|
Post by Deleted on Jan 2, 2013 17:37:39 GMT 2
Vanessa ei saanud aru, kust see kõik nüüd korraga tuli. Huvitav, kas sõbranna oli paar klaasi liiga palju joonud? "Mul on alati sinu jaoks aega," muigas naine, silmitsedes Brittanyt, kes nägi kuidagi nii võõras välja. Tavaliselt oli tema ju see, kes eriti lõbus oli kogu aeg ja positiivsust kõiges nägi. "Kust see jutt küll kõik tuleb? Ükskõik, mis mu elus juhtub sina oled alati osa sellest ja me ei kasva kohe kindlasti lahku. Hetkel on meil tõesti kiire, aga suvel saame alati koos olla. Ega see, et ma nüüd abielus olen ei muuda seda, et sa mu parim sõbranna oled. Kuule, kust sul nüüd järsku sellised mõtted tulid?" Nessa naeratas õrnalt enda sõbrannale ja asetas enda käed tema õlgedele, vaadates talle otsa, "me jääme alati sõpradeks täpselt nagu me juba väiksena lubasime."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2013 17:51:07 GMT 2
"Siis sa oled küll üks õnnelik tüdruk," muigas Daniela, olles rõõmus, et saab üle pika aja lihtsalt suvalist tüdrukute juttu ajada ja tunda nii nagu tema elu oleks endiselt see sama, mis ta oli mõned kuud tagasi, kui Matthew Sommers oli tema jaoks lihtsalt üks nägus ja hea näitleja. "Ma saan temast aru ja ma ei ole pahane. Pealegi lendame me homme tagasi New Yorki," sõnas tüdruk. Ilmselt on ta seal lennukis vana uni ise, sest vaevalt ta täna väga vara enda voodisse jõuab. "Meil läheb hästi. Natuke harjumatu oli muidugi suhte nii varajases faasis juba Matti juurde kolida, aga samas see tuli meile kasuks ja me õppisime teineteist paremini tundma. Lisaks olen ma õppinud tundma tema sõpru, kes on kõik väga toredad. Kuigi jamh....pidutseda neile kõigile meeldib," muigas Daniela, "aga ma olen rahul ja....oeh, eks ma olen lihtsalt armunud." Näitsiku nägu värvus õrnalt roosakaks ning ta naeris täpselt nii nagu üks armunud tüdruk naeraks. Ta oli lihtsalt nii sees.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 2, 2013 18:06:15 GMT 2
"Nii et selle pärast näeb sind kooliski nii harva," sõnas Helena, kui Dani New Yorki lendamisest rääkis. Seal see tüdruk vist enamiku ajast nüüd viibibki. Ta kuulas sõbranna juttu ja jälgis tema näoilmet, mis pani ka Helena enda muigama. "Girl, you're so in love," lausus ta, kuigi tegelikult oli tal hea meel, et Dany õnnelik on. "Niisiis, kui ma Coliniga enne tantsisin, siis me rääkisime ka ja siis ma tulin selle mõtte peale, et läheks American Idolisse, kui need eelvoorud hakkavad," rääkis Helena oma plaanist ka Danyle. Ta lihtsalt pidi seda jagama.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2013 18:13:32 GMT 2
"Jah, kas ma ei rääkinud sulle? Ma sain novembri lõpus kutse A&M Octone Recordsilt. Nad pakkusid mulle kolmekuulist prooviaega ja selle lõpuks nad siis otsustavad, kas nad annavad mulle lepingu või ei," sõnas tüdruk Helenale. Ta oli õnnelik, et tema karjäär juba natuke arenema hakkas, aga samas ei olnud ta kindel, kas ta tahab seda nii noorena juba alustada. Aga jällegi kui sa ühe võimaluse käest lased, siis ega peagi sa uut ei saa. "Ma tean," peitis tüdruk hetkeks enda näo käte taha. Aga ta ei saanud midagi selle vastu teha. "Kindlasti mine. Sul oleks kindlasti võimalik eelvoorudest edasi pääseda. Sul on väga hea hääl ja need kohtunikud peaksid kurdid olema, kui nad seda ei kuule," oli Dany positiivselt häälestatud.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 2, 2013 18:28:26 GMT 2
