6. märts 2013
Mar 6, 2013 22:17:36 GMT 2
Post by One Tree Hill on Mar 6, 2013 22:17:36 GMT 2
Gossip Corner
NEW FACES
Meie linn muutub pidevalt multikultuursemaks. Nüüd on Tree Hillis esindatud ka rumeenlased. Simona Dragomir astus keskkooli esimesse astmesse. Tundub selline vaikne ja tagasihoidlik. Küll me uurime peagi, mis ta korda suudab saata. Vaga vesi, sügav põhi...Simona esimene tutvus oli ei kellegi muu, kui Hunteriga. Eks sarnased tõmbuvad. Noored käisid korraks poisi juures ja sealt edasi mindi koeraga jalutama. Peaks ütlema, et see rumeenlane kohe oskas endale õige inimese sõbraks valida. Linnapea poeg siiski.
Kuulsused ikka kohe jooksevad tormijooksu meie linnale. Lisaks Elizabethile on meie seas nüüd ka Megan Whitely, kes on väidetavalt siin ainult ajutiseks. Ma ei oleks seda küll kunagi uskunud, aga tundub, et tal on ühine minevik Coliniga. Nimelt olid need kaks kunagi suhtes. Kas see on ainult juhus, et tüdruk nüüd välja ilmus, kus mehel on uus suhe Helenaga?
MASQUERADE BALL
Selle aasta sõbrapäeva ball on nüüdseks möödas ja mõne jaoks võibolla juba unustusse vajunud. Sellisel juhul ma värskendan natuke teie mälestusi ballist. Mingeid erilisi draamasid ei toimunud, kui mõned üksikud sõnasõjad vahele jätta, aga nendest kohe lähemalt. Alustuseks ütleksin kohe, et Hiltoni hotell sai taaskord ürituse korraldamisega väga hästi hakkama. Eriti meeldis mulle ja ka paljudele teistele see, et kaunistused ei olnud traditsiooniliselt punased või roosad, vaid pastelsed. Aga nüüd inimeste juurde...
Helena ilmus ballile koos enda isaga, kes hiljem lahkus. Seega oli Colinil võimalus tüdruku isaga tutvuda. Peab ütlema, et noorte õhtu möödus üsna rahulikult, kuid kõrvale jätta väike vaidlus Selenaga. Nimelt kukkus noormees Selenaga väga sõbralikult rääkima, mis ei meeldinud Helenale. Sellest suurt välja tegemata kutsus Colin enda sõbranna tantsima. See kutsus aga tema tüdruksõbras välja selle kurja ja armukadeda poole. Ta süüdistas täiesti otse Selenat Colinile külge löömises. Sellele järgnes pisike vaidlus Colini ja Helena vahel, mis lõppes sellega, et viimane kadus rahva sisse ja esimene läks Selenaga tantsima. Hiljem otsis paar teineteist üles ja siis lahkuti juba enne südaööd. Paari õhtu lõppes Hollowayde juures. Selenat nähti hiljem Shane'i juures.
Ballil oli ka teine Holloway – Phoebe, kes oli kohale tulnud koos enda poiss-sõbra Stephaniga, kes ei olnud sellest üritusest just väga ekstaasis. Veel vähem meeldis talle mõte tantsimisest. Ära põe, mees, sul tuli tantsimine täitsa hästi välja.
Blake tuli peole koos Rebekah'ga. Ilmselt on noored lihtsalt väga head sõbrad. Vähemalt mulle jäi selline mulje, aga kunagi ei või teada. Igatahes oli neil omavahel väga hea klapp ja õhtu oli mõlemale meeldiv.
Chadi kaaslaseks oli Anna. Noorte õhtu oli üsna armas ja lõbus, kuni Sith kohale tuli ja noorte kena mullikese katki tegi. Noormehe puhul peab paika mõte, et mõnikord saadavad meie vead meid terve elu. Pärast seda vahejuhtumit läksid Anna ja Chad ära. Nende pidu jäi küll natuke lühikeseks.
