|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 17:29:03 GMT 2
Möödunud oli üsna mitu päeva sellest intsidendist, mis kooli koridorides juhtus. See oli ka viimane päev, kui Bekah Nate'i nägi ja siis ei näinud see poiss küll hea välja. Pärast seda polnud neidis poissi ka koolis näinud ja selleks oli kaks võimalust - ta kas paranes kodus või eemaldati karistuseks õppetöölt. Seda Bekah teadis, et Nate'i peksja eemaldati õppetöölt kaheks nädalaks. Ta oli selle aja jooksul noormehega küll mõned smsid vahetanud, aga kuni tänaseni pole Bekah Nate'ile külla jõudnud. Sellegipoolest ei tahtnud brünett päris tühjade kätega oma poiss-sõbrale külla minna ja niisiis oli ta eelmisel õhtul pisut muffineid küpsetanud, mis tal nüüd korviga ühe käe otsas rippusid. Jõudnud muffinikorviga Nathanieli ukse taha, lasi Rebekah kella ja jäi ootama, et mees uksele tuleks.
OT: Kinni.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 10, 2012 18:04:12 GMT 2
Kuulnud uksekella, mõtles Nathaniel mõne hetke, kas ta vaevub uksele üleüldse minema või teeb näo, et teda pole kodus. Otsustanud siiski ukse peale minna, tõusis Nathaniel püsti ja kõndis ukseni. Noormees tegi ukse lahti ning oli isegi veidi üllatunud nähes seal Bekat. Mehe vasak põsk oli küll veel kergelt sinakas, kuid muidu polnud mitte midagi hullu. Peamine põhjus, miks Nathaniel kooli polnud läinud, oli puhtlihtlabane laiskus. Arvagu teised, mida tahavad. Vajutanud naise huultele kerge musi, lasi Nate Beka sisse, sulgedes seejärel ukse. "Sind poleks ma küll osanud oodata," lausus noormees ning mehe huuled kaardusid hetkeks kergeks naeratuseks.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 18:31:27 GMT 2
"Miks nii üllatunud?" küsis Bekah ja puhkes siis kõva häälega naerma. Nate'i nägu oli hetkel tõesti priceless. Oli mehel plaanis Bekah ise siia kunagi vedada? Brünett astus edasi ja asetas oma käes olnud korvi hetkeks maha, et mantel seljast võtta ja nagisse panna. Siis võttis Rebekah ära ka saapad ning nüüd võis ka esikust kaugemale minna. Saanud kerge musi, jäi tütarlaps Nathanieli hetkeks silmitsema. "Näed kõvasti parem välja," märkis ta ja ulatas muffinikorvi Nate'ile. "Ma lihtsalt pidin sulle midagi tooma."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 10, 2012 18:41:48 GMT 2
Kuulnud küsimust, kehitas Nathaniel õlgu ning kui Beka naerma hakkas, ilmus õrn muie mehe näole. Naise kommentaari kuulnud, turtsatas noormees kergelt. "Tuled külla ja kohe hakkad mõnitama," lausus Nate ning võttis seejärel korvi vastu. Märganud, et seal see on muffinid, oli noormees taaskord üllatunud. "Sa ikka suudad mind üllatada. Tahad mind paksuks sööta või?" uuris Nathaniel lõubusalt ning istus seejärel elutuppa, asetades korvi laua peale. Sekund hiljem oli üks muffinitest mehe käes, kust ta ka ampsu võttis. "Päris hea," lausus Nate naeratusega. "Kas ma võin sulle midagi juua pakkuda? Vett, teed, kohvi, piima, veini, rummi..?" uuris noormees seejärel ning tõmbas Rebeka enda kõrvale istuma.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 19:15:25 GMT 2
"Anna andeks, kallis, aga ma ei teadnud, mida muud sa veel tahta võiks," vastas Bekah muiates Nathanieli küsimusele. Jõudnud elutuppa, võttis ka Bekah korvist ühe muffini. Polnud isegi paha, ju oli eile õige päev neid küpsetada. "Eile tegin," lausus tüdruk ja sättis end natuke mugavamalt istuma, pugedes Nate'ile lähemalegi. "Ja ma arvan, et muffini juurde kõige sobivam jook on kahtlemata piim."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 10, 2012 19:43:07 GMT 2
"Eiei.. Muffinid oli väga hea mõte," lausus Nathaniel naeratusega, pannes oma käe Bekah'le ümber. See oli tõsi. "Oleksin ma varem teadnud, et sa nii hästi küpsetada oskad, siis ma sind ainult köögis oleksingi hoidnud vist," lausus Nate lõbusa turtsatusega. "Piim? Sinu soov on mulle seaduseks," lausus noormees ning vajutas kerge suudluse neidise huultele. Nathaniel tõusis seejärel püsti ning läks külmkapi juurde, kust ta võttis piimapaki. Hetke pärast haaras noormees veel oma sõrmede vahele kaks klaasi ning viis need elutuppa. Mõlemasse klaasi piima valanud, võttis Nate uue muffini ja pani oma käe uuesti Bekah'le ümber. "Mul on hea meel, et sa tulid," lausus Nate seejärel kerge muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 19:55:42 GMT 2
