|
Post by Deleted on Dec 4, 2012 0:01:23 GMT 2
Detsember olid alanud ja isegi lumi oli maha tulnud. Ja see kõik tähendas üht - keskväljaku liuväli on taas avatud. Neidisel on selle kohaga alati soojad mälestused, sest ta käis siin juba väga väiksena koos enda vanematega sõitmas. Täna oli ta siin aga üksinda. Ta oli kenad poolteist tundi jää peal veetnud. Seda hetkeni, mil ta suutis põlvili kukkuda, põrutades enda ühe põlve ikka korralikult ära. See läks ikka päris kiiresti paiste. Ilmselt polnud täna tema päev. Kergelt vandudes tuli Roxanne uisuplatsilt ära ning jalutas hoopis lähedal asuvasse kohvikusse, kust endale ühe sooja valgešokolaadi-piparmündi mocha ostis. Selle eest maksnud, jalutas neidis pisut lonkaval sammul tagasi platsi juurde, soe topsik käes. Kuigi ta ise sõita ei saanud, võis ta ju teisie vaadata...või siis. Maxine soris natuke aega enda kotis ning võttis sealt siis välja ühe musta Sony videokaamera, mis on teda juba pikalt teeninud. Lülitanud selle sisse, hakkas tüdruk kaamerasse rääkima. Täna oli jälle üks neist päevadest, kus Xin enda päevast ühe mõnusa video õhtul kokku sai panna. Vlog nagu seda nimetati. Ja see video leidis muidugi koha tema kodulehel, millele on ligipääs õnneks ainult mõnel kindlal inimesel, kellel on olemas vastav parool. Aga nii ta seal väljaku ääres siis seisis ja rääkis enda kaamerasse.OT: Jessica mantel eest kinni ja salliga samat värvi sõrmikud käes
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 4, 2012 0:14:16 GMT 2
Jessica sai ühes kohvikus isa ja poolvennaga kokku. Jamesil polnud aga palju aega ja seetõttu jäi tore jutuajamine lühikeseks, aga siiski oli meeldiv papsi ja väikevennaga kvaliteetaega veeta. Tüdruku elu on viimasel ajal ainult tõusvas suunas jooksnud. Kuigi kool oli endiselt peavalu, olid seal nüüd kõik hinded korras ja kui Jessica nüüd aasta lõpuni vastu peab ja tubli on, on tal võimalik lõputunnistusele A'd ja B'd saada, sekka matemaatika ja keemia C, sest need ained lihtsalt on koledad. Kuna Jessical oli hetkel nihhuijaa i bolše vaba aega ja ta juba nagunii Eastside'il oli, siis mõtles ta Mirthile, kes nüüd ühes riietepoes töötab, natukeseks seltsi minna. Tema teekonnale jäi aga keskväljak, kus üks tüdruk end filmis. Lähemale jõudes sai ta aru, et see on üks nendest lesbitüdrukutest, aga Jessie ei mäleta, kas see on nüüd Roxy või Reyna. Vaatamata sellele, et ta kummagagi ei suhelnud, otsustas Jes natuke möödaminnes trollida. Ta kõndis tuimalt kaamera eest läbi ja ütles samal ajal:"Suvaline tüdruk kõnnib mööda." Midagi paremat pähe ei tulnud, aga vähemalt ta ei valetanud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 0:14:01 GMT 2
Roxy ei teinud Jessica vaimukuse peale muud, kui turtsatas kergelt ja hakkas naerma. Jah, tema teadis, kellega on tegu, sest tüdruk oli siiski üks kisakoorist ja neid teadsid kõik koolis käivad inimesed. Pealegi oli ta Sayeri tüdruk ja Westsiderina teab ta poissi mingil määral. Skatparkis sai ikka vahepeal koos sõidetud, aga ega mingid südame sõbrad nad küll ei ole. Aga kui üksteist näevad siis ikka üks 'hei' tavaliselt tuleb. "See suvaline tüdruk on Jessica, kellele meeldib kaamerate ees jalutada," lausus Maxine ning suunas kaamera näitsikule, "kui sa juba siin oled siis räägi mulle palun, kuidas sulle see lumi ja jõulud meeldivad. Uisutamas oled juba käinud? Plaane selleks jõuludeks?" Xinnile ei mänginud see mingit rolli, et Jessica ei olnud talle mingi sõber, vaid lihtsalt nägu ja nimi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 5, 2012 0:25:23 GMT 2
