21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 6, 2013 22:50:31 GMT 2
Seth, Carrie ja Clyde jõudsid õnnelikult Trey majja ning noormees imestas, kuidas Trey endal nii ilusat maja suutis omada. Right, rich bastards. Nojah, hea kui kellelgi hästi läheb. Noormees viis kõigi kotid elutuppa ning istus diivanile, et hinge tõmmata. Alles olid nad lennuki peal, siis juba taksos ning nüüd Colorados. "Lõpuks ometi eemal Tree Hillist," ütles Joshua kergendatult. Talle ei meeldinud see, et seal oli justkui mingi stress, mis tekkis eimillestki. Tegelikult tahtis noormees Carriega omavahel rääkida.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2013 0:21:43 GMT 2
Lend Wilmingtonist Denverisse kestis ligi seitse tundi. Õnneks sai naine selle jooksul ka natuke magada, kuigi kui rahulikult ta magas on juba ise asi. Pärast lendu pidid nad veel ligi poolteist tundi taksoga sõitma ja nüüd olid nad jõudnud linnast natuke väljas olevasse suurde metsamajja, mis nägi tõsiselt uhke välja, aga samas mitte ülepakutud. Suvel oleks seal kindlasti hea olla.
Carrie astus Sethi järel sisse ning eemaldas enda saapad ja üleriided. Ta aitas ka Clyde'il ennast lahti riietada, sest poiss praktiliselt magas püsti seistes. See ei olnud ka eriline ime, sest kell oli umbes pool kaks öösel. Poisi sõnade peale ilmus naise näole kerge naeratus ning ta hingas sügavalt välja. Tõesti oli hea eemal olla. "Ma lähen panen Clyde'i magama," sõnas Carrie ning tõstis poja endale sülle ja võttis poisi seljakoti endale näppude vahele. Ta jalutas trepist üles, sest ta oletas, et seal on magamistoad. Ja ta ei eksinud selles. Neid oli seal kohe neli. Naine valis poisile ühe natuke väiksema ja hubasema toa. Pannud pojale magamisriided selga, asetas ta Clyde'i ilusti voodisse. Ta istus veel natuke aega poisi voodiserval, silitades õrnalt tema heledaid juukseid. "Head ööd," lausus ta vaikselt, suuldes tema otsmiku ning asetas poisile kaissu tema lemmikmänguasja. Ta lahkus ruumist, kustutades tule ära, kuid jättes ukse kergelt praokile.
Hinganud sügavalt välja, jalutas naine tagasi alla, kus ta Sethi elutoast leidis. "Pikk päev," muigas naine ning varjas käega haigutuse, istudes noormehe kõrvale diivanile. Ta puges poisile lähemale ning asetas enda käe ümber tema. "Ma tõesti tahan su sõnu uskuda, et kõik loksub paika," sõnas Carrie.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 7, 2013 16:57:50 GMT 2
Seth vaatas, kuidas Carrie lahkus ning võttis nahktagi seljast, kuna maja oli soe. Ta oli just lülitanud kütte sisse ning nüüd oli seal hea ja mõnus olla. "Pikk päev jah. Peaks varsti ise ka magama minema, muidu ärkame homme õhtul," arvas noormees naeratusega. Seth pani käe ümber naise ja tahtis põske vastu naise pead toetada, aga see tegi veel valu. Õnneks ei olnud midagi nii katki. "Esiteks, ta ei saa sind kinni hoida. Lahutuse nõudmine näitab juba, et kõik ei ole korras," ütles noormees. "Teiseks, sul olen mina," muigas Joshua. "Kui me tagasi lähme, võin ma otsida meile mingi korteri. Ma võin töökojas lisatunde rohkem teha, siis saan midagi kõrvale ka panna. Mul on piisavalt raha, et mõnda aega korterit üürida," seletas nooruk. Ta oli õnnelik, et ei olnud varasemat raha millegi nõmeda peale paigutanud, nüüd läks seda vaja.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2013 22:23:02 GMT 2
"Jah, tuleks ilmselt kasuks küll," noogutas naine. Ei ole mõtet ju poole ööni üleval olla, sest muidu magavad nad terve homse päeva maha. Huvitav, mida nad üldse tegema hakkavad homme. Ausalt öeldes ei ole naisel õrna aimugi. "Ma loodan, et see läheb nii lihtsalt. Võibolla kui ta maha rahuneb saab temaga inimese kombel rääkida. Ausalt öeldes ei ole ma teda kunagi varem sellisena näinud," tunnistas Carrie, "aga mis Clyde'ist saab? Kas ta laseb mul ta enda juurde jätta?" Ilmselt oligi see põhiline küsimus, mis teda näris. "Ma ei tea," raputas naine enda pead, "sa oled juba niigi palju teinud...küll ma ise vaatan midagi. Pealegi...oled sa tõesti valmis koos Clyde'iga ühes korteris elama?"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 7, 2013 22:34:00 GMT 2