Matthew ja Daniela olid ka New Yorgist kohale lennanud. Peaks ütlema, et nad hindasid pigem teineteise seltskonda ja seega väga millegagi silma ei jäänud. Küll aga oli huvitav see, et paar lõpetas õhtu ühes pisikeses hotellis. Kas te mõtlete seda, mida mina mõtlen? Ilmselt küll. Nädalalõpus lendas paar tagasi Suurde Õuna.
Peol oli kohal ka Diana koos enda kihlatuga. Shawn oli ballil esmakordselt ja oli üritusest üsna positiivselt huvitatud. Paar lahkus varakult, aga enne seda suutsid nad ilusti tantsuplatsil särada. Kaks latiinot siiski. Nad ongi tantsupõrandale loodud. Huvitav, kuna nende pulmakellad lööma hakkavad?
Kolmas Jimenez tuli peole koos Annabeliga, kellega ta kohtus mõned nädalad tagasi pisikese poe ees. Ma arvan, et keegi ei unusta nii pea, kuidas see kohtumine toimus.
Elisabeth tuli peole koos Xavieriga ja OMG millest nad rääkisid. Kas see on tõesti võimalik, et Elisabeth ootab Xavieri last? Vot see oli midagi, mida isegi mina ei oodanud. Enam ei ole kahtlustki, et need kaks on paar.
Looumlikult oli kohal ka ürituse üks peakorraldajaid Vanessa, kes nägi enda tumemustas väga avara dekolteega kleidis imeline välja. Enamus ajast veetis naine Scottiga, kes muideks üritas naist kohe ürituse alguses keelitada jalga laskma. Siiski viibis paar tükk aega saalis, kuid kadus mõne aja pärast hotelli sügavustesse, rääkides lastest... Kas me võime varsti pisikest Scotti või Vanessat Tree Hillis näha?
Kylie ja Nathaniel jäid küll pigem silmapiirilt välja, aga kohal nad olid ja tüdruk nägi enda tagasihoidlikus punases kleidis väga armas välja. Kas nad siis nüüd käivad või ei? Kas keegi oskaks valgustada?
Jacklyn tuli küll ballile üksinda, aga kohe pärast saabumist kohtus ta ei kellegi muu kui Simoniga. Need kaks vist küll kunagi kokku ei saa. Tegu on vist tõesti sellise paariga, kes teiste arvates juba ammu koos on, aga nemad ise lihtsalt ei saa sellest aru. Äkki Simon kardab 'issi rolli' täitma hakata? Või on piduriks hoopis Jacky? Igatahes veetsid noored toreda õhtu koos, aga peo lõppedes läks kumbki oma koju.
Carrie ilmus peole koos enda abikaasaga, kuid kadus peagi saalist. Hiljem nägin ma teda hoopis liftist väljumas ja tagasi saali suundumas. Kus ta käis, kui mees terve see aeg saalis viibis? Selle asemel, et enda mehega edaspidi olla, veetis Carrie aega tantsuplatsil ühe nägusa noormehega. Kes see oli, on mulle mulle suureks küsimuseks? Kui keegi teab, siis ootan vastust. Õhtul lahkus naine siiski enda abikaasaga.
Connor ilmus ballile koos Staciaga. Peaks ütlema, et meie pisikeses linnas on juba nii palju paarikesi tekkinud. Mõned ei ole küll ametlikud, aga siiski on üsna lihtne aru saada, kas seal on midagi või ei...vähemalt minul.
Jill nägi enda pastelses helerohelises kleidis välja nagu mõni haldjas. Ma olen endiselt arvamusel, et ta on mingi veider ingel kuskilt taevast. Mnjah. Igatahes tuli tüdruk peole üksinda, a g a ta väljus hotellist koos poiss-sõbraga. See on nüüd ametlik – Jill ja Jace on paar! Ma ju ütlesin, et see on ainult aja küsimus.
Jocelyn tuli ballile üksinda, kuid suutis õige pea ühe Sommersi kaksiku endale saada. Kui ma õigesti aru sain, oli tegu Loganiga, kuigi maskiga koos on neil kahel veel raskem vahet teha.
LUCAS IS GAY – JOKE OR REALITY?
