21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 21, 2012 15:06:13 GMT 2
Oli ilus argipäeva öö, mil Nathaniel jalutas mööda ranna äärt. Kerge lumekiht oli maas, kuid talve kohta polnud väljas sugugi külm ilm. Noormees oli küll kergelt joonud, kuid ta polnud siiski purupurjus ning kerge jalutuskäik tundus üsnagi ahvatleva variandina. Ta oli suutnud viimasel ajal enda elu üsnagi keeruliseks ajada. Okei, ta oli küll koolis ning Ravensites tagasi tänu Roxanne'ile, kuid siis tuli välja, et Bekah on rase. Nathaniel ei tahtnud seda last, kuid Kylie oli suutnud mehele selgeks teha, et ta peaks siiski lapse elus vähemalt mingilgi määral osalema. Otsinud taskust suitsupaki, võttis Nathaniel sealt ühe suitsu, mille ta süütas ning koheselt tõmbas ta ka sealt ühe suure mahvi. Ta tavaliselt ei suitsetanud, kuid hetkel tundus see üsnagi ahvatlevana.
OT: Stacia
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 21, 2012 16:17:27 GMT 2
Kuna homme polnud tarvis kooli minna, leidis Stacia, et oleks hea aeg pidutsemiseks. Nii seadiski tšikk sammud ööklubisse. Kuna seal lasti täna mingit veidrat muusikat, mis neidisele absoluutselt ei meeldinud, tuli Stacy tulema, kui oli klubis veetnud vaevalt tunnikese. Selle aja jooksul oli ta loomulikult ka mõned joogid teinud, aga ei saa öelda, nagu oleks neidis purupurjus - kõndis veel täitsa sirgelt ning isegi käekott koos rahaga oli kenasti alles. Sel korral oli tal isegi rohkem riideid seljas - ei mingit lühikest kleiti ega paljaid sääri, vaid teksapüksid ja soe jope. Jõudnud oma teekonnaga kodu poole ranna lähedale, märkas tšikk eemal mingit tüüpi kõndimas. Nii kaugelt vaadates ei saanud ta loomulikult aru, kes too tüüp on. Kuna aga Stacial oli piisavalt hea tuju ning sellega koos ka tahtmine natuke nalja teha, kõndis ta mehe juurde ning jäi laialt naeratades tema ette seisma, kuni tšikile kohale jõudis, et see tüüp oli Nathaniel, see lurjus, kes Bekah'le lapse tegi, kuid vastutust võtta ei soovinud. "Siin sa oledki, idikas. Ma tahtsin juba ammu sinuga rääkida," sisistas neidis, aga järgmisel hetkel hakkas juba naerma. Oh neid tujusid.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 21, 2012 19:29:39 GMT 2
Nathaniel jalutas aeglaselt mööda randa ning korraga kuulis kellegi mitte just kõige sõbralikumat häält. Üks pilk neidise poole ning Nate sai aru, kellega oli tegu. Noormees tahtis end juba õigustama hakata, kuid järgmisel hetkel puhkes Stacia naerma. "Stacia, my daarling," lausus Nate kerge muigega, tumepruunide silmade pilk naisel püsimas. "Said teada, et läksin Bekah'st lahku ning nüüd ei suutnud enam minuta olla?" uuris noormees lõbusalt ning libistas käe ümber Stacia. "Mis sa arvad, kui me läheksime minu poole ning jätkaksime imelise alkoholi tarbimisega?" tegi Nathaniel koheselt ka ettepaneku, näol lõbus muie mänglemas.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 22, 2012 11:41:19 GMT 2
Stacia ei saanud ise ka aru, mis talle äkki nii palju nalja tegi, kuid järgmisel hetkel muutus tema näoilme jälle tõsiseks, kui neidisele tuli meelde, miks ta Nate'i idikaks sõimas. "Käpad eemale," ütles ta külmal, kohati isegi vihasel toonil. Ei tea, mida see tüüp endast mõtles? "Sa arvad endiselt, et kogu maailm keerleb ainult sinu ümber?" küsis tšikk kulmu kortsutades ning astus mehest mitu sammu kaugemale. Siiani oli raske uskuda, miks Rebekah üldse kellegi Nate-suguse lõksu langes. Meelitada tüüp muidugi oskas, aga see selleks. "Sinu poole ei tule ma kohe kindlasti. Ma arvan, et tead juba väga hästi, mida ma sinust arvan," kommenteeris tšikk Nate'i ettepanekut.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 22, 2012 20:46:21 GMT 2
Kui Stacia uuesti kurjaks muutus, eemaldas Nathaniel oma käe neidise ümbert kuid kerge muie siiski ei kadunud. "No terve minu maailm keerlebki ainult minu ümber. Lahkuminek oli Bekah' otsus, mitte minu," lausus noormees ning libistas läega läbi oma heledate juuste. Kuulnud, et Stacia tema poole ei tule, manas Nathaniel näole kurva ilme. "Niiii kurb. Ma tean jah, et ma olen seksikas, armastusväärne, osav, enesekindel ning veel palju selliseid armsaid sõnu.. Äkki tuled siiski minu poole ning me saame selle teemat tõsisemalt lahata?" ei andunud noormees siiski veel alla.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 22, 2012 21:42:42 GMT 2
