24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 1, 2013 0:19:56 GMT 2
Kui Chad taipas, et Sith ei kavatsegi veel lõpetada, pöördus ta uuesti ümber, kuid oli sama rahulik nagu enne. Vihastumine teeks asju veelgi hullemaks... Isegi kui Sith kadedust eitas, ei jäänud Chad teda uskuma. Lihtsalt ilma mõjuva põhjuseta ei koperda keegi teisele meelega otsa. Oli ju selgelt aru saada, et see "müksamine" oli tahtlik. "Ära sa märgi. Või tema tuli siia ennast täis jooma. Sõbrapäevaballile. Väga huvitav," jäi mees korraks mõttesse. Samas oli see ka mingil määral mõistev. Ajab ikka jooma küll, kui nii kibestunud ollakse ning kaaslane ka puudub. Ei näinud ta küll mingit tüüpi siin läheduses, kes võiks vähimalgi määral Sithi võimalikku kaaslast meenutada. "Mina küll näen. Tegelikult mõtled sa endamisi, kui väga tahaksid tema asemel olla," lausus Chad hetkeemotsiooni ajel, võttes samal ajal Anna käe enda pihku. Mees ei mõelnudki sellele, kuidas need sõnad võivad Sithi ärritada.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 0:30:12 GMT 2
"Kuhu mujale kui sõbrapäevaballile, kui siia igasuguseid sisse lastakse," pani Sith vastu, mõeldes "igasuguste" all nii ennast kui ka Chadi ja kõiki ülejäänuid, kes siin oma aega raiskasid. "Ära nüüd väida, et sind reaalselt huvitab see, mida ma teen," lisas ta käsi ristates, jälgides, et ta oma väikest käekotikest maha ei viskaks. Võib sedagi juhtuda, ta oli kõigeks võimeline. Mehe järgmised sõnad tundusid deemonivastase pistodana deemoni rindu, sest haiget tegid need tublisti, kuid Siobhan tegi kindla näo pähe, varjamaks sõnade mõju. Muidugi tahaks ta Anna asemel olla. Poleks ta olnud mingi ühekordne salvrätik, millesse nuusata ning see räpasena ja petliku lootusrikkusega maha jätta, olekski ta ehk praegu Chadi kõrval ja näeks kõike ilmselt teises valguses. Kujuteldav saatanasaba vihises edasi-tagasi. "Naljakas tõesti, kuidas inimeste sekka tulek mõjub - ma saan kuulda seda, mida mõeldagi jõudnud pole," mainis naine siis, eirates Chadi kaaslast nüüd kõige täiega. Silmanurgast märkas ta kelnerit, kes, joogiga pokaalid kandikul tasakaalus, neist möödus, sirutas kiirelt käe ja napsas ühe pokaali oma kinnastatud sõrmedega enne, kui kandik siruulatusest väljunud oleks. "Miks sa mulle tol õhtul või meie viimasel kohtumisel ei öelnud, et oled lisaks empaatilisele hurmurile ka telepaat?" Jah, õli tulle kallamine oli tema lemmiktegevus valentinipäeva õhtutel. Lisaks Doctor Who ja Supernaturali vaatamisele.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 8:59:21 GMT 2
"Tead, ma parem ei kommenteeri seda teemat enam," lausus noormees vaikselt turtsudes. Ta jääb nagunii enda arvamusele kindlaks ja ei kavatsegi endast mõtlema hakata kui mõnest üliinimesest või eriti heast kunstnikust. Sinna oli veel kõvasti aega. Järgmised sõnad panid Colini naerma, sest see teema oli talle lihtsalt väga tuttav. Eks pika aja peale õpid tõesti ära, kuidas enda õega õigesti käituda, et ta teatud moodi reageeriks. "Ole nüüd," sõnas noormees, "ma võin su ise ka ühele või kahele tantsule viia. Helena läks jooma ja mida ma ikka teen. Parem kasutan seda aega kvaliteetselt." Ta jäi nüüd küsival pilgul Selenale otsa vaatama, et ta enda otsuse ütleks, sest kui ta keelduma peaks, siis ega Colin peale ikka käima ei hakka. Eks ta mingil määral mõistis ka neiu argumente, miks ta tahtis hoiduda mingi mõtetu draama tekkimist ei millestki.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 1, 2013 11:18:58 GMT 2
Helena jõi snäkilaua juures klaasi vett ning tal oli piisavalt aega järele mõelda. Okei, ta tundis end veidi kõrvalejäetuna ja sees nagu midagi kripeldas, aga nüüd hakkas neiu juba rahunema ja otsustas uuesti Colini üles otsida. Äkki ta on veel Selenaga seal, kus nad kohtusid ning nii seadiski neiu oma sammud uuesti sinna, jäädes Colini kõrvale seisma. "Eee...Selena, ma unustasin öelda, et meeldiv tutvuda ja sorry, et ma niimoodi minema kõndisin," lausus neiu viisakalt ning vaatas siis ka oma poiss-sõpra. "Lähme meie siis istume hetkeks kuhugi?" küsis ta Colinilt ning vaatas talle otsa. Pididki ju puhkama minema.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 19:48:51 GMT 2
