19. jaanuar 2013
Jan 19, 2013 17:35:45 GMT 2
Post by One Tree Hill on Jan 19, 2013 17:35:45 GMT 2
Gossip Corner
Ja ongi käes aasta 2013! Teil on tervelt kaksteist kuud aega vigu teha, neid parandada, pidutseda, armuda, olla murtud südamega. Me kõik alustame uuelt puhtalt lehelt ja loodame, et see aasta on meie vastu hea. Võtke seda aastat kui raamatut, millel on 365 lehte. Tehke iga leht loetavaks!
NEW FACES
Täna jääb see rubriik üsna lühikeseks. Ma ei tea, kuidas see juhtunud on, aga meie linna on tulnud uus kuulsus – Raelyn Ariella Mitternight. Ma arvan, et mul ei ole vaja tema kohta täiendavat infot eriti kirjutada. Kui siis see, et ta resudeerub hetkel enda tädi juures. Lihtsalt puhkus või tuligi ta siia elama?
VANESSA JA SCOTTI PULMAD
Mul on teile veel eelmisest aastast mõned võlad nagu näiteks see uhke üritus, mis leidis aset 29. detsembril Hiltoni hotellis. Mul oli au olla üks külaliste seast. Ma peaks ütlema, et raha oli selle pulma alla palju pandud, aga see kõik oli seda väärt. Kõik nägi lihtsalt imeline välja.
Midagi väga dramaatilist kahjuks või õnneks ei toimunud. Mulle jäi silma see, et nii Daniela kui ka Sierra olid peol ilma kaaslasteta. Helena heitis silma meie seksikale fotograafile. Phoebe tutvus Sierraga ning Helena ja Daniela tegid uueks aastaks plaane. Kohal olid ka juba abielus Tara ja Nathan ning Zoe ja Wade. Mõlemad paarid nägid väga rõõmsad välja. Kuskil suutsin märgata ka Lynni, kes üllataval kombel ei saatnudki midagi hullu korda. Jill ja Jace hoidsid madalat profiili ja hoidsid pigem kahekesi. Kas nende vahel on midagi? Ma ei ole siiani suutnud seda läbinärida. Brittany pidas Nessaga maha ühe armsa jutuajamise ning jooksuvõistluse tantsuplatsile, kus Vanessa ühe kena tantsuga hakkama sai. Ja kuidas ma sain unustada – pruudikimbu püüdis kinni Grets! Palju õnne, me ootame nüüd pulmi.
Ma olen kindel, et teil kõigil kibeleb keelel üks küsimus - Kas Robert käis ka pulmas? Vastuseks pean ütlema, et ei. Mina teda kuskil igatahes ei näinud. Ju siis oli see liiga suur asi, mida pealt vaadata. Aga samas näitab see meile ilmselgelt, et meie psühholoog on endiselt Vanessasse kergelt armunud.
Pidu lõppes alles vara hommikul. Järgmisel päeval pärast pulmi võis näha Vanessat ja Scotti lennujaamas. Mesinädalad? Meie värske abiuelupaar jõudis tagasi alles kooli alguseks. Minu info kohaselt käisid nad Saamoa saartel.
Palju õnne uuele ilusale paarile!
FAIRYTALE IS GOING TO AN END?
Sellel ajal kui Daniela rõõmsalt Scotti ja Vanessa pulmas aega veetis, tegeles Matthew millegi hoopis huvitavamaga. Nagu näiteks Sadie magatamisega...jah, see on tõsi. Noored kohtusid ühes baaris, tegid mõned shotid ja kadusid hotelli. Te peaksite tõesti eilased olema, kui te ühte pluss ühte kokku ei pane. Samas lendasid Matt ja Daniela järgmine päev New Yorki. Kas näitsik ei tea sellest midagi? Nad veetsid aastavahetuse koos mehe korteris ja jaanuari alguses läks Matthew võtetele...vabandust, Filmistaar, aga ma leian, et su tüdruksõbral on õigus tõde teada!
COLIN IS DATING HELENA?
Lähme natuke rõõmsamate teemadega edasi. Kuigi Colin rääkis, et keskendub hetkel enda karjäärile ja ei tegele tüdrukutega, nähti teda koos Helenaga. Nad on juba mitu korda kokku juhtunud ja rääkinud. Viimati veel pulmas. Aga seekord oli tegu otseste plaanidega koos olla. Noored käisid linnast väljas ratsutamas ning sättisid end siis noormehe majja, kust tüdruk alles vara hommikul lahkus. Kas siit on kujunemas või on juba kujunenud üks uus paar?
JESSICA IS ON TOP OF THE WORLD?
Tundub, et esimestel nädalatel on paljude silmad koolis kinnitunud Jessica sõrmes olevale sõrmusele. Ma ju ütlesin, et ta kihlus jõuludel. Natuke rohkem usaldust oleks tore... Igatahes tundub ta mulle nüüd millegi pärast palju meeldivam. Kuulsin juhuslikult pealt natuke Carmeli, kes on nüüd muideks b l o n d, ja Jessica vahelist vestlust. Noorte kihlumisele tundub olevat nii toetajaid, kahtlejaid kui ka neid, kes leiavad, et see on täielik nonsene. Veel jõudis mu kõrvu tõsiasi, et need kaks noort neiut igatsevad enda vendasid taga. Eriti Jessica. Ja isegi Alex oli jututeemaks...
SETH AND CARRIE ARE GOING OUT?!
Need kaks muudkui satuvad kokku ja selle asemel, et korraks 'hei' öelda ja edasi jalutada, jäävad nad alati pikalt vestlema. Millega seda seletada? Carrie aitab poisil enda sõlutuvusega võidelda? Või toimub midagi meie arstitädi mehe selja taga? Aga kes teab...võibolla on nad lihtsalt sõbrad? Nende viimane jalutuskäik lõppes aga Sethi korteris. Huvitav, mis seal juhtus, aga Carrie väljus hoonest natuke pärast seda, kui Trey koju jõudis...jäite millegagi vahele või?
NÄHTUD
Nathaniel ja Kylie sõitmas lennujaama, kus nad Miami lennuki peale istusid. Noored olid minu teada linnast ära lausa kaks päeva. Kas noormees on juba Rebekah uue tüdrukuga asendanud? Küll tal käib see kähku.