21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Feb 28, 2013 23:03:33 GMT 2
Selena kastanipruunid silmad pöördusid parasjagu hoopis teises suunas, otsides enda venda, kes peaks ka kuskil siin olema, kuid kelle silma alla näitsik poleks tahtnud sattuda. Pole ta enam nii pisikene midagi, juba 20-aastane. Seega peaks olema, kui Jerry ei püüa silma enda nooremal õel peal hoida. Vastasel juhul saab ta hiljem kodus nii et vähe ei ole. Korraga oli sunnitud näitsik kergel võpatusel seisma jääma. Tema pilk pöördus endast paremale ja natukene kõrgemale, kust vaatasid talle otsa kaks sinist silma. Kuulnud meeldivat mahedat häält, ilmus Selena suule õrn naeratus. "Hei .. libekeelne nagu alati ... pole ime, et sa moemaailmas laineid lööd ja nii tahetud oled," turtsatas Sel kergelt noormehe sõnade peale. Ta embas õrnalt tüüpi vastu. "Umbes .. ma tõesti loodan, et ta leiab endale vasti elu ning jätab mu rahule .. or I will kick his five four ass," muigas neidis õrnalt, hoides enda silmi Colinil. "Momendil esindan ma ilusaid ja vallalisi, kes on iseseisvad ja võimelised riiki juhtima," hakkas ta endamisi naerma, pöörates peagi enda pilgu noormehel kõrval olevale tüdrukule. Kui noormees neid omavahel tutvustas, noogutas Sel õrnalt, ulatades Helenale ka enda käe, mille siseküljel oli tätoveering, mis koosnes südamest, VE'st, mis oli VersaEmergi ametlik lühend ning näitsiku kõige keskmisest nimest Sierrast, mida ta kasutab väga-väga harva. "Terekest, seda küll .. ma loodan, et see on juhuslik kokkusattumus või on meie sõbral siin väikene kahtlane huvi," kerkis Sierra vasak suunurk kergelt naeratuseks, silmad tagasi Colinile pöördunud.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Feb 28, 2013 23:03:54 GMT 2
Jocelynil polnud mingeid kindlaid plaane, kõik oli vaid spontaansuse küsimus. Võis öelda, et Logan täitsa meeldis sellele tüdrukule ja nendevaheline väike flirt oli päris lõbus. Võib-olla selguvad sealt ka neiu edasised plaanid. "Ma olen noor, kõike võib veel juhtuda," naeris Jocelyn. Ta ei välistanud isegi seda varianti, et nii toreda ja armsana näiv Logan võib douchebagiks osutuda, kuigi loodame, et seda siiski ei juhtu. Kes neid mehi ikka teab? Kuti küsimust kuuldes tegi Jocelyn hetkeks vägagi mõtleva näo, kuid turtsatas siis. "Ausalt öeldes, Logan, ei oska ma sulle seda praegu öelda. Ma ei tunne sind piisavalt, kuigi soovin, et tunneksin," andis neiu lõpuks ausa vastuse.