Muidugi ei saa tegelikult Michelle ette teada, kuidas ta käituks, aga selline rahulik asjade lahendamine tundub kõige rohkem temalik. "Põhiline on, et meie selles probleemi ei näeks. See, mida teised arvavad, on teisejärguline," lausus tüdruk, kuigi muidugi enda vanematega ta tülli minna ei tahaks, aga vaevalt see juhtuks, sest nad kõik on Jace'i suhtes väga positiivselt häälestatud. Ta on ju töökas, hooliv, asjalik ja saab kõikide Swansonitega hästi läbi. "Tead, mina küsisin enne ja küsimusele ei vastata küsimusega," sõnas Serah kergelt muiates. Ta vaatas mehele vastust ootavalt otsa, kuid mõtles siiski ka ise Jace'i küsimusele. Muidugi oli tal sellele vastus olemas, aga ta lihtsalt pelgas seda välja öelda. "Ma ei tahaks mitte mingi hinna eest kaotada seda sõprust, mis meie vahel on, aga samas leian ma, et edaspidi lihtsalt sõbrad olles, oleks kogu olukord lihtsalt veel imelikum," lausus näitsik, "seega...võibolla me võiksime...proovida ja vaadata, kuhu....meie suhe kui niisugune välja jõuab." See oli Jilli arvamus, aga Jace ei pidanud sellega nõustuma.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 1, 2013 19:51:56 GMT 2
Selena muigas õrnalt endamisi, viies momendiks enda pruunid silmad Helenale, keda hetkel ei paistnud lähedal olevat. Üks-kaks tantsu - ei tapa ju kedagi ära. "Kui sa juba nii ilusti küsisid, siis miks ka mitte. Peaasi, et ma ei pea hiljem maid jagama draamatseva tüdruksõbraga," jõudis näitsik Colinile öelda ning talle enda käe ulatada. Kui hundist rääkida, siis on hunt kohal ka. Nende juurde ilmus tagasi Helena. "Eeemm.. sinuga ka ning ma arvan, et valin pigem baari ... as I said before," sõnas Lemon vaikselt, viies enda pruunid silmad Colinilt Helenale ja tagasi poisile, liigutades kergelt enda kulme, et tüüp saaks aru, millest ta räägib. She doesn't do teen-drama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 20:00:58 GMT 2
"Kuule, ma saan aru, kui ma sinuga kuskile hotellituppa läheksin, aga see on kõigest üks tants," turtsatas Colin ning võttis tüdruku käe vastu. Pealegi pole Selenal ju kindlat kaaslast ja sõbrapäeva ballil on võibolla raske üksikut meest leida. Seega miks mitte talle ühte tantsu pakkuda. Igaüks väärib ju kas või ühte tantsu, kui ta ennast ilusti üles on löönud ja kohale tulnud. "Sel c'mon," sõnas tüüp pead kergelt ühele küljele kallutades ja tüdrukule otsa vaadates. "Helena sul ei ole ju midagi selle vastu, kui ma Selena korraks ühele tantsule viin. Sa saad puhata ja ma otsin su pärast üles," pakkus Colin, vaadates Helenale küsivalt otsa.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 1, 2013 20:01:26 GMT 2
Sithi põhjendus kõlas mehe kõrvade jaoks küll veidralt, aga ta ei kavatsenud lisaküsimusi esitama hakata. Polnud ju Chadi asi, kuna tema ei toppinud ennast naise ellu vastupidiselt Sithile, kes Chadi meelega narritama tuli. "Kui see on seotud minu ja mu tüdruksõbraga, siis paraku huvitab," ei kavatsenud tüüp alla anda. Ta ei lase sellel naisel jälle oma suhet saboteerida. Pärast seda, kui Chad oli enda arvamuse julmalt Siobhanile näkku paisanud, ei suutnud ta naise näoilmes ega hääletoonis küll ühtegi silmnähtavat muutust tabada, aga Kevin uskus sellegipoolest, et tema sõnad mõjusid naisele nagu külm dušš. "Kui sa tõepoolest ei oleks Anna peale kade ega tahaks hetkel ise tema asemel olla, siis ei vaataks sa praegu meid sellise pilguga, nagu tahaksid mõlemaid maha lüüa, kuigi minu teada pole tema küll sulle midagi paha teinud," andis Chad vastukäigu, näole tekkimas midagi irvet meenutavat. Sithi küsimus kustutas selle irve kiiresti mehe näolt, kuid ta suutis endiselt oma rahuliku oleku säilitada. "Oleks aeg üle saada sellest, mis toimus juba mitu aastat tagasi. Mitu korda ma pean ütlema, et olin noor, vastutustundetu, hoolimatu ja mida kõike veel?" Praeguseks Chad muidugi kahetses, et oli üldse kunagi Sithiga tegemist teinud. Kõigest üks õhtu koos sellelele järgnenud ööga ning kohe selline jama kaelas pärast neid pikki aastaid.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 1, 2013 20:08:03 GMT 2
