|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 22:58:38 GMT 2
Jace'i ei üllatanud Jilli sõnad aboluutselt. Ta ei plaaninudki sellele lootma jääda, et neidis ise otsad omavahel kokku paneb. "Loogiline, kui arvestada, mis päev täna on. Kui ma oleks mingil suvalisel päeval punase roosiga sinu juurde tulnud, võiks olla ilmselt kergem aru saada, missugused mõtted mu peas tiirlevad," oli Jace üsna kindel. "Autoga saaks kiiremini, aga kui sa tahad kõndida, pole mul selle vastu ka midagi," vastas mees, aga ta kahtles, kas Jillile meeldiks väga ballikleidis tema koduni jalutama hakata. Jäänud mõneks sekundiks sõnatult Jilli vaatama, ei suutnud Jace ikka veel uskuda, et see blond ingel siin oli nüüd tema... tüdruksõber?
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 3, 2013 23:42:35 GMT 2
"Tundes sind - see kindlasti tõstis su enesehinnangut," muigas noormees. See oli ilmselgelt niisama norimiseks öeldud. Nad mõlemad ju siiski tunnetavad loodetavasti, et tegu on niisama lollide kommentaaridega. Mitte midagi tõsist. "Eks mu tuleb siis veel üks kuu oodata, enne kui ma teie plaadi osta saan. Ja kui sa tuurile lähed, siis vaata, et sa meid väikseid inimesi ära ei unusta," lausus Colin. "I guess you are right - for some reasons it does ... that's a little bit weird," muigas Selena õrnalt. Ta pole kunagi osanud eriti hästi tõlgendada komplimente ja õrritusi, isegi solvanguid. Lemon suudab nad kõik võtta ühte moodi vastu ning enda positiivse reaktsioonina kiusajatel suud kinni panna. That's just Selena. "Juhul kui sa ilusti palud, siis võin ma sulle ühe varem kinkida koos paari piletiga... loomulikult juhul kui sa ikka oled nii võrd in," sõnas näitsik mõne hetke pärast, kergitades väljakutsuvalt kulme. Ta teadis küll, et poiss mingil määral hindas nende muusikat, kuid peale Joe ei teadnud näitsik ühtegi otsest fänni, kes on ikka päris fänn.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 4, 2013 17:01:15 GMT 2
Kuulnud noormehe lauset, puhkes Elizabeth naerma. Oli ta alles egoistliku noormehe otsa sattunud, kuid Lizzie oli seda teadnud alates sellest hetkest, mil ta Xaviga esmakordselt kohtus. "Ega ma sulle nii lihtsalt just vastu vaielda jah ei suuda," lausus naine kerge muigega ning vajutas õhkõrna musi Xavieri huultele. Kuulnud seda, et Elizabeth kaotaks ilmselt sellega igasuguse lugupidamise, puhkes naine kergelt naerma. "Ega eriti mõistlikumat ausat seletust pole. Vaevalt nad minust väga palju paremini arvaksid, kui ma seletaksin neile, et sul õnnestus mind enda järgi hulluks ajada, et ma polnud isegi võimeline mõtlema üleüldse millegile. Veel vähem siis kondoomile," rääkis naine lõbusa muigega, kuid iga Lizi lause oli tõene. Ilmselt pidi neidis pärast sünnitust pillidele uuesti üle minema, kuna ühest lapsest talle päris kindlasti piisas.. "Ei muiga!" protesteeris modell ning torkas nimetissõrmega kergelt Xavit, näole kerge muie tekkimas. Ta võis vaid aimata põhjust, miks noormees muigas, kuid vaevalt see põhjus talle meeldinud oleks. "Lähme ja võtame," nõustus Lizzie ning kõndis üheskoos Xaviga tantsuplatsilt ära.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Mar 4, 2013 21:04:07 GMT 2
Egoistlik oli Xavier juba lapsepõlvest saati ning see omadus ei paista ka vanemaks saades kuskile kaduvat. On lihtsalt mõningaid asju, millest pole võimalik vabaneda. Xav naeratas korraks Elizabethi lause ja sellele järgnenud musi peale, aga rohkem ta midagi lisama ei hakanud. "Sul on õigus. Mina ei suudaks samuti midagi paremat välja mõelda, mis tähendab, et tuleb järelikult selle sinu variandi juurde jääda," arvas Xav, üritades tõsist ilmet säilitada, kuigi see eriti hästi just välja ei kukkunud - naise jutt kõlas liiga naljakalt. Ka Xavier kavatses edaspidi ettevaatlikum olla, sest polnud temalgi enne kooli lõpetamist veel üht last tarvis. Natuke paljuks hakkaks minema... Kui Lizzie tal muigamise põhimõtteliselt ära keelas, surus kutt hambad kokku ja üritas teha nägu, nagu poleks tal mingit kavatsust rohkem naerma hakata. Sel korral tuli isegi välja. Järgnenud naisele, jõudsid nad peagi snäkilaua juurde, kus leidus kõike head-paremat.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2013 21:13:15 GMT 2
