21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 4, 2012 0:14:58 GMT 2
Njah.. See ei tulnud Nathanielile erilise üllatusena, kuigi ta ei saanud väita, et ta ei olnud pettunud. Lootus sureb siiski viimasena. Kuulnud veel ühest pakkumisest, pööras noormees kogu oma tähelepanu direktorile ning krimpsutas nägu, kuuldes ühiskondliku töö nimetust. Mitte just kõige toredam alternatiiv. Rääkimata siis veel katseajast, väikestele treeneriks olemiseks ning pallipoisina jätkates. Nate ohkas kergelt ning istus seejärel toolile tagasi. Kurat küll! Tal oli valida enda maine ning korvpalli vahel. Võiks arvata, et seksvideo pärast Nathanieli maine koolis langes, kuid noormees ei saaks seda just väga väita. Nate ohkas ning libistas käega läbi oma juuste. Kui suur oli tõenäosus, et ta suudaks Nathaniga rääkida ning et mees vabastaks ta pallipoisi ning treeneri staatusest? Mitte vist kõige suurem, kuid tasus proovimist. Ühiskondlikult kasulik töö - mitte sugugi kõige ilusam asi, kuid äkki oleks see seda väärt? "Mitu korda nädalas seda ühiskondlikult kasulikku tööd muidu oleks?" esitas Nate küsimuse, kuigi sõltumata vastusest oli noormees oma otsuse vist teinud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 0:19:29 GMT 2
"See oleneks kindlasti päevast ja sellest mida linn või kooli parajasti vajab. Aga ma arvan, et enamvähem iga päev paar tundi ehk. Aga ma ütlen, et see on kõik suhteline," lausus Ryan, "ilmselt kui see käiku läheks, siis saaksid sa midagi graafiku taolist." Kuigi kolme kuu peale ette ta täitsa seda ei saaks. Kuna talv on tulekul, siis ilmselt oleks noormehe üheks tööks lumerookimine. Võibolla koolis kohustuslik ballikorraldamise aitamine. Ehk siis lihtsalt kõik, kus kellegi abikäsi vaja läheks. Võimalik, et tüüp peab ka kirikus abiks olema või surnuaeda hooldama. Kõik on võimalik. "Kui sa tõesti panustaksid pigem ühiskondlikule tööle, siis ma ei saa täna mingit vastust sulle anda. Ma pean selle juhtkonnaga läbi arutama," sõnas direktor ja vaatas noormehele otsa, pöördudes siis aeglaselt Rebekah poole, "mida sina eelistad?"
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 21:14:02 GMT 2
"Teate, mina võtaks juba paberid välja, kui te mu niigi kolmeks kuuks õppetööst kõrvaldate, aga kui sellele on alternatiiv...nagu näiteks ka mõni ühiskondlik töö või mis iganes. No mulle sobib see prooviaeg ja väikeste trenn ka, aga eks see ole juba teie otsustada," vastas Bekah, kui direktor tema poole pöördus. Seda kolme kuu materjali võibki järgi õppima jääda ju, seega on see tüdruku enda jaoks sama hea kui paberid välja võtta ja pooleli jätta, olgugi et viimane aasta.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 5, 2012 22:07:09 GMT 2
Nathaniel kuulas direktorit ning vaatas viimasele uskumatult otsa. Noormees lasi Bekah'l rääkida, kuid ta peaaegu et ei kuulanudki neidist hetkel. "Iga päev paar tundi orjatöö tegemist? Never gonna fucking happen! Tegu peaks olema ikkagi õppeasutusega, mitte mingi kuradima ma ei tea mis asjaga!" tõstis Nate häält ning ei jälginud enam oma sõnakasutust. Niiviisi vist küll direktoriga tavaliselt ei räägita, kuid tegu polnud ka tavalise olukorra või tavalise noormehega. Nathaniel oli valmis pigem kaotama oma Raveni staatuse kui iga päev paar tundi kooli heaks orjama. Tal oli koolist niikuinii ükskõik ning ainus, millest Nate veel hoolis, oli korvpall, kuid tundus, et sellest jääb ta päris kindlasti ilma.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 22:56:32 GMT 2