Oh God, oli vaja nüüd sekkuda sellesse filmimisse? Vahet polnud, tegelikult. "Lumi on nõme ja uisutamas pole käinud. Jõulud on ilusad ja selleks aastaks jõuluplaane on nii palju ja ma pole kindel, milline plaan käiku läheb," rääkis Jessica. Lumi on tegelikult tore, sest ainult tänu sellele saab kelgutada ja lumelauda sõita, aga lumi on külm ja külm ei ole tore. Ja kui lumiste papudega tuppa minna, siis on hiljem maas loik ja saapad märjad. Pole tore. Mis jõuluplaanidesse puutub, siis need tuleb veel Sayeriga läbi rääkida. Tahaks need noormehega koos ju veeta, aga samas tahaks papsiga sel ajal koos olla ja tegelikult võiks ema juurest läbi minna, sest Jason pidi ju ka jõuludeks koju tulema ja tegelikult oleks vahva Kylie ka kambata, aga no eks näis. Võib-olla on Jes haige hoopis ja veedab jõulud voodis pikali. Üldse ei imestaks, tüdruku tervis on jumpsima hakanud pärast seda, kui tal neerupõletik oli, aga end hoida Jessie ju ei oska.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 22:21:50 GMT 2
Roxy kuulas tüdruku juttu ning tema näole ilmus aina suuremaks veniv muie. Hoides kaamerat endiselt Jessical, tõstis ta enda teist kätt piisavalt, et ta natuke enda mochat juua saaks. "Ma tänan sind selle vääääga üldise vastuse eest. Agaaa......ballile lähed?" ei lasnud tüdruk enda 'ohvrit' nii kergelt käest ära. Ise ta ronis kaadrisse, nüüd rääkigu, kui võimalus antakse. Maxine liigutas natuke enda jalga, mis aeg-ajalt tuikama hakkas, kuid hoidis enda siniseid silmi siiski neiul. "Miks on lumi nõme sinu jaoks? Sulle ei meeldi jõulud?" läks Maxine eelmise teema juurde tagasi, kui tal selle kohta mõned küsimused tekkisid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 5, 2012 22:38:50 GMT 2
Mis ta nüüd nii üldine oli - põhimõtteliselt vastas täpselt seda, mida küsiti. Ball-ball-ball-ball, kleiti on vaja, kurat küll, aga Tree Hillis on valik nii väike. Väike lend New Yorki vahepeal? Alena raudselt viitsib šoppama ronida oma kullakalli kasuõega. "Lähen," vastas Jes naeratusega. Ilmselgelt on tal selle üle hea meel, et sel aastal kooliballist osa võtta saab. Oleks muidugi eelmisel aastal osa võtta saanud, aga talle poleks seal meeldinud. Näha kutti, keda ta armastab, kellegi teisega tantsimas ja seda oma kaheksateistkümnendal sünnipäeval? Jes igatahes on kindel, et filmiõhtu Jacksoniga oli igati parem. "Lumi on külm, sellepärast," muigas Jessica, "aga jõulud meeldivad väga. Võinoh, viimastel aastatel mitte nii väga. Aga seda ma siin kaamera ees küll lahkama ei hakka, miks nii."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 23:02:35 GMT 2
"Okei, tundub, et ma tabasin viimaks naelapea pihta. Näete seda naeratust," lausus Xin ja zoomis korraks Jessica nägu lähemale, "seega ma oletan, et sul on ka kaaslane olemas? Sa ei ole vist varem kooli ballidel käinud....või ma eksin?" Ega Roxy isegi seal kogu aeg ei käinud, aga ühe korra ta sinna juhtus. Praegu ei lähe ta pigem sellepärast, et Reyna nagu nii ei viitsiks minna. Nad teevad sellel ajal midagi palju toredamat ilmselt kahekesi. "No, vesi on märg ka, aga ikka käivad inimesed ujumas, aga see selleks.....kas sa siis lumememme ja lumesõda ja lumeinglit ei teegi?" uuris Maxine lõbusalt muiates, "noh, vähemalt tunnistasid sa, et sulle meeldivad jõulud ja minu süda on rahul."
