20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 26, 2012 16:57:37 GMT 2
Helena oli alles üleeile New Yorgist venna juurest naasnud ja teadis, et tal on vaja väga palju järele õppida. Kuna ta ei suutnud koolis muud rahulikumat nurgakest leida, jäigi ainsaks võimaluseks raamatukogu, kuhu tüdruk end mugavalt istuma sättis ja antud ülesandeid tegema asus. Ta teadis, et siin on ka Daniela, tüdruk, kellega ta suvel sõbrunes, kui nad tema venna ja Daniela õega rannas võrkpalli mängisid.
OT: Kinni
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 17:17:47 GMT 2
Daniela oli tõesti raamatukogus, aga täna ta ei õppinud. Või noh, enne ta tegi natuke enda koduseid töid, kuid nüüd istus ta niisama lugemissaalis ühes tugitoolis. Tema selg oli vastu ühte käetuge ja jalad vajusid üle teise alla nii, et ta neid kergelt kõigutada sai. Mugav oli. Ja kuna ta on raamatukogus sage külaline, siis ei öelnud keegi ka selle kohta midagi. Dany hoidis käes enda mobiili ning messis Matthew'ga, endal näol soe naeratus. Tema kõrval laual olid hunnikus mõned õpikud, kuid need oli kõik suletud, kuna tüdruk oli kõik kodused tööd juba ära teinud. Välimus, ilma jakita ja kotita
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 26, 2012 17:32:01 GMT 2
Helena oli mõnda aega jõudnud ülesandeid lahendada, kuni ta neilt hetkeks pilgu tõstis ja selle lihtsalt mööda ruumi rändama lasi. Märganud tuttavat brünetti, korjas ta oma kodinad kokku ja kolis samuti lugemissaali, asetades hetkeks oma õpikud-kaustikud lauale. "Guess who's back?" küsis ta Danilt, keda ta esimest korda üle pika aja nägi.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 17:57:31 GMT 2
Dany ei märganud enne Helena kohale ilmumist, kui too teda kõnetas. Ja kuna see tuli ootamatult, siis pani see neidise võpatama. Saanud isegi aru, kui lolli asja peale ta ehmatanud oli, tõi ta kuuldavale turtsatuse ning hakkas naerma. "Tore sind jälle koolis näha," lausus tüdruk ning saatis veel viimase sõnumi ära. Mobiil jäi küll talle kätte, kuid see ei olnud enam põhiline asi, mis tähelepanu sai. "Räägi mulle siis, kuidas sul New Yorgis läks," õhutas Daniela, hoides enda silmi Helenal.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 26, 2012 18:46:42 GMT 2
Helena hakkas samuti Dany reaktsiooni peale naerma. "Sa oleksid pidanud end praegu nägema," ütles ta ning kallistas siis sõbrannat enne, kui end tema juurde istuma sättis ja kaustiku taas kätte võttis. Tal oli tõsiselt hea meel, et ei pidanud üksi raamatukogus õppima, see oleks lihtsalt masendavalt igav olnud. "New Yorgis läks väga hästi. Kvaliteetaeg Samiga oli super, tegime igasuguseid vahvaid asju. Kahjuks on ta nüüd nii busybody, et ma ei tea, kas ta see aasta üldse Tree Hilli tuleb. Aga kui ei tule, lubas ta minu jaoks New Yorgis aega leida. Mul on lihtsalt parim vend," rääkis neidis rõõmsalt. Samuti oli ta käinud New Yorgis shoppamas ja ostnud omale hunniku uusi riideid ja ehteid, igati tore oli.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 20:33:56 GMT 2
"Ma usun," Daniela kergitas end õige pisut ning kallistas sõbrannat vastu. "Mul on hea meel, et sul New Yorgis mõnus aeg oli. Nüüd oledki valmis lõpuklassi saginaks," muigas tüdruk lõbusalt. Helena peab nüüd korralikult järgi õppima ja see ei ole kunagi tore. Eriti kui sa samal ajal uut osa ka õppima pead. "Sa võid teinekord Sammi minu poolt ka tervitada," sõnas tüdruk, "agaaa, mida sa õpid praegu?"
