21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 12, 2012 18:57:07 GMT 2
Nathaniel suudles neidist ahnelt, libistades oma kätega mööda Bekah' keha, jagades õrnu hellitusi kõikjale. Üsnagi kiiresti olid mõlemad noored vabastatud riietest ning noormees sisenes ettevaatlikut neidisesse ning alustas oma ülesandega. Mida aeg edasi seda kiiremini mehe süda hakkas pekslema ning hingamine kiirenes. Kurat, kui hea see kõik ikka oli.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 14, 2012 23:19:43 GMT 2
Rebekah suudles ahnelt Nate'i vastu ja ka tema veri justkui kees. Neiu süda peksles samuti ning tema hingetõmbed olid sügavad ja rasked. Kirg justkui põletas teda ja nii tungisid ka Rebekah' tugevad küüned kirehoos Nathanieli kuumavasse nahka, jättes endast ehk nii mõnegi pisema kriimustuse. Aga iga kord Nate'iga läks järjest paremaks. Natukese aja pärast olid aga mõlemad noored rahuldatud ning Bekah lamas, näol rahulolev naeratus, Nathanieli kaisus. "Noh, jäämegi nii?" küsis neidis lõbusalt. Neil oli aega terve päev, aga Bekah ei tahtnudki enam filmi vaadata. Samas oli neidis otsustanud, et jääbki täna oma poisi juurde.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 17, 2012 19:21:30 GMT 2
Nathanieli käsi oli ümber Bekah' ja joonistas naise kehale erinevaid mustreid ning vajutas kerge musi naise huultele. "Oleks sul selle vastu midagi?" küsis Nate kerge muigega ning libistas käega üle neidise palja rinna. Seejärel noormees kergitas end veidi ja võttis laualt ühe muffini. Nate võttis ampsu sellest ja pakkus seejärel Rebekah'ile ampsu. "Söö, laps, söö," lausus Nathaniel pooleldi naerdes ja surus selle seejärel osaliselt neidisele suhu.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 22:55:56 GMT 2
Bekah nautis iga Nathanieli puudutust ja tal kaisus olemist. "Ei oleks," vastas ta naeratades kallima küsimusele. "Mina ja laps? turtsatas Bekah, kui muffin talle juba suhu suruti. Naerdes üritas ta seda mäluda, kuid tõmbas kurku ja hakkas läkastama. "Sa vist üritad mind tappa," ütles Rebekah muiates, kui köhimise lõpetanud oli.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 19, 2012 20:12:56 GMT 2
Nate turtsatas naerma, kui Beka korraga läkastama hakkas. "Sorry. See polnud päris nii ilmselgelt mõeldud," lausus noormees kerge muigega. "Parem tapa mind hoopis ära. Ma pean homme hakkama väikestele korvpalli trenni andma, juhul kui ma Ravenitest välja ei taha lennata," lausus Nate ning krimpsutas selle mõtte peale nägu. See saab olema kohutav. "Treener arvas, et see õpetab mulle, kuidas inimestega ilusti ümber käia," lisas Nathaniel veel seeärel ning tõmbas käega läbi oma heledate juuste.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 19, 2012 20:32:58 GMT 2