Jocelyniga polnud Loganil vähemalt igav, mistõttu vähemalt praegu ei tundnud noormees erilist vajadust siit lahkuda. See, et ta ilma Lucaseta tuli ballile, polnuski läbi aegade kõige kohutavam plaan. "Mnjaa.. Noored oleme me kõik ning isegi kui välimuselt pole, siis hingelt kindlasti," lausus Logan särava naeratuse saatel, tantsides kindlalt muusika rütmis rahulikult edasi. Logan polnud õnneks just eriline nõmedik, seega seda ta kartma ei pidanud, et kuskilt tuleks mingisugune räpane saladus välja, mis peaks neidise temast eemale peletama. Pigem oli Logan kohati veidike lapsik, sellega ilmselt nõustuksid kõik tema pereliikmed, kuid noormees ise ei näinud seda probleemina. "No kui sa soovid, et tunneksid, siis noh.. On ainult üks viis, kuidas seda teha. Tutvuda.. Ja vestelda," nentis noormees kerge muigega.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 28, 2013 23:04:43 GMT 2
Valss ja ööklubitantsud olid teineteisest liigagi erinevad. Kui nooremana Chadile meeldis klubides käia, siis nüüd ta sinna enam väga ei kippunud. Polnud päris see muusika, mida ta kuulata armastaks. Joogisena oli muidugi teine asi ja siis tunduvad ööklubid ligitõmbavamad, kuid üksi ei läheks ta sinna nii või naa - Annaga ehk, kuigi teda ka see värk ei paista huvitavat. "Palju loodad, kullake," hakkas Chad naerma. "See poleks ju enam üllatus, kui ma vihjeid annaksin või sootuks kogu selle toreduse välja lobiseksin," lisas ta. Kannatlikkus oli oskus, mida Annal praegu hädasti vaja oleks, kuna Kevini suu püsib igal juhul tänase õhtu lõpuni lukus. Ei olnud muidu temalgi plaani siia väga kauaks jääda, aga nende balliõhtu pikkus olenes siiski Annast, kuna Chad oli nii viisakas, et jätta otsustamisõigus naispoolele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2013 23:09:35 GMT 2
14. veebruar. Single Awareness Day. Päev, mil kõik kohad on suudlevaid paarikesi täis ja raadiost lastakse imalaid armastuslaule. Päev, mida Sith oli siiani vaikselt põlanud, päev, mil ta oli alati kohe eriti suure karbitäie jäätist ja mitu pudelit õlut ostnud, koju kadunud ja Doctor Who vanu hooaegu vaadanud, või mis iganes sari tal parajasti käsil polnud. Valentinipäev tuletas talle meelde ainult neid kahte tüüpi tema kooliajast, kellest üks talle pidevalt külge kleepus ja teine ta lõpuballil maha jättis, ning tagatipuks Chadi - kõik see võttis ära igasuguse isu kas või lootust hellitada, et ta ka sel kaunil veebruaripäeval üks neist armunud tuvikestest olla saab. Seda enam küsis naine endalt nüüd, miks ta selle kleidi välja otsis ja maski hankis ning sammud Hiltoni poole seadis. For a good time, perhaps... Astub sinna uhkelt nagu strong independent black woman, who needs no man, haarab ühe joogi ja põrnitseb kõiki paarikesi, kes end tema läheduses natuke liiga mugavalt tunda plaanivad. Halvas tujus ballile minna on küll natuke nõme, aga... Ta ei käigi õieti kuskil, kus võib palju inimesi olla, välja arvatud kool, nii et näidakem nüüd oma nägu... või siis mitte. Takso peatus hotelli ees, Siobhan tasus sõidu eest, tänas taksojuhti ja ronis autost välja, kohendades seejärel oma kleidisaba ja lainelisi punaseid juukseid, mis tema seljale ja õlgadele langesid. Here goes nothing, mõtles naine, kui hotelli sisenes, lühikese mantli garderoobi andis ja Kristallsaali suundus. Tuttavaid ta otsima ei hakanud, vaid hoolis pigem sellest toredast klaasist tervitusšampusest, ballil vist väga õlut jooma ei hakka...