"Kuule, ta oleks peaaegu sulle kallale läinud, tal on ilmselgelt mingid probleemid. Kui selleks läheb ka seitse aastat, peab ta lõpuks ikkagi lahutusega leppima," rääkis noormees. "Kohus eelistab üldjuhul ema. Arvestades Oscari pikki tööpäevi...Ta ei saaks iialgi Clyde'i kasvatamisega hakkama," arvas Seth. "Ei tead, tahan sinuga elada ja ütlen, et jätame ta Oscari juurde. Muidugi olen. Me peame ilmselt enda natuke tagasi hoidma, aga kuna tema on sulle tähtis on ta ka minule oluline," lausus Joshua õrna naeratusega.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2013 22:46:40 GMT 2
"Võib vist öelda, et me andsime talle selleks ka mingil määral põhjust. Kuidas ma sain küll sinu pakkumisega kaasa minna? Ma peaksin nagu see vanem siin olema," turtsatas Carrie, kuid mida aeg edasi, seda enam hakkas ta ennast tehtu pärast süüdi tundma ja enesetunne ei olnud kohe sugugi kiita. Miks pidid asjad küll nii kaugele minema? Ta oleks pidanud juba varem Oscarist lahutama. "Usu mind, kui ta midagi tahab, siis ta tavaliselt ka selle saab," sõnas Carrie. Seega kui ta peaks kuidagi leidma, et Clyde'i ära võtmine oleks naisele paras karistus, siis ilmselt teeks ta nii, et see ka nii läheks. "Jah, aga Seth sa ei pea seda tegema," sõnas Carrie, "sa oled üheksateist ja tahad maailma näha. Sul ei ole mingit kohustust minuga kodu mängida."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 7, 2013 23:03:50 GMT 2
"Mis pakkumist sa mõtled?" küsis Seth. Ta ei saanud aru, miks Carrie tundis end halvasti, Oscar käitus temaga täiesti kohutavalt. Polnud mõtet muretsemiseks. "Siis ma teen selle talle kuradi raskeks," oli noormees kindel. Ta oli praegu seisukohal, et Oscar ongi kurja juur ja tema kadumine oleks kõige õigem. Oeh, Joshuale meenus, kuidas varem inimesi "kaotati". "Me saame koos ka maailma näha. Lihtsalt millalgi hiljem," lausus Josh nagu tegu oleks millegi igapäevasega. "Pealegi, mis ma reisin, kui kõik, mida ma tahan on siin samas olemas," lisas noormees naeratusega.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2013 23:20:44 GMT 2
"No seda...suhet ja...kõike. Isegi seda siin," lausus naine, "tähendab, see kõik oleks okei, kui ma ei oleks abielus." Carrie lihtsalt tundis jällegi, et ta on Oscarit alt vedanud. Isegi kui nende suhe oli viimasel ajal üsna niru, ei vääri keegi seda, et tema naine mõne teise mehega sehkendab. Aus ja õiglane oleks olnud lihtsalt otse öelda, et tunded on muutunud ja lahutamine tundub õige asjana. Nüüd oli aga kõik segamini nagu pudru ja kapsad. Carrie vaatas noormehele otsa ning raputas vikaselt enda pead. "Ja mis see kõik siis on, mida sa tahad?" küsis Carrie, sest tal oli kahtlane tunne, et Sethil ei ole õrna aimugi, mida ta tahab ja naine on talle lihtsalt üks suhe. Kuigi muidugi ta oli hooliv ja seal oli hetki, kus võis kohe kindlasti väita, et asi on tõsine.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 7, 2013 23:50:09 GMT 2
Seth vaikis. "Tead, mis on asja juures...Huvitav. Mul jääb mulje, et sa kahetsed kõike. Minuga kohtumist ja olemist ja... Mine palu siis Oscari käest andeks, kui ta sulle nii oluline on," ütles noormees pisut tüdinud häälega. Talle jäi mulje, et naine ei soovinud enam Joshuaga olla ja tegi seda pigem seetõttu, et Oscariga olid suhted metsas. Josh ei vastanud viimasele küsimusele, ta arvates oli ta end piisavalt selgeks teinud, kakeldes Carrie abikaasaga ja põrutanud siis naise ja ta lapsega Coloradosse puhkama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 8, 2013 0:17:07 GMT 2
