9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 21:55:48 GMT 2
"Ei, ma vahetan tal siis mähkusid," vastas Rosie. Millest see Matthew nüüd aru ei saa? Ega nukk ju päriselt ei pissi, ikka mängult. Rosie vaatas multikat edasi ja kilkas, kui keegi jälle koogi näkku sai või reha otsa astus. Seda oli naljakas vaadata. "Need loomad on nii totakad," lausus laps naerdes.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 21:59:05 GMT 2
Matt muigas, kui pissiv nukk, siis pissiv nukk. Ta viis silmad telekale, kust tuttavad kass ja hiir üksteist muudkui peedistasid ja tappa üritasid. "On küll," nõustus mees. Vahepeal tuli mängu isegi teine hiir, kes oli pisem ja hall. Mees vaatas ise ka nooremana sama multikat, kuna seda lasti telekast päris tihti.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 22:01:58 GMT 2
Nii nad vaatasid tükk aega multikaid kuni Rosie nendest lihtsalt ära tüdines. "Lähme nüüd minu tuppa," ütles laps. "Sa pidid minuga ju mängima ka." Mattiga oli alati lõbus mängida, sest ta tegi ise nalja ja tema mängud olid lõbusad isegi siis, kui nukke ei olnud. Tüdruk ronis juba venna sülest maha ja jäi oma suurte silmadega talle otsa vaatama.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 22:16:33 GMT 2
"Lähme," noogutas mees ja lülitas teleka välja. "Mida sa siis mängida tahad?" uuris Matthew, olles ise kindel, et vastuseks on ilmselt kodu, pood või nukkudega mäng. Mees pidi kunagi isegi mingisuguse kleidi leiutama, sest Rosie oli kindel, et ta sünnipäeval oli vaja just moemaja mängima ja Matt pidi muidugi soovi täitma, kuna tüdrukul oli sünnipäev.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 22:20:33 GMT 2
"Mängime juuksurit," vastas Rosie. See mäng oli parem muidugi Milliega, aga vahepeal võib vennale ka proovida igasuguseid asju pähe teha. Mingid väiksed patsikesed ju ikka leiutab nendest ülilühikestest juustest. Siis hakkaski Rosie juba oma tuba juuksurisalongiks ümber kujundama ja pani peeglikapi juurde ühe tooli.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 22:24:49 GMT 2
"Juuksurit?" küsis Matt. "Sa teed mulle soengu? Olgu peale," naeratas mees ja istus madalale toolile, mille peal oli üsna ebamugav olla, aga tuli üle elada. "Ma tahaks midagi pidulikku," tegi Matthew teistsugust häält, mis oleks väga vabalt võinud kuuluda mõnele madalahäälsele naisele.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 22:32:05 GMT 2
"No ma vaatan, mida su lühikeste juustega teha saab," ütles Rosie ja hakkas oma pisikese kammiga venna pead kammima. Kui ta nägi, et see oli korras, soris tirts natuke oma sahtlites ja leidis paar pisikest patsikummi, mille ta peegli juurde peavõru kõrvale asetas. Patsikumme vist praegu ikka ei näpi. "Ära liiguta," ütles väike juuksur Mattile ja pani talle oma sädeleva peavõru pähe. "Meeldib?" küsis ta siis.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 22:47:40 GMT 2
Matthew istus toolil nagu viks klient. Tundnud peavõru , krimpsutas mees korraks nägu, sest see oli ilmselgelt mõeldud pisut väiksema peaga inimestele. "Meeldib," lausus Matt peale enda peeglist vaatamist. "Aga sädelus pole vist väga minu teema," lisas Matthew muigega.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 22:51:26 GMT 2
"Minu arust oled sa küll ilus," ütles Rosie, imetledes oma kätetööd. See oli lihtne. "Nüüd ole sina juuksur," ütles ta vennale, kuid ei võtnud peavõru mehel ära. Eks Matt ise võtab, kui väga häirima hakkab. Rosie jäi mõtlema, et tal oleks tegelikult juuksuriasju ka vaja, aga need las kingib talle Millie või vendadest keegi teine. Arstiasjad olid tal ka otse loomulikult olemas, aga praegu ta küll arsti mängima ei tahtnud hakata.
|
|