Ryan noogutas Rebekah jutu peale ning vaatas talle isegi pisut leebemalt juba otsa, kuid poisi järsk ja otsekohene sõnavõtt panid sellele leebusele punkti. "NATHANIEL," tõstis mees hoiatavalt enda häält nii, et see kabinetis kergelt kajama lõi, kuid hetk hiljem oli direktori hääl jälle normaalsel helikõrgusel ja tugevusel, "selge, siis on sinuga otsustatud." Ryan tõstis ühe kausta vahelt välja paberi, kus juba ilutsesid noormehe vanemate allkirjad, "kirjuta siia alla ja me näeme kolme kuu pärast. Enda Raveni dress tagasta palun treenerile." Siis pöördus ta aga neidise poole, "kas sul on siis soovi, et ma sulle ühiskondliku töö üritaksin korraldada koolist eemaldamise asemel? Rebekah, sa oled väga tark ja arukas tüdruk, ma leian, et kooli pooleli jätmine pole see, mida sa tegelikult tahaksid."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 5, 2012 23:15:54 GMT 2
Kui direktor häält tõstis turtsatas Nathaniel kergelt. "Teie ja kogu ülejäänud ääretult armastusväärne juhtkond ei pea oma kehva sekselu meie peal välja elama," lausus noormees ning tõusis taaskordselt püsti. Nate viis pilgu hetkeks paberile, kuhu ta allkirja vajati ning raputas pead. Hetk hiljem rebis noormees paberi ribadeks ning lasi sellel maha pudeneda. "Niiii kurb. Tundub, et te peate mu vanemad ma ei tea missugusest maailma otsast tagasi kutsuma," lausus Nathaniel lõbusa muigega ning kõndis ukseni. "Ahjaa.. Üks asi veel.. Käige perse," lisas Nate seejärel ja vaadanud direktorile hetkeks otsa lahkus noormees kabinetist, lüües ukse üsnagi valju pauguga enda järelt kinni.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 23:39:47 GMT 2
Kui nii siis nii. Olles keskkooli direktor on Ryan siiski igasuguseid huvitavaid lauseid kuulnud ja seega ei tulnud talle noormehe käitumine sugugi üllatusena. Kuigi ei saa öelda, et see talle kuidagi korda ei läinud. Läks küll. Ta on ka siiski inimene ja tal on ka tunded, mis siis, et õpilased seda tihti unustama kipuvad. Tõusnud enda tooli pealt üles, korjas ta maast paberid üles ning viskas pürgikasti. Tundub, et Nathanieliga läheb küll asi karmiks. Kui enne oli mõttes tema paari kuine eemaldamine, siis nüüd kõikus juba tema koht siin koolis, sest Ryan ei olnud siiski esimene, kellega noormees sellised väljendeid kasutas. Istunud tagasi enda kohale, viis direktor enda pilgu tüdrukule. Kas ta kavatseb samamoodi käituda või võtab ikka aru pähe? Nathaniel reageeris ilmselgelt üle, sest Ryan ütles, et ühiskondliku töö tegemine ei ole kogu aeg kindel. Võibolla mitmeid päevi, kus ta ei tee midagi ja siis mõned päevad jälle tööd.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2012 21:27:51 GMT 2
Bekah suutis pigem mõistusele jääda ja asja rahulikult võtta. "Jah, parem ühiskondlik töö," nõustus ta direktoriga ja vaatas hetkeks ukse poole, kui Nathaniel kabinetist lahkus. Oh jah, noormeest tundes teadis tüdruk, et ta kipubki mõnikord käituma nagu laps. Igatahes tundub ühiskondlik töö tõepoolest natuke parem kui koolist eemaldamine. Eks karistust tuleb nagunii kanda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2012 22:02:38 GMT 2
"Selge," hingas direktor sügavalt välja ise samal ajal justkui pidevat mõttetööd tegemas, "sellisel juhul ei tee ma täna midagi peale selle, et sa ei ole enam tutor, aga muu osas.....ma arvan, et tule kahe päeva pärast samal ajal siia ja siis saan ma sulle vastuse anda. Kui ma varem saan, siis otsin su ise kooli pealt üles." Kõik õpetajad olid imestunud olnud, et Rebekah asjaga seotud oli. Nad kõik ootasid temalt palju, aga mitte seda. Seega oli Ryan näitsiku suhtes juba üsna lootusrikas olnud. Tegu oli siiski targa ja mõistliku õpilasega. Ja hetkel tegi ta enda tuleviku tarbeks küll hea otsuse. "Aga minu poolt oled sa siis vaba, kui sa just ise midagi küsida või öelda ei taha," sõnas Ryan tüdrukule.
|
|