Bekah ohkas, kui Nate oma karistusest rääkis. Talle tuli meelde see kohtumine Reynaga ja see polnud meeldiv. "Ma nägin Reynat," lausus ta tõsisel häälel. "Tollel eidel vist küll lõuad koos ei püsi. Kukkus ilkuma. Ütles, et ma sulle tervitused saadaks." Hea vähemalt, et Nate'i nägu enamvähem paranenud on. Bekah ei tahaks seda enam eriti meenutada. "Aga kui see väikeste trenn läbi saab," lausus Bekah, nägu uuesti naerule kiskumas. "Siis kuidas oleks sellega, et me läheme...välja?"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 19, 2012 20:46:54 GMT 2
Kuulnud seejärel, et Bekah nägi Reynat, teadis Nathaniel, et see kohtumine ei saanud just kõige meeldivam olla ning naise järgnevad sõnad kinnitasid seda. "Miks ma küll ei üllatunud," lausus Nathaniel vaikse ohke saatel. Kuulnud Rebekah' pakkumist, mõtles Nate veidi. "Minugi poolest, kuigi siis sa pead arvestama sellega, et ma ilmselt ei ole kõige rõõmsamas tujus," lausus noormees kerge turtsatusega ning hetke pärast informeerisid nii Nate'i kui ka Bekah' telefonid saabunud sõnumist ning uuest GC postitusest. Noormees vaatas saabunud videosõnumit ning tõi koheselt paar vandesõna kuuldavale. Nüüd tuli vaid välja uurida, kuid paljud olid selle video omanikuks saanud. Lasknud silmadega kiirelt GC üle, sai Nathaniel teada, et kõik olid selle video omanikuks saanud. Noormehel oli endast suht savi, kuid ta oli kindel, et Bekah ei suhtu sellesse sugugi nii leebelt.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 19, 2012 20:54:57 GMT 2
"Ma võin aidata sul tuju paremaks teha," lausus Bekah sõrmega Nathanieli paljale rinnale suvakaid mustreid joonistades. Ta võpatas, kui kuulis oma telefoni vibreerimas ja avas sõnumi, mis just saabunud oli. "What.The.Fuck.Is.That?" küsis neidis häält tõstes. "Kes kurat selle autor on?" Sellele küsimusele järgnes muidugi hunnik vandesõnu. Oh what a shame. Kui see saadeti tervele Tree Hillile, siis on kõik ikka väga fucked up.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 19, 2012 21:06:45 GMT 2
Nathaniel hammustas huulde ning luges kõik enda ja Bekah'iga seotud osad läbi. Kui ta luges, et Bekah oli ksukil baaris kvaliteetaega mingisuguse Coliniga veetnud kortsutas noormees küll kulmu, kuid ei öelnud selle kohta midagi. "Ma otsustasin, et olen nii lahke ja hoiatan ette ära, et see kena video jõuab selle postituse üleslaadimisega samaaegselt kõikidesse Tree Hilli elanike mobiilidesse. Leidsin, et selle ainult endale jätmine oleks minust isekas," tsiteeris Nathaniel seejärel GC-s olevat osa ja viis pilgu Bekah'le. "Autss," lisas noormees seejärel ja tõmbas neidise enda kaissu.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 19, 2012 21:21:59 GMT 2
Baarivärk oli juhtunud aga pärast seda, kui Bekah oli teada saanud, et Nate ka Oliviaga sahkerdas ja Colin oli tüdruku mitte just kõige adekvaatsemas olekus leidnud ja koju saatnud. Selle tsitaadi peale läks Bekah aga veel vihasemaks. "Ma tahan teada, kes selle GC autor on," surus ta tigedalt läbi hammaste, kuigi Nate hoidis tüdrukut juba kaisus. Ta oli nii vihane. Kui Rebekah' vanemad seda näevad, lendab näitsik ilmselt kodust välja ja lisaks sellele tembeldatakse ta veel perekonna häbiplekiks. Oh jah...