Staciale ei meeldinud see toon, mida Nate kasutas. Oli kaugele näha, et tema käitumine tegi tüübile nalja, kuid Stacia seda ei sallinud, et tema üle naerdi. "Õigesti tegi, kui sinu maha jättis," pööritas neidis silmi. Tema oleks Bekah' asemel sama teinud. Mitte ükski tüdruk ei väärinud sellist kohtlemist. "Mul ei ole sinu juures midagi teha," sõnas Stacy kergelt pead raputades. Ei, ta ei kavatsenud alla anda. Ta juba kujutas ette, missugused jutud lahti läheksid, kui ta nüüd järsku Nate'iga kaasa minema soostuks. Sellist jama polnud vaja. Ega ta nagunii pikka juttu rääkida ei kavatsenud - lihtsalt ütleb tüübile kõik näkku, mida temast arvab, ja teeb kohe minekut. "Ja muide, sa võid väita kui palju kordi tahes, et oled seksikas, enesekindel ja mida kõike veel, kuid minu maitse sa kohe kindlasti pole," lisas tšikk, olles endaga ülimalt rahul, et ta selle lõpuks välja ütles.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 23, 2012 0:49:39 GMT 2
Nate kuulas Staciat ning kortsutas kulmu. "Õigesti? Iga viimnegi otsus, mida ta seoses selle põngerja ning minuga tegi, oli vale!" üritas noormees selgitada enda vaatepunkti neidisele, kuna Nate oli aru saanud, et Bekah'ga pole mõtet sellel teemal rääkida. "Ta valis tite, keda veel põhimõtteliselt ei eksisteerigi, minu asemel. Ja siis kui ma ütlesin talle, et ma seda jõmpsikat ei taha, siis jättis ta mu maha.. Ta on nii noor, ta ei peaks oma tuleviku mingisuguse lapse pärast ära rikkuma." Täpselt nii Nathaniel hetkel arvaski. Kuulnud, et ta pole Stacia maitse, ilmus kerge muie noormehe näole. "Sulle meeldivad siis luuserid?" esitas Nate neidisele uue küsimuse.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 24, 2012 0:42:47 GMT 2
"Ausalt, ma ei viitsi sinuga vaidlema hakata. Sa ei mõista nagunii," pomises Stacia rohkem omaette. Mehed võisid ju lapsi nimetada 'mingiteks põngerjateks', aga Stacyl oli kohe nunnumeeter põhjas, kui ta kusagil väikeseid lapsi nägi. Muidugi endale ta sellist kohe kindlasti lähiaastatel ei tahtnud. Kool oli vaja ära lõpeta ja veel edasi õppima minna. "Naise jaoks tähendab rasedaks jäämine palju rohkem, kui sinusugused põmmpead arvatagi oskavad. Abort võrdub mõrvaga. Ma ei saa aru, kuidas see teile kohale ei jõua," jätkas tšikk sama tigedal toonil. Nate'i järgmise küsimuse peale hakkas Stacy naerma. No oli ikka andekas tüüp küll. "Sina oledki luuser. Seega ei, nagu ma juba enne mainisin," andis tšikk tüübi küsimusele vägagi lihtsa vastuse.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 26, 2012 0:33:29 GMT 2
"Sa ei peagi minuga vaidlema, kullake," lausus Nathaniel kerge muigega. Noormees kuulas Staciat kuid kui aus olla, siis ega ta midagi suurt ei osanudki öelda. "Ma saan aru, kuid on see laps siis tõesti väärt oma tuleviku ärarikkumist?" esitas Nate küsimuse. "Tahad sa öelda, et kui sina jääksid praegu rasedaks, siis sa jätaksid lapse alles? Sul on hetkeline olukord ka parem, sul on raha ning sul on olemas ka veel kodu, kuid ikkagi," seletas Nathaniel. Kuulnud, et Stacia peab noormeest luuseriks, oli Nate'i kord naerma puhkeda. "Kallikene.. Mina olen lusueri vastand. Ma tean mida ma tahan, mul on raha, ma olen populaarne, mul on võimalus tegeleda sellega, mida ma ise tahan ning mul on ka hea välimus. Sul on ikka väga veider arusaam luuseritest. Keegi peaks sulle sõnade tähendusi õpetama. Ma võin end isegi sulle vabatahtlikuks pakkuda," lausus Nathaniel särava naeratuse saatel.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 26, 2012 23:31:04 GMT 2
