16. veebruar 2013
Feb 16, 2013 18:05:52 GMT 2
Post by One Tree Hill on Feb 16, 2013 18:05:52 GMT 2
Gossip Corner
Sõbrapäev on selleks aastaks läbi saanud. Ball on peetud ja kõik on tagasi enda tavalises, mitte võibolla nii magusas ja roosilises elus. Uus aasta muudkui liigub ja me jõuame iga päevaga lähemale suvele, mida ma tean, et me kõik ootame, aga enne seda ootab meid ees veel üks kosutav kevadvaheaeg. Seniorid võivad juba enda ülikoolide pärast muretseda, sest ega meile kõigile seal kohta ei ole. Ma arvan, et paljudel Snioritel on 24. mai ümber üks kena rasvane punane ring tehtud, sest siis saame teada enda tuleviku suuna.
NEW FACES
Kui eelmises sissekandes rääkisin ma, et meie linnaga on ühinenud üks uus kuulsus, siis nüüdseks on ta endaga kaasa toonud ka enda pisikese õe Jocelyn Venus Mitternighti, kes on 17-aastane Sophomore. Ma olen teda juba näinud täispeaga ja seega võib vist öelda, et temast võime tulevikus veel kõvasti kuulda.
Tundub, et Shawn Ramirez on ka nüüdseks Tree Hilli elama asunud koos enda kihlatu Diana Jimenezega. Eks me näe siis, kuidas üks New Yorgist pärit kuulsus meie väikelinna eluga harjub. Millegi pärast olen ma kindel, et ta on peagi Suures Õunas tagasi.
BEST FRIENDS LUNCH DATE
Tiffany ja Phoebe koos Port City Javas lõunat söömas. Väike märge teile, kui te Phoebe ees menüüd loete, siis tehke kiiresti, muidu ta paneb enda sõrmed teile ribidesse. Jah, nii kuri ta meil ongi. Vaatamata sellele tundusid sõbrannad hästi läbi saavat ja pigem positiivses tujus olevat.
COLIN AND HELENA – REAL THING?
Colin käis hiljuti Helena juures ja viibis seal üsna kaua. Juba järgmisel päeval nähti neid koos mööda Tree Hilli jalutamas, hoides kätest kinni ning jagades suudlusi. Nii et siin ongi siis jälle üks uus paarike. Pärast pikka jalutuskäiku söödi ühes pisikeses kohvikus kooki ja joodi kuuma teed. Matkake lõppes Colini juures.
SARNASED TÕMBUVAD?
Rebekah ja Jacklyn toitsid koos Westside'i pargis parte ning rääkisid lastest ja üksikvanematest. Neil on ju täpselt samasugune saatus. Paras paar. Sobivadki hästi kokku. Jacklyn andis tüdrukule mõningaid näpunäiteid ning siis liiguti koos naise korterisse. Nendega oli kaasas ka Charley, kellega Rebekah suhteid lõi. Tüdruk veetis kuskil tunnikese või kaks Jacky ja Charley juures ning jalutas siis koju.
WHAT IS GOING ON?
Carrie sõitis täiesti avalikult Trey kortermaja juurde ning kadus sinna kuskil pooleteiseks tunniks. Ma tean, et Treyd kodus ei olnud, mis tähendab, et ta käis külas Sethil. Ma ei saa endiselt pihta, mis siin toimub? Kas Carrie petab tõesti enda meest? Sellisel juhul on ta küll üsna loll, et enda auto kohe poisi maja ette parkis. Seega ma millegi pärast ei usu, et nende vahel midagi on. Andke mulle teada, mida te ise sellest arvate?
LOVE OR MONEY OR FAME?
Täitsa äge, mida mõned pildid ja väike jutt kollasele kirjandusele saadetuna teha võib. Mina sain kena kopsaka summa ja Matthew Sommers sai jälle ajakirjade ja ajalehtede esikaantele. Seekord isegi koos Sadie ja Danielaga. Pole tänu väärt, kallike! Mis mind aga imestama paneb on see, et Daniela on endiselt Mattiga koos. Siinkohal tekib mul aga küsimus, kas põhjuseks on armastus, raha või kuulsus? See suhe pakub mulle viimasel ajal tõsiselt huvi.
A+A
Annabel ja Alejandro tegid ühe tillukese poe ees ikka väga huvitava kohtumise. Tüdrukul õnnestus trepi peal ilusti enda tagumikule maanduda ja enda ostud poe ette laiali lennutada. Muidugi pidi poest kohe välja astuma Alejandro, kes tüdrukule käe ulatas, endal üsna lõbus ilme näol. Kellel ei oleks? Poiss ostis tüdrukule uue kilekoti ja isegi hapukurgid saadi poest kätte. Ja siis otsustati juba koos tüdruku juurde minna. See käis küll kähku...
OLD FRIENDS REUNION
Raelyn ja Helena kohtusid Eastside'i tänaval ja said üsna kiiresti jutule ja nagu välja tuleb, siis on selle põhjuseks see, et nad olid vanasti head sõbrad. Otseloomulikul läks asi kohe järgmise kohtumise kokkuleppimisele, poistele, muusikale ja kuulsusele. Me kõik ju teame, kui väga Helena tahab kuulsaks saada enda muusikaga. Huvitav, kas ta näeb Raelynis jälle ühte väljundit? Daniela tal juba on ju...
SETH IS BACK IN TEAM!
Meie korvpalli treeneril on ikka väga pehme süda. Ta võtab muudkui tagasi kõik tüübid, kelle ta ise välja on visanud. Kõigepeal Nathaniel ja nüüd Seth. Kuigi viimane käis vähemalt ise enda asju ajamas erinevalt Nathanielist. Poiss käis treeneri jutul ja hiljem kostsid nii treener kui ka meie uus arst Sethi eest ja nagu näha, sai ta enda koha tagasi.
NÄHTUD
Chad New Yorki lendamas. Ilmselt Mattile külla, kes nüüd jälle enda korteris elab. Ta oli ju terve jaanuari peaaegu San Antonios võtetel.
Sayer käis Tree Hillis ja tuleb välja, et ta on ülikoolis enda parema käe ära suutnud murda. Tundub, et korvpall on tema puhul mõneks ajaks keelatud. Sayerit nähti Jessicaga koos restoranis söömas ja hiljem linna peal jalutamas.
Rebekah ja Blake noortekeskuses koos aega veetmas. Tundub, et tüdrukul läheb täitsa hästi, kui arvestada tema olukorda. Ausalt öeldes tundub ta mulle isegi nüüd kuidagi enesekindlam, julgem ja rõõmsam.
Matt tegi Danielale üllatuspeo neiu 19. sünnipäevaks. Terve Sunset Sushi oli peoks kinni pandud. Kahju ainult, et see valitud rahvale oli.
Stephen külastamas Phoebet, käes karp küpsistega. Armas. Need kaks on küll kõvasti armunud ja naudivad teineteise seltskonda.
Zac käis nädalavahetusel Tree Hillis ning külastas Liami kodu. Tal oli kaasas üks suur kingikott. Ilmselt midagi Alexile ja Mary-Loule Liami poolt? Huvitav, miks noormees ise koju ei tulnud?
Tiffany ja Helena rannas tutvust sobitamas koos viimase uue kutsika Sissyga.
Jake külastamas Nathanit ja Tarat, kaasas kingitus pisikestele.
PS! Ballist kuulete juba järgmises sissekandes!