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 26, 2012 20:51:46 GMT 2
Helena avas enda juures õpiku ning hakkas matemaatikaülesande teksti lugema. Õnneks oli ta reaalainetes tugev ja seega erilist pingutust need uuemad ülesanded temalt ka ei nõudnud. "Lõpuklassi sagin ja terve ports lisatööd. See on tõesti meeldiv, kuigi Glee jaoks on mul veel õnneks aega," lausus Helena, kui kaustikusse ka midagi juba kirja sai. "Ja ma kindlasti tervitan Sami. Helistan talle vist õhtu poole ja annan su tervitused edasi. Matat muidu," vastas ta Dani küsimusele, kuid siis meenus neidisele veel midagi, mis ta New Yorgis nägi. "Sa mäletad seda tüdrukut...Brittany vist? Lõpetas just," küsis ta Dani käest, kuigi polnud kindel, kas tema teab Brittanyt.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 21:18:26 GMT 2
"Glee jaoks leiab alati aega," muigas Daniela. Talle hakkas see juba esimesest tunnist meeldima. Ja nüüd ootas ta igal nädalal pikisilmi uut Glee tundi. Kahju, et see nädalas ainult korra oli. "Saad hakkama?" uuris tüdruk, kui sai vastuse, et Helena tegeleb mataga. Noh, põhiliselt tegelesid nad selles aines kordamisega. Mõned üksikud uued ülesanded ainult. "Tean....natuke nii näo järgi," sõnas Dany, kui oli natuke enda aju ragistanud.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 26, 2012 21:32:23 GMT 2
Helena näole ilmus samuti muie, kui Dani Gleed mainis. "Selles on sul jah õigus. Ma hakkan igas Glee tunnis kitarri kaasas kandma, polegi seda kullakest nii ammu puutunud," rääkis näitsik ülesanette kallal nokitsedes. Ta noogutas, andmaks Danile märku, et saab küll hakkama. Helena on ju reaalainetes tugev ja seega läks see asi üsna libedalt. "Noh, ma nägin teda. Ta õpib mu vennaga samas ülikoolis, kuigi mitte sama eriala...kuulsin ainult seda, et Brittany pidi õendust õppima, ta oli korra isegi väljas meiega," rääkis näitsik. Ilmselt läheb Helena ka jõulude ajal New Yorki, kuna siis peaks vennal kindlasti rohkem aega olema.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 21:46:06 GMT 2
"Ma arvan, et sa ei ole ainuke, kes kitarri kaasas kandma hakkab," muigas Daniela. Eks enda pilliga ole ikka mugavam muusikat teha. Võibolla on isegi kindla tunne, sest kui sa peaksid näiteks keele katki tegema, siis ei ole väga hullu. Kooli pillide puhul oleks natuke niru lugu. "Lahe, et oma linna omad ikka seal kaugel ka kokku hoiavad," sõnas tüdruk, kuulates sõbranna juttu. Brittanyl on kindlasti seega lihtsam koolis hakkama saada, kui tutvused juba ees.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 26, 2012 22:05:48 GMT 2
Daniela vastust kuuldes tuli Helenale üks mõte. "Me võiks ju kunagi koos jämmida kuskil," tegi ta ettepaneku. "See oleks nii lahe." Kui nad mõlemad laulavad ning mängivad kitarri, täiega tore võib see kokkumäng isegi olla. Eriti, kui nad leiavad veel ka inimesi, kes mõnda muud instrumenti mängivad. Need kokkumängimised väljaspool Gleed meeldiks Helenale väga, kuigi ta ei teadnud, kuidas kellelgi aega on.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 22:47:51 GMT 2
"Miks ka mitte. Kuigi ega seda aega just väga palju üle ei ole, aga nimeta aeg ja koht ja eks vaatab, kas saab tulla," sõnas Daniela. See oleks kindlasti mõnus vaheldus. Mehhikos teeb tüdruk seda tihti enda sõpradega. Kui on hea seltskond siis mõnikord aeg lausa lendab. "Oleks," noogutas Dany. Tüdruk praktilislet hingab muusikat. Seega mis saaks tal üldse sellise ettepaneku vastu olla?
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 27, 2012 10:59:51 GMT 2
"Minu pool saaks muidu nädalavahetustel," ütles Helena. "Ja kui sa tead kedagi, kes mängib ka mõnda muud instrumenti, võid ka tema kaasa võtta. Saaks ühe toreda pundi, kellega koos muusikat teha." Tüdruk lõpetas matemaatika ülesannete tegemise ning võttis järgmisena bioloogia. "On sul bioloogia konspekte sellest ajast, kui ma ära olin?" küsis ta Dani käest, sest ei viitsinud ise lugema hakata. Parem, kui saab juba kellegi konspekti endale maha kirjutada.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 21:48:49 GMT 2
"Nädalavahetus kõlab hästi. Kui sulle sobib võib isegi kohe see nädalavahetus minna, kui sul aega on," pakkus Daniela kehitades enda õlgu. Tema pidi ainult seda vaatama, et ta tööl ei oleks sellel ajal. "Selliseid sõpru peaks mul ikka leiduma. Eks ma vaatan, kas saan kellegi kaasa endaga," muigas tüdruk. Dany ajas end sellest mugavast asendist välja ning istus tugitoolile nii nagu sellele istuma peaks. Seejärel tõstis ta laual olevaid õpikuid ja vihikuid ümber, kuni ühe paksema kaustiku Helenale ulatas. "Kui sa praegu ära ei jõua kirjutada, siis võid koju võtta. Mul on kodune töö juba tehtud," sõnas Daniela.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 27, 2012 22:34:14 GMT 2
"See nädalavahetus it is," ütles Helena rõõmsalt, kui bioloogia õpikut lehitses. Niisiis saab see tõeliselt tore olema ja Helena üritab snäkke ka sebida, et ka kõhud musitseerides tühjaks ei läheks. Pealegi on tore ka uute inimestega tutvuda, ta ju tervet Dani sõprusringkonda ka ei tundnud. "Oh, elupäästja," ütles Helena, kui ta oli Dani bioloogia konspektid saanud. See oli küll kergendus.
|
|