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Feb 28, 2013 23:13:06 GMT 2
Sellisel juhul ei kuulu ööklubi nii pea või lausa mitte kunagi nende ajakavasse. Sealne muusika erines nagu öö ja päev muusikast, mida Anna armastab kuulata ja vahel harva ka ise kirjutada. Üks pisikene hobi tal viimasel ajal tekkinud. Seoses sellega meenus Veronicale, et Chad pole teda endiselt veel kuulnud kitarri mängimas ega laulmas, vähemalt mitte viimase paari kuu jooksul. Viimane ja esimene kord jäid mitme aasta tagusesse aega. "Lootus sureb siiski viimasena ning vahepeal paar ilusaid kutsikasilmi võivad koos paari pisikese musiga võivad isegi mõjuda. Vähemalt sinu puhul on soojenemist silmaga näha," muigas Anna lõbusalt, lastes noormehel ennast paar korda keerutada, olles järgmine hetk uuesti tema käte vahel. Vahepeal oli vahetunud juba paar laulu, kuid näitsikul oli tunne, nagu käiks endiselt esimene. "Seda küll, seega ma loodan, et see on hea üllatus, kuna sa lased mul siin nii kaua oodata ja vaevelda," lisas ta mõne hetke pärast õrnal turtsatusel. Hetkel ei tahtnud Anna siit küll lahkuda. Äkki siis tõesti mingi tunni või pooleteist pärast. Õhtu oli veel liiga noor, et otsustada.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2013 23:14:06 GMT 2
"Mina ja libekeelne? Ole nüüd," muigas noormees laialt ja hakkas kergelt naerma, "ja laineid ma kohe kindlasti ei löö ja veel vähem olen ma tahetud." Colin kuulas Selenat ning ei saanud teisiti, kui tõi kuuldavale ühe turtsatuse. Tüdruku ja tema venna suhe oli lihtsalt liiga sarnane tema ja Phoebe suhtele - hoolivad üksteisest väga, aga kui saaks, siis kohe noriks ja kiusaks. "Tundes sind ma tõesti loodan, et ta jätab su rahule....nii iseenda huvides," naeris mees. Jaaa, Sel võib vägivaldne olla. Isegi Colin on temalt paar sõbralikku kolakat saanud. Armas. "Hästi öeldud," noogutas mees heakskiitvalt. Oleks ainult selliseid tüdrukuid rohkem, kes ei häbene tulla peole üksinda. Sellest pole ju midagi hullu. Vastupidi, sul on vabadus teha, mida tahad ja rääkida nendega, kellega tahad. Oled ise enda õhtu juht. "Sel, palun ära paljasta mind. Kas see on tõesti nii läbinähtav?" küsis Colin turtsatades ja Selena jutuga kaasa minnes. "Ma siiski julgen loota, et see on juhus," lisas noormees igaksjuhuks. Siin linnas ei tea ju kunagi, kuna keegi su juttu pealt kuulab.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 28, 2013 23:20:50 GMT 2
Helena surus Selena kätt, kuid see käepigistus oli pigem kõva. Siis jäi ta kuulama Selena ja Colini juttu. No kurat, see ikkagi häiris teda, kuigi neiu katsus Colini pärast viisakaks jääda. Ta ei hakanudki midagi neile vahele ütlema, vaid lihtsalt kuulas. Lõpuks ta siiski ei suutnud seda taluda ja otsustas natukeseks eemale minna. "Ma lähen joon klaasikese vett," ütles neiu Colinile, vajutades tema põsele ühe õrna musi. Tegelikult tahtis ta lihtsalt hetkeks eemale saada ja mõelda. Neiu tõesti ei teadnud, mida teha, sest talle tundus, nagu oleks Selena temalt kogu Colini tähelepanu röövinud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 28, 2013 23:25:33 GMT 2
"Ei hakka siin mind meelitama. Kui teada tahad, siis väikesed musid minu peal enam ei tööta," pilgutas Chad kavalalt Annale silma. Okei, tegelikult piisaks ehk sellestki, aga praegu tuli tal natuke bluffida, et Annal poleks õrna aimugi, kui kergesti võiks ta Chadi ära moosida, nii et saladus poleks enam üldsegi mitte saladus. Sellest oleks muidugi kahju. "Üllatuse headuses või selle puudumises saad ehk paari tunni pärast veenduda," jäi noormees vähemalt praegu endale kindlaks. Kui lugu läbi hakkas saama, kasutas aga Chad juhust ning suudles kirglikult Annat - ei mingeid pisikesi musisid, nagu ta korra juba maininud oli. Praegune oli ju miljon korda parem. Mitte et Chadil oleks õrna aimugi Sithi saabumisest, kellega seoses neil millalgi sügisel päris korralik draama toimus. Aga isegi kui Chad teaks, et Sith on kusagil siin, ei tunneks ta end kuidagi ebamugavalt ega hoiaks ennast tagasi. Sellel naisel olid mingid probleemid, mitte temal.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2013 23:35:18 GMT 2