Colini küsimust kuuldes jäi Helena hetkeks mõtlema. "Kuule, mulle tundus, nagu oleks see tüdruk üritanud sulle ennist ligi ajada," lausus Helena nagu muuseas, kuid ei öelnud veel, mis ta sellest arvab, kui ta poiss-sõber selle tüdruku tantsule viib. Oleks tore kuulata ära mõned selgitused ja siis alles mehele kindel vastus anda. Muidu võiks iseenesest ju küll puhata natuke, võib-olla otsiks mõne sõbranna üles ja läheks siis nendega juttu ajama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 20:21:30 GMT 2
Wtf? Helena reaalselt lausus sellised sõnad? Colin jäi tüdrukule üsna veidral pilgul otsa vaatama. Kindlasti koosnes see üllatusest, halvakspanust ja uskumatusest, et tüdruk midagi sellist öelnud oli. "See on kõige totram asi, mida ma sinu suust kuulnud olen. Jah, me saame Selenaga hästi läbi, ma ei hakka seda eitama, aga need süüdistused on sul siin küll alusetud," sõnas noormees üsna emotsioonitul häälel ja raputas enda pead, vadates samal ajal Helenale otsa. Tundub, et nad ei saa siiski ilma teen-draamata tantsima minna.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 1, 2013 20:26:23 GMT 2
Helena lihtsalt ei saanud seda ütlemata jätta, sest nii talle tõesti tundus ja ta ei kannatanud seda. Colini sõnade peale ohkas neiu sügavalt ja vaatas hetkeks maha, viies siis pilgu uuesti Colinile. "Okei, ma loodan, et see tõepoolest nii on, sest mul ei ole tuju sinuga kohe siinsamas vaidlema hakata," lausus ta. "Aga kuna ma usaldan sind, siis võid selle ühe tantsu temaga ju teha. Otsingi seni mõne oma sõbranna üles."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 20:31:38 GMT 2
Siin ei olnudki ju midagi, mille üle vaielda, aga Colin ei hakanud nende sõnade lausumisega õli tulle valama. "Olgu, ma otsin su pärast üles," noogutas noormees, kui Helena lõpuks mõistuse pähe võttis. Colin ei ole talle ju kunagi põhjust andnud, et tüdruk teda usaldada ei saaks. Pöördunud tagasi Selena poole, võttis ta neidisde kenasti enda käevangu ning jalutas koos temaga tantsuplatsile, kus just üks lugu lõppes ja algas teine.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 20:39:00 GMT 2
Sith võttis pokaalist lonksu, tehes näo, nagu suunaks Chadi jutule ainult osa oma tähelepanust. Anna ainult andis talle kõrvakiilu, aga ta oli ise õrritanud ja selle kas või ainult mõningal määral ära teeninud. Kaotajaks, erinevalt oma varasemast arvamusest, jäi siiski tema ja mitte Anna või Chad. "Karma," lausus naine magusalt naeratades, kui pokaalis olevat šampust loksutas. "Meeldivat õhtu jätku teile," lisas ta piisavalt vaiksel häälel, et seda kuulda oleks, aga see kergelt pilkava alatooni saaks, ja, pöördunud, kõndis rahulikul sammul eemale. Kohe, kui Chad ja Anna tema selja taha jäid, asendus muigvel ilme sünge ilmega. Super. Õhtule on algus tehtud ja tema võib kohe selle baarileti, mida ta nüüd ometi kord nägi, juurde minna ning endale lisaks šampusele näiteks klaasitäie viskit lubada, sest ta kaevab endale ise hauda. Siiatulek tundus taas halva ideena.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 20:58:26 GMT 2
Shane oli aga samuti üks neist, kes oli ballile saabunud kaaslaseta. Ta mõtles küll pikka aega, kas minna või mitte minna, ent jõudis otsusele, et läheks käiks ikka ära. Pealegi oli Savannah oma lapse ja abikaasaga Tree Hilli tulnud ning naine oli ka üks neist, kes venda veenis ballile tulema. Shane oli peol juba päris mitme tüdrukuga tantsinud, aga need polnudki midagi erilist ja seega istus mees baarileti juures, ees klaasike õllega. Võtnud klaasist lonksu, lasi ta oma silmadel veelkord üle ruumi rännata. On siin mõni tuttav nägu ka?
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 1, 2013 21:35:47 GMT 2
Selena kergitas vaevumärgatavalt kulme, kuulnud Helena sõnu. Kas ta tõesti näeb lauljannas konkurentsi? Sellisel juhul pole nende suhe just väga kindlale pinnale rajatud, kui iga teine vastutulev tüdruk sütitab armukadedust ja mingil määral ebakindlust. Colini silmad uuesti endale suunatud, naeratas Selena talle õrnalt, lastes mehel ennast tantsuplatsile viia. Ühe käe tüübi sõrmede vahele jätnud, asetas näitsik teise Colini õlale. Tantsimine polnud just tüdruku kõige lemmikum tegevus lapsena, kuid keskkooli ajal sai küll ikka ballil ja teatud seltskonna üritustel, kuhu tema vanemad olid kutsutud, tantsitud ja ilusaid naiselikke riideid kanda. "Su tüdruk on väga huvitav," sõnas Sel vaikselt, hoides enda silmi noormehel.
|
|