"Ei, ma kuulen sellest alles nüüd," vastas Helena. "Aga õnnitlen, et nii kaugele oled jõudnud. Mina käin siiani võistluste vahet ja mingi produtsendiga pole veel kohtunud. Mõtlesin, et teen ka YouTube'i kanali ja panen oma laulmised sinna üles, aga American Idol tundub hetkel nii pagana hea mõte." Tüdruk oli kindel, et see aasta kandideerib sellesse saatesse ja tema eesmärk on seal võimalikult kaugele jõuda. Alati ei peagi just võitma, et mingi plaadileping saada, hea on juba finaali jõuda. Selle peale, kuidas Dany oma näo käte taha peitis, hakkas Helena naerma. Tõesti naljakas on armunud sõbrannat vaadata. "Colin rääkis mulle ka sama," sõnas neidis.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2013 18:33:25 GMT 2
"Noh, kolm aastat videosid ja lõpuks tasus see kõik ära," kehitas tüdruk enda õlgu. Ta oli sellesse filmimisse siiski päris tublist aega pannud, aga see kõik oli seda väärt, sest talle meeldis seda teha ja teiste arvamusi lugeda. Isegi siis kui need olid negatiivsed, sest see kasvatas ainult paksemat nahka. "Selle saatega läheks ilmselt asi kiiremini," muigas Dany, sest oled sa ükskõik kui hea, aga aega kulub selleks, et endale vaatajaid saada ja tõesti YouTube'i muusikuks saada. "Nii et sellel fotograafil on nimi ka...Colin," sõnas tüdruk ja muigas lõbusalt, vaadates näitsikule otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 2, 2013 18:49:24 GMT 2
"Sa oled nii tubli ikka," kiitis Helena sõbrannat. Paistab, et järgmine inimene nende ambitsioonikate klubis. "Mhm, ma ei jõua oodatagi, millal juba proovida saab. Nii tahaks ise ka teada, kaugele ma jõuan," sõnas näitsik. Võib-olla poleks seda Youtube-lehte siis vajagi, aga kui juba võimalus on, siis miks mitte see ka valmis meisterdada. Kriitika tuleb niikuinii ja sellest ei tohi end lihtsalt heidutada lasta. Dany küsimuse vastuseks Helena vaid noogutas, näol naeratus, kuid heitis hetkeks pilgu ka pildistamisnurga poole. Mhm, Colin tundus üsna hõivatud olevat hetkel, kuna tal oli seal jälle rahvamass.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2013 19:16:28 GMT 2
"Ei tea midagi..." sõnas Daniela, sest ta ei osanud endiselt väga hästi sellega toime tulla, kui keegi teda nii kõvasti kiitis. Ta oli tegelikult juba loomult väga tagasihoidlik. New Yorgis elamine ja koos Mattiga seltskondades käimine oli teda natuke muutnud, aga mitte väga. "Kes kannatab see kaua elab," lausus tüdruk need kulunud sõnad, kui sõbranna teatas, et ei suuda telesaadet ära oodatagi.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 2, 2013 19:30:16 GMT 2
"Igatahes tore kuulda, et sul hästi läheb," sõnas Helena. Dany tagasihoidlikkus ei jäänud Helenale endalegi märkamatuks ja tema näiteks ei saanudki aru, nagu oleks New Yorgis elamine sõbrannat üldse muutunud. Ta oli ikka seesama Dany, kes alati. "Kes kaua kannatab, teeb püksi," turtsatas Helena ja lonksas oma klaasist mahla. "Tegelikult võiks istuda kuhugi," tegi neiu ettepaneku. Jalad hakkasid neis kingades juba väsima.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2013 19:48:41 GMT 2
Daniela turtsatas ja hakkas naerma. Ta oli juba ära unustanud Helena totra huumorisoone, mis ta alati naerma pani. "Tõesti võiks," noogutas Dany ning pistis endale ühe suupiste suhu. Ta haaras klaasi enda sõrmede vahele ning jalutas laudade vahel, kuni leidis ühe väiksema vaba laua, kuhu ta istuma maandus. "Räägi mulle, kas koolis ka midagi uut on?" tahtis Dany teada.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 2, 2013 20:05:19 GMT 2
