22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on Dec 27, 2012 3:14:58 GMT 2
"Ega ma nüüd nii vana ka välja ei näe, nagu oleks keskkool kümne aasta kaugusel," lausus Stefan muiates. "Hetkel peaksin vaheaega nautima, aga muidu ülikoolis käin. Wilmingtonis õpin teisel kursusel füüsikat hetkel," rääkis Steff, kus ta oma haridusteed jätkab. Ja sellega asi ei piirdu. Hiljem läheb astronoomiat õppima. Õpiks juba praegu, kui enne süvendatud füüsikat ei nõutaks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 13:25:50 GMT 2
Amaranth hakkas Stefani jutu peale naerma. Mees ei näinud tõepoolest nii vana välja, aga piisavalt, et võiks arvata, et ta on ikkagi Tree Hill High vilistlane. "Mul on ka vaheaeg, aga ma töötan kooli kõrvalt ka Tree Hill Cinemas. Ma küll ei peaks tööl käima, aga kuna ma nagunii midagi ei tee, siis mõtlesin, et võiks ka kasulik olla ja oma taskuraha ise teenida," seletas näitsik. Mitte et vanematel tütrele midagi taskuraha andmise vastu oleks, aga neiu tahab ise ka natuke asjalikum olla. Muidu olekski ta ehk nagu tüüpiline Eastside'ikas. "Hmmm...füüsika," kommenteeris näitsik. "Ma olen juba praegu sellega hädas, ei kujuta ettegi, kui ise seda õppima peaks."
|
|