Kuigi kevad on veel kaugel, on meie seas juba üks õis õitsema läinud. Raske on neid sõnu kirjutada, aga tundub, et Lucas muudab enda suunda natuke kõveramaks. Ma arvan, et ma ei olnud ainuke, kes ei osanud tollel peol muud teha, kui suud maigutada ja veel juua, kui ma nägin, mis toimus Lucase ja Oscari vahel. Ilmselt arvasid kõik, et see on üks järjekordne Sommersi poiste nali või lihtsalt täispeaga tehtud lollus. Paraku tundub, et nii see siiski ei olnud, sest Logan ei oleks muidu keset kooli koridori Oscari nägu töödeldnud ja süüditanud teda selles, et poiss muutis tema venna pedeks. Kallis Logan, inimesi ei saa geiks muuta. Geiks sünnitakse. Huvitav, kui nad on kaksikud, kas siis Logan on ka...
Veel üks ilmne nähtus, mis näitab, et asi on tõsine, oli Lucase jalutuskäik koos Oscariga Ravens'ite trenni ajal. Väidetavalt uuris Sommers noormehelt erinevaid küsimusi geiks olemise kohta. Tundub, et tal on ikka tõsi taga ja seega meie linna on ilmunud veel üks vikerkaarelippu lehvitav inimene.
CASTIEL AND KENNEDY ARE FRIENDS – HOW?!
Castiel ja Kennedy suutsid keset Westside'i tänavarägastikke ühel nurgal kokku põrgata. Tundub, et need kaks tunnevad üksteist. Seda kui pikalt juba ma öelda ei oska. Kuigi eemalt vaatlejana jäi küll pigem mulje, et noormees käis Kennedyle tõsiselt närvidele. Jutt käis mingist tööst ja elustandarditest ja ema Teresast ja Nõukogude spioonist ja vanematest, kes on Texases ja vennast, kes siit pärapõrgust minema on läinud...jah, ärge minult küsige, mis neil kahel küll mõtetes liikus. Küll aga oli huvitav see, et tüdruku näol oli täitsa korralik marrastus. Kellega sa küll kokku juhtusid?
SETH AND CARRIE – REALLY TOGETHER...
Minu ja ka paljude teiste spekulatsioonid Sethi ja Carrie suhte kohta näivad tõesed olevat, sest vastasel juhul ei oleks ilmselt naise abikaasa ja Seth keset Westside'i parki üksteist kõvasti peksnud. Ma peaks teile meelde tulemata, et me oleme inimesed ja me ei kakle selleks, et emasele muljet avaldada. Kaklus ei lõppenud enne kui kohale ilmus politseinik, kelle ilmselt kohusetundlikud linnakodanikud kohale kutsusid. Seth käitus seadusesilmade ees üllatavalt rahulikult võrreldes Carrie abikaasaga.
Nagu arvata oli, tulid jaoskonda kaklejaid koju viima ja enda rahakotti kergendama Trey ja Carrie. Minu allikad ütlevad, et hoone sees leidis aset juhtum, kus naine enda mehele koha kätte näitas ja lahutust nõudis. Peagi lahkus jaoskonnast Trey ja natuke aega hiljem Seth koos Carrie'ga. Viimased jagasid kõigile nähtavalt enne autosse istumist ühe suudluse ning kadusid siis Tree Hilli tänavatele. Oscar sai välja sama päeva hilisõhtul.
Hiljem nähti Sethi, Carrie't ja viimase last lennujaama kohvikus istumas. Kuigi lauast oli kosta naeru, olid mõlemad asjaosalised siiski veel üsna segaduses ja Carrie poole pealt ka hirmul. Eks teadmatus ole ikka raske. Poolteist tundi hiljem lahkus kolmik Colorado lennukile. Ma küll ei tea, mida nad seal teevad, aga kottide järgi jäävad nad sinna kauemaks kui üheks päevaks.
PS! Tundub, et see nägus noormees maskiballilt, kes Carrie'ga tantsis oli Seth.