Helena võttis samuti oma klaasi sõrmede vahele ja istus ühte väiksemasse lauda, mille Dany leidis. "Ei tea, ise pole midagi väga erilist märganud," vastas ta sõbranna küsimusele. Cossip Gorneritki loeb ta vähe ja enamus, mis seal kirjutatakse, on niikuinii mingisugune jamps. "Ballil ma ei käinud ja siis ma ei tea, mis seal isegi toimus, aga ma nägin seda gootitüdrukut jõululaupäeva hommikul mingi poisiga," seletas neiu. Ta mäletas, et Colin oli midagi oma õest maininud, aga ei osanud seostada, et see gootitüdruk oligi mehe õde ja viibis samuti hetkel pulmas. "Aga hea on see, et ma sain esimese poolaastaga kõik oma asjad tehtud ja jõudsin teistele järele," rääkis Helena naeratades. "Ja siis ma kuulsin seda ka, et Nathaniel Snow tegi kellelegi lapse, aga ma ei tea, kas see vastab tõele."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2013 20:27:11 GMT 2
"Mina isegi jõudsin ballile isegi koos Mattiga," lausus tüdruk, "ja see sama Colin oli ka seal." Daniela kuulas huviga neid uudiseid, mida Helena teadis. Kui oled pikalt ära, siis on ka need midagi. "Gootitüdrukut? Ma vist olen liiga vähe linnas ja koolis käinud," turtsatas näitsik, sest tal ei olnud õrna aimugi, kellest jutt käis. Ja noh, ega talle väga mingid sellised sildistamised ka ei meeldinud. "Oh, sa oled täiega tubli siis," oli Danyl enda sõbranna üle hea meel, sest järele tegemine oli lihtsalt hullumaja. Vähemalt tüdruku enda arvates. Hetkel suutis ta õnneks veel enda asjadega joonel püsida, aga ei tea, kuidas see kevade poole minema hakkab. "Miks ma küll ei imesta..." muigas tüdruk pead raputades.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 2, 2013 20:40:49 GMT 2
"Mina ei jõudnud selle pärast, et ma olin ühel lauluvõistlusel jälle," ütles Helena. "Aga mina kohtusin selle Coliniga üldse kunagi pargis ja korra nägin teda klubis ka," mainis näitsik, kui Dany jälle Colinist rääkis. "Noh see Junior...mina ei tea, mis ta nimi on. Aga see, kes hästi kuri tundub kogu aeg ja käib mustas, ketid küljes," selgitas näitsik Danyle, lootes, et nüüd saab tüdruk ehk aru. "Jah, vähemalt niipaljugi kergem," sõnas Helena, kui Dany nüüd teda kiitis. Järgitegemine oli tõesti hullumaja, aga vaev tundus end ära tasuvat. "Nojah, minu arust on see Nathaniel endast kogu aeg üliheal arvamusel."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2013 21:05:01 GMT 2
"Ja kuidas läks?" näitas Daniela huvi välja, olles samas kindel, et Helenal läks hästi. "Nii et te olete juba pikemalt tuttavad. Kas ta on kohalik või?" uuris tüdruk, sest tema teadis küll tüübist ülivähe. Tal tekkis tunne nagu ta elaks kuskil kivi all. Dany üritas kedagi enda sõbranna kirjeldusega kokku viia ja tundus, et see isegi õnnestus tal, aga ta ei olnud kindel, "olgu ma vist tean, aga nimi on mulle ka teadmata." Daniela jõi natuke mahla ning tundis ennast juba palju värskemana. "Ma teda ennast ei ole kunagi kohanud, aga jutte temast on kõikjal," lausus tüdruk, leides, et tal ei ole õigus noormeest või tema elu kritiseerida, sest ta ei teagi teda.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 2, 2013 21:17:54 GMT 2
"Kolmas koht, sain lõppvooru edasi," vastas Helena. Nüüd ei olegi midagi kui natuke ehk harjutada ja oodata märtsi. "Ta alles sügisel kolis siia oma õega," vastas näitsik, kui Dany Colini kohta küsis. Ta rüüpas oma mahla ja noogutas. Nüüd võiks küll teemat vahetada. "Sam pidi varsti jälle Tree Hilli tulema," mainis tüdruk nagu muuseas. Ta polnudki venda ammu näinud, aga noormees lubas aastavahetuse perega veeta, seega pidi päris tore tulema.
|
|