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 19, 2012 21:33:02 GMT 2
Nathaniel hammustas tugevalt huulde ning tal oli Bekah'st kahju, kuid kes oleks osanud arvata, et keegi seda filmib. Noormees silitas neidise pead, olgugi et viimane polnud mitte kurb vaid vihane. Ta ei osanud öelda või teha midagi, mis võiks naist rahustada. Lohutamine ei kuulunud just Nathanieli kapsaaeda. "Ma tean," lausus Nate vaikselt ning sellel hetkel jõudis noormehele kohale, et seda video nägi ka tema treener. Kurat küll. Kui ta peab selle pärast nädala või kaks kauem väikestele trenni tegema, lööb ta GC kirjutaja tõesti maha.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2012 13:12:58 GMT 2
Bekah üritas rahuneda, sest kellegi teise peale oma viha välja valamine ei anna ka midagi. Kõigepealt tahtis ta teada, kes selle video üldse tegi ja siis tahtis neidis välja uurida, kes GC-d kirjutab. Ta oli nende mõlema peale vihane. "Mnjah, mu vanemad löövad mu kodust minema," lausus näitsik pigem kurvalt. Paistab, et peab ise tööle minema ja oma raha teenima hakkama. "Tahaks lihtsalt siit kaduda...mõneks ajaks," tunnistas neidis. Võib-olla kuuks või natuke kauemaks, aga Tree Hillis Rebekah enam olla ei tahtnud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 25, 2012 15:27:57 GMT 2
Nathaniel kuulas Bekah'it ning hammustas tugevalt huulde. Ta tundis end hetkel tõsiselt süüdi, kuna oli see siiski olnud mehe ettepanek katusel hullata. "Arvad tõesti, et asi on lausa nii hull?" esitas Nate küsimuse, silitades neidise juukseid. Kuulnud tüdruku soovi, ohkas Nathaniel vaikselt. Vahest tundus see mõte ka talle endale liiagagi ahvatlev, kuid siiani oli ta jätnud selle tegemata korvpalli pärast. Nüüd tuli loota, et direktor neid selle eest välja ei viska. "Ma luban sulle, et mingi aeg võtan ma su kaasa ja läheme siit mingiks ajaks minema," lausus Nathaniel õrna naeratusega ja vajutas kerge suudluse naise huultele. "Ja kui su vanemad peaksidki su välja viskama, siis sa võid vabalt siia elama tulla. Maja on piisavalt suur," rääkis Nate vaikselt.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 15:41:59 GMT 2
Rebekah noogutas. "Sa ju tead, millised meie, Eastside'i rahvas oleme," rääkis ta. "Kui see mu vanemateni jõuab, tembeldavad nad mu perekonna häbiplekiks, sest Wylerite nimi saab rikutud ja seda just minu pärast." Bekah ohkas. Tüdruk kahtles isegi, kas julgeb enam koju oma nägu näidata. Mõneks ajaks Tree Hillist lahkumine oleks praegu parim mõte, kuigi oma kuldmedalist võib Bekah siis suu puhtaks pühkida. Nathanieli sõnu kuuldes lootis näitsik, et see juhtub varsti ja nad lähevadki kahekesi kuhugi kaugele ära. "Ma arvan, et veedan tänase öö siin," arvas neidis ja vaatas Nathanielile silma. Sisimas ta aga mõtles, kas Nate jääks tõesti alatiseks tema kõrvale...tundus ikka kuidagi ebatõenäoline. "Ja ma hakkan parem heaga tööd otsima, ei taha sulle koormaks olla," lisas Rebekah.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 25, 2012 16:26:10 GMT 2
Nathaniel kuulas Bekah'it ning pidi tunnistama, et maine oli tõesti eastside'laste jaoks vägagi tähtis. Noormees ei osanud öelda midagi, mis naist võiks lohutada hetkel. "Anna andeks," lausus Nate vaikselt, kuna ta tõesti tundis end süüdi. Ta polnud ju arvanud, et see võiks GC-sse jõuda. "Sa võid seda teha küll, kuid sa ei saa oma vanematega kohtumist jäädavalt edasi lükata. Mida varem, seda parem," lausus Nathaniel, käsi endiselt ümber Bekah' puhkamas. "Sa tead, et sa ei oleks mulle koormaks. Sa isegi ei peaks minuga samas toas elama, kui sa selleks valmis ei ole või seda ei taha. Maja on suur ja lai ning meie kahe päralt. Tee seda, mida sa ise õigeks pead," rääkis Nathaniel tüdrukule.
|
|