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 5, 2012 23:20:47 GMT 2
Jes turtsatas. Tal on viimastel päevadel koguaeg naeratus plõksti näos, kui keegi midagi meeldivat mainib. Elu on hetkel täpselt nii lill nagu ühel keskkooliõpilasel olla saab. Jes pidi tõdema, et Roxy oletus vastab tõele. "Ma Sophomore'ina käisin küll, fotograafiks olin seal," lausus Jessica. Tüdruk tuli Tree Hill High'sse siiski teisel keskkooliaastal, seega toimub sel talvel kolmas ball tema Tree Hillis elatud aja jooksul. "Vesi pole ka minu teema," muigas Jessica. Selle üle pole tegelikult hea meel, ilmselt oleks vahva Sayeriga ujumas käia. Viimasel niigi halb oma tüdrukut kaldale ootama jääda, kui ise merre poeb. Lumememme ja asjade peale raputas neidis pead. "Ma ei ole eales ühtegi lumememme ehitanud ega lumeinglit teinud," ütles Jes, "ja lumesõda on totter. Lund kraevahele pole meeldiv saada ja palliga näkku ka mitte."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 23:49:22 GMT 2
"Mmm....miks mina seda ei teadnud," pobises tüdruk ning manas hetkeks ette mossnäo, kuid see kadus sealt sama kiiresti, kui tekinud oli. Roxy käis ballil enda esimesel keskkooli aastal ehk siis, kui ta Freshman oli. Seega pidi see sama aasta olema, kui Jessica ballil viibis. Kuidas ta küll seda ei mäletanud? "Tead, sa hakkad mulle täitsa huvi pakkuma nii. Sellele inimesele siin ei meeldi vesi, saate aru?!" pööras tüdruk hetkeks kaamera enda imestunud näole, kuid peagi oli see tagasi Jessical, sest tüdruk oli siiski hetkel see huvitavam pool. "Mitte ühtegi lumememme? Mitte ühtegi lumeinglit? Ja lumesõda on totter? Kas sa mitte Kanadast ei tulnud?" oli Roxanne tõsiselt šokeeritud. "Meie kaks läheme praegu Eastside'i parki ja teeme sinna ühe lumememme ja lumeingli. Ütle, et sul on aega ja sul ei ole selle vastu midagi. Pliiiis? Mu õhtu läks just huvitavamaks. Mul on missioon nüüd olemas," seletas Xin rõõmsalt ja säravatel silmadel, silmitsedes tüdrukut ühel armsal kutsikanäol. No, pliis?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 6, 2012 0:38:05 GMT 2
Jessica turtsatas. Roxanne kõlas praegu nagu Jes oleks mingi friik. Võib-olla mingil määral on ka, aga kuni see elu segama ei hakka, siis polnud vahet. "Kanadast küll jaa, aga ega mina ei valinud seda kohta sündimiseks," muigas Jessie, "aga jaa, lumememme tegemist olen ma ainult pealt vaadanud ja lumeingel..ei, isegi mitte lapsena ei tahtnud ma end lumme pikali visata." Lumememme ja inglit tegema? Eeee...no, aega on, aga tahtmist? "Seni kuni sina palle veeretad ja neid üksteise otsa tõstad, käin mina poes ja toon nina jaoks porgandi ja nööpideks midagi ja kaabu ning salli toon ka," lausus Jessie, "ja siis topime koos memmele jubinad külge ja siis ma võin kaasa elada, kuni sa lumeingli valmis saad." Nii, eks? Pealegi pole Jessica lumes möllamiseks sobivalt riides.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2012 21:19:45 GMT 2
"Eieieieieieieiei, mis rõõmu siis sina sellest saaksid? Ei, nii ikka ei lähe," raputas Roxy enda pead ja vaatas tüdrukule otsa, "üks kord ei tapa sind ära usu mind. Ja siis ei pea sa terve elu enam kunagi lumes mässama." Näitsikule tundus see ikka liiga veider, et Jessica polnud sellised elementaarseid asju kunagi teinud. Huvitav. Aga noh, kui talle lumi ei meeldi, siis ei olegi nii väga imestada. "Aga ega ma sind kiusama ei hakka, kui ei taha siis ei taha," kehitas Maxine enda õlgu ning rüüpas sooja jooki, sest ühe koha peal seismine oli natuke jahe. Enne oli ta veel ju ennast higiseks ka sõitnud jää peal.
|
|