"Mulle ei meeldi, et sa mind kullakeseks kutsud," ei saanud Stacia jätta oma pahameelt väljendamata. Ta ei saanud siiani aru, kuidas Bekah'le sai selline libe sell nagu Nate üldse meeldida. "Laps ei tähenda veel tuleviku rikkumist. On meetodeid, kuidas on võimalik ka koos lapsega edukalt hakkama saada. Lollid selle peale muidugi ei tuleks," rääkis Stacia. Küll tema juba mõtleks välja, mida teha, kui selleks oleks vajadus. "Jah, jätaks. Aga ma ei jää. Pole mõtet sel teemal jahuda," andis Stacy tüübile lühikese vastuse. Tal polnud mingit tahtmist hakata Nate'ile seletama, milliseid rasestumisvastaseid meetodeid ta kasutab. "Sinul pole mulle midagi õpetada," sisistas näitsik. "Luuserid on sellised tüübid, kes tüdrukutega ainult mängivad - nagu sina. Olgu neil siis välimust, raha või mida iganes, aga mõttetud nad on ja mõttetuks nad jäävad," seletas näitsik oma mõtte lahti. Ja muidugi olid tal endalgi need omadused mis Nathanielil - enesekindlus, hea välimus, raha ja muu-, aga see ei tähendanud, et Stacy neid tüübile praegu nina alla hõõruma hakkaks. "Ja tead, mis sellistele luuseritele mõnus karistus oleks peale kastreerimise?" jätkas Stacia, kuid ei oodanudki kuti vastust. "Üks selline tšikk, kes neid huvitab, aga kes i i a l g i nende poole ei vaata," ütles ta vastuse ise välja, jäädes endamisi mõtlema, kas Nate sai vihjest aru.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 26, 2012 23:57:15 GMT 2
"Sulle ei meeldi, mulle jällegi see-eest meeldib. Ära muretse, mulle meeldib sinu eest ka," lausus Nathaniel lõbusalt ning sasis kergelt Stacia juukseid. Kuulnud neidise edasist juttu, puhkes Nate naerma. "Sa oled ikka tõeline naiivitar. Sul pole elust õrna aimugi," lausus Nathaniel pearaputusega. Kuulnud, et ka Stacia jätaks lapse alles, ilmus kerge muie mehe näole. "Mnjahh.. Kui Bekah'l on sinusugune sõbranna, kes teda ergutas seda last alles jätma, siis pole ime ka, et ta seda tegi. Keegi peaks su tõesti maa peale tooma.. Ning Bekah' ka. Kui see laps pole planeeritud ning vanemad ei ole võimelised selle lapse eest täielikult hoolt kandma, siis on lihtsam see laps kaotada. Miks on vaja seda last piinata?" üritas Nathaniel siiski oma vaatepunkti selgeks teha. "Ma ei ole luuser, arva mida tahad. Ja kantreerimine? Are you fucking kidding me?" küsis noormees, vaadates Staciale otsa, justkui oleks viimane midagi eriti totakat öelnud. "Kui sa arvad, et sa vastad nendele kriteeriumitele, siis sa rängalt eksid. Pigem on asi selles, et sa tahad mind, kuid sa ei suuda seda lihtsalt tunnistada," lausus Nathaniel lõbusa muigega ning hetk hiljem olid noormehe huuled Stacia omadel.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 27, 2012 0:17:45 GMT 2
Seda meeldimise või mittemeeldimise asja ei hakanudki Stacia rohkem kommenteerima, sest Nate'iga vaidlemine teeb välja sama nagu peaga vastu seina jooksmine. "Nagu ma korra juba mainisin, ei meeldi mulle see näppimine," lausus tšikk üsnagi rahulikul toonil. Ta oli aru saanud, et kisendamine ega muud tigedad häälitsused sellele tüübile ei mõju. "Ma olen täpselt nii naiivne, kui parajasti vaja on. Mitte grammigi vähem ega rohkem," teatas näitsik. Ta ei hakanudki seda salgama. "Bekah tegi selle otsuse, sest nii on tema arvates õige, mitte sellepärast, et mina nii ütlesin. Ning ma olen juba ammu aru saanud, et sa ei hooli sellest lapsest - pole tarvis korrutada, kui väga sa soovid, et Bekah temast loobuks," jätkas Stacia. Tal oli tarvis see vestlus võimalikult kiiresti lõpetada ja minema jalutada, sest oma sõimamisvajaduse oli ta juba täitnud. Aitas küll. Nate ajas teda ainult vihale. "Luuserite kõige tähtsam omadus on see, et nad ei tunnista, et on luuserid. Mis puutub kastreerimisse, siis jah, kuluks sulle ära," sõnas näitsik, ikka veel rahulikum, kui temalt oodata võiks. Ainult, et tüübi viimane lause ja sellele järgnenud samm ajasid Stacy nii marru, et ta lausa metsistus. Nate'i vastu suudlemata tõmbus ta tüübist eemale ja kostitas kutti päris korraliku kõrvakiiluga. Kuna ta ei saanud kindel olla, et ka nüüd ei võiks see vastik irve Nathanieli näole tagasi tulla, taganes Stacia veel paar sammu, teeseldes, et hakkab minema jalutama. Selle asemel aga viis ta pilgu korraks oma kingakontsale, millele järgnes mõne hetke pärast hoop tüübile kõige valusamasse kohta ehk siis hargivahesse...
