20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 28, 2012 1:30:19 GMT 2
Kuigi Stacia käitumine võis vahel kõikuda ühest äärmusest teise, muutus ta harva selliseks metslaseks. Olulist osa siin mängis joodud alkohol. Kainena üritaks ta natukenegi oma mainet hoida, kuna vaevalt selline etendus siin ainsagi pealtnägijata läbi saab. Praegusel hetkel oli tal aga enda mainest täiega suva. "Sest sina oled endast liiga heal arvamusel. Mul oli vaja sulle selgeks teha, et iga naine Tree Hillis ei unista võimalusest sinuga voodit jagada," seletas näitsik, kuigi ei saanud ise aru, kust teema äkki selleni läks. Kõik oli ju alanud tegelikult Rebekah' rasedusest, kuid jõuti välja hoopis teise asjani. "Ohoh, mida kõike ma enda kohta ei kuule. Et kohe nii halvasti? Litsid peaks just head olema. Suurte kogemustega ja puha..." jätkas Stacy tüübi õrritamist. "Tegelikult on sul muidugi kahju, et sa minu lootusetu oskamatusega voodis tutvuda ei saa. Ega muidu sa ei pauguks siin," hakkas tšikk naerma. Oi, kui palju tal veel tüübile rääkida oli. Kui tüüp aga mõni hetk hiljem teda lükkas, tuli see Stacyle ootamatult, võttes sammu korraks kõikuma ja sellest talle piisas, et tagumiku peale maanduda. Läks vaevalt mõni sekund, kui tulivihane Stacy ennast uuesti püsti ajas, aga sel korral ta Nate'i ei löönud, vaid hoopis sülitas tüübile näkku. Kui ta juba matslikkusega alustas, siis milleks pooleli jätta?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 29, 2012 0:30:02 GMT 2
Stacia hakkas tal juba tõesti üle viskama ning Nathaniel nägi tõsist vaeva, et oma rusikaid vaos hoida. Siiski polnud noormees kindel, kui kaua ta seda teha suudab. Kõige targem oleks vist lihtsalt minema jalutada, kuid see jätaks neidisele jällegi mulje, et tema võidab. "Mul pole igat naist vajagi.. Mulle piisab sellest, et sina öösiti unistad, et mina sinu kõrval lesiks," lausus Nathaniel, näole lai muie uuesti tekkimas. Ta oli veendunud, et see ajab Stacia veelgi rohkem pöördesse. "No muidugi võime me selle siin samas kohe ju järgi proovida, kuid õigus... Ma ei taha sinusugust hoora. Ja minu arvates oled sina see, kes siis paukuma hakkas, mitte mina," rääkis Nathaniel. "Ja mis sinu hooramisse puutub, siis töötunnid peaksid sul juba peal olema.. Või on sul klientuuriga raskusi?" uuris noormees. Kui Stacia talle näkku sülitas, pühkis Nate selle ära ning turtsatas kergelt. Selle asemel et selle kohta midagi öelda, jätkas noormees eelneva teemaga. "Puhtalt haletsusest võin ma ju sulle väikse annetuse teha. Saad rasedusest hoiduda, et ei peaks sama valiku ees olema nagu Bekah," rääkis Nathaniel ning otsis oma rahakoti välja, kust ta võttis ka ühe 100$. Kõndinud Staciani, pani noormees selle rahatähe neidise dekolteesse, vaadates viimasele lõbusalt otsa. Seejärel keeras Nathaniel end ümber ning hakkas kodu poole kõndima.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 29, 2012 1:01:57 GMT 2
Loomulikult viskas ka Stacial see jama üle ja kohe täiega, aga tema uhkus ei lubanud Nate'ile võitu kinkida. Ka tema oli selleks piisavalt ülbe. "Sa tõesti arvad nii naiivselt, et iga naine unistab sinuga magamisest? Ega ikka ei unista küll," sisistas näitsik. Ta teadis küll, milline idikas Nathaniel on, kuid praegu ületas tüüp tema ootused mitmekordselt. "Muidugi-muidugi. Sa väidad, et ei taha mind, kuna tead, et sul pole mingit võimalust," hakkas Stacy naerma. Ta peaks olema kas uimastatud või purupurjus, kui Nate'iga tegemist teeks... sel moel. "Vaata, kullake, mul on piisavalt palju raha, et mitte seda meestelt seksi eest küsida. Ma ei saa aru, kuidas see sulle siiani pole kohale jõudnud," üritas tšikk nüüd vähe rahulikumalt võtta, kuid ega see väga hästi ei õnnestunud. Siis aga käis järsku kõik nii ootamatult, et Stacy ei saanud ise ka aru, kui tüüp talle rahatähe dekolteesse toppis. Vot see oli küll viimane piisk. Vihaselt kiskus ta rahatähe sealt välja ning rebis tükkideks, aga eemalduva Nate'i jaoks tegi kiiresti lumepalli, mille tüübi poole teele saatis. Ja tabas. Otse kümnesse.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 30, 2012 23:41:58 GMT 2
Nate eiras kõiki Stacia väiteid ning tahtis sellest tsikist juba lihtsalt lahti saada. Saanud pihta lumepalliga, puhkes Nathaniel naerma. "Sa kohe üldse ei taha minust lahti saada ning lausa kutsud mind tagasi?" küsis noormees lõbusal toonil ning vaatas maas lendlevate rahatähe tükikeste poole. "Rahune, mu kullake. Lähed kiiresti halliks muidu ning siis ei taha sind ükski mees enam," lausus Nathaniel, tumepruunide silmade pilk Stacial. Kuidas kurat sai Bekah seesuguse tsikiga sõbrustada ning praegu isegi koos elada? Noormehel oli Rebekah'st siiralt kahju. "Kohtume teine kod mu voodis, lilleke. Loodan, et seal oled samamoodi tuld täis, kuid elad selle teist moodi välja," lausus Nathaniel Stacia ärrituseks ning puhkes seejärel naerma.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 31, 2012 2:44:33 GMT 2