"Asi ei ole nii," lausus naine ning asets enda käe Sethi põsele, pöörates noormehe näo enda poole, "ma ei kahetse sinuga koos oldud aega, aga samas ei saa ma väita, et ma ei tunneks sellepärast ennast kuidagi süüdi....või halvasti Oscari ees. Olgu tegu ükskõik kellega, aga ükski inimene ei vääri seda, et teine inimene teda petab. Olgu ta nii hull inimene kui tahes." Carrie vaatas poisile otsa ning üritas talle kergelt naeratada. Asi ei olnud nii nagu ta oleks Sethiga ainult sellepärast, et tal ei ole kellegi teisega olla. Ta on temaga, sest talle meeldib temaga olla. Ta lihtsalt kardab või pelgab, et ühel hetkel võib Seth tahta mõne noorema neiuga suhet alustada. "Me alles jõudsime siia ja me oleme mõlemad väsinud ja...võibolla ei peaks sellest rääkima. Mul on parem selline küsimus, et mida me siin üldse homme tegema hakkame?" uuris Carrie, kõlades juba pisut rohkem entusiastlikumalt.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 8, 2013 0:26:01 GMT 2
Seth üritas halva tuju eemale pühkida ja suudles õrnalt naise huuli. "Ja ükski naine ei vääri seda, et ta abikaasa kohtleb teda nagu mingit eset, mis eksisteerib ainult siis kui vaja," arvas noormees. "Lähme jah magama. Kuigi ma ei tea kuhu. Üleval vast on veel mõni magamistuba," pakkus Josh välja ja tõusis diivanilt. Ta pakkus naisele kätt. Josh tahtis minna magama, hoida Carriet enda vastas ning näha rahulikku unenägusid.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 8, 2013 16:09:58 GMT 2
Carrie vastas noormehe suudluse, et kinnitada Sethile enda tundeid. Poisil ei olnud tõesti vaja muretseda. Muidugi on naine natuke segaduses ja löödud, aga küll ajaga kõik muutub. Hetkel on lihtsalt tema tulevik väga segane, kuigi loodetavasti on seal ilusti olemas ka Seth. "Seal oli neli magamistuba. Ma panin Clyde'i ühte. Seega me saame lausa kolme vahel valida," muigas Carrie ning asetas enda käe poisi omale, tõustes sujuvalt püsti. Ta vaatas noormehele õrnalt naeratades otsa ning hakkas treppide poole liikuma, käsi kindlalt Sethi peos.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 8, 2013 18:11:03 GMT 2
"Neli? Vau," sõnas Joshua. Oli Treyl ikka raha. Noormees läks naise järel treppidest üles ning avas ühe ukse, mis viis hubasesse suure voodiga magamistuppa. "This shall be ours!" lausus mees briti aktsendiga ning viskas end voodile pikali. "Pehme," tõdes poiss. Ta võttis nahktagi ja pusa seljast ning jäi T-särgi, pükste ja sokkide väele. "Tahad aidata neid riideid seljast saada?" uuris noormees laia muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 8, 2013 19:11:16 GMT 2
"If you say so," sõnas naine ning sulges vaikselt ukse, jalutades noormehe juurde. Ta jäi tema ette seisma. "No, kui siin on juba neli magamistuba, siis ilmselt on siin kõik ka viimase peal," lausus Carrie muiates. Seth ei tundunudki enam nii väsinud, nagu alumisel korrusel ja tema enesetunne tundus ka parem. Vähemalt esmapilgul. Kes teab, mis poisi sees toimub. "Keegi meist on kohe niiii väsinud," sõnas naine pead raputades ja mehele sülle istudes. Ta kummardus Sethile lähemale ning suudles teda õrnalt, libistades enda käed nooruki pluuse alla, mille ta aeglaselt üles poole lükkas, kuni selle sootuks seljast tõmbas. "Noh, kas ma pean edasi ka aitama või?" küsis naine muiates.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 8, 2013 22:06:55 GMT 2
Seth sulges silmad, kui Carrie käed mehe pluusi all mängisid. "On jah väsinud," nõustus Joshua. "Ega ma ei pahandaks," arvas noormees kavala muigega. "Okei, ma ei kiusa sind rohkem," ütles siiski mees ja ajas end istukile. Ta suudles õrnalt naise huuli, aga poisi lõug andis veel tunda. "Pagan, ma olen nii väsinud," ütles Setj ning toetas enda pea naise õlale. Joshua olekski võinud jääda nii magama, käed naise ümber.
|
|