Seda oli küll hea kuulda, et muffinid Nathanielile meeldisid. "Siis oleksin olnud köögis nagu kanaarilind puuris, aga selle vastu poleks mul midagi, sest kuna ma küpsetan, ei istu ma seal niisama kuivalt. Vahepeal on lihtsalt hea ajaviide midagi oma kätega ka teha ja veel parem kuulda, et see vaev end ära tasus," rääkis neidis. Õnneks ei läinud kaua, kui Nate piimaklaasidega tagasi tuli ja Bekah taas mehe soojas embuses oli. "Ma igatsesin sind," tunnistas brünett, vaadates Nathanielile sügavalt silma.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 10, 2012 20:30:29 GMT 2
Nathaniel naeratas kergelt kui ta Bekah' sõnu kuulis. "Tasus küll," nõustus noormees, mängides seejärel tütarlapse juustega. Kuulnud nüüd oma tüdruku ülestunnistust, et ta igatses teda, kaardusid Nathanieli huuled kergeks naeratuseks. "Mina sind ka," lausus Nate, pannes oma käe Bekah' põsele ning suudles teda seejärel, tõmmates tütarlast endale veelgi lähemale.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 20:44:54 GMT 2
Bekah suudles Nate'i vastu ning pani oma käe mehe põsele. Suudlus oli pikk ja mõnus ning Bekah nautis iga hetke sellest. Ta mõistis, kui väga oli sellest juba puudust tundnud. "Kas sul mingit filmi ei ole, mille hetkel peale võiks panna?" küsis Rebekah, pruunid silmad Nathanieli omadel. Nii hea oleks olla Nate'il kaisus, süüa muffineid ja kahekesi midagi vaadata. Pärast võib veel midagi muudki teha.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 10, 2012 22:20:08 GMT 2
Noormees suudles neidist pikalt, kuid pärast suudluse lõppu ilmus kerge naeratus mehe näole. Pärast küsimuse kuulmist suudles Nate Bekah' huuli uuesti. "Tühja see film," lausus Nathaniel mõmisedes, liikudes suudlustega Bekah' kaelale. "Mul on nii mõnigi parem ajaviide hetkel mõtteis," lisas noormees suudluste vahepeal, üks käsi aeglaselt liikumas Bekah' särgi ääre alla.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 22:28:48 GMT 2
"Ma vist tean, mida sa mõtled," lausus Rebekah naeratades ja surus oma huuled uuesti Nate'i omadele, tirides mehe endaga diivanile pikali. Jah, eks filmi võib ka hiljem vaadata, aega on ju terve päev. Neidis suudles kirglikult oma poiss-sõpra ja libistas oma sõrmed noormehe juustesse.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 10, 2012 23:57:31 GMT 2
Kuulnud Bekah't, kaardusid mehe huulded hetkeks kergeks muigega kuis hetke pärast olid need tagasi neidise huultel, mida ta ahnelt suudlema asus. Nathaniel ei näinud erilist põhjust, miks vaid suudlemise juurde jääda ning libistanud käed Bekah' särgi alla, tõmbas Nathaniel neidise särgi üle pea, mis maandus elutoa põrandal. Käega üle neidise palja ülakeha libistanud, suudles Nate tütarlapse kaela.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 1:22:12 GMT 2
Bekah suudles ahnelt Nathanieli vastu ja lasi oma sõrmedel mehe juukseid sasida, kuni neiul särk juba seljast ära tõmmati ja see põrandal lebas. Nate'i hellitusi nautides lasi Rebekah oma kätel mehe juustest taas tema näole libiseda ja sealt mööda keha noormehe särgi alla, kuni Bekah sellegi oma poiss-sõbral seljast ära tõmbas ja samuti põrandale viskas.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 11, 2012 21:39:15 GMT 2
Nate kattis Bekah' keha suudlustega, eemaldades ise samal ajal neidise rinnahoidja. Mõne aja pärast leidsid noormehe huuled taaskord oma tüdruku omad, käed samal ajal juba tütarlapse pükse eemaldades. Nende suhtes oli kuidagi vägagi palju seksi olnud, kuid Nathanielil polnud selle vastu mitte midagi. Tuli loota, et ka Bekah arvab seda sama ning ei tunne end ärakasutatuna. Saanud peagi ka neidise pükstest lahti, liikus Nathaniel oma huultega tagasi Bekah' kaelale.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 23:04:55 GMT 2
Bekah'l ei ole selle vastu midagi, kuni Nate teisi tüdrukuid samal ajal ei magata. Siis tunneks neidis end tõesti ärakasutatuna ja kui mees talle kellegi teisega vahele jääb, on see suhe läbi ja Bekah ei tee enam Nathanieliga mingit tegemist. Samas oli Nate just ainus, kes Bekah's kire sütitas ja ehk oligi sellepärast nende suhtes nii palju seksi. Ta nautis Nate'i huuli oma kehal ning lasi oma kätel mööda mehe paljast selga libiseda.
|
|