"Olgem ausad, ma ei oleks sind pikalt saatnud, ma oleks sulle kindlasti viisakalt vastanud," muigas tüdruk, sest ilmselgelt oli see tõsi. Ega see ju Jace'i süü pole, et ta tüdrukusse ära armus. Nad on tegelikult üsna palju aega koos veetnud selle aja jooksul, kui mees üle mitme aasta jälle Tree Hilli tuli. "Tõsi ja ilmselt veel vanemana ei pööraks me sellele tähelepanugi," pidi Michelle noormehe sõnadega nõustuma, sest 17 ja 25 tundub tõesti natuke ekstreemne, aga nende praegune vanuse vahe pole mõne aasta pärast enam midagi. "Väga tore siis, et ma asja ikka sinu otsustada jätsin," naeratas Jill ja vaatas Jace'ile otsa, "...et siis....mis nüüd saab?" Tema näole ilmus küsiv pilk, kust ei puudunud ka õrn muie. "Seda räägid sa praegu," muigas Jace. "Aga olgu, ma usun sind. Ma ei suuda mõelda ühtki põhjust, miks sa peaksid mulle valetama," lisas ta, kui oli kulutanud paar sekundit mõtlemiseks. Selle aja jooksul olid nad tõepoolest palju omavahel kokku puutunud, mis muutis neid kindlasti lähedasemaks kui varem. "Öeldakse ju, et vanus on ainult number. Ja kuna me mõlemad oleme täiskasvanud, siis ei usu ma, et keegi selles mingit probleemi näeks," ütles Jace oma arvamuse välja. Kui aga Jill küsis, mis edasi saab, oli Jace tükk aega vait. Seda ju päris üksi otsustada ei saanud. "Mida sa tahad, et saaks?" tuli ta hoopis omapoolse küsimusega lagedale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2013 23:36:14 GMT 2
Rebekah kallas samuti enda tühjaks saanud veeklaasi uuesti täis ja rüüpas sealt ühe korraliku sõõmu. Ta oleks ehk šampanjatki joonud, aga lapse nimel pidi ta sellistest jookidest loobuma. Tegelikult ei olnudki see neiu jaoks nii hull probleem, sest ka vesi ja igasugused mahlad olid väga head. Järgmisel aastal Rebekah vaevalt ballil on, sest siis läheb ilmselt kogu ta aeg lapsele, aga kes teab...äkki on keegi nõus pisikest hoidma ja siis saab tüdruk ka järgmine aasta tulla. "Nagu sa juba niigi vähe andekas oleks," turtsatas Rebekah. "Aga tead, ma isegi ei kahetse, et nõustusin sinuga tulema. See üritus on täitsa vahva," rääkis ta, näol naeratus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2013 23:36:38 GMT 2
Sithil oli ainult üks probleem nimega Chad Sommers, kuigi ta ei nutnud enam oma ühepoolset armastust taga. Ta ei näinud neid kelnereid või vigureid, kes siin juua jagasid, ja tuttavaid nägusid ka ei paistnud... või siiski. Kergelt vidutas naine silmi, kui nägi eemal seda hunti, kes tal just meelel mõlkus. Valentinipäev paistis paaridele andvat käskluse võimalikult nähtavalt ja võimalikult lärmakalt üksteise nägusid endasse imeda, nagu praegu näha sai. Otsustavalt kogus Siobhan oma kleidisaba kokku, kujuteldav saatanasaba täistuuridel vehkimas, ning sammus edasi, müksates kogemata meelega Chadi. Ehei, pigem oli see härja kombel õlaga rammimine. "Oih," tegi naine õige pisut kahjurõõmsa häälega.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Feb 28, 2013 23:48:28 GMT 2
