|
Post by Deleted on Jan 3, 2013 17:16:10 GMT 2
"Ma ei taha sind su enda korterist ära ajada," sõnas Daniela, vastamata otseselt mehe küsimusele. Kuigi loogiliselt vaadatas oleks tõesti nii mõtekam, et mees sõidab ära ja tüdruk jääb siia samma. "Aga muidu kõlab see hetke olukorras päris hea lahendusena," lisas näitsik pärast hetkelist vaikust, tõstes enda tumedad silmad mehele. Nii et nad teevad enda suhtes väikese pausi, aga ei lähe otseselt lahku......veel?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jan 5, 2013 20:07:12 GMT 2
"Ma lähen niivõinii mõneks ajaks ära," vastas mees. "Ma arvan seda ka," noogutas Matthew. "Aga...Palun räägi kõik ära. Ma ei taha, et ma lahkun ning meil jäävad osad asjad poolikuks," lausus mees ja lootis, et Daniela mõistab teda. Parem on see, kui neiu ütleb ausalt, et mees on sitapea, kui hoiab kõike paar kuud enda sees, visates õhku veidraid märkusi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2013 21:52:11 GMT 2
"Ma jään siis siia," lausus tüdruk vaikselt. Ta kehitas enda õlgu ning leidis sisimas, et andis mehele liiga kergesti järele. Võibolla ei ole lihtsalt kogu hetke olukord talle veel kohale jõudnud. Samas saab ta ju iga kell siit korterist kaduda, kui selleks vajadus peaks tulema. "Mida sa siis kuulda tahad?" küsis tüdruk pahaselt turtsudes. Daniela tõmbus jälle Matthew'st eemale ning sättis ennast korralikult diivanile istuma, asetades käed rinnale risti ning silmitsedes diivani vastas olevat seina. "Ma arvan, et sa tead täpselt, kuidas ma ennast tunnen ja mida ma sellest kõigest arvan. Sa oled tõbras, kellesse ma õnnetuseks armunud olen, kuigi ma ei ole kindel, et ma sind enam kunagi usaldada julgen. Ma olen kindel, et ükskõik, millal sa pole minuga, on minus nüüd ärganud selline osake, kes usub, et sa võid vabalt olla koos kellegi teisega. Samas ei suuda ma lõpetada mõtlemast sellele, et kui ma oleksin sind endale ligi lasnud, ei oleks seda juhtunud..." rääkis Dany, viies viimaks enda silmad Mattile. Sõnagi lausumata tõstis tüdruk enda parema käe ja lõi enda elu esimese kõrvakiilu, millele järgnes samale põsele õrn musi. "Täpselt nii ma ennast tunnengi," teatas Sandee, viidates äsja toimunud löögile ja sellele järgnenud musile.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jan 6, 2013 22:14:28 GMT 2
"Ma tahan sinu ausat emotsiooni. Ma ei taha seda suhet üritada parandada, kui sa hoiad kõik praeguse endas," seletas mees. Ta kuulas tüdrukut ja sai aru, et kõik sõnad olid tõesed. Tõbras, keda ei saa enam usaldada. Matthew oli üllatunud, kui sai kõrvakiilu ja seejärel ka pisikese musi. Kõrvakiilu oli ta küll väärt. "Okei, tüdruku kohta lööd sa hästi," ütles mees esimese asjana, sest ta vasak põsk õhetas. "Aga ma olen seda väärt," lisas Matthew. "Ja.....Aitäh," mainis veel Sommers. Aitäh kogu aususe eest ja selle eest, et tüdruk ei andnud veel mehe suhtes alla.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2013 22:25:40 GMT 2
"Sa võid uhke olla, et ma enda esimese kõrvakiilu sinu peale pidin panema," sõnas tüdruk mitte just kõige sõbralikumal toonil, kuid tema suunurgad tuksatasid hetkeks kõrgemale, mille peale ta enda pea akna poole pööras, et sealt välja vaadata. "Võta heaks. Kahju, et ma seda sama sulle öelda ei saa," lausus Daniela. Aitäh, et sa mu südame murdsid? Parem mitte. Huvitav, kuidas nad nüüd selle aastavahetuse küll ära peavad? Lähevad ikka koos Times Sqaurile...ja mis siis saab kui südaöö käes on? New Year's Eve kiss? Parem mitte. Aga selline käitumine tekitab jällegi meedias suminaid. Oh jah... "Ma peaks vist tegelikult linnas käima. Külmik on suhteliselt tühi ja..." Dany raputas enda pead ja lõi käega, tõustes diivanilt püsti.
|
|