"Ma parema meelega kasutaksin autot. Selle kleidiga ei ole ilmselt kuigi meeldiv läbi linna jalutada," muigas tüdruk ning tõmbas siis meest õige pisut käest, et ta ka püsti tõuseks. See pilk, millega Jace teda vaatama jäi, pani neidise veel rohkem naeratama. "Kas me liigume ka nüüd või tunned sa ennast siin kohe väga mugavalt?" uuris Michelle lõbusamalt, vaadates noormehele otsa. Muidugi ega neil kiiret ei olnud, aga tüdruk vist kibeles juba tagasi tantsima.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Mar 4, 2013 21:40:13 GMT 2
Sithile virutamine oleks olnud küll mingil määral meeldiv ja vabastav tunne Anna jaoks, kuid ta ei teinud seda, sest viimane kord, kui tüdruk oli tõesti naist löönud, tekitas see ainult tüli tema ja Chadi vahel. Pealegi poleks ühe laks midagi muutnud. Hoopis äratanud kahe naise vahelise kakluse, mis oleks nii mõnelegi mehele huvitav vaatepilt olnud. Puudu oleksid vaid bikiinid ja suur muda täis lastebassein. Veronica ei öelnud midagi Kevini sõnade peale, vaid noogutas õrnalt. Ta oleks hetkel tahtnud karjuda, midagi jalaga lüüa ja kes teab mida veel. Õnneks suutis näitsik ennast nii võrd tagasi hoida, surudes kõik selle alla. Enda käe Chadi haardest vabastanud, eemaldas Anna maski enda näolt, kõndides vaikselt fuajee poole, et enda mantel võtta ning siit kaduda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2013 21:47:21 GMT 2
"Muidugi olen ma In, kelleks sa mind õige pead? Kahjuks, ei ole te enda viimasel ajal eriti Tree Hillis kuskil laval esinenud või siis ei ole sa seda mulle lihtsalt maininud," lausus noormees, "seega, Selena, ma olen väga tänulik, kui sa mulle esimesel võimalusel Versa uue plaadi kingiksid. Piletid ostan ma ikka ise. Ma pean ju ikka enda sõpru toetama." Colini näole ilmus lõbus muie, kui ta tüdrukule nüüd otsa vaatas, pea kergelt ühele poole kaldu. Mnjaa, neil oli huvitav suhe.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 4, 2013 22:00:55 GMT 2
Selena naeratas õrnalt Colinile vastu, üks suunurk teistest kõrgemal, moodustades kerge põselohukese. "Eks ma püüan selle sulle mõni päev postkasti poetada, kui ma olen lõpuks oma lauluga valmis jõudnud," turtsatas Sel kergelt. Laule on ta alati koos Blakega kirjutanud, kuid seekord tahtis ta sellega üksi hakkama saada, kuna need mõtted olid kohati liiga isiklikud, aga laulus varjatud sõnumina. "Nii armas sinust," sõnas ta hetke pärast, tõstes enda silmad Colinilt kaugele eemale, kus mängis pisikene saatebänd. "Ning sinu üks laul ja seega ka üks tants on läbi. Ma pigem lähen nüüd, ennem kui su tüdruksõber minu vastu lähenemiskeelu hangib," turtsatas Lemon veel korraks, võttes enda käe noormehe õlalt, jättes teise hetkel veel tüübi sõrmede vahele.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 4, 2013 22:04:51 GMT 2
Helena oli selle ajaga maha rahunenud ning rääkis veidi mõne oma sõbrannaga juttu, kuigi vaatas aeg-ajalt ka tantsuplatsile, sest oma valvsust polnud ta sellegipoolest kaotanud. Isegi, kui tal polnud põhjust arvata, nagu tahaks Selena tema ja Colini vahele tulla, aga tal oli vaja seda kõike veidi seedida. Muidugi tundis ta end natuke halvasti, et mingi väikse draamaga juba alustas, aga vähemalt oli neiul plaanis vabandada.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2013 22:06:30 GMT 2
"Eks ma jään siis ootama," muigas noormees, kujutades hetkeks ette, et käib igal hommikul kohe esimese asjana postkasti vaatamas nagu väike laps jõuludel, oodates enda soki sisse kommi. Colin tegi loo lõppu ühe ilusa keerutuse, püüdes Selena ilusti enda käte veel tagasi ka. Ta eemaldas enda käe neiu seljalt. "Mnjah, ma ei tahaks seda öelda, et nii on vist tõesti mõistlik," lausus Colin ning lasi viimaks ka tüdruku käes lahti. Ei tea, kas nad tänasel õhtul veel kohtuvad. Võibolla kaugemalt ainult. "Aga ma tänan sind selle tantsu eest," kummardus poiss kergelt. Peab ju ikka härrasmeest mängima.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2013 22:23:27 GMT 2
