|
Post by Deleted on Dec 12, 2012 22:31:04 GMT 2
Selja taga mitte just kõige meeldivam öö, oli Bekah tulnud puhkeruumi. Ta oli pahane Nathanieli peale ega tahtnud teda enam näha. Pärast tunde läheb ta mehe juurde ainult oma asjade järele...muidugi, kui ta saab mõne hea sõbranna juures peatuda, kuni mingisugusegi elamise leiab. Näitsik istus diivanile ja hakkas banaani mugima, kuni sõbrannat nägi ja hoopis tema juurde otsustas minna. "Tore, et sa siin oled," lausus ta ohates.
OT: Kinni
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 12, 2012 22:42:14 GMT 2
Kuna praegu oli lõunaaeg, tekkis ka pikem paus, mis tähendas, et Stacyl oli võimalik sööma minna. Ega ta täna eriti näljane polnud, mistõttu haaras tüdruk kohvikust kaasa vaid paar saiakest ja õuna, suundudes hoopis 3. korrusel asuvasse puhkenurka, kus oli hea istuda. Vaevalt kohale jõudnud, tuli talle Rebekah vastu, kellega polnud silmnähtavalt kõik korras. Muidugi teadis Stacia juba sellest katusevärgist iga väiksematki detaili, kuid seal korral pidi millegi muuga tegemist olema. "Juhtus midagi?" küsis Stacia murelikul toonil ning sättis ennast samal ajal diivanile istuma, seda juhuks, kui Bekah' uudis peaks olema midagi jalustrabavat.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 12, 2012 22:49:37 GMT 2
"Jaaaah," venitas Bekah ja sättis end mugavamalt istuma. "Minust saab emme," vastas ta. "Aga tuleb välja, et ilmselt üksikema, sest Nathaniel ei taha lapsest midagi kuuldagi. Ta isegi üritas veenda mind aborti tegema, aga ma ei olnud nõus. Ma ei taha teda enam näha ja mõtlesin, et jätan ta maha. Kolin ära ta juurest, kuid mul ei ole kohta, kus peatuda," rääkis näitsik oma probleemist. "Võin ma sinule loota, kuni ma elukoha leian?" küsis näitsik. "Mul on võimalik töökoht juba silmapiiril ja lähiajal lähengi maad kuulama, kas mind võetakse sinna tööle." Green Poison Bari puhul oli üsnagi tõenäoline, et Bekah seal ettekandja koha saab, kuid kõige parem töökoht see ei olnud. Ajab asja ära tho.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 12, 2012 23:02:27 GMT 2
Stacia ei eksinud mõttega, et sealt võis midagi ootamatut tulla, mistõttu tegi ta vägagi õigesti, et diivanile istus. Rebekah uudist kuuldes vajus tal suu ammuli ning päris mitu pikka sekundit ei osanud Stacy midagi öelda. Loomulikult polnud samas vanuses ja isegi palju nooremate tüdrukute rasestumises tänapäeval midagi ebatavalist, aga Bekah'st ei osanud Stacy mingil juhul seda oodata. Kõik hakkas järsku viltu vedama, kui ta tolle Nathanieliga sebima hakkas... "On alles tõbras," lausus Stacy. "Ega temasugusest polekski tegelikult midagi paremat lootnud." Stacia sai aru küll, et tema sõnadest mingit abi pole, aga kuidagi pidi ju oma pahameelt väljendama. "Aga muidugi võid sa minu juurde tulla. Nii kauaks, kui sul vaja on," vastas ta sõbranna küsimusele. See maja oligi üksi elamiseks Stacia jaoks liiga suur. "Kuhu sa mõtled tööle minna?" uuris neidis, pilk Bekah'le kinnitunud. Saiakesed olid nüüdseks juba unustatud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 12, 2012 23:11:29 GMT 2
