuda? Seesugused väikelinnasisesed ballid olid Elizabethi jaoks üsnagi võõrad asjad. Ta oli harjunud käima veidi uhkematel ballides, kus olid koos erinevad kuulsused, kuid ega need kaks üritust väga suurel määral erineda ka vist ei saa. Kui noored üheskoos saali jõudsid, lasi Lizzie esmalt oma pilgul üle saali libiseda ning pidi tunnistama, et Tree Hilli kohta nägi see päris hea välja. Rahvast polnud veel väga palju, kuid iseenesest aega oli ka veel. Neidis naeratas kergelt ning viis pilgu Xavierile.
outfit mask Kui ball juba lähenema hakkas, oli Xavier veel kahtlev, kas kutsuda Liz endaga ballile mitte, aga otsustas siiski esimese variandi kasuks. Ta polnud ühtegi keskkooliballi vahele jätnud ega jätnud ka sedagi, kuid kellegi teisega noormees sinna ilmuda ei tahtnud. Pole vaja, et Liz tema peale solvuks. Ja kõik teised aga vahtigu mõnuga - mis see nende asi on? Tuleb lihtsalt need kaks nädalat veel kuidagi ära kannatada ning saabki kaheksateist täis. Jõunud koos Elizabethiga saalis, vaatas ka Xav ringi, et näha, kes üldse kohal olid. Tabanud mõne pilgu kohe nende poole pöördumas, muigas noormees kergelt ja lõpetas vahtimise, suunates oma pilgu hoopis naisele. "Noh, kuidas tundub?" küsis Xav, hääles kuulda lõbusust. Kandis kutt täna musta ülikonda ning musta läikivate kivikestega kaunistatud maski.[/i] mask
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 16:15:21 GMT 2
Daniela viipas ja naeratas kergelt enda õele, viies pärast seda kohe enda pilgi tagasi Matthew'le, kes teda kõnetas. "Ma ei ütleks ühest ilusast tantsus ära," lausus tüdruk. Õhtu on ju veel pikk. Küll ta jõuab enda sõbrannadega juttu ajada ja küll ta jõuab ka neid huvitava välimusega suupisteid süüa. Põhiline, et see päev oleks tal veedetud koos inimestega, kes talle tõesti korda lähevad.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 16, 2013 16:29:29 GMT 2
Matthew võttis tüdruku sooi kuuldaja tegii ta ees teatraalse kummarduse. "Kas preili Daniela Sandra Jimenez teeks mulle au ühe tantsuga?" küsis mees, imiteerides briti aktsenti. Ta ei olnud kunagi selline lovey-dovey boyfriend, vaid pigem veiderdav ja lõbus. Vahepeal oli ikka armas ja tore ka, aga seda harvemini. "Kusjuures ma pean kordama enda sõnu, sa paned end nii seksikalt riidesse minu kiusu pärast," lisas Matt. See kleit kallistas naise seljas kõiki kumerusi ja jättis Danielast kohe palju küpsema mulje. Matthew teadis, et Dany oli saali kõige ilusam, elegantsem, seksikam ja kaunim neiu, sest seda ta oli Matthew silmis.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 16:31:46 GMT 2
Carrie tuli tänasele ballile koos enda abikaasaga, kuigi ega tal selleks väga isu ei olnud, sest pärast seda, kui tal Sethiga selline ühiskonna poolt mitte heaks kiidetud suhe on, ei tunne ta ennast Oscari kõrval sugugi hästi. Võibolla on tõsiasi see, et naine tuli kohale lootuses, et näeb täna Sethi, sest nädala alguses oli naise mees koju tulnud ja seega ei olnud nad see nädal veel kordagi koos saanud olla. Ainult paar korda koolis suutsid nad samal ajal samma koridorri sattuda, aga see tähendas vaid seda, et nad said üksteist näha. Carrie kandis pruunikat kleiti, mille ta mõned aastad tagasi ostnud oli ja mis siiani ilus välja nägi. Maskiks oli naine ostnud endale pruuni maski, millel olid mõnes mustad motiivid peal. kleit kujutage pikemaks ja juuksed samuti mask
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 16:43:17 GMT 2
"Meeleldi," lausus tüdruk õrnalt naeratades ning ulatas mehele enda käe. Talle meeldis, kui Matthew tegi briti aktsenti, sest see oli nii armas, aga samas ka kergelt naljakas. "Vaata, kes räägib," muigas Daniela, "ma pean sinuga siiski sammu pidama, aga ma tänan sind nende ilusate sõnade eest." Eks tegelikult üritas Dany tõesti natuke küpsemalt riides käia, sest ta ju teadis küll, millised jutud Matti kohta nende suhte alguses käisid sellepärast, et tüdruk nii nooreke on. Seega on vaja ennast natuke vanemana näidata. Pealegi ongi vaja ju, et Matti silmad temal püsiksid.
|
|