|
Post by Deleted on Feb 15, 2013 21:51:59 GMT 2
Colin kandis väga tavalist musta ülikonda valge särgi ja tumedama lipsuga. Maskiks oli tal täiesti tavaline must mask. Noormees jalutas rahva järel hotelli sisse ning andis enda mantli ja muu tavaari riidehoidu. Edasi peatus ta korraks peegli ees ning tõmbas käega läbi enda juuste. Endamisi kergelt muiates asetas Colin maski enda näole ning sidus selle tagant kinni. Veider oli maski kanda, aga kuna seda tegid kõik, siis ei paistnud see nii totter. Vaadanud veel korraks ringi, jalutas Colin edasi fuajee poole. Ta märkas juba eemalt Helenat ning jalutaski otse tema juurde. "Hei," lausus noormees, jäädes tüdruku kõrvale seisma ning asetades enda käe tema alaseljale, "sa näed kena välja."
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 15, 2013 21:58:34 GMT 2
Scotler venitas vaid oma kaela, kuid ei hakanud sellele vastama. ''Ma lihtsalt tunnen vajadust, sinust rohkem lugu pidada, kui endast. On selles siis midagi halba mu kallis?'' Kergitas ta üllatunult, kulmi, kuid seda polnud tänu maskile sugugi näha. Nessa jaoks tooli kaugemale tõstnud, ning seda siis liigutanud, kui ta sellele istus sättis ka mees end naise lähedale istuma.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 15, 2013 22:03:53 GMT 2
Kui Helena pilk Colini omaga kohtus, märkaski neidis maskis noormeest enda poole tulevat. Tema süda hakkas veel kiiremini lööma ning neiu lihtsalt ei suutnud uskuda, kui kuum poiss-sõber tal on. Tema maski tagant paistvad silmad lõid särama, kui noormees lähemale jõudis ning neiu tulipunased huuled kaardusid õnnelikuks naeratuseks. "Hei," lausus Helena. "Aitäh," tänas ta noormeest komplimendi eest ning silmitses hetke ka Colinit ennast. "Sina oled lihtsalt vastupandamatu," lausus neidis, mõeldes neid sõnu tõsiselt. Tütart Hiltoni hotelli saatnud Harvey aga heitis pilgu kellale ja siis noortele. "Olgu, noored, lõbutsege hästi, ma pean nüüd minema hakkama" lausus mees ning lahkus hotellist. "Et siis...lähme saali?" arvas Helena ning vaatas Colinile otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2013 22:06:48 GMT 2
"Ei, selles ei ole midagi halba," raputas naine enda pead ning istus Scotti poolt välja tõmmatud toolile, "see on lihtsalt midagi...uut?" Ei saa just öelda, et mees ei oleks varem Vanessast lugu pidanud, aga see suhtumine on siiski kergelt teistugune olnud, aga ega muutused on vajalikud ja eriti positiivsed muutused. Võtnud ühe suupiste, pani naine selle endale suhu. Kui ta selle alla oli neelnud, pööras ta end rohkem Scotti poole.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 15, 2013 22:08:57 GMT 2
Scotler muheles vaid endamisi, ning üritas silmadega ruumis ringi liikuda. ''Sina suudad vist maailma kõige täbarama koha ka pulmadeks üles lüüa.'' Pidi mees nentima. Kõik need suured üritused, mis Nessa korraldanud oli, nägid lausa fantastilised välja. ''Tead mida ma hetkel teha tahaks?'' Suunas kutt oma laialt naeratava suu Vanessa suunas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2013 22:32:17 GMT 2
"Ei noh, aitäh, aga ega mul on lihtsalt väga head abilised. Ma ei saa kogu au siiski endale võtta. Sellised korraldamised on siiski suurema rühma ühistegevus," vastas naine mehe sõnadele. Muidugi eks ta oli üks neist, kelle sõna lõpuks lugema jäi, aga see ei muuda tõsiasja, et sellised peod on siiski mitme inimese ideedel tehtud. "Nooh?" venitas naine, raputades aeglaselt enda pead, näol õrn muie.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2013 22:41:30 GMT 2
"Pole ma midagi nii vastupandamatu," lausus noormees aeglaselt pead raputades. Märganud alles nüüd, et neiu kõrval seisab ka mingi mees, noogutas Colin talle kergelt, mõistes peagi, et tegu oli Helena isaga. Ei noh tore. See oli nüüd küll huvitav kohtumine. "Sa oleks võinud öelda, et sa koos enda isaga tuled," mainis Colin nii muuseas, kui mees kadunud oli. Neiu kindlalt kõrval, jalutas Jeff Helenaga saali sisse...et siis selline näeb välja Tree Hilli maskiball.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 15, 2013 22:46:59 GMT 2