Shane ei olnud siiani baarileti eest kuhugi liikunud, kuid arvas, et aitab küll praeguseks joomisest. Pole vaja endal kohe nina täis ka tõmmata. Ta lihtsalt istus, rääkis mõne neiuga juttu, kuigi ausalt öeldes polnud need tüdrukud väga tema maitse, ning jälgis lihtsalt toimuvat. Üritusel polnud väga vigagi ja mees mõtles, et kui tal järgmine aasta ka sellel ajal aega on, tuleb ta kindlasti uuesti. Kaaslaseta olemine polnudki nii niru, kui alguses tundus, sest jällegi said loodud mõned uued tutvused ja üldiselt nautis mees ikka pidu. Äkki jäi talle aga silma üks mustas kleidis neiu, kes just tantsuplatsil kellegagi tantsu lõpetas, kuid kaugelt ei tundnud Shane teda ära, võib-olla oleks ta tüdruku ilma maskita ära tundnud, aga hetkel olid lihtsalt mõtted, et vohh, ilus tüdruk.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 4, 2013 22:25:02 GMT 2
"Ning ma püüan ennast rohkem motiveerida ning seega usinamalt töötada," muigas Selena õrnalt. Viimase keerutuse ajal hakkas ta kergelt naerma, sest see tuletas talle väga meelde vana muusikakooli klaveri toole, millega oli tore keerutada kuni süda pahaks läks. "Äkki näeb veel täna, aga kui ei, siis pretentsioonide puhul sa tead, kust mind leida - kas stuudiost või Sunset Sushie'st," sõnas näitsik veel vaikselt, vastades Colini kummardusele kerge kniksuga. Ka neidis on viisakaid kombeid õppinud. Tema vanemad surusid neid juba noorest east peale. Sel õppis pooleteist aastaselt kaks asja selgeks - kuidas kõndida ja kuidas noa ja kahvliga viisakalt süüa. Kinkinud Colinile veel ühe õrna naeratuse, kohendas Sel enda maski ning pööras ennast ringi, kõndides vaiksel sammul baari poole. Nüüdseks oli tal juba kerge janu tekkinud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2013 22:34:43 GMT 2
Colin noogutas tüdruku sõnade peale ning saatis neidu pilguga, kuni ta rahva sekka ära kadus. Noormees võttis suuna fuajeele, kus ta peatus suure peegli ees. Eemaldanud enda maski, tõmbas ta käega üle enda näo. Mõnus. Ta hoidis mõnda aega maski niisma käes, lastes silmadel natuke puhata. Siin ei vaadanud keegi teda imelikult sellepärast, et ta maski eest kiskus. Ilmselt käisid ka teised ennast fuajees värskendamas. Mõne minuti möödudes pani Colin maski tagasi pähe ning samus tagasi saali, kus ta ühelt kandikult endale klaasikese võttis. Tantsimine ja palavus tekitasid janu. Colin jalutas saalis ringi, tühjendades vaikselt klaasi ning otsides Helenat.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 4, 2013 22:37:06 GMT 2
Kui Anna rohkem midagi ei öelnud, püsis ka Chad vait. Ta juba teadis, kuidas sellistel puhkudel käituda. Mida rohkem ta lobiseb, seda hullemaks asja teeb. Võtnud samuti maski eest, järgnes mees Annale fuajeesse, kus nad peagi üleriided selga panid ning seejärel Hiltonist lahkusid. Ei läinud üldse kaua aega, kuni jõuti Chadi autoni. Puldiga autouksed avanud, tegi mees Anna jaoks kõrvaistujapoolse ukse lahti ning oli õige pea ka ise tema kõrval. Selle aja jooksul polnud Kevin lausunud ühtegi sõna, aga küll nad kodus rääkida jõuavad.
OT: We are out
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 4, 2013 22:47:33 GMT 2
Helena sai nüüd sõbrannadega piisavalt juttu räägitud, kuni mõned neist lahkuda otsustasid, teiseda aga kadusid oma kallimatega tantsupõrandale. Muidugi! Colin oli lubanud ta üles otsida ja heitnud hetkeks pilgu tantsuplatsile, ei näinud ta noormeest tõesti enam seal. Noh, nüüd siis väike peitusemäng veel otsa või mis? Minnes läbi rahvamassi, asus tüdruk omakorda kallimat otsima ning justkui võluväel läbi rahvamassi trügides just Colinile otsa jooksis. "Siin sa oledki," lausus ta kergendunult hingates. "Kuule, vabandust selle pärast, mis ennist juhtus," vabandas neiu. "Ma ei oleks pidanud nii käituma. Ega sa pahane ei ole?"
|
|