|
Post by Deleted on Jan 19, 2013 13:20:47 GMT 2
"Täpselt seda ma sulle ütlengi. Kui sa tahad tema elus olla, siis pigem ole talle hea sõber," lausus Trey, kes ei oleks kunagi arvanud, et tal enda noorema vennaga selline jututeema peaks esile kerkima. Seth oli kõigest üheksateist ju. "See, mis toimub Carrie ja tema mehe vahel ei puutu sinusse. Pealegi mõtle natuke sellele, kas sa tahad tõesti olla kellegi armuke? Te ei saaks kunagi avalikult kuskil käia ja te peaksite iga enda sammu jälgima, sest ma olen enam kui kindel, et Carrie ei lahutaks enda abielu just sellepärast, et tal on poeg," sõnas mees, "kas sa oled üldse tema last näinud, sest kui sa kavatsed ennast Carriega sellisel tasandil siduda, siis ole valmis selleks, et sa võid ühe väikse poisi elu tõsiselt ära rikkuda."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jan 19, 2013 13:32:16 GMT 2
"Sa ju tead, et peale tänast ei saa ma talle lihtsalt sõber olla, see oleks tappev," vastas noormees. Seth oligi 19, aga see ei tähendanud, et ta nüüd kohe mõni teismeline oleks, kes ei mõistaks, millesse ta end seob. "Ma tean, et me ei saaks avalikult kuskil väga käia. Või noh, jalutamas võime ikka käia, me ei tohi lihtsalt midagi avalikkuse ees teha," pidas mees silmas õrnutsemist. "Okei, ma tean, et tal on poeg. Olen jah isekas, kui tahan midagi endale ka teha. Kõik meist ei ole sellise empaatiavõimega nagu sina," ärritus Joshua uuesti. Ta tahtis kanepit. Aga ta ju ei saanud. Mees ohkas ja sulges silmad. Asi oli kontrolli all ja kõik oli korras. Polnud mõtet ärrituda.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2013 14:00:33 GMT 2
Trey ohkas ning tõmbas käega üle enda näo. Kuigi mees seda otseselt välja ei öelnud, kartis ta sisimas, et kui ta alustab sellist suhet Carrie'ga, siis selle lõppedes võib tüüp jälle narkootikmide poole pöörduda. Samas kui ta teda keelab, siis võib ta samuti samale teele minna. See olukord ei olnud sugugi kerge. "Seth, ära ärritu palun. Kõik, mis ma ütlen on see, et nii sina kui ka Carrie olete täiskasvanud ja teate ise, mis on teile hea, aga... ma tahan, et sa lihtsalt mõtleksid enne, kas see kõik on ikka seda väärt, sest selline suhe on palju keerulisem, kui esmapilgul paistab," sõnas Trey viimaks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jan 19, 2013 14:17:42 GMT 2
"Okei, ma saan aru, et me panime sinu sitta olukorda, sest eetiline oleks see, et sa jookseksid Carrie mehele sellest kõigest rääkima, aga ma tean, et sa seda ei tee. Mul on pakkumine, ma teen ise enda otsuseid ja kui pärast pean enda tagajärgi koristama hakkama, siis teen seda. Ma saan endaga hakkama," lubas Joshua. Ta mõistis, et ende suhe võib väga keeruliseks muutuda, aga mees oli valmis sellega riskima. "Kas see keeld kehtib siis ikka?" uuris Seth üle.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2013 15:03:11 GMT 2
"Tõesti? Sest minu arvates oled sa igakord, kui ma sulle vabamad käed annan, millegi hulluga hakkama saanud. Ma tõesti tahan loota, et ma saan sind seekord usaldada ja sa saad enda asjadega ise hakkama," sõnas Trey ning silmitses enda venda, "aga mind jäta sellest välja. Kui sa tahad teda nii väga siia tuua, siis vali aeg, kuna mind kodus ei ole ja parem oleks, kui te viibiksite üleval korrusel, sest siin näeb iga sissejuhtuv inimene kohe, mis tervel alumisel korrusel toimub. Ma ei kiida seda suhet heaks, Seth, aga kui sa oled valmis selle eest ise vastutama ja sa tõesti arvad, et see on õige, siis....tee mis tahad, aga ma olen sind hoiatanud."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jan 19, 2013 15:08:32 GMT 2
"Mu jamad on kõik seotud olnud narkoga, aga nüüd ma tõesti üritan ka nendest eemale hoida," rääkis Joshua. Eks sai näha, kui hästi-halvasti see tal õnnestus, aga ta proovis. "Ma võtan su hoiatust arvesse," noogutas mees ning vaatas Treyle otsa, kes paistis päris suures kimbatuses olevat. "Aga...Ma ei tea, midagi veel?" küsis Joshua.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2013 15:16:14 GMT 2
"Mul on hea meel, et sa edusamme teed," noogutas Trey, kuigi see samm siin on küll väga küsitav. Kas see ikka on õige? Ega siin vist enam midagi muud öelda ei ole. Nad on mõlemad enda seisukohad selgeks teinud. "Yeah," sõnas Trey ja hakkas Sethist mööduma, "püüa teda mitte rasedaks teha." Patsutanud kaks korda raskelt vastu enda noorema venna õlga, turtsatas ta ning jalutas kergelt naerdes ülemisele korrusel. "Ma kirjutan üleval, kui sul midagi vaja on," sõnas ta veel poole trepi pealt ning kadus siis enda kontoriruumi, kus ta peagi end arvuti taha sättis.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jan 19, 2013 15:23:53 GMT 2
"Jah, eks ma vaikselt üritan," kehitas Seth õlgu. Ta ei teadnud, kas ta suudab terve elu puhtana olla, sest ta ei osanud teisiti lõõgastuda, aga tuli õppida. "Prsh, ega ma eilane pole," pööritas Joshua silmi ja tõukas end kapist eemale, et mobiil välja otsida ja Carriele helistada. Just nii kannatamatu ta oligi ning noormees tahtis rääkida, et Treyga on ka asjad peaaegu korras.
OT:Lõpp
|
|