Ei, Stacial polnud mingit tahtmist Nate'iga rohkem tegeleda, aga vaikimine tähendaks allaandmist. Ja tema ei andnud kunagi alla. Isegi siis mitte, kui tema vastas seisis keegi Nathanieli-sugune. "Midagi ma sul ei kutsu. Ainus, mida ma tahan, on see, et mulle jääks viimane sõna. Muud ei midagi," teatas tšikk. Kui tüüp annaks alla, oleks kõik korras, sest Stacy on oma võidu saanud ja võiks rahulikult koju minna. "Mida sa jahvatad kogu aeg oma meestest? Äkki ma olen hoopis lesbi, ah? Nagu neid siin linnas vähe oleks," jätkas Stacia, kuigi teadis, et tema sõnad ei kõlanud usutavalt. Jah, Stacy teadis ise ka, et ta võib olla tüütu, väljakannatamatu, ülbe, isekas ja kergesti ärrituv, aga täpselt samasugune oli ka Nate, mistõttu nad omavahel läbi ei saanudki - kaks kõva kivi head jahu ei jahvata. "Võib-olla sinu erootilistes unenägudes," sõnas tšikk, muutumata isegi Nate'i irvitamise peale enam vihaseks - see tüüp oli ju parandamatu. "Ja tead, mehike, mis vahe on litsil ja bitchil? Vot see, et lits magab kõikidega, aga bitch kõikidega peale sinu," lisas ta veel sinna juurde, näol õel irve. Mitte et Stacy kõikidega voodisse roniks, aga ta ütles seda ainult Nate'i õrritamiseks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 1, 2013 18:21:24 GMT 2
"Sulle viimane sõna? Sa oled isegi Juniori kohta nii kuradima lapsik," nentis Nathaniel pearaputusega ning vaatas lõbustatult Staciale otsa. Lesbi kommentaari peale Nate vaid turtsatas kergelt. "Kui sina oled lesbi, siis olen mina süütu," lausus noormees lõbustatult. Süütu Nathaniel ilsmelgelt ei olnud ning sama ilmselge oli ka see, et Stacia polnud lesbi. "Mul ei ole erootilisi unenägusid vaja, kui mul on olemas naised reaalses maailmas, kes on valmis vabatahtlikult mu puhtfüüsilisi vajadusi rahuldama," lausus Nathaniel lõbusalt ning saatis Stacia poole õhusuudluse. "Seda juttu räägi oma emale, kullake," lausus Nate muigega. "Aga mul on nüüd naisi,m kes mind juba pikisilmi ootavad, seega tadaa kallis," lisas Nathaniel ning keeras uuesti Staciale selja, jätkates kõndisimist kodu poole.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jan 2, 2013 13:53:41 GMT 2
Okei, Nate võis küll idikas olla, aga praegusel juhul oli tal küll sada protsenti õigus. Stacia oli lapsik ning ta sai ise ka sellest väga hästi aru. "Ja sina oled liiga kangekaelne. Sulle meeldib "lapsega" vaielda," sõnas näitsik. Palju lihtsam oleks, kui tüüp annaks lihtsalt alla, aga Stacy aimas, et seda kutt ei tee. "No aga sinu jutu järgi olen ma lits ju. Mis takistaks mind siis ka naistega hooramast?" jätkas Stacy, näol lõbus muie. See jutt hakkas küll üllatavat pööret võtma. "Aga sa pole ikkagi oma sekseluga rahul, sest alati võiks saada rohkem naisi. Ainult et kõik pole nõus, sa vaesekene," rääkis tšikk, toppides käes jopetaskusse. "Uha siis ikka kõvasti, eks. Tadaa, lontrus," ei jäänud ka Stacy 'hüvastijätuga' kitsiks. Kui tüüp näitsikule selja pööras, hakkas temagi uuesti kodu poole liikuma.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 5, 2013 23:40:21 GMT 2
Nathaniel kuulas neidist, kuid ei vaevunud seda kommenteerima. Stacial oli õigus, milleks vaielda ühe kuradima lapsiku lapsega? "Go and get hit by the bus," hõikas Nate veel neidisele järgi, vaevumata enam midagi rohkemat ütlema. Bekah'l oli ikka nii kuradima nõme sõbranna ning noormehele oli mõistmatu, kuidas neidis teda nii kaua välja kannatas. Nathaniel libistas käega läbi oma juuste ja ohkas vaikselt. Kurat, millal elu nii keeruliseks muutus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jan 8, 2013 16:14:46 GMT 2
Stacia küll kuulis seda, mis Nate hõikas, kuid ei vaevunud vähimalgi määral reageerima. Tüüp oli ju tema meelest tropp ning mis mõtet oleks sellisega maid jagada. Teeks sama välja, mis peaga vastu seina jooksmine. Pealegi oli Stacy juba tükk aega tagasi tahtnud koju minna, et magama keerata, aga vaidlus Nate'iga lükkas seda olulisel määral edasi. Kordagi taha vaatamata liikus näitsik edasi, kuni jõudiski mõne aja pärast kodu juurde. Nüüd sai ta lõpuks ometi täita oma eesmärgi käia pesus ära ning seejärel magama heita. Hull unekas oli.
OT: lõpp
|
|