"Ise ka usud enda sõnu? Vahel oled sa tõesti nagu silmaklappidega kaarikuhobune," turtsatas Selena lõbusalt, vangutades kergelt pead. Eks see oli kõigi kunstiinimeste viga, nad ei usu kunagi, kui neid kiidetakse ja räägitakse, et nad on selles ja tolles head. Kõik nad bluffivad. Eks Lemon oli ise samasugune. "Ära tema pärast muretse. Ta on nüüdseks omandanud päris kavalad võtted, kuidas minu eest pääseda. Vanema vennana peaksid sa ju kursis olema," kallutas näitsik enda pead natukene küljele, vaadates muigel tüübile otsa. "Ainult natukene," kehitas Lemon õlgu. Tegelikult oli ka tüdruk ise vägagi veendunud, et tegu on lihtsalt juhusega. Ega ta pole ainus Selena maailmas ja Helena ainukene endanimeline. Kui Colini kaaslane minema kõndis, jälgis Sel teda momendiks, pöörates enda silmad peagi tagasi noormehele. "Ma loodan, et sa vabandad mind nüüd hetkeks, sest mind ootab üks ilus baarilett, kus ma leian kindlasti kellegi, kes lisaks paarile tasuta joogile pakuks ka ühe tantsu. Ma ei tahaks su kaaslasele vale muljet jätta," sõnas Sierra teise lause sosinal, olles tõusnud varvastele ning kummarudnud Colinile lähemale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 28, 2013 23:56:39 GMT 2
Chad ei osanud aimatagi, et talle jäeti oma mesimagusa olukorra nautimiseks vaid loetud sekundid, kuna vaid mõni hetk hiljem suutis mingi jobu mehe tasakaalu kõikuma panna. Ja otseloomulikult tuli tal Annast korraks vastumeelselt eemale tõmbuda. Kui Chad märkas, kes see müksaja oli, ei saanud mehe näolt mingisugust imestust välja lugeda. Sith. Ta ikka pidi ennast jälle meelde tuletama. Miskipärast oli Chad juba mõni kuu tagasi selles üsna kindel, et see "meeldiv kohtumine kohvikus" on alles algus. "Sul pole tõesti midagi muud teha, kui mulle külje alla pugeda?" küsis ta, hääles viha asemel hoopis lõbusus. "Peaksid õppima oma kadedust ohjeldama," lisas mees seejärel, pöörates siis oma pilgu meelega uuesti Annale, et Sithi ignoreerida. Äkki siis lõpetab oma lapsikused?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 0:04:22 GMT 2
Sith silmitses Chadi hindava pilguga, kui see kõneles, ja kui mees kadedust mainis, vilksasid naise silmad korraks Annale. "Tegelikult oli midagi muud teha," vastas ta, suu kerges muiges, "aga ma ei leia seda va joogipoolist üles, muidu kaoksin kohe teie... meeldivast seltskonnast." Taas pilk Annale. Tõuklema ta täna ei tulnud, aga kui küsib, saab tema käest tappa küll. "Ma ei näe, mille pärast siin kade olla, Chad, pisike..." nurrus Siobhan siis. Tuleb korterist välja selleks, et tüli norida, ja veel ballile! Hästi läheb, Darth Siobhan, hästi. Aga ta ei saanud end tagasi hoida, ei tahtnudki, sest täna oli sitt päev ja tal oli sitt tuju ja ta ei leidnud kohemaid alkoholi üles ja esimese asjana Chadiga teede ristumine ei teinud seda kõike teps mitte roosilisemaks. Ta oli enam kui kindel, et Anna vihkab teda viimse karvanääpsuni, kuid praegu oli sellest üsna suva.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 0:05:33 GMT 2
Seegi polnud kõige hullem otsus, et Jocelyn Logani tantsukutse vastu võttis. Tegelikult oli selle noormehega päris lõbus ja paistis, et mingi klapp neil oli. "Ja mulle kogu aeg korrutatakse, et ma olen liiga noor ühe või teise asja jaoks," muigas neidis. "Aga mis siis, kui ma ei kasvagi kunagi suureks?" Vanust võib ju juurde tulla, aga on inimesi, kes hingelt alati lasteks jäävad. Jocelyn oli vähemalt üks nendest, kes ei tahtnud enda sisemist last kaotada ja nii-öelda suureks kasvada. Tundub, et sama lugu oli Loganiga ja sellepärast neil kahekesi nii lõbus oligi. "Tutvunud me juba oleme. Jocelyn olin, mäletad?" naeris Jocelyn. "Ja vestlemine on see, mida me hetkel teeme...lisaks tantsimisele." Neiu oli kindel, et otsib kohe esmaspäeval koolis ka Logani üles, selle asemel et raamatukokku minna ja erakut mängida.
|
|