27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 4, 2012 23:55:43 GMT 2
Matthew vaatas Rosie tegutsemist ja sai lõpuks näha neid kaelamurdvaid ülesandeid. "Kas asi on selles, et neid peab lugema ja kõik arvud ei ole ees?" küsis mees. Ta arvas, et sinna on koer maetud ja siis on asi kiirelt lahendatud. Tekstülesande sõnastus oli üpris selge ja loogiline, nüüd tuli see ka pisiõele selgeks teha.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 0:05:53 GMT 2
Rosie noogutas. Nad olid hakanud just selliseid ülesandeid õppima ja mõni tehegi oli selline, kus üks liidetavatest oli näiteks x...umbes stiilis 3+x=6. Nendest tekstülesannetest oli aga keerulisem niimoodi aru saada ja see pani Rosie isegi jonnima. "Ütle, kuidas see käib?" küsis pisike putukas vanema venna käest, kes tõenäoliselt oskas teda aidata.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 0:12:40 GMT 2
""Kui alguses oli Johnil 2 kaselehte ja peale korjamist 7, siis palju ta juurde korjas?" Mõtle, kui lõpuks oli 7 ja alguses 2," ei tahtnud Matt veel lahendust ette öelda. Ta lootis, et Rose saab nüüd uuesti mõeldes aru, mis peab tegema. Kõht oli ka täis ja nussasai kätte saadud, tuju peaks ka hea olema, äkki ikka sai ta aru.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 0:18:07 GMT 2
Nüüd hakkas Rosie oma pisikeste sõrmede peal arvutama. "Viis?" pakkus ta, kuid ei olnud endiselt kindel. Sõrmed ütlesid, et viis, aga ta ei teadnud, mis tehte ta peab selleks sooritama. Liita või lahutada? Selles on küsimus. Saaks juba selle raske ülesandega ühele poole, võib ju midagi lõbusamat teha.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 0:23:28 GMT 2
"Õige," sõnas Matt. "Aga kuidas sa selle said?" tahtis ta teada. Oli vaja, et Rosie ikka aru ka saaks, mitte ei pakuks suvaliselt. Tom ja Jerry ja mängimine jõudsid oodata. Tegelikult meeldis mehele enda õeraasu aidata kodutöö osas, sest see tundus talle lihtne ja seetõttu oli hea selgitada.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 0:26:37 GMT 2
"Näppude pealt," vastas Rosie ja näitas Mattile ka alguses oma kahel käel kokku seitset sõrme ja siis ta lasi teise käe tagasi kõrvale, millel kaks sõrme püsti olid. Nii jäigi püsti käsi, millel kõik viis sõrme olid püsti. See andis tüdrukule järgmise mõtte. Tuli see miinusega tehe ikka teha. "Seitse miinus kaks," vastas ta ja vaatas suurte silmadega vennale otsa.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 21:07:22 GMT 2
"Tubli," sõnas mees naeratusega. Oskab küll, kui tahab. "Lähme nüüd minu tuppa multikaid vaatama? Ma rõhutan, et seal võid käia mässamas siis, kui mina ka kodus olen," lisas Matthew. Rosiel oli kalduvus enda mänguasjad sinna jätta ja sahtlites tuhnida, lootes leida ilmselt midagi huvitavat.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 21:12:00 GMT 2
"Aga sa pole kunagi kuri," ütles Rosie ja jättis oma matemaatika töövihiku lihtsalt kinniselt lauale, kui Matt tegi ettepaneku minna tema tuppa multikaid vaatama. Muidugi meeldis Rosiele vahel ka õdede-vendade sahtlites tuhnida ja vahel ta ka üht-teist huvitavat sealt leidis, kuid neid asju ta siiski oma tuppa ei lohistanud, vaid pani kohe tagasi ka. "Jaaaa...Tom ja Jerry," ütles Rosie rõõmsalt.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 21:15:32 GMT 2
"Aga ma võin lõpetada ära sulle kingituste toomise ja ei luba sul üldse enda toas olla, isegi siis, kui ma kodus olen," ütles Matt tõsise näoga. "Lähme," sõnas mees järgmisena ja võttis Rosie laua pealt korduvalt mängitud DVD ning kõndis enda tuppa, kus ta plaadi mängijasse lükkas ja istus kott-tooli.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 21:25:09 GMT 2
Nüüd tegi Rosie korraks vägagi pouty näoilme, kuid ta teadis, et vend ei mõtle seda tõsiselt. Ta on korduvalt kuulnud Matti nii ütlemas. Kui DVD mängijasse läks, ronis Rosie oma vennale sülle. Talle meeldis nii rohkem ja pealegi võtsid kõik teda alati sülle. Lapse õed-vennad lihtsalt poputasid teda kogu aeg. "Mattie?" küsis Rosie vennalt, vaadates oma suurte lapselike silmadega talle otsa. "Millal Dani jälle meile tuleb?"
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 21:35:59 GMT 2
"Kas sulle meeldib Dany?" uuris Matt muigega. Tundus, et Rosie hakkas tüdrukusse juba kiinduma, kuigi oli neiut vaid ühe korra näinud. Danielle sai ka putukaga hämmastavalt hästi läbi, sest Rose kippus aeg-ajalt väga kinnine olema, kui tegu oli võõraste inimestega. Mees pani käed ümber Rosebudi ja käed puhkasid õeraasu süles.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 21:41:26 GMT 2
"Jaaa, ma tahaks temaga mõnikord mängida," vastas Rosie. Tavaliselt oli tüdruk võõraste inimestega tõesti kinnine, aga Daniga oli teistmoodi. Dani meeldis putukale väga ja nad said hästi läbi. Arvatavasti oli Rosie ise ka neiule südamesse suutnud pugeda. Nüüd aga suunas laps oma silmad ekraanile ja vaatas multikat, näol lõbus ilme.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 21:45:04 GMT 2
"Äkki ma siis kutsun ta jälle külla ja te saate mängida," naeratas mees. Hea, et Dany kõigile meeldis, siis polnud mingit tüli perekonnaliikmete vahel. "Mida sa jõuludeks tahad?" uuris Matthew. Ta oli juba mõnele ära ostnud päris omapärased jõulukingid, Hunteri oma oli siiani mehe meelest üks ägedamaid, kuna sellist ideed ei olnud tal iialgi varem olnud.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Nov 5, 2012 21:49:50 GMT 2
"Jaaa, see oleks vahva," ütles Rosie erutunult. Nüüd ootab ta pikisilmi seda päeva, kui Dani külla tuleb ja ta tüdrukuga mängida saab. Nagu oleks tal veel üks suur õde peale Millie. Jõuludeni oli küll kuu aega, aga Rosie' lapsemõistus seda veel ei tajunud, nad polnud veel kellagi õppima hakanud. Aeg lihtsalt läks nagu ta läks, iga uus päev on homme. "Oota, ma veel mõtlen, mida mul ei ole," lausus laps kavalalt ja tegigi mõtleva näo. "Ma tahan seda pissivat beebinukku," vastas ta, kui oli juba mõelnud. Muidugi oli Rosiel neid beebinukke küll, aga tal polnud seda, kes ise pissib...mingi Baby Born või midagi sellist.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 5, 2012 21:52:26 GMT 2
"Pissivat beebinukku?" oli Matt üllatunud. "Tahad ta järelt siis koristada?" uuris mees muigega. Nojah, Rosie oligi pisike printsess, kellele meeldisid kodumängud ja igasugused roosad sitsi-satsilised riided. Tom ja Jerry üks multikas sai läbi ning algas uus, neid oli siin DVD peal ka maru palju, mingisugune maraton vist.
|
|