COLIN AND HELENA – JEALOUSY PROBLEMS
Lisaks sellele, mis toimus Sõbrapäeva ballil Selena ja Helena vahel, oli väike kokkupõrge ka Helena ja Megani vahel. Noored kohtusid kinos, kui Colin ja Helena ilmselt väikest kohtingut korraldasid. Ma ei teagi nüüd, kumb neidudest oli rohkem armukade, kas Helena või Megan. Aga kindel on see, et õhus oli pinget ja need pilgud...kui vaid pilgud võiksid tappa... Pärast kino läksid Helena ja Colin paintballi mängima ning seejärel mindi noormehe juurde koju, käes rasked toidukotid. Ilmselt läks kokkamiseks.
SCOTT AND ELISABETH – BAR BUDDIES
Scott ja Elisabeth kahekesi Shootersis hilisõhtut veetmas. Mees kiitis rahulolevalt enda abielumehe staatust ja naine üritas aru saada, mis selles nii head on. Kas Sott tõesti ei pelga seda, et ta ühel hetkel sellest tüdineb? Minu kõrvu jäi modelli kena lause, kus ta tunnistas, et tema poiss on temast ligi kuus aastat noorem ja kõigele lisaks veel natuke aega veel alaealine. Nii et Xavier ikkagi on naise poiss ja mu kahtlused on alati õiged olnud? Igatahes, poiss, nii nagu mina Elisabethi jutust aru sain, et plaani ta sinuga sugugi happily ever after elada nii et oleks aeg kedagi teist võibolla vaadata...
RAVEN IS GOING BACK TO BEING OLD HER?
Raven ja Brandon kahekesi Shootersis istumas. Tundus, et tegu oli kokkulepitud kohtumisega. Mõni aeg tagasi kohtusid nad laohoonete juures. Huvitav küll, mis sellest kõigest välja tuleb. Trey, kas sa tead, millega su tüdruk tegeleb? Midagi saladuslikku see tundus, sest mõlemad rääkisid üsna vaikselt ja tõsiselt. Tegu ei olnud kohe kindlasti kahe sõbraga, kes nalja viskaksid. Samuti jättis Raveni kehakeel mulje, nagu viibiks ta parema meelega kuskil mujal..või siis ma eksisin. Ma olen kindel, et sellest tuleb meil veel juttu.
JAKE IS GOOD CITIZEN
Mees juhatas meie uue kohaliku kuulsuse Megani ilusti Westside'i tema photoshoodi toimumispaika. Miks küll nii tuntud modell nii väikeses linnas viibib? Megani jutust sai vähemalt selgeks, et pikemaks ajaks ta jääda ei plaani. Parem ongi, sest ma ütlen, et selles tšikis on midagi väga mäda. Jake seda aga läbi ei närinud ja need kaks lähevad teisipäeva õhtul koos õhtustama.
NÄHTUD
Castiel külastamas Westside'i tuntud striptiisiklubi Lace&Leather. Kohalolijate sõnul kadus noormees koos ühe brüneti tantsijaga taharuumi, kust õige pea jälle väljus. Juhtus midagi?
Selena ja Helena koos noortekeskuse muusikaruumis. Viimane palus vabandust enda käitumise pärast ballil. Kas seda käskis teha Colin või tuli neiu ise selle peale?
Colin ja Megan Port City Javas lõunatamas ja juttu puhumas. Hiljem tutvustas noormees supermodellile meie väikelinna ning saatis ta stuudiosse, kus Meganil ilmselt töö ootas.
William Nathanieli käest pärast trenni nõu küsimas. Kas emme uus mees vastuvõtta või ei? Tõsine küsimus...äkki on samasugune douche nagu eelmine. Jaa, ma kaaluks seda ikka tõsiselt...
Selena ja Shane koos Red Bedroom Recordsis aega veetmas ja ilmselt muusikat tegemas. Kas siit on tulekul mõni uus duett? Saame näha.
Sith külastamas Hiltoni hotelli massööri, kelleks oli ei keegi muu kui Alejandro. Kas kool ajas naise sinna ruumi või oli selleks keegi C-tähega? Igatahes nägi naine pärast protseduuri palju parem välja. Ei tea, kas võttis endale mõne lisateenuse ka...