See oli nii armas, kui Colin tagasihoidlik üritas olla. Colini sõnade peale kallutas Helena pea kergelt küljele. "Ma oleksingi sulle öelnud, kui ta poleks nii viimasel hetkel pakkunud, et võib mu ära visata. Vastasel juhul oleks ma vist lihtsalt enda autoga tulnud," lausus neiu. Muidugi siis oleks olnud võimalus, et tuli mõelda, kuhu see auto jätta, juhul, kui paarike Colini autoga lahkub. Eks tookord Colini emaga kohtumine oli samuti natuke ootamatu, aga naine oli igati sõbralik ja Helenale ta meeldis. "Mu esimene maskiball," sõnas Helena naeratades, kui noored olid saali jõudnud. Ruum oli tõesti uhke ja algus tundub paljutõotav, loodetavasti ei pea pettuma.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 15, 2013 22:52:39 GMT 2
Scotler muheles laialt, ning kergitas siis oma kulmusid. ''Ära raputa siin midagi oma pead.'' Lausus ta vaikselt, ning lähenes siis naisele, kui ta kõrvale oma suuga lähedale pürgis. ''Siit su ära röövida ja sinuga suuremal hulgal vallatusi teha.'' Teatas ta naerulsui naisest eemaldudes, ning ka omale miskit laualt suhu pistes ja Nessale silma tehes.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2013 22:53:03 GMT 2
"Sama siin," lausus Shawn, "ma olen pigem harjunud New Yorgi pidudega, mitte selliste...maskiballidega. Aga see on tegelikult omamoodi huvitav. Eks näeb, mis sellest õhtust saab." Siiani mehele see kõik täitsa meeldib, eks näeb, milline on tema arvamus õhtu lõpuks. Shawn kandis musta ülikonda tumesinise särgiga, mis sobis kokku Diana kleidiga, ja muidugi ei puudunud ka üks korralik must lips ja mustad kingad. Mask oli mehel lihtne ja selline tumesinakasmust.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2013 22:59:21 GMT 2
"Mida?" küsis naine samuti muheledes, kuid tema hakkas siiski lõpuks kergelt naerma, kui Scott tema kõrvale lähemale liikus. Mees oli täna ikka eriti huvitavas tujus. "Tead see kõlab täitsa hea plaanina, aga ma ei tea, kuidas teised sellesse suhtuvad, kui sa ühe peokorraldaja ära röövid," sõnas Vanessa, vaadates mehele kulme kergitades otsa, näol uudishimulik muie.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 15, 2013 23:02:29 GMT 2
Scott kergitas kulmi. ''See pole nende asi. Pidu ju on täies hoos ja edeneb. Ning pealegi - seda päeva tähistataksegi ju oma kaaslase seltsis, mitte keset peomüra. Ja meil on need aastad keska ajast tasa vaja teha, kus me ainult tantsisime ja siis su koju saatsin.'' Ei jäänud mees alla, ning haaras mööduvalt kelnerilt kaks klaasi sampanjaga. Ühe oma abikaasale ulatanud kerkis mehe suunurk. ''Tulevase Scotti terviseks, kes varsti ilmuma peab.'' Viitas ta endiselt sellele, et laps kes neil tulema saab peab olema poiss.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 15, 2013 23:03:26 GMT 2
"Minule täitsa meeldib isegi," lausus Diana. "Ongi hea vaheldus." Tree Hilli kolides tuli selline traditsioon Dianale muidugi üllatuseks, kuna tegu oli siiski väikelinnaga. Seni oligi naine arvanud, et selliseid üritusi korraldatakse ikka nendes suuremates ja uhkemates linnades. "Tead, ma tahaks sinuga tantsida," teatas naine. Väike nälg sai nüüd vähemalt rahuldatud ja väike liikumine ei teeks nüüd paha.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2013 23:16:05 GMT 2
"Mnjaaa, sul on päris head argumendid, aga ma ei tea..." ei olnud naine endiselt kindel, "kuhu sa minna tahaksid muidu?" Ühelt poolt oli see ball ju justkui traditsioon, aga samas tähenda see seda, et see toimub ju igal aastal. Nii et kui nad seekord minema läheksid, saaksid nad järgmine aasta ikka tulla. Samas oli see lihtsalt oluline tema papsile. Aga Scott oli jällegi tema abikaasa ja temaga koos veedetud aeg tuli alati ainult kasuks. Võtnud klaasi vastu, vaatas Vanessa Scotlerile otsa, kui too enda sõnad lausus. Ei noh, bioloogiliselt võttes oleneb see täiesti Scottist, mis soost laps neile tuleb. Nessal ei ole tõesti vahet, kas neil on esimene tütar või poeg, aga ta teadis, et Scott tahab poega. Seega peaks vist ütlema 'no pressure.'..või mis?
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 15, 2013 23:20:30 GMT 2
Scotleri silmad hakkasid vaikselt vidukile kiskuma. ''Argumendid, need on lausa vettpidavad, ja sina jonnid vastu. Neid maskeraade tuleb veel ja veel.'' Sõnas mees oma klaasi tühjendades. ''Me oleme veel täpselt nii noored, et rannas üks mõnus õhtu korraldada.'' Muheles Scott endamisi. Nii igaksjuhuks oli tal alati pudel head veini ja paar pokaali autos. Iial ei teadnud, mis juhtuda võib. ''Valik sinu, tantsime siin oma jalad villi, nagu vana abielupaar või naudime veel oma nooruse aastaid. Vaevalt sa tahad minuga siit paari aasta pärast hullama joosta, kui ma krimpsus hapukurki meenutan.'' Oli mees oma sõnadega ülimalt rahul.
|
|