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 0:37:58 GMT 2
Nathaniel ei hakanud isegi seda kõike kuidagi kommenteerima ning kui Stacia ta suudluse pärast eemale lükkas ning teda kõrvakiiluga kostitas, polnud Nathaniel isegi väga üllatunud. Küll oli ta sunnitud tõdema, et kõrvakiil oli oodatust tugevam, mistõttu Nate oma põske kergelt hõõrus. Mees silmitses eemalduvat Staciat ning mehe näole tekkis siiski kerge muie, aga kui neidis end korraga ümber keeras asendus see üllatusega. Sekund hiljem sai Nathaniel sellise löögi osaliseks, mida ta nüüd polnud päris kindlasti osanud oodata. Korraga ilmus noormehe näole tõeline valugrimass ning Nate hingas sügavalt sisse, et miite ainsmatki häälitsust huulte vahelt välja lasta. Kurat, seda polnud ta päris kindlasti oodanud ning hetk hiljem kostus igasuguseid vandesõnu. "Sina, kuradima hoor, ei tule mind lööma! Sa ei kõlbagi millekski paremaks, kui vaid lihtlabaseks litsiks!"
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 27, 2012 0:53:21 GMT 2
Stacia oli küll oma tööga väga rahul. Ta sai siiski Nate'ile koha kätte näidatud ja puha. Nagu tšikk juba eeldanud oli, ei kustuta väikene kõrvakiil irvet tüübi näolt. Küll oli ta aga üllatunud, kui tema karatelöögile järgnes noormehe poolt halastamatu sõim. Mitte et see oleks Stacia rivist välja viinud - tal oli veel hullemaidki kogemusi, küll mitte enda nahal. "Ah, et ei tulegi lööma või? Kas sulle pole ikka veel kohale jõudnud, et just seda ma tegingi?" rääkis Stacy lõbusalt. Tal polnud mingit hirmu, et võib Nate'i käest peksa saada, kuna oli sellise ohu tunnetamiseks piisava auru all. Praegu tundis Stacy ennast nagu mingi supernaine, kes kõik jobud paika paneb - viskaks üht meest teisega ja puha. "Lits jah? Vinge, nagu ma poleks seda kunagi varem kuulnud. Aga tead, mees, ma võin olla ükskõik kelle lits, kui sina välja arvata," karjus ta tüübile näkku, tõstes samal hetkel keskmise sõrme.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 13:23:00 GMT 2
Ta poleks osanud arvata, et Stacia võib niiviisi käituda ning ega see noormehele just väga meelepärane ei olnud. Olgugi et Nate leidis, et keegi peaks selel plikatirtsu paika panema, ei kavatsenud Nathaniel ise naist lüüa. Nii palju viisakust tal siiski oli ja ta ei saanud garanteerida, et Stacia sellega koheselt politseisse ei läheks ning kui see info imbuks Gossip Cornerisse, siis oleks sellel samuti üsnagi laastav mõju noormehe mainele. "Jah sa tegid, kuna sa oled piisavalt matslik, et end mitte taltsutada," lausus Nate vihaselt. "Sinusuguse lihtlabase litsiga ei tahagi mitte keegi tegemist teha, kuna sa ei ole isegi voodis hea!" karjus Nathaniel ning kui neidis talle keskmist sõrme näitas, võttis Nate enda kätega naise kätest kinni ning vaatas viimasele vihaselt otsa. "Ära pane mu kannatust proovile, Stacia," lausus Nate ning sellel hetkel polnud ta tõesti kaugel, et naisele üks litakas kirja panna. Noormees vaatas sekundi naisele otsa ning lükkas teda endast seejärel eemale.
|
|