22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 31, 2011 21:59:18 GMT 2
"Mkm, usaldus. Suur, suur usaldus," sõnas Joe. Mees lisas :"Oled siis nõus? Sa ju tead, et võid alati minu ja Liz´i poole sisse sadada kui tahad." Ta pidas seda millegipärast vajalikuks öelda.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2011 22:03:26 GMT 2
"Usaldus," kordas Delilah seda sõna, ning kui tema hääl oli ennist olnud vaikne, siis nüüd lausa ekstra tasane. See sõna, mis oli tänapäeval lihtsalt nii palju kurjasti kasutatud, väärti mõistetud ning vabalt antud. Järgmise pakkumise peale, kerkisid neidise kulmud kerges üllatuses. "Lahke sinust," sõnas D, endale kergelt põske hammustades - harjumusest. "Ma ei tea.."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 31, 2011 22:06:55 GMT 2
"Mida siin teada," vastas Joe. Mees jälgis Deli silmi, mille värvi ta kirjeldada ei osanud. Mõne valguse käes olid need rohekamad, teise käes jällegi pruunimad. Joseph hingas raskelt sisse ja välja.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2011 22:18:16 GMT 2
"Sa võid ju üritada," sõnas Delilah veidikene ebalevalt, "ja ma luban, et ma proovin... aga ma ei saa midagi garanteerida," selgitas tütarlaps. Ta ei saanud kunagi midagi garanteerida. See oli lihtsalt keeruline.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 31, 2011 22:21:11 GMT 2
"Ja üritangi," oli Joe kindel. "Ma olen kuulnud, et päevapealt mahajätmine on kordi lihtsam, kui väikestviisi võõrutus. Sa enda suitse ei taha ära anda?" küsis Joseph, andes neiule kiire põsemusi. Ta ei tahtnud suitsumaitsega huuli proovida.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2011 22:27:53 GMT 2
Kohe? Nüüd? Mingisugune kummaline appihüüe kostus Delilah'i peas. Veidikene ebalevalt libises üks kätest noormehe kaela ümbert ära ning kobas vaikselt teksade tagataskusse, kus ta leidiski tuttavliku paki. Seal oli alles umbes viisteist sigaretti.. üsna värske pakk. Hetke seda pakikest sõrmedega kombanud, tõmbas neitsik selle oma turvalisest taskupõhjast välja ning ulatas noormehele. "Selle eest teed sa mulle ükskord õlle välja," teatas ta naeratades, muutes ennast sellega ka rõõmsamaks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 31, 2011 22:29:37 GMT 2
"Kasvõi täna, kui viitsid hiljem kokku saada," pakkus Joe. "Hei, turteltuvid, tööle!" karjus boss. Joseph võttis suitsupaki ja lükkas selle enda pükste taskusse. "Lähme," sõnas kutt ja võttis Deli käest kinni, et garaaži minna.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2011 22:34:06 GMT 2
Delilah muigas lõbusalt, kuuldes ülemuse hüüdu. See oligi oodatud varem või hiljem, tulemata poleks see jäänud. Nende paus oligi veidikene pikale veninud. "Aga helista, või astu peale tööd lihtsalt läbi," pakkus tütarlaps naeratades, suundudes nüüd tagasi töökotta, lärmakamasse ning sumisevamasse õhkkonda. Ta ei oleks nähtavasti mitte midagi täna niikuinii teinud, kui mõnda vana Chaplini komöödiat vaadanud või üksinda muusikat kuulanud.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 7:50:27 GMT 2
"Okei," vastas Joe noogutusega ja läks bossi käest ühe auto võtmeid küsima. OT:lõpp
|
|