Bekah sai isegi aru, kui alla ta on hakanud käima pärast Nathanieliga suhtesse astumist. Ja nüüd tuleb välja, et ta ongi siga. Igatahes Bekah on nüüd otsustanud, et ei lase Nathanieli lapsele ligigi, kui too peaks sündima, mees on ju selgelt mõista andnud, et tema seda last ei taha. "Mnjah, lapsel peaksid olema ikka mõlemad vanemad, aga ma arvan ka, et tal on Nate'ita parem. Nate ei pea temast midagi kuulmagi," lausus Bekah. Stacia vastuse peale kallistas tüdruk sõbrannat. "Aitäh," tänas Bekah näitsikut. "Töökohast rääkides...ega mul muud üle ei jää, kui GPB-sse minna. Töötan küll seitse kuud poole koha ja väikse palgaga, aga vähemalt midagigi. Ehk saan Westside'ilegi siis mingi korteri üürida," rääkis Rebekah sõbrannale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 12, 2012 23:45:19 GMT 2
Stacia kuulas, mida Bekah rääkis, noogutades jutule aeg-ajalt kaasa. Jah, tõsi ta on. Nathaniel oli täielik siga. Kahju, et Bekah sellest liiga hilja aru sai. Stacy ise poleks küll taolise tüübiga jantima hakanud. Sellistega tuleks heal juhul üheöösuhe kõne alla, aga kindlasti mitte midagi rohkemat. "Kui tüüp tõepoolest ei hooli, ei näe minagi mingit põhjust, miks sa peaksid talle peale käima. Küll ta kunagi veel kahetsema hakkab, aga siis on juba liiga hilja," arvas neidis. Praegu oli Nate veel liiga noor, et mõista, millega ta niimoodi käitudes riskib. Ning see polnud üldse ainult tema, vaid ka paljude teiste meeste viga. "Sa saad hakkama. Oled selleks piisavalt tugev," lisas Stacia. Isegi kui Nate ning vanemad olid Bekah'le selja pööranud, võis ta loota enda sõpradele. "Segane oled!? Seitse kuud töötamist sellises olekus ei mõjuks sulle kohe kindlasti hästi. Ma ju ütlesin, et sa võid mis tahes ajani minu juurde jääda," sõnas neidis korraks kulmu kortsutades.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 12, 2012 23:57:33 GMT 2
Teadmine, et sõbrad pole vähemalt Bekah'le selga keeranud, tegi tüdruku meeleolu natukene paremaks. "Ta käitub ise nagu titt, vastik enesekeskne jõmpsikas," ütles Bekah. See oli see, et mees noorem oli. Aga aitab nüüd ehk Nate'i kirumisest. "Aga ma pean kuskilt raha saama ja sinu kulul ma küll elada ei kavatse," ütles Rebekah sõbrannale. "Õnneks ainult pool tööaega, et jõuaksin koolis käia ja ei koormaks end liialt. Ma tean ise ka, et pean end hoidma."
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 13, 2012 23:36:47 GMT 2
"Ma tean. Sinu sõnade põhjal on tegemist tõeliselt armetu olevusega, kes ei julge oma tegude eest vastutada. Aga paraku enamik sellises vanuses mehi on samasugused," tõdes Stacia. Temal polnud kunagi soovimatu rasedusega probleeme tekkinud, samas oli tšikk ka piisavalt ettevaatlik, et sellist võimalust vältida. Eks purjus olekus sai ikka rohkem kui korra turvalisus unustatud, kuid ilmselt oli õnn nendel kordadel temaga. "Seda muidugi. Ma tunnen sind juba piisavalt hästi, teadmaks, et raha sa minult vastu ei võtaks," pidi Stacy Rebekah' sõnadega nõustuma. "Arvad sa tõesti, et Green Poison Bar on rasedale sobiv töökoht?" võttis Stacy kahtleva hoiaku. Ehk õnnestuks neil siiski